Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

συμφωνω σε αυτο Ματινακ μου!εγω νευριαζω που αν μπεις στο ιντερνετ κ ψαξεις για τις κρεμς εμποροιου κ προσφατα διαβασα κ ενα αρθρο του παπαβεντση που κ αυτος δεν ερβισκε σωστες τις ρκεμες αυτες για τα μωρα..κ γιαυτο λεω ας αποφασισουν τι ειναι καλο κ τι καο απο ολα αυατ ποου πωλουνται εκει εξω κ να μην βαζουν σε κινδυνο τα παιδακια μας!γιαυτο κ λεω οτι το μονο που μετραει ειναι το κερδος~τα λεφατ πανω απολα!γιαυτο το θεμα ελεγα εγω..σε αυτο που λες συμφωνω σιγουρα ολα τα παιδακια δνε ειναι ιδια σε θεματα βαρους κ σιγουρα το καθενα εχει ανγκη απο αλα πραγματα!;)τι να πεις!το κακαο εχει γινει..σιγα μην αποσυρθουν ολα αυατ απο το εμποριο!προσφατα ειδα μαι διαφημιση γαι ενα βρεφικο γαλα που ξεκιναει μονο απο το νουμεορ 2 κ πωλειται μονο στα φαρμακεια!δηλαδη με λιγα λογια θεωρουν οτι θηλαζεις τουλαχιστον 6 μηνε ςκ μετα δινεις ξενο!ασπουεμ το νουμερο 1 πωλειεται κ στα σουπερ μαρκετ τωρα..το διαβασα τελευταια!:rolleyes:

αχχαχαχα διαβαστε..κακαο!!!:shock::D:D:Dοτι ναναι..πως γραφω ετσι ελεος!βιαζομαι κ γραφω οπως ναναι!

παω κλαειιι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι γιατροι λενε διαφορετικα πραγματα γιατι και τα παιδια δεν ειναι ολα τα ιδια! Δεν μπορει να φαει τα ιδια πραγματα ο δικος σου που ειναι 3 κιλα βαρυτερος απο τον δικο μου και ουτε ο δικος μου μπορει να εχει το διατροφολογιο των μωρων που γεννηθηκαν π.χ. προωρα ή ελλιποβαρη! Υπαρχουν βεβαια καποια στανταρ....τι να πω?????Τεσπα....να εχουμε κι εμεις απλα τον νου μας να μην τους δινουμε σκουπιδια να τρωνε....

καλημερα!!!

καλε ποσα γραψατε???????????

ελενη μου τελεια τα βαπτηστικα!!! ΄καλος χριστιανος να ειναι κ να εχει υγεια!!! κ το φορεμα το δικο σου τελειο! γιατι δεν σου αρεσει? αερινο κ πολυ σικ! για να μην πω για τις μπομπο τελειες! η τσαντα του μπεμπη μπορεις να την κρατας κ εσυ μετα την βαπτηση, ειναι κ της μοδας η μεγαλες! μπραβο ολα πολυ ωραια!

ματινακι ειδα κ τα δικα σου! οι προσκλησεις με τα μανταλακια ειναι πολυυυυυυυυυ ωραιες τελειες! κ τα βαπτηστικα σουπερ! παντως με ναυτικο θεμα κ με οτι θες χωρις να δεσμευεσαι (δηλ διαλεγεις οτι θες) εχει σε ενα μαγαζι στο κεντρο της αθηνας κ το πακετο εχει 250, τα μισα με αυτα που βρηκες στο μαγαζι στο κιατο. αν θες σου στελνω τα στοιχεια! κ εγω ειχα πει το κουμπαρου να παει απο εκει αλλα εχει θεια με βαπτηστικα κ μαλλον θα τα παρει απο εκει!

ιωαννα θα σου πω μονο οτι σε ολες τις μαναδες εχει συμβει κ απο κατι που μπορει το παιδι τους να χτυπησει. ετσι ειναι τα παιδια, εμενα μου ξεκουμπωσε το δεσιμο του καροτσιου κ ηταν ετοιμη για τουμπα! πως τα καταφερε???? μην τρελλενεσαι!!! οσο για το βαπτηστηρι δεν θα σχολιασω κατι! η δικια μου η κουμπαρα λεει στο βαπτηστηρι μου απο την νονα δεν ζηταμε τιποτα, αν θελει κ μπορει μας φερνει κατι!

