Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

βασω μου μακαρι να μπορούσα να βοηθησω αλλα δεν ξερω !!!

βλεπω εχεις και μια μπουμπου να σου ζήσει και να την δεις όπως επιθυμείς :P:p:p:p

σε ευχαριστω πολυ:tongue:!!

κ σε σενα ευχομαι συντομα με ενα γερο μπεμπακι στην αγκαλιτσα σου!!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν μας ξεσηκωσες λεει? εγω περισι δεν εκανα ουτε ενα μπανιο:( ειμουνα εγκυος κ δεν ειχα καλη εγκυμοσυνη!φετος περιμενω να παω με τη μπεμπα πως κ πως!τελη ιουλιου που θα ειχει ο αντρας μου αδεια θα παμε οποτε εχω λιγο καιρο ακομα! εχεις διπλα σου θαλασσα κ δεν πας??? γιατι???πως αντεχεις:confused:

κατλαβα δεν σε αφηνε να κανεις μπανια !!! αστα πικρα τι να πω !!! ελα θα τα κανεις τωρα ολα μαζεμενα και με την μικρουλα σου οτι καλύτερο :P:p:p

αστα σου λεω να την εχω διπλα και να μην μπορω να την εκμεταλλευτώ χιχιιιχ η αληθεια ειναι δεν αντεχω με αυτην την ζεστη εδω στην κυπρο ειναι μακρια και τα λεωφορεία τους εδω ειναι χαλια δλδ μπορει να χρειαστω καμια ωρα να περιμενω να παω και αλλη τόση να ερθω και ετσι καλυτερα εδω παρα μεσα στον ηλιο !!! :confused::confused::confused:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε εμεις ολα καλα!

ματινακι κλεισατε βαφτιση ε? τελεια αντε ολα να γινουν με το καλο!δεν πειραζει που θα ειστε οικογενειακα σημασια εχει να παρει το παιδι το ονοματακι του οπως λες και συ!με το καλο να διαλεξεις κ το κουστουμακι του. ζεστενετε το παιδακι σου και ιδρωνει ε?αστα κ μεις ετσι ειμαστε ειδικα οταν τρωει σταζει το κεφαλακι τις απο τον ιδρωτα!ειστε κ 8250? πω πω κοτζαμ αντρας εγινε!!οσο για αυτο που ειπες για τα γιαουρτακια θα το ψαξω κ γω πριν δωσω,γιατι απο οτι καταλαβα οι γιατροι δεν μας τα λενε αυτα!τωρα αυτο για το ρυζαλευρο με προβληματισε λιγο αλλα θα δω εχω λιγες μερουλες ακομα!

αναστασακι ξεκινατε με φρουτοκρεμα εσεις ε?ο καθενας γιατρος μαλλον προτεινει τα δικα του..αντε να δουμε πως θα κρατηθεις,εγω μετραω τις μερες!θελω κ γω να εινια ο αντρας μου οταν δωσουμε κρεμουλα πρωτη φορα κ να τραβαει κ βιντεο μαλιστα !κανουν απιστευτες γκριματσες οταν δοκιμαζουν νεες γευσεις!!ποτε γυριζεις με το καλο?

ιωαννακι βρηκες φορεματακι ε? μεγια καλοφορετο να ειναι !να μας βαλεις καμια φοτο να το δουμε κ μεις!

ελενιτσα ολα ετοιμα βλεπω!μπραβο! οι μπουμπουνιερες σου μου αρεσαν πολυ !!!!! κ το φορεματακι σου φαινετε τελειο!τωρα δες εσυ να νιωθεις καλα,παντως οτι κ να βαλεις μια κουκλα θα εισαι εκεινη τη μερα αλλωστε! καλα εκανες και τα επλυνες τα ρουχαλακια του νομιζω οτι κ γω ετσι θα κανω!!! τα αντρακια σου ειναι γλυκες τα ειδα στο fc! να τα χαιρεσαι!

ginar εμεις δεν εχουμε ξαναμιλησει!! ειμαι η βασω νεο μελος! μας ξεσηκωσες πρωινιατικα με τις παραλιες σου...!!

