Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αυριο..γιουπιιιιιι τι καλα!θα ακουσεις την ομορφη καρδουλιτσα!

εμενα απο νωρης ξεκηνησε το φουσκωμα κ στις δυο εγκυμοσινες!κ τωρα στην δευτερη ολα γινονται νωρητερα γιατι ειναι δευτερο μωρο!

οσο απο κιλα μια χαρα εισαι..εμενα ρωτα πως μπαινουν τα κιλα!εχω παρει 7 κιλα..κ που ειμαι ακομα!αλα να σου πω την αληθεια λεω δεν πειραζει θα τα χασω ειμαι σιγουρη..(ετσι λεω):tongue:το μονο που θελω ειναι να γεννηθει το ζουζουνι μου κ να το παρω αγκαλια κ μετα θα ερθει κ ο καιρος για ιδιαιτες!:tongue::tongue:ετσι λεω οταν ειμαι καλα!αν με πιασει κριση ομως θα λεω αλα!:tongue::tongue:

ναι μωρέ γερά να είναι και όλα τα άλλα είναι δεύτερα!!!!!!!!

απλά μου φένεται πως ΄ςιναι πολύ νωρίς για μένα...... ρε κορίτσια ένα περίεργο πράμα.. σκέυτομαι πως μπορεί να είναι και δίδυμα!!!!:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να τον χαίρεστε Λενάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! και δώστε μου μωρέ και καμιά κλωτσίτσα να χαρεί!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ευχαρηστω πολυ Αναστασακι μουυυυυ..μακαρι να του δωσει καμια κλωτσιτσα σημερα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι μωρέ γερά να είναι και όλα τα άλλα είναι δεύτερα!!!!!!!!

απλά μου φένεται πως ΄ςιναι πολύ νωρίς για μένα...... ρε κορίτσια ένα περίεργο πράμα.. σκέυτομαι πως μπορεί να είναι και δίδυμα!!!!:confused:

οχι δεν ειναι καθολου νωρης Αναστασακι μου!στο πρωτο τριμηνο πολες γυναικες εχουν λιγουρες κ αγριες πεινες κ εκει μπαινουν κιλακια!μην ανχωνεσαι καθολου αγαπουλα μου..μια χαρα ειναι το ενα κιλακι σου';)

λες διδυμααα?αχ για να δουμε?εχετε κληρονομικοτητα>

που λετε τωρα που ειπες για διδυμα χθες μας ζητησαν για ενα εμβρυο 160 ευρω..λεω τι εκμεταλευση πεφτει..δηλαδη αν εχεις τριδυμα τι γινεται!ποσα λεφτα πια!πωπωωω!σε αυτη τη χωρα καμαι βοηθεια!απο την μια να χαιρεσαι που θα κανεις διδυμα κ απο την αλη σε εκμεταλευονται κανονικοτατα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

οχι δεν ειναι καθολου νωρης Αναστασακι μου!στο πρωτο τριμηνο πολες γυναικες εχουν λιγουρες κ αγριες πεινες κ εκει μπαινουν κιλακια!μην ανχωνεσαι καθολου αγαπουλα μου..μια χαρα ειναι το ενα κιλακι σου';)

λες διδυμααα?αχ για να δουμε?εχετε κληρονομικοτητα>

που λετε τωρα που ειπες για διδυμα χθες μας ζητησαν για ενα εμβρυο 160 ευρω..λεω τι εκμεταλευση πεφτει..δηλαδη αν εχεις τριδυμα τι γινεται!ποσα λεφτα πια!πωπωωω!σε αυτη τη χωρα καμαι βοηθεια!απο την μια να χαιρεσαι που θα κανεις διδυμα κ απο την αλη σε εκμεταλευονται κανονικοτατα!:rolleyes:

η μαμά μου ήταν δίδυμη!!! αν λέτε??? πω πω! τέλεια θα είναι!!! αλλά από την άλλη σκέυτομαι πως η χωριακη που είχα κάνει θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη τότε....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

η μαμά μου ήταν δίδυμη!!! αν λέτε??? πω πω! τέλεια θα είναι!!! αλλά από την άλλη σκέυτομαι πως η χωριακη που είχα κάνει θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη τότε....

αα μπορει ποιος ξερει!διπλη χαρα.:D:D.αλλα σιγουρα οπως λες κ γω πιστευω η χωριακη θα ηταν μεγαλυτερη!βασικα κ στον πρωτο υπερηχο που κανατε θα φαινοντουσαν δυο σακοι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Λενάκι μου αύριο έχω ραντεβού!!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!:P:p:p

η κοιλίτσα έχει φουσκώσει, δηλαδη ένα πρήξιμο το έχει!!! σε εσένα πότε συναίβει αυτό??? και από πότε αρχήσατε να παίρνετε βάρος????? κορίτσια εγώ πεινάω συνέχεια!!!!!!!!!! η κοιλιά μου έχει ένα συνεχόμενο γουργουρητό!!!!! ανέβηκε εχθές στην ζυγαριά και με έδειξε παραπάνω! περίπου 1 κιλό!!!!

ε ενταξη κοντεβεις 2 μηνων καλα ειναι το 1 κιλο! και εγω 1 ειχα παρει!

και η πεινα πεινα!!! ηθελα να τρωω συνεχεια! δεν ειναι τελεια η πρησμένη κοιλίτσα?

με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!

ε ενταξη κοντεβεις 2 μηνων καλα ειναι το 1 κιλο! και εγω 1 ειχα παρει!

και η πεινα πεινα!!! ηθελα να τρωω συνεχεια! δεν ειναι τελεια η πρησμένη κοιλίτσα?

με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!