ηθελα να γραψω κ αλλα, αλλα ξυπνησε το πιτσι μου κ παω!!!

φιλακια σε ολες !!!!

καλημερα!!!

καλε ποσα γραψατε???????????

ελενη μου τελεια τα βαπτηστικα!!! ΄καλος χριστιανος να ειναι κ να εχει υγεια!!! κ το φορεμα το δικο σου τελειο! γιατι δεν σου αρεσει? αερινο κ πολυ σικ! για να μην πω για τις μπομπο τελειες! η τσαντα του μπεμπη μπορεις να την κρατας κ εσυ μετα την βαπτηση, ειναι κ της μοδας η μεγαλες! μπραβο ολα πολυ ωραια!

ματινακι ειδα κ τα δικα σου! οι προσκλησεις με τα μανταλακια ειναι πολυυυυυυυυυ ωραιες τελειες! κ τα βαπτηστικα σουπερ! παντως με ναυτικο θεμα κ με οτι θες χωρις να δεσμευεσαι (δηλ διαλεγεις οτι θες) εχει σε ενα μαγαζι στο κεντρο της αθηνας κ το πακετο εχει 250, τα μισα με αυτα που βρηκες στο μαγαζι στο κιατο. αν θες σου στελνω τα στοιχεια! κ εγω ειχα πει το κουμπαρου να παει απο εκει αλλα εχει θεια με βαπτηστικα κ μαλλον θα τα παρει απο εκει!

ιωαννα θα σου πω μονο οτι σε ολες τις μαναδες εχει συμβει κ απο κατι που μπορει το παιδι τους να χτυπησει. ετσι ειναι τα παιδια, εμενα μου ξεκουμπωσε το δεσιμο του καροτσιου κ ηταν ετοιμη για τουμπα! πως τα καταφερε???? μην τρελλενεσαι!!! οσο για το βαπτηστηρι δεν θα σχολιασω κατι! η δικια μου η κουμπαρα λεει στο βαπτηστηρι μου απο την νονα δεν ζηταμε τιποτα, αν θελει κ μπορει μας φερνει κατι!

ηθελα να γραψω κ αλλα, αλλα ξυπνησε το πιτσι μου κ παω!!!

φιλακια σε ολες !!!!

Γιωτακι μου τι κάνεις? Ευχαριστώ :wink: σου άρεσαν κ σένα Ε! Πολύ χαιρομαι! Κ τι συνδυασμό λέτε να κάνω αν τελικά το κρατήσω! Μ'αρέσει πολύ υο χρυσό αλά δε νομίζω να ταιριάζει! Ασημί δεν έχω κ δε μου πολυαρεσει! Έχω ένα πολύ όμορφο χρυσό παπούτσι αλά όχι πολύ έντονο χρυσό!

Το κοριτσάκι σου τι κάνει!? Πως πάνε τα δοντάκια?:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου τι κάνεις? Ευχαριστώ :wink: σου άρεσαν κ σένα Ε! Πολύ χαιρομαι! Κ τι συνδυασμό λέτε να κάνω αν τελικά το κρατήσω! Μ'αρέσει πολύ υο χρυσό αλά δε νομίζω να ταιριάζει! Ασημί δεν έχω κ δε μου πολυαρεσει! Έχω ένα πολύ όμορφο χρυσό παπούτσι αλά όχι πολύ έντονο χρυσό!

Το κοριτσάκι σου τι κάνει!? Πως πάνε τα δοντάκια?:wink:

λενακι μπλε σκουρο ειναι το απο πανω? με τα μπλε- γαλαζια πανε ολα τα χρυσα- μπρονζε - καφε- λευκα- ασημι κ το μπλε -γαλαζιο φυσικα. οτι θες μπορεις να βαλεις.

για δες να παρεις καμια ιδεα.

