Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα ματινα μου!!!μια χαρα ειναι τα παιδακια μου!!ειδες το μικρο μου κανει το μπανακι του και το ευχαριστιετε!!!ποτε θα την κανετε??εγω 14/7 και τα εχω σχεδον ολα ετοιμα πρεπει να καλεσω κι ολας γιατι θα κανουμε και τραπεζι εμεις και τα βαριεμαι λιγο αυτα!!θα δωσω φιλακια στο δικο μου και δωσε και εσυ στον κουκλο σου απο εμενα!!

Με το καλο η βαφτιση σας Εφακη μου!!!!

Εμεις 22/7 την κανονισαμε αλλα απο τετοιες φασαριες εγω ξεμπλεξα...ησυχα και οικογενειακα...να ειναι καλα τα παιδακια μας αυτο εχει σημασια!!!!!!

Θα στον φιλησω εννοειαται!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατι τετοιο εννοω leto305473large_400x.jpg

ειναι μικρο μην το βλεπεις μεγαλο. αλλα αφου βολευτηκε μια χαρα!:D

Κι εγω αυτο εχω Αναστσακι μου...βεβαια δεν θα το χρησιμοποιω για πολυ ακομα γιατι δεν πολυχωραει...θα δουμε μετα....αν και στηριζεται στον πωπο πλεον μαλλον θα τον βαζω στο μπανακι να καθεται με τον πωπο και θα τον πλενω

σ'αυτο ειναι εντελως ξαπλα!

ναι??δεν το ηξερα!!να κοιταξω ναπαρω τοτε!στο jumbo θα εχει??

Με το καλο η βαφτιση σας Εφακη μου!!!!

Εμεις 22/7 την κανονισαμε αλλα απο τετοιες φασαριες εγω ξεμπλεξα...ησυχα και οικογενειακα...να ειναι καλα τα παιδακια μας αυτο εχει σημασια!!!!!!

Θα στον φιλησω εννοειαται!!!!!!!!

σε ευχαριστω ματινα μου!!μια χαρα ειναι το ησυχα ελα ομως που εδω ακομα δεν εχουν ξεκινησουν να το κανουν:rolleyes::rolleyes:ερχετε ομως το βλεπω!!

Κι εγω αυτο εχω Αναστσακι μου...βεβαια δεν θα το χρησιμοποιω για πολυ ακομα γιατι δεν πολυχωραει...θα δουμε μετα....αν και στηριζεται στον πωπο πλεον μαλλον θα τον βαζω στο μπανακι να καθεται με τον πωπο και θα τον πλενω
ναι ρε μια χαρα θα ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδιαααααααααααααααα!

τι δροσουλα σημεραααααα!τι καλαααααα!

χθες ειχα βρασειιιιιιιι..ειχα κατι νευρα κ μαι κουραση προς το βραδυ!τα παιδακια μου ταλαιπωρηθηκαν κ αυτα με την παλιοζεστη..καθε τρεις κ λιγο τους εβρεχα λιγο χερακια ποδαρακια μουτρακια!ευτυχως σημερα ειναι καλα!

τι κανετεεεεε?

Γιωτακι μου ευχαριστω για τις φωτο που εβαλες!;)ηθελα χθες να το δοκιμασω τελευταια φορα για να αποφασισω αλα με την ζεστη που ειχε δνε αντεξα να κανω αυτη τη διαδιακσια απαπαπαπα:tongue:σημερα θα το κανω;)

Ματινακι μουυυυυ τι κανεις ο ταρζανικος μας?αυτο με τις νονες..κ μενα η νονα μου μετα τα 17 δεν μου φερε ποτε τιποτα!κ τωρα που την καλεσαμε στη βαφτιση χθε ςπηγε η μαμα την προσκληση λεει αν θα παρολαβει θα ερθει γιατι θα πανε στο εξοχικο τους να ποτισου..ελεοςςς:rolleyes:ουτε στον μιχαλακη ηρθε γιατι βαφτιζε η ανηψια της την ιδια μερα!τι να πω!

εγω παντως την κουμπαρα μου νονα του μιχαλακη η οπια ειναι κ ξαδερφη μου ποτε με ρωταει τι θελω ποτε δεν της λεω αντιθετως της λεω μην παρεις τιποτα κ αυτη επιμενει κ λεω τουλαχιστον μην ξοδευτει πολυ κανενα παιχνιδι απο τα τζαμπο κ τελειωσε!αντιθετως αυτη κ λεφτα του εχει δωσει κ ρουχα του παιρνει φυσικα ποτε δεν της επιβαλω τιπτα το αφηνω πανω της!μια χρονια πηρε τον μιχαλακη μαζι της στα τζαμπο να διαλεξει αυτος αν κ δεν ηθελα αλα τον αφησα γιατι ξερω οτι δεν θα επαιρνε τιποτα..ειναι ενα παιδακι που οσες φορες κ να τον πηγαμε στα τζαμπο δεν ηθελε τιποτα..κσυνηθως αν του αρεσε κατι ηταν παφθηνο:tongue:αφου μια φορα στα γεννεθλια του πηγαμε με τονα αντρα μου κ τον μιχαλακη στα τζμαπο να του παρουμε κατι που θα του αρεσει κ δεν ηθελε τιποτα..χαιροταν να τρεχει εκει στα τζαμπο κ να χωρευει με τα τραγουδια σε καθε γωνια!:tongue:

Αναστασακι μου ευχαριστω πολυ..σαρεσε κ σενα ε!οποτε λετε οτι ειναι καλο κ δεν ειναι πολυ απλο!ξερετ ποσο το πηρα!22 ευρω..ειχα περιθωρειο μεχρι 70 αν μου αρεσε κατι πολυ αλα ειναι πολυ πεσμενες οι τιμες τωρα παρολαυτα το πηρα αν κ δεν ξετρελαθηκα!:tongue:αναστασακι μου δροσιζετσε εκι στο χωριο?κ γω θελω θαλσσαααα!

Εφακη μου με το καλο κ σεις τη βαφτιση!εγω ακομα τον κανω στη μπανιερα του!την βαζω στο μπανιο μεσα κ τον κανω μπανιο εκει μεσα..πιο πολυ καθιστο αλα τον ξαπλωνω κ λιγο!ετσι θα τον κανω μεχρι τον χρονο κ λιγο παραπανω κ μετα εχω κατι τετιο για τον μιχαλακη ετσι θα κανω κ τον μικρο μωλης περπατησει!

pataki_ventouza_silikoni.jpg

Ιωαννακι μου τι κανεις?το αγορακι σου καλα?δεν εχει κανενα σημαδακι ε?θα βαψεις κ μαλακι!ωραια!κ γω τωρα περιμενω να ερθει η μαμα..θα τα βαψω κ γω σημερα!;)

Βασουλα μου τι κανετε?

ξεχασα καμιααα?:rolleyes:

πολα φιλακιαααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια απο χτενισματα τι σκεφτεστε να κανετε?:confused:

γεια σου ελενη μου καμια πλεξουδα σκεφτομαι αλλα δεν εχω καταληξει!!εδω εχει πολυ ωραια

http://provagamou.gr/2011/11/%CE%BD%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1/

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ασχετα που η βαφτιση θα γινει κλειστη κομμωτηριο θα παω εννοειται! Θα το ευχαριστηθω δεν το χανω με τιποτα...αχχαχαχα!!!!! Κι εγω κατι με πλεξιδα θα κανω. Στην βαφτιση που πηγαμε στα Γιαννενα τα ισιωσα και εκανα αριστερα και δεξια πλεξιδες μου τις ενωσε και μου κρεπαρησε τα μαλλια και μου τα εβαλε κατω απο το κρεπαρισμα...τελειο! Στην δικη μας βαφτιση ομως επειδη θα κανει πολυ ζεστη σκεφτομαι να τα κανω ενα ωραιο κοτσο με πλεξιδα...το εχω ξανακανει αν μπορεσω θα βαλω φωτο...αλλιως πηγαιντε στις φωτο μου στο φεις να δειτε τον κοτσο.

Ασχετα που η βαφτιση θα γινει κλειστη κομμωτηριο θα παω εννοειται! Θα το ευχαριστηθω δεν το χανω με τιποτα...αχχαχαχα!!!!! Κι εγω κατι με πλεξιδα θα κανω. Στην βαφτιση που πηγαμε στα Γιαννενα τα ισιωσα και εκανα αριστερα και δεξια πλεξιδες μου τις ενωσε και μου κρεπαρησε τα μαλλια και μου τα εβαλε κατω απο το κρεπαρισμα...τελειο! Στην δικη μας βαφτιση ομως επειδη θα κανει πολυ ζεστη σκεφτομαι να τα κανω ενα ωραιο κοτσο με πλεξιδα...το εχω ξανακανει αν μπορεσω θα βαλω φωτο...αλλιως πηγαιντε στις φωτο μου στο φεις να δειτε τον κοτσο.

ωραιο ακουγετε ματινα μου οταν θα μπορεσω θα μπω να τες δω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο ματινα μου!!αυτο να κανεις ειναι το πιο ωραιο!!

Αχ πολυ χαιρομαι που σου αρεσει...σκεφτομαι να μην τα αφησω κατω τα μαλλια γιατι θα ιδρωσω σιγουρα και θα αρχισουν και να σγουραινουν και δεν θα ειναι και ωραια μετα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...