Βασουλα μου ευχαριστω πολυ!;)ναι τα επλυνα μονο το κουστουμακι δνε επλυνα ακομα.τουλαχιστον κ το πουκαμισακι πρεπει να πλυθει~αν οχι το πανωφορι κ το παντελονι!δεν το συζητω για τα εσωρουχα λαδοπανο κ πετσετα!αυτα σιγουρα πρεπει να πλυθουν!

οι γιατροι ειναι οτι να ναι!επιτελους ας μαζευτουν κ να αποφασισουν τι ειναι καλο κ τι οχι..ο καθενας λεει τα δικα του!πολυ νευριαζω με αυτο το θεμα!ο ενας επιτρεπει καπια πργαματ ο αλος εχει κ μεις φυσικα λειτουργουμε συμφωνα με το ενστικτο μας!τι να πω!σιγουρα ολα αυατ του εμποροιου δεν ειναι καθολου καλα αλα ποοοοοοσααααα μωρακια τρωνε σε ολο το κοσμο!ολα για τα κερδη κ τα λεφτα ρε συ!δεν τους νοιαζει τιποτα!

για τα κουνουπια που ρωτησες βασω μου εγω ακομα δεν βαζω τιποτα!εχουμε σιτες κατεβασμενες συνεχεια κ μεχρι τωρα καλα~αλα γα αργοτερα για εξω ασπουμε τα βραδυα εχει μαι παιδικη κρεμουλα στα φαραμακεια ειδικα για μωρακια!ειχα παρει για τον μιχαλακη παλια στις διακοπες!τωρα απο ποσο μηνων δεν γνωριζω αν κανει απο τωρα να βαζουμε!:rolleyes:δεν ξερω παντως οσο ψαχνομαι τοσα αρνητικα βρισκω για ολα αυτα!στον μιχαλακη ημουν τελειως ασχετη με οοολααααααααα!δεν ειχαμ εκ ιντερνετ τοτε κ δεν ειχα ψαχτει καθολοθ!;)

για το ρυζαλευρο βανιλια εχω διαβασει οτι δεν ειναι απαραιτιο να δωσεις!;)εγω εδωσα πολυ λιγο με το που ξεκινησα του εφερ δυσκοιλιοτητα κ το σταματησα!;)

παωωω..φιλακιαααααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κατλαβα δεν σε αφηνε να κανεις μπανια !!! αστα πικρα τι να πω !!! ελα θα τα κανεις τωρα ολα μαζεμενα και με την μικρουλα σου οτι καλύτερο :P:p:p

αστα σου λεω να την εχω διπλα και να μην μπορω να την εκμεταλλευτώ χιχιιιχ η αληθεια ειναι δεν αντεχω με αυτην την ζεστη εδω στην κυπρο ειναι μακρια και τα λεωφορεία τους εδω ειναι χαλια δλδ μπορει να χρειαστω καμια ωρα να περιμενω να παω και αλλη τόση να ερθω και ετσι καλυτερα εδω παρα μεσα στον ηλιο !!! :confused::confused::confused:

ααα στη κυπρο μενεις ε?ε αμα εχει τοσο δυσκολη συγκοινωνια λογικο ειναι να το σκεφτεσαι..:?

αν μας ξεσηκωσες λεει? εγω περισι δεν εκανα ουτε ενα μπανιο:( ειμουνα εγκυος κ δεν ειχα καλη εγκυμοσυνη!φετος περιμενω να παω με τη μπεμπα πως κ πως!τελη ιουλιου που θα ειχει ο αντρας μου αδεια θα παμε οποτε εχω λιγο καιρο ακομα! εχεις διπλα σου θαλασσα κ δεν πας??? γιατι???πως αντεχεις:confused:

Γεια σου Βασούλα μου, τι κάνεις; Η μπουμπού σου; Αυτό για τα κουνούπια ξέρω πως ταμπλέτες δεν κάνει αλλά έχω κι εγώ απορία για τα υγρά αντικουνουπικά που είναι και άοσμα! Την Παρασκευή που θα πάμε γιατρό θα τον ρωτήσω αν είναι να βάλω! Ξεκινάτε και κρεμούλες; Αααχχχ να δούμε τι θα μας πει κι εμάς! Μας είχε πει πριν ενάμιση μήνα περίπου πως στον 5ο μπορεί να ξεκινήσει αναλόγως βέβαια την ανάπτυξη! Μακάρι να μας βάλει κρεμούλες σιγά σιγά!