η μπεμπουλα μια χαρα, ηρεμισε με τα δοντακια της, ακομα επανω δεν εχει βγαλει! για να δουμε!

steal-her-style-2.jpg

turquoise-and-gold.jpg

fashion-forecast-16-07-2011-2.jpg

style-me-up-purple-dress-1.jpg

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFjFJVk5jV0JmM3hHd1dDVUJrMmF4NEEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

style-me-up2.jpg

Οι γιατροι λενε διαφορετικα πραγματα γιατι και τα παιδια δεν ειναι ολα τα ιδια! Δεν μπορει να φαει τα ιδια πραγματα ο δικος σου που ειναι 3 κιλα βαρυτερος απο τον δικο μου και ουτε ο δικος μου μπορει να εχει το διατροφολογιο των μωρων που γεννηθηκαν π.χ. προωρα ή ελλιποβαρη! Υπαρχουν βεβαια καποια στανταρ....τι να πω?????Τεσπα....να εχουμε κι εμεις απλα τον νου μας να μην τους δινουμε σκουπιδια να τρωνε....

ματινα εσυ ψαχνεις για ναυτικο σετ? για δες εδω

http://www.bloombloom.gr/product.php?id_product=271

http://www.bloombloom.gr/product.php?id_product=528

καλημερα!!!

Γιωτουλα μου καλημερουδια! Τι κανετε βρε ψυχη? Η μπουμπουδενια μας τι κανει? Τρεχει και αντε να την πιασεις???? Αχ μωρε τα καμαρια μας.....

Θυμαμαι μας ειχες ξαναπει γι αυτο το μαγαζι στο κεντρο αλλα δυστυχως εμεις δεν θα μπορεσουμε να ανεβουμε Αθηνα! Εκτος του οτι δεν εχω που να αφησω τον μπεμπη και αναγκαστικα θα πρεπει να τον παρω μαζι, δεν θα ηθελα με τοση ζεστη να ταλαιπωρηθει, απο την αλλη δεν εχει καμια μερα αδεια τωρα κοντα ο αντρας μου και δεν μπορουμε να ερθουμε μονο απογευμα...δεν προλαβαινουμε...ενω εδω στην πολη μας 2 απογευματα να παμε και διαλεξαμε...το ξερω οτι ειναι ευκαιρια να διαλεξεις οτι θες με τοσο λιγα χρηματα αλλα.....τεσπα! Μπορει σημερα που θα παμε και εκει που πηραμε το νυφικο μου να μας κανει το ιδιο σκηνικο με καλυτερη τιμη...χθες μιλησα με τον αδερφο μου και μου ειπε να μην σκεφτω καθολου τα χρηματα! Ασχετα βεβαια που μου το ειπε αυτο δεν θα το ξεφτιλισουμε το θεμα....δεν τα βγαζει και ευκολα αυτα τα λεφτα....μωρε γμτο μου ηθελα να ειναι κι αυτος εδω να τα διαλεγαμε μαζι αλλα οταν θα ερθει με το καλο εμεις πρεπει να τα εχουμε ηδη κλεισει για να τα εχουμε την ημερομηνια που θελουμε....θα διαλεξει τον σταυρο ομως που ειναι το πιο σημαντικο!

Φιλια στα τρεχαντηρια ποδαρακια της μπουμπουδενιας μας!!!!!

Διαφημίσεις

τα βαφτιστικα ειναι στο σπιτι της μαμας!το φορεματακι ειναι στο δικο μου;)

τι λετε?

το φορεμταακι ειναι απο κατω τουλι κ ειναι πιο μακρυ απο πισω!ειναια πλο μωρε!δεν ξερω!δεν με ενθουσιασε κ πολυ!δε ηταν αυτο που ηθελα..μου φαινεται θα παω να το αλλαξω κ να ξανακοιταξω για κατι αλο1σημερα θα το ξαναδοκιμασω τελευταια φορα!ειναι κ λιγο διαφανο απο κατω:|χθες το ειδα κ ξενερωσα!ουφφ!:rolleyes:

λενακι μου πολυ ωραιο το φορεμα! θα συμφωνησω με τα κοριτσια! μια χαρα εντυπωσιακο ειναι και για βαπτηση ! πολυ μου αρεσε προσωπικα!θα το συνδιασεις και με οτι θελεις!;) και για το κουστουμακι δεν το συζητω! κουκλιστικο!!!!!!!!!!!!! και οι μπομπονιερες σας πολυ ομορφες! ζουζουνιαρικες!!! αχ με το καλο!!!!!!!!! και παλι!!