σε ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου!!! άραγε μέχρι το γάμο μου θα φένεται πολύ????? το νυφικούλι μου δεν είναι φαρδύ!!!!

πως μπορώ να σας βάλω εικόνα να το δείτε?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστσακι μου μηλουσα στο τηλ γιαυτο δεν σου απαντησα στο φβ..δεν σε προλαβα!

κοριτσακια μου παω να κατσω με την μανουλα μου@

φιλακια πολλαααααααααα!:D:D

φιλάκια λενάκι μου! θα τα πούμε μετά!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια και καινουρια και παλια!!!

Στελνω μετα απο αρκετες μερες περισυλλογης και αναθεωρησης καποιων λογων για τους οποιους σας μιλησα το Πασχα ασχημα. Ζητω συγγνωμη απο ολες ανεξαιρετως καθως οι μομφες μου πηγαιναν προς ολες και οχι συγκεκριμενα σε καποια. Ειχα θυμωσει πολυ με αυτα που διαβασα απο τις ¨αλλες" κοπελες και επειδη δεν σας ξερω ακομη καλα δεν ηξερα τι να πιστεψω. Ημουν ομως απαρεδεκτη,δεν δικαιολογω τον εαυτο μου καθως μου ειχατε σταθει πολυ και με ειχατε συμβουλεψει σωστα.Γι'αυτο και ξαναμπηκα και ζητω συγγνωμη! Δεν "απαιτω" να με συγχωρεσετε εαν δεν το θελετε και εαν δε με θελετε στην παρεα σας. Αλλωστε δεν ξερω ποσο θα μπορω να μπαινω. Ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα,τοτε ημουν με νευρα τσαταλια!Με πειραζαν ολοι και ολα!Ουτε με τους γονεις μου ειχα υπομονη και κατανοηση,ουτε με τον αντρα μου, ουτε με κανεναν. Τωρα ειμαι καλα και ελπιζω σε νεα εγκυμοσυνη,χωρις φυσικα να ξεχναω την πρωτη και αποτυχημενη μου. Χαρηκα πολυ για τη Ρανια που απο οτι βλεπω ει ναι εγκυουλα...Και γω περιμενω και νομιζω οτι ειμαι παλι! Τεσπα,μαλλον δε σας νοιαζει... Φιλια πολλα σε ολες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια και καινουρια και παλια!!!

Στελνω μετα απο αρκετες μερες περισυλλογης και αναθεωρησης καποιων λογων για τους οποιους σας μιλησα το Πασχα ασχημα. Ζητω συγγνωμη απο ολες ανεξαιρετως καθως οι μομφες μου πηγαιναν προς ολες και οχι συγκεκριμενα σε καποια. Ειχα θυμωσει πολυ με αυτα που διαβασα απο τις ¨αλλες" κοπελες και επειδη δεν σας ξερω ακομη καλα δεν ηξερα τι να πιστεψω. Ημουν ομως απαρεδεκτη,δεν δικαιολογω τον εαυτο μου καθως μου ειχατε σταθει πολυ και με ειχατε συμβουλεψει σωστα.Γι'αυτο και ξαναμπηκα και ζητω συγγνωμη! Δεν "απαιτω" να με συγχωρεσετε εαν δεν το θελετε και εαν δε με θελετε στην παρεα σας. Αλλωστε δεν ξερω ποσο θα μπορω να μπαινω. Ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα,τοτε ημουν με νευρα τσαταλια!Με πειραζαν ολοι και ολα!Ουτε με τους γονεις μου ειχα υπομονη και κατανοηση,ουτε με τον αντρα μου, ουτε με κανεναν. Τωρα ειμαι καλα και ελπιζω σε νεα εγκυμοσυνη,χωρις φυσικα να ξεχναω την πρωτη και αποτυχημενη μου. Χαρηκα πολυ για τη Ρανια που απο οτι βλεπω ει ναι εγκυουλα...Και γω περιμενω και νομιζω οτι ειμαι παλι! Τεσπα,μαλλον δε σας νοιαζει... Φιλια πολλα σε ολες!

καλημερα!

εγω ειμαι απο τις καινουργιες και φυσικα δεν εχω ιδεα γιατι μιλας!!!

παντως θελει πολυ θαρρος να ζηταμε συγνωμη και να αναγνωριζουμε τα λαθη μας!

ελπιζω συντομα να μας πεις τα δικα σου καλα νεα και να μην εχεις αγχος και νευρα γιατι αυτα ειναι κατασταλτικοι παραγοντες! ολα θα πανε καλα!

θεττικες σκεψεις ..... καλο μηνα:-P

σε ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου!!! άραγε μέχρι το γάμο μου θα φένεται πολύ????? το νυφικούλι μου δεν είναι φαρδύ!!!!

πως μπορώ να σας βάλω εικόνα να το δείτε?????

νομιζω με το εικονιδιο που λεει εισαγωγη εικονας!

ε και να φαινεται δεν πειραζει! χαρα ειναι!!!το πολυ πολυ να σου το φαρδυνει λιγο στην κοιλια! μια χαρα!

καλημερα!

εγω ειμαι απο τις καινουργιες και φυσικα δεν εχω ιδεα γιατι μιλας!!!

παντως θελει πολυ θαρρος να ζηταμε συγνωμη και να αναγνωριζουμε τα λαθη μας!

ελπιζω συντομα να μας πεις τα δικα σου καλα νεα και να μην εχεις αγχος και νευρα γιατι αυτα ειναι κατασταλτικοι παραγοντες! ολα θα πανε καλα!

θεττικες σκεψεις ..... καλο μηνα:-P

Σε ευχαριστω πολυ,καλο μηνα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...