Διαφημίσεις

ααα στη κυπρο μενεις ε?ε αμα εχει τοσο δυσκολη συγκοινωνια λογικο ειναι να το σκεφτεσαι..:?

nai peirame thn apofasi na figoume apo ellada giati den thn palebame allo tleos pantwn akoma einai noris gia mas eimaste edw ena mhna xixixiix

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε εμεις ολα καλα!

ματινακι κλεισατε βαφτιση ε? τελεια αντε ολα να γινουν με το καλο!δεν πειραζει που θα ειστε οικογενειακα σημασια εχει να παρει το παιδι το ονοματακι του οπως λες και συ!με το καλο να διαλεξεις κ το κουστουμακι του. ζεστενετε το παιδακι σου και ιδρωνει ε?αστα κ μεις ετσι ειμαστε ειδικα οταν τρωει σταζει το κεφαλακι τις απο τον ιδρωτα!ειστε κ 8250? πω πω κοτζαμ αντρας εγινε!!οσο για αυτο που ειπες για τα γιαουρτακια θα το ψαξω κ γω πριν δωσω,γιατι απο οτι καταλαβα οι γιατροι δεν μας τα λενε αυτα!τωρα αυτο για το ρυζαλευρο με προβληματισε λιγο αλλα θα δω εχω λιγες μερουλες ακομα!

Καλημερα Βσουλα μουυυυυυυυ! Τι κανει το γλυκο μας μπουμπουδακι? Ιδρωνει το καμαρι μας πολυ ε? Πω πω ρε γμτο πως θα την βγαλουμε φετος που ειναι τοσο μωρα? Κι εμεις δεν εχουμε κλιματιστικο να τον δροσιζουμε λιγακι....εχουμε βεβαια ενα ανεμιστηρα δαπεδου πολυ δυνατο αλλα δεν κανει να χτυπαει πανω του...τον βαζουμε να φυσαει ψηλα αλλα κανει δουλεια δεν εχω παραπονο αμεσως δροσιζει ο χωρος!

Ναι μωρε το αντρακι μου μεγαλωσε και γενικα εχει αρχισει εδω και 2 μηνες και παιρνει αρκετο βαρος ενω μωρο με τον θηλασμο δεν επαιρνε τοσο...ευχαριστουμε και για τις ευχες για την βαφτιση μας! Με το καλο κι εσεις!!!! Πλεον δεν με ενδιαφερει καθολου που δεν θα καλεσουμε...λεω μαλιστα και καλυτερα!

Οσο για το γιαουρτι Βασουλα μου δεν υπαρχει καλυτερη και πιο υγιεινη λυση! Για τις κρεμες σκεψου το και αναλογα πραξε...για 6ο και 7ο θα ειναι μονο μετα δινεις γιαουρτι...

ααααα βρε κοριτσια κ κατι να ρωτησω θελω παλι......χτες ειδα οτι ειχαμε πολλα κουνουπια!!! κανει να βαλω αυτο που μπαινει στη μπριζα η καμια ταμπλετα η εχουν φαρμακα κ δεν κανει για το μωρο?εσεις βαζετε?

Εμεις που ρωτησαμε την παιδιατρο τον προηγουμενο μηνα μας ειπε να βαζουμε αντικουνουπικο αλλα στον διαδρομο οχι μεσα στο δωματιο του μωρου!

Βασουλα μου ευχαριστω πολυ!;)ναι τα επλυνα μονο το κουστουμακι δνε επλυνα ακομα.τουλαχιστον κ το πουκαμισακι πρεπει να πλυθει~αν οχι το πανωφορι κ το παντελονι!δεν το συζητω για τα εσωρουχα λαδοπανο κ πετσετα!αυτα σιγουρα πρεπει να πλυθουν!

οι γιατροι ειναι οτι να ναι!επιτελους ας μαζευτουν κ να αποφασισουν τι ειναι καλο κ τι οχι..ο καθενας λεει τα δικα του!πολυ νευριαζω με αυτο το θεμα!ο ενας επιτρεπει καπια πργαματ ο αλος εχει κ μεις φυσικα λειτουργουμε συμφωνα με το ενστικτο μας!τι να πω!σιγουρα ολα αυατ του εμποροιου δεν ειναι καθολου καλα αλα ποοοοοοσααααα μωρακια τρωνε σε ολο το κοσμο!ολα για τα κερδη κ τα λεφτα ρε συ!δεν τους νοιαζει τιποτα!