Έτσι είναι, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γούστο της και αν κρίνω από ένα μπουφανάκι που του πήρε μαζί με τα δεύτερα τα ρούχα του τα πιο πρόχειρα πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Το μπουφανάκι μας το έβγαλε όταν πήγαμε να καλέσουμε το Σάββατο γιατί είδανε πολύ ανεπτυγμένο τον μπέμπη και όταν το φέρανε και του το βάλαμε του ήταν ίσα ίσα για τώρα, αλλά θέλανε να το έχει από το Φθινόπωρο! Κι εμένα με βολεύει τότε να το φορέσει, τώρα έχουμε ζακετάκια και φουτεράκια ένα σωρό! Η αλήθεια είναι πως πέρα από την εμπιστοσύνη που της έχω της κουμπάρας μου έχω κι άλλο θέμα! Εχω βαφτίσει την ανηψιά του άντρα μου και η συνυφάδα μου από τη βάφτιση μέχρι και τώρα μου λέει πάντα τι να της πάρω! Με ενοχλεί απίστευτα αυτό! Εγώ τη ρωτάω πάντα για το νούμερο του παπουτσιού και τι παπουτσάκι έχει ανάγκη κάθε φορά το παιδί! Αν του λείπει αθλητικό, πεδιλάκι και τέτοια! Αυτή μου λέει και τι λαμπάδα να της πάρω και τι παιχνίδι θέλει και όλα! Εεε όχι! Τα δώρα του νονού είναι αποκλειστική επιλογή του νονού! Ορκίστηκα να μην το κάνω ποτέ στη νονά του παιδιού μου αυτό το πράγμα! Εσείς πάλι εόιστε ειδική περίπτωση! Που να τα διαλέξει ο αδερφούλης σου μωρέ που θαλασσοδέρνεται; Οταν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί ο νονός ναι, συμφωνώ δεν γίνεται αλλιώς! Αλλά στην δική μου περίπτωση με ενοχλεί που τα Χριστούγεννα ήθελε το αεροπλάνο της Μπάρμπι, το Πάσχα τη Μπάρμπι γοργόνα και ότι άλλο βάζει το μυαλό σου! Και δεν τα ζητάει το παιδί, η μάνα της τα ζητάει!

και εγω ετσι ειπα Ιωαννακι μου! οτι θελει ας παρει ο νονος αν και ειναι ελευθερος δεν θα παει γυναικα να τα ψωνισει, εχει γουστο! οτι ρουχακι του εχει φερει δωρο μεχρι στιγμης ειναι τελειο!;) απλα του ειπα δεν ειναι αναγκη να παρει πακετο, ας κανει απο μονος του ενα συνδιασμο που του αρεσει. και λαμπαδα και κουτι θα τα παρει απο εκει που θα κανουμε τις μπομπονιερες για να ταιριαζουν καπως ολα..

οσο γι'αυτο που ζητανε συγκεκριμενα πραγματα πο τους νονους, τι ν πω?:evil:

εμας οι γονεις μας δεν μας μαθαν ετσι! και εγω του αδερφου μου εχω βαπτισει και εχουμε αλλη οικειοτητα και παλι δεν μου λεει απο μονη της η νυφη μου. ρωταω τι χρειαζεται περισσοτερο π.χ. παπουτσια η φουστανακι και μου λεει.. εννοειτε λαμπαδα παιρνω οτι θελω εγω!

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε εμεις ολα καλα!

ματινακι κλεισατε βαφτιση ε? τελεια αντε ολα να γινουν με το καλο!δεν πειραζει που θα ειστε οικογενειακα σημασια εχει να παρει το παιδι το ονοματακι του οπως λες και συ!με το καλο να διαλεξεις κ το κουστουμακι του. ζεστενετε το παιδακι σου και ιδρωνει ε?αστα κ μεις ετσι ειμαστε ειδικα οταν τρωει σταζει το κεφαλακι τις απο τον ιδρωτα!ειστε κ 8250? πω πω κοτζαμ αντρας εγινε!!οσο για αυτο που ειπες για τα γιαουρτακια θα το ψαξω κ γω πριν δωσω,γιατι απο οτι καταλαβα οι γιατροι δεν μας τα λενε αυτα!τωρα αυτο για το ρυζαλευρο με προβληματισε λιγο αλλα θα δω εχω λιγες μερουλες ακομα!

