Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ πίνω καφεδάκι και ο μπέμπης παίζει με το μπαμπά του! Σε λίγο θα πάω κομμωτήριο να βάψω μαλλιάααααα!!!!

Αχ Αναστασάκι εκτός που δεν μας μάθανε οι γονείς μας έτσι εμένα παρόλο που η νονά μου έμενε στην ίδια πόλη με μένα δεν μου έφερε ποτέ τίποτα! Μου τα έφερνε πάντα η μαμά μου κι έλεγε ότι τα πήγε η νονά στο μαγαζί! Μεγαλώνοντας βέβαια κατάλαβα! Όταν έγινα εγώ νονά ορκίστηκα να μην αφήσω ποτέ το παιδί με παράπονο! Ο βαφτισιμιός μου που είναι στην Ελβετία είναι 13 ετών ολόκληρο;ς άντρας και όταν του στέλνω πράγματα κάθε φορά κατουριέται από τη χαρά του που τον θυμήθηκα! Όσο χρονών και να γίνεις ο νονός πάει τελείωσε, είναι ΝΟΝΟΣ!!! Η χαρά θα είναι πάντα η ίδια! Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζουν και οι γονείς!

Ματινάκι μου καλημέρα και σε σένα κούκλα μου!

Αχ κορίτσια δρόσισε επιτέλους!!!!

καλημερα Ιωαννακι!! θα βαψεις μαλλακι ε??? μμμμμ πως θα το κανεις???

αντε ρε?? αυτο ακριβως μου ελεγε πως εκανε και του αντρα μου η νονα! χεχεχε! πω πω! τι να πεις! ενοειτε πως σημαντικο και πρωταρχικο ρολο παιζουν οι γονεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ πίνω καφεδάκι και ο μπέμπης παίζει με το μπαμπά του! Σε λίγο θα πάω κομμωτήριο να βάψω μαλλιάααααα!!!!

Αχ Αναστασάκι εκτός που δεν μας μάθανε οι γονείς μας έτσι εμένα παρόλο που η νονά μου έμενε στην ίδια πόλη με μένα δεν μου έφερε ποτέ τίποτα! Μου τα έφερνε πάντα η μαμά μου κι έλεγε ότι τα πήγε η νονά στο μαγαζί! Μεγαλώνοντας βέβαια κατάλαβα! Όταν έγινα εγώ νονά ορκίστηκα να μην αφήσω ποτέ το παιδί με παράπονο! Ο βαφτισιμιός μου που είναι στην Ελβετία είναι 13 ετών ολόκληρο;ς άντρας και όταν του στέλνω πράγματα κάθε φορά κατουριέται από τη χαρά του που τον θυμήθηκα! Όσο χρονών και να γίνεις ο νονός πάει τελείωσε, είναι ΝΟΝΟΣ!!! Η χαρά θα είναι πάντα η ίδια! Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζουν και οι γονείς!

Ματινάκι μου καλημέρα και σε σένα κούκλα μου!

Αχ κορίτσια δρόσισε επιτέλους!!!!

Καλημερα Ιωαννα μου! Τι κανετε? Μπαμπουλης και μπεμπουλης πρωι πρωι τα παχνιδια ε????

Εγω την νονα μου την ειχα μακρυα και ειχα παραπονο που δεν ειχα δωρακια οπως αλλα παιδια και οταν βαφτισα το ορκιστηκα αυτο...να μην κανω τα ιδια αλλιως να μην βαφτισω καθολου! Απλα σε ενοχλουν καποια πραγματα και ξενερωνεις...οχι ως προς το παιδι αλλα τους γονεις του...τεσπα!

Ο μπεμπακος μου καλα ειναι κοιμαται αλλα οπου να 'ναι ειναι η ωρα του ξυπνηματος!

Εδω αντιθετα δεν δροσισε καθολου....

καλημερουδιααααααααααααααα,τι μου κανετε??

τελειο το φορεμα ελενη μου!!!

ματινα μου ψαξε καλα για την βαπτιση ολο και κατι θα βρεις σε τιμη ευκαιριας!!

ιωννα μου εχεις δικιο για το θεμα νονος!!

γιωτα μου πολυ ωραια τα ρουχαλακια που μας εβαλες να δουμε ξεσικωθηκα πρωι πρωι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αναστασια μου γεια σου και απο εδω!!!

αν ξεχασα καμια ας με συγχωρεση!!

αα την βασω,γεια σου βασω και σε σενα:-P:razz:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειναι ο μπεμπακος ματινακι μου! περιμενω να ξυπνησει οπου ναναι!

ετσι ειναι! ο καθενας εχει γουστο και κανει το δωρακι που θελει!

αυτο το πρααγμα μου το ειπε και ο γιατρος στην δευτερη εππισκεψη που ειχε κανει σπιτι μας! μου λεει θα σου δωσω μια συμβουλη. μη του τα προσφερετε ΟΛΑ μαζι. σιγα σιγα και απο κατι και οταν πρεπει. γιατι τωρα τα παιδια εχουν τα παντα απο τους γονεις και δεν αναγνωριζουν τις αξιες.. (καπως ετσι τελος παντων μου το ειπε.) και μου εφερε παραδειγμα παιδια της εκτης δημοτικου πχ που ζηταν κινητο με tach screen και ο γονιος περιφανευεται και του το παιρνει αμεσως....:rolleyes:

μεγαλη συζητηση αυτη παντως....