για τα κουνουπια που ρωτησες βασω μου εγω ακομα δεν βαζω τιποτα!εχουμε σιτες κατεβασμενες συνεχεια κ μεχρι τωρα καλα~αλα γα αργοτερα για εξω ασπουμε τα βραδυα εχει μαι παιδικη κρεμουλα στα φαραμακεια ειδικα για μωρακια!ειχα παρει για τον μιχαλακη παλια στις διακοπες!τωρα απο ποσο μηνων δεν γνωριζω αν κανει απο τωρα να βαζουμε!:rolleyes:δεν ξερω παντως οσο ψαχνομαι τοσα αρνητικα βρισκω για ολα αυτα!στον μιχαλακη ημουν τελειως ασχετη με οοολααααααααα!δεν ειχαμ εκ ιντερνετ τοτε κ δεν ειχα ψαχτει καθολοθ!;)

για το ρυζαλευρο βανιλια εχω διαβασει οτι δεν ειναι απαραιτιο να δωσεις!;)εγω εδωσα πολυ λιγο με το που ξεκινησα του εφερ δυσκοιλιοτητα κ το σταματησα!;)

ετσι καταλαβα κ γω ελενιτσα..ο καθε γιατρος εχει κ τι δικη του αποψη τελικα!!το πολυ πολυ να τις δωσω πολυ λιγο κ βλεπουμε εξαλλου θα μπουν κ τα φρουτα τωρα οποτε νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα!

μου ειπε κ μενα η γιατρος να παρω μια κρεμουλα δεν την πηρα ακομα.πρεπει να την παρω αλλα λεω να την βαζω μονο εξω,και μολις γυρναμε μπανακι κ υπνο.σκεφτομαι δλδ μηπως δεν κανει να κοιματε καθε βραδυ με κρεμα:confused:.εχω διπλα μου λικνο,αλλα αυτες τις μερες την αφηνα διπλα μου στο κρεβατι ειναι το παραθυρο κοντα σε ανακλυση γιατι ζεστενεται πολυ...χτες ανοιγω τα ματια μου κ βλεπω ενα κουνουπι αραχτο πανω στο μαγουλο της:evil::evil::evil:!!! που πας βρε κουνουπι πανω στο μωρο μου?? αφου περασε καμια ωρα να το κυνηγαω,τελικα την ξαναεβαλα παλι στο λικνο κ εριξα κ μια κουνουπιερα απο πανω κ ολα καλα.τωρα μαλλον ετσι θα κανω κ αμα δω οτι ζεστενεται παλι βλεπουμε...

Γεια σου Βασούλα μου, τι κάνεις; Η μπουμπού σου; Αυτό για τα κουνούπια ξέρω πως ταμπλέτες δεν κάνει αλλά έχω κι εγώ απορία για τα υγρά αντικουνουπικά που είναι και άοσμα! Την Παρασκευή που θα πάμε γιατρό θα τον ρωτήσω αν είναι να βάλω! Ξεκινάτε και κρεμούλες; Αααχχχ να δούμε τι θα μας πει κι εμάς! Μας είχε πει πριν ενάμιση μήνα περίπου πως στον 5ο μπορεί να ξεκινήσει αναλόγως βέβαια την ανάπτυξη! Μακάρι να μας βάλει κρεμούλες σιγά σιγά!

γεια σου ιωαννακι !!!για ρωτα κ πες μας να δουμε τι θα σου πει..

ανυπωμονεις για κρεμουλες κ συ ε?? εγω να δεις μετραω τις μερες

να δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος τπτ δεν θα καταλαβεις!!!!