αναστασακι ξεκινατε με φρουτοκρεμα εσεις ε?ο καθενας γιατρος μαλλον προτεινει τα δικα του..αντε να δουμε πως θα κρατηθεις,εγω μετραω τις μερες!θελω κ γω να εινια ο αντρας μου οταν δωσουμε κρεμουλα πρωτη φορα κ να τραβαει κ βιντεο μαλιστα !κανουν απιστευτες γκριματσες οταν δοκιμαζουν νεες γευσεις!!ποτε γυριζεις με το καλο?

ιωαννακι βρηκες φορεματακι ε? μεγια καλοφορετο να ειναι !να μας βαλεις καμια φοτο να το δουμε κ μεις!

ελενιτσα ολα ετοιμα βλεπω!μπραβο! οι μπουμπουνιερες σου μου αρεσαν πολυ !!!!! κ το φορεματακι σου φαινετε τελειο!τωρα δες εσυ να νιωθεις καλα,παντως οτι κ να βαλεις μια κουκλα θα εισαι εκεινη τη μερα αλλωστε! καλα εκανες και τα επλυνες τα ρουχαλακια του νομιζω οτι κ γω ετσι θα κανω!!! τα αντρακια σου ειναι γλυκες τα ειδα στο fc! να τα χαιρεσαι!

ginar εμεις δεν εχουμε ξαναμιλησει!! ειμαι η βασω νεο μελος! μας ξεσηκωσες πρωινιατικα με τις παραλιες σου...!!

βασουλα μου εδω θα κατσω και την αλλη εβδομαδα πρωτα ο θεος. αρα τελη του μηνα ξεκιναμε! εσεις?

Αχ Ιωαννα μου ποσο θα συμφωνησω μαζι σου! Και μενα μου την σπαει οταν ο αλλος εχει απαιτησεις περαν του φυσιολογικου....καποτε ρωτουσα κι εγω την κουμπαρα μου τι εχει αναγκη το παιδι περισσοτερο και οταν ειδα οτι μετα αρχισαν οι απαιτησεις να αυξανονται και να μου λεει συγκεκριμενα πραγματα να της παιρνω τα πηρα στο κρανιο και ειδικα με την λαμπαδα το Πασχα...ζηταγε πανακριβες...μετα σταματησα να ρωταω και οταν επαιρνα τηλ. της ελεγα οτι της πηρα παπουτσια ταδε νουμερο και αν δεν της κανουν να τα αλλαξει....οσο για την λαμπαδα αργησαμε λιγο να αλλαξουμε χαβα αλλα πλεον εχει μεγαλωσει 12 χρονων ειναι οποτε δεν εχει απο μονη της απαιτησεις! Εμενα ομως περισσοτερο με εκνευριζει σ αυτη την περιπτωση οτι κακομαθαινουν τα παιδια τους! Θα πρεπει ο καθε γονιος να εξηγει στο παιδι του οτι η νονα ή ο νονος αυτα που θα του φερει θα ειναι εκπληξη ας πουμε, σαν παιχνιδι και οχι να ζηταει τι θελει! Ασχετα που νονος θα ειναι ο αδερφος μου και θα εχω θαρρος να του ζητησω αυτο που θα εχει αναγκη το παιδι, ποτε δεν θα του διαλεξω τι να παρει....και τοπιο σημαντικο δεν θα ξερει το παιδι τιποτα...θα τα βλεπει την ωρα που θα του τα δινει!

εννοειτε οτι αυτοι κακομαθαινουν τα παιδια τους! καλα ρε σεις αυτο με την λαμπαδα μου ακουστηκε πολυ κουλο! που ζητανε συγκεκριμενη ελεος!!!!!

τι να πωωωω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινα εσυ ψαχνεις για ναυτικο σετ? για δες εδω

http://www.bloombloom.gr/product.php?id_product=271

http://www.bloombloom.gr/product.php?id_product=528

Γιωτουλα μου ευχαριστω πολυ για τις σελιδες που μου εστειλες! Αυτο το σετ απο το λαδοπανο το εχω δει και μου αρεσε και μενα απο την αρχη πολυ...ειναι οτι ζηταω απο θεμα απλοτητας αλλα δεν εχει μεσα κοκκινο χρωμα που θελω να συνδιασω...το αλλο σετ που μου εστειλες που εχει κοκκινο ειναι σουπερ ουαου τρελαθηκα! Αλλα π.χ. εκει που πηγα και ειδα τα πραγματα ειδα και λαμπαδα που ξετρελαθηκα...την θελω πολυ απλοϊκη και οχι πολλα πολλα τουλια και ογκωδη! Με αυτα τα πακετα στο ιντερνετ αν θες κατι να αλλαξεις δεν μπορεις αυτο ειναι που μου την δινει και μετα αναγκαστικα τα παιρνεις μεμμονομενα και φτανει η τιμη στα υψη....