Καλε δεν το πιστευω...λες και διαβαζα τα λογια της παιδιατρου μας! Και μας ετσι μας ειπε εξ αρχης! Την ρωτουσα εγω αν πρεπει να παρω αυτο ή το αλλο και μου ειπε να μην τρελενομαι και οτι το παιδι μεγαλωνει πολυ καλυτερα με λιγα πραγματα....και ετσι ειναι! Εμεις τα μαθαινουμε να ζητανε πολλα επειδη νομιζουμε οτι αν τους τα στερησουμε θα παθουν ψυχολογικο...τα μαθαινεις να μην ζητανε παραλογα πραγματα και τελος!!!

καλημερουδιααααααααααααααα,τι μου κανετε??

τελειο το φορεμα ελενη μου!!!

ματινα μου ψαξε καλα για την βαπτιση ολο και κατι θα βρεις σε τιμη ευκαιριας!!

ιωννα μου εχεις δικιο για το θεμα νονος!!

γιωτα μου πολυ ωραια τα ρουχαλακια που μας εβαλες να δουμε ξεσικωθηκα πρωι πρωι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αναστασια μου γεια σου και απο εδω!!!

αν ξεχασα καμια ας με συγχωρεση!!

αα την βασω,γεια σου βασω και σε σενα:-P:razz:

Καλημερα κοριτσαρα! Τι κανετε? Τα αντρακια σου καλα????

Ειδα τις φωτο στο φεις με τον μπεμπη στο μπανιο! Ελιωσα στο γελιοοοοοοοοο! Τι χαριτωμενο μωρο ειναι αυτο καλε? Για φαγωμα.....

Οσο για την βαφτιση το ψαχνω αρκετα...για να δουμε που θα καταληξω!!!!!

Φιλια ρουφηχτα να δωσεις στα αντρακια σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρα! Τι κανετε? Τα αντρακια σου καλα????

Ειδα τις φωτο στο φεις με τον μπεμπη στο μπανιο! Ελιωσα στο γελιοοοοοοοοο! Τι χαριτωμενο μωρο ειναι αυτο καλε? Για φαγωμα.....

Οσο για την βαφτιση το ψαχνω αρκετα...για να δουμε που θα καταληξω!!!!!

Φιλια ρουφηχτα να δωσεις στα αντρακια σου!

καλημερα ματινα μου!!!μια χαρα ειναι τα παιδακια μου!!ειδες το μικρο μου κανει το μπανακι του και το ευχαριστιετε!!!ποτε θα την κανετε??εγω 14/7 και τα εχω σχεδον ολα ετοιμα πρεπει να καλεσω κι ολας γιατι θα κανουμε και τραπεζι εμεις και τα βαριεμαι λιγο αυτα!!θα δωσω φιλακια στο δικο μου και δωσε και εσυ στον κουκλο σου απο εμενα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλε δεν το πιστευω...λες και διαβαζα τα λογια της παιδιατρου μας! Και μας ετσι μας ειπε εξ αρχης! Την ρωτουσα εγω αν πρεπει να παρω αυτο ή το αλλο και μου ειπε να μην τρελενομαι και οτι το παιδι μεγαλωνει πολυ καλυτερα με λιγα πραγματα....και ετσι ειναι! Εμεις τα μαθαινουμε να ζητανε πολλα επειδη νομιζουμε οτι αν τους τα στερησουμε θα παθουν ψυχολογικο...τα μαθαινεις να μην ζητανε παραλογα πραγματα και τελος!!!

ετσι ειναι!;)

εφακη πως τον εβαλες στην μπανιερα? που στηριζοταν??

κοριτσια θελω θαλασσααααααααααα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι ειναι!;)

εφακη πως τον εβαλες στην μπανιερα? που στηριζοταν??

κοριτσια θελω θαλασσααααααααααα!!!!!!!!

τον εβαλα ξαπλα πουθενα δεν στηριζοταν απλα βαζω λιγο νερο για να μην μπορει να τον σκεπαση!!ετσι κανουμε μπανιο δεν χοραμε στο μικρο πλεον!!και εγω θελω θαλασσα!!το σαββατο θα παωωωωωω:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τον εβαλα ξαπλα πουθενα δεν στηριζοταν απλα βαζω λιγο νερο για να μην μπορει να τον σκεπαση!!ετσι κανουμε μπανιο δεν χοραμε στο μικρο πλεον!!και εγω θελω θαλασσα!!το σαββατο θα παωωωωωω:tongue::tongue:

σκληρα δεν ειναι?:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω δεν το αφηνω και πολυ ωρα 5 λεπτα κανουμε μπανακι και τον βγαζω,δεν χωραει στο μικρο!!εσυ πως τον κανεις?

εμενα χωραει λιγο ακομα..:rolleyes: απλα στην μπανιερα ετσι δεν θα μπορουσα πρακτκα εγω.. ισως να επαιρνα μια βαση πλαστικη σαν αυτες του τζαμπο που εχουν γυρω στα 5 ευρω για να στηριζεται..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα χωραει λιγο ακομα..:rolleyes: απλα στην μπανιερα ετσι δεν θα μπορουσα πρακτκα εγω.. ισως να επαιρνα μια βαση πλαστικη σαν αυτες του τζαμπο που εχουν γυρω στα 5 ευρω για να στηριζεται..:rolleyes:

Τι εννοεις να στηριζετε??καθετε??εμενα ακομα δεν καθετε μονος του,αμα κατσει θα του βαρω βεντουζα κατι τετοιοimages?q=tbn:ANd9GcTPB8xLS84YPgtwR8mLUfUvWEf0a2kIyypk4HZP9iUDqL5BA6jOa1v-UrYe

προς το παρον εχω βολευτει ετσι και ο μικρος δειχνει να το απολαμβανει:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...