Έτσι είναι, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γούστο της και αν κρίνω από ένα μπουφανάκι που του πήρε μαζί με τα δεύτερα τα ρούχα του τα πιο πρόχειρα πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Το μπουφανάκι μας το έβγαλε όταν πήγαμε να καλέσουμε το Σάββατο γιατί είδανε πολύ ανεπτυγμένο τον μπέμπη και όταν το φέρανε και του το βάλαμε του ήταν ίσα ίσα για τώρα, αλλά θέλανε να το έχει από το Φθινόπωρο! Κι εμένα με βολεύει τότε να το φορέσει, τώρα έχουμε ζακετάκια και φουτεράκια ένα σωρό! Η αλήθεια είναι πως πέρα από την εμπιστοσύνη που της έχω της κουμπάρας μου έχω κι άλλο θέμα! Εχω βαφτίσει την ανηψιά του άντρα μου και η συνυφάδα μου από τη βάφτιση μέχρι και τώρα μου λέει πάντα τι να της πάρω! Με ενοχλεί απίστευτα αυτό! Εγώ τη ρωτάω πάντα για το νούμερο του παπουτσιού και τι παπουτσάκι έχει ανάγκη κάθε φορά το παιδί! Αν του λείπει αθλητικό, πεδιλάκι και τέτοια! Αυτή μου λέει και τι λαμπάδα να της πάρω και τι παιχνίδι θέλει και όλα! Εεε όχι! Τα δώρα του νονού είναι αποκλειστική επιλογή του νονού! Ορκίστηκα να μην το κάνω ποτέ στη νονά του παιδιού μου αυτό το πράγμα! Εσείς πάλι εόιστε ειδική περίπτωση! Που να τα διαλέξει ο αδερφούλης σου μωρέ που θαλασσοδέρνεται; Οταν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί ο νονός ναι, συμφωνώ δεν γίνεται αλλιώς! Αλλά στην δική μου περίπτωση με ενοχλεί που τα Χριστούγεννα ήθελε το αεροπλάνο της Μπάρμπι, το Πάσχα τη Μπάρμπι γοργόνα και ότι άλλο βάζει το μυαλό σου! Και δεν τα ζητάει το παιδί, η μάνα της τα ζητάει!

Αχ Ιωαννα μου ποσο θα συμφωνησω μαζι σου! Και μενα μου την σπαει οταν ο αλλος εχει απαιτησεις περαν του φυσιολογικου....καποτε ρωτουσα κι εγω την κουμπαρα μου τι εχει αναγκη το παιδι περισσοτερο και οταν ειδα οτι μετα αρχισαν οι απαιτησεις να αυξανονται και να μου λεει συγκεκριμενα πραγματα να της παιρνω τα πηρα στο κρανιο και ειδικα με την λαμπαδα το Πασχα...ζηταγε πανακριβες...μετα σταματησα να ρωταω και οταν επαιρνα τηλ. της ελεγα οτι της πηρα παπουτσια ταδε νουμερο και αν δεν της κανουν να τα αλλαξει....οσο για την λαμπαδα αργησαμε λιγο να αλλαξουμε χαβα αλλα πλεον εχει μεγαλωσει 12 χρονων ειναι οποτε δεν εχει απο μονη της απαιτησεις! Εμενα ομως περισσοτερο με εκνευριζει σ αυτη την περιπτωση οτι κακομαθαινουν τα παιδια τους! Θα πρεπει ο καθε γονιος να εξηγει στο παιδι του οτι η νονα ή ο νονος αυτα που θα του φερει θα ειναι εκπληξη ας πουμε, σαν παιχνιδι και οχι να ζηταει τι θελει! Ασχετα που νονος θα ειναι ο αδερφος μου και θα εχω θαρρος να του ζητησω αυτο που θα εχει αναγκη το παιδι, ποτε δεν θα του διαλεξω τι να παρει....και τοπιο σημαντικο δεν θα ξερει το παιδι τιποτα...θα τα βλεπει την ωρα που θα του τα δινει!

Διαφημίσεις

Καλημερα Βσουλα μουυυυυυυυ! Τι κανει το γλυκο μας μπουμπουδακι? Ιδρωνει το καμαρι μας πολυ ε? Πω πω ρε γμτο πως θα την βγαλουμε φετος που ειναι τοσο μωρα? Κι εμεις δεν εχουμε κλιματιστικο να τον δροσιζουμε λιγακι....εχουμε βεβαια ενα ανεμιστηρα δαπεδου πολυ δυνατο αλλα δεν κανει να χτυπαει πανω του...τον βαζουμε να φυσαει ψηλα αλλα κανει δουλεια δεν εχω παραπονο αμεσως δροσιζει ο χωρος!