Αλλα το σετ απο το ladopano.gr ειναι κορυφαιο...και εχω δει και αλλα εκει που μου αρεσουν...εχει φοβερα κομματια!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου πολυ ωραιο το φορεμα! θα συμφωνησω με τα κοριτσια! μια χαρα εντυπωσιακο ειναι και για βαπτηση ! πολυ μου αρεσε προσωπικα!θα το συνδιασεις και με οτι θελεις!;) και για το κουστουμακι δεν το συζητω! κουκλιστικο!!!!!!!!!!!!! και οι μπομπονιερες σας πολυ ομορφες! ζουζουνιαρικες!!! αχ με το καλο!!!!!!!!! και παλι!!

και εγω ετσι ειπα Ιωαννακι μου! οτι θελει ας παρει ο νονος αν και ειναι ελευθερος δεν θα παει γυναικα να τα ψωνισει, εχει γουστο! οτι ρουχακι του εχει φερει δωρο μεχρι στιγμης ειναι τελειο!;) απλα του ειπα δεν ειναι αναγκη να παρει πακετο, ας κανει απο μονος του ενα συνδιασμο που του αρεσει. και λαμπαδα και κουτι θα τα παρει απο εκει που θα κανουμε τις μπομπονιερες για να ταιριαζουν καπως ολα..

οσο γι'αυτο που ζητανε συγκεκριμενα πραγματα πο τους νονους, τι ν πω?:evil:

εμας οι γονεις μας δεν μας μαθαν ετσι! και εγω του αδερφου μου εχω βαπτισει και εχουμε αλλη οικειοτητα και παλι δεν μου λεει απο μονη της η νυφη μου. ρωταω τι χρειαζεται περισσοτερο π.χ. παπουτσια η φουστανακι και μου λεει.. εννοειτε λαμπαδα παιρνω οτι θελω εγω!

εννοειτε οτι αυτοι κακομαθαινουν τα παιδια τους! καλα ρε σεις αυτο με την λαμπαδα μου ακουστηκε πολυ κουλο! που ζητανε συγκεκριμενη ελεος!!!!!

τι να πωωωω!!

Καλημερα Αναστασακι μας! Τι κανει ο μπεμπουλης μας ο ομορφος??????

Ετσι ειναι αναστασακι μου, πρωτα πρεπει να σκεφτεται ο γονιος οτι κανει κακο στο παιδι του γιατι το κακομαθαινει και αρχιζει να εχει απαιτησεις και οχι μονο απο τον νονο αλλα απ'ολους! Εμενα οταν αρχισε η κουμπαρα μου να παιρνει θαρρος και το καταλαβα της ελεγα οτι ηδη της ψωνισα και ας μην της ειχα ψωνισει....ηξερα ομως οτι π.χ. τα χριστουγεννα επαιρνα ρουχο και το Πασχα παπουτσια....οποτε αν το ρουχο ή τα παπουτσια δεν της εκαναν πηγαινε και τα αλλαζε...με τον καιρο μαθαινα και το γουστο της μικρης και τις περισσοτερες φορες επεφτα μεσα! Για τα γενεθλια δεν της επαιρνα τιποτα γιατι ειναι 2 μερες μετα τα Χριστουγεννα οποτε ηταν ολα μαζι! Μονο για την γιορτη της μερικες φορες ρωταγα γιατι γιορταζει της Παναγιας και επειδη μετα αρχιζουν τα σχολεια ρωταγα μηπως ηθελε κανενα αθλητικο παπουτσι ας πουμε αντι για κατι σχολικο! Μονο για νουμερο δεν τα καταφερνα παντα αλλα αφου γινονται αλλαγες δεν με απασχολουσε!

Τωρα που μεγαλωσε οταν την ρωταω μου λεει :τιποτα νονα την αγαπη σου θελω....και λιωνωωωωωωω!!!!!!!!Εννοειται ομως οτι δεν την ακουω...χαχαχα!!!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ πίνω καφεδάκι και ο μπέμπης παίζει με το μπαμπά του! Σε λίγο θα πάω κομμωτήριο να βάψω μαλλιάααααα!!!!

Αχ Αναστασάκι εκτός που δεν μας μάθανε οι γονείς μας έτσι εμένα παρόλο που η νονά μου έμενε στην ίδια πόλη με μένα δεν μου έφερε ποτέ τίποτα! Μου τα έφερνε πάντα η μαμά μου κι έλεγε ότι τα πήγε η νονά στο μαγαζί! Μεγαλώνοντας βέβαια κατάλαβα! Όταν έγινα εγώ νονά ορκίστηκα να μην αφήσω ποτέ το παιδί με παράπονο! Ο βαφτισιμιός μου που είναι στην Ελβετία είναι 13 ετών ολόκληρο;ς άντρας και όταν του στέλνω πράγματα κάθε φορά κατουριέται από τη χαρά του που τον θυμήθηκα! Όσο χρονών και να γίνεις ο νονός πάει τελείωσε, είναι ΝΟΝΟΣ!!! Η χαρά θα είναι πάντα η ίδια! Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζουν και οι γονείς!

Ματινάκι μου καλημέρα και σε σένα κούκλα μου!

Αχ κορίτσια δρόσισε επιτέλους!!!!

Καλημερα Αναστασακι μας! Τι κανει ο μπεμπουλης μας ο ομορφος??????

Ετσι ειναι αναστασακι μου, πρωτα πρεπει να σκεφτεται ο γονιος οτι κανει κακο στο παιδι του γιατι το κακομαθαινει και αρχιζει να εχει απαιτησεις και οχι μονο απο τον νονο αλλα απ'ολους! Εμενα οταν αρχισε η κουμπαρα μου να παιρνει θαρρος και το καταλαβα της ελεγα οτι ηδη της ψωνισα και ας μην της ειχα ψωνισει....ηξερα ομως οτι π.χ. τα χριστουγεννα επαιρνα ρουχο και το Πασχα παπουτσια....οποτε αν το ρουχο ή τα παπουτσια δεν της εκαναν πηγαινε και τα αλλαζε...με τον καιρο μαθαινα και το γουστο της μικρης και τις περισσοτερες φορες επεφτα μεσα! Για τα γενεθλια δεν της επαιρνα τιποτα γιατι ειναι 2 μερες μετα τα Χριστουγεννα οποτε ηταν ολα μαζι! Μονο για την γιορτη της μερικες φορες ρωταγα γιατι γιορταζει της Παναγιας και επειδη μετα αρχιζουν τα σχολεια ρωταγα μηπως ηθελε κανενα αθλητικο παπουτσι ας πουμε αντι για κατι σχολικο! Μονο για νουμερο δεν τα καταφερνα παντα αλλα αφου γινονται αλλαγες δεν με απασχολουσε!

Τωρα που μεγαλωσε οταν την ρωταω μου λεει :τιποτα νονα την αγαπη σου θελω....και λιωνωωωωωωω!!!!!!!!Εννοειται ομως οτι δεν την ακουω...χαχαχα!!!!!

καλα ειναι ο μπεμπακος ματινακι μου! περιμενω να ξυπνησει οπου ναναι!

ετσι ειναι! ο καθενας εχει γουστο και κανει το δωρακι που θελει!

αυτο το πρααγμα μου το ειπε και ο γιατρος στην δευτερη εππισκεψη που ειχε κανει σπιτι μας! μου λεει θα σου δωσω μια συμβουλη. μη του τα προσφερετε ΟΛΑ μαζι. σιγα σιγα και απο κατι και οταν πρεπει. γιατι τωρα τα παιδια εχουν τα παντα απο τους γονεις και δεν αναγνωριζουν τις αξιες.. (καπως ετσι τελος παντων μου το ειπε.) και μου εφερε παραδειγμα παιδια της εκτης δημοτικου πχ που ζηταν κινητο με tach screen και ο γονιος περιφανευεται και του το παιρνει αμεσως....:rolleyes:

μεγαλη συζητηση αυτη παντως....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...