Ναι μωρε το αντρακι μου μεγαλωσε και γενικα εχει αρχισει εδω και 2 μηνες και παιρνει αρκετο βαρος ενω μωρο με τον θηλασμο δεν επαιρνε τοσο...ευχαριστουμε και για τις ευχες για την βαφτιση μας! Με το καλο κι εσεις!!!! Πλεον δεν με ενδιαφερει καθολου που δεν θα καλεσουμε...λεω μαλιστα και καλυτερα!

Οσο για το γιαουρτι Βασουλα μου δεν υπαρχει καλυτερη και πιο υγιεινη λυση! Για τις κρεμες σκεψου το και αναλογα πραξε...για 6ο και 7ο θα ειναι μονο μετα δινεις γιαουρτι...

Εμεις που ρωτησαμε την παιδιατρο τον προηγουμενο μηνα μας ειπε να βαζουμε αντικουνουπικο αλλα στον διαδρομο οχι μεσα στο δωματιο του μωρου!

γεια σου ματινακι!

ναι ιδρωνουμε κ μεις πολυ!! εγω εχω ενα κλιματιστικο στο σαλονι αλλα εινια πολυ μεγαλο για το χωρο και θα παθουμε καμια ψυξη αμα το βαλω! το ειχαμε στο προηγουμενο σπιτι εκει βολευε.τωρα δεν ξερω το φοβαμε λιγο αφηνω τα παραθυρα ανοιχτα οσο μπορω..αλλα εχω επισκεπτες κ πολυ μου τη δινει!!!:evil:

nai peirame thn apofasi na figoume apo ellada giati den thn palebame allo tleos pantwn akoma einai noris gia mas eimaste edw ena mhna xixixiix

ευχομαι τα πραγματα εκει να σας πανε καλυτερα!!! ετσι οπως παμε εδω μαλλον λιγο καλυτερα θα ειστε εκει...

μας βλεπω και μας σε λιγο καιρο η στα χωρια μας με κοτουλες κ προβατακια, η θα ειμαστε στην διπλανη ξαπλωστρα παρεουλα...:tongue:

Αχ Ιωαννα μου ποσο θα συμφωνησω μαζι σου! Και μενα μου την σπαει οταν ο αλλος εχει απαιτησεις περαν του φυσιολογικου....καποτε ρωτουσα κι εγω την κουμπαρα μου τι εχει αναγκη το παιδι περισσοτερο και οταν ειδα οτι μετα αρχισαν οι απαιτησεις να αυξανονται και να μου λεει συγκεκριμενα πραγματα να της παιρνω τα πηρα στο κρανιο και ειδικα με την λαμπαδα το Πασχα...ζηταγε πανακριβες...μετα σταματησα να ρωταω και οταν επαιρνα τηλ. της ελεγα οτι της πηρα παπουτσια ταδε νουμερο και αν δεν της κανουν να τα αλλαξει....οσο για την λαμπαδα αργησαμε λιγο να αλλαξουμε χαβα αλλα πλεον εχει μεγαλωσει 12 χρονων ειναι οποτε δεν εχει απο μονη της απαιτησεις! Εμενα ομως περισσοτερο με εκνευριζει σ αυτη την περιπτωση οτι κακομαθαινουν τα παιδια τους! Θα πρεπει ο καθε γονιος να εξηγει στο παιδι του οτι η νονα ή ο νονος αυτα που θα του φερει θα ειναι εκπληξη ας πουμε, σαν παιχνιδι και οχι να ζηταει τι θελει! Ασχετα που νονος θα ειναι ο αδερφος μου και θα εχω θαρρος να του ζητησω αυτο που θα εχει αναγκη το παιδι, ποτε δεν θα του διαλεξω τι να παρει....και τοπιο σημαντικο δεν θα ξερει το παιδι τιποτα...θα τα βλεπει την ωρα που θα του τα δινει!

Έτσι είναι Ματινάκι μου! Πολύ σπαστικό! Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι κακομαθαίνουν τα παιδιά τους; Αλλά θα μου πεις τι τους νοιάζει; Αφού αρέσκονται στα υλικά αγαθά και τα παιδιά τους κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση θα βγουν!

Οι γιατροι λενε διαφορετικα πραγματα γιατι και τα παιδια δεν ειναι ολα τα ιδια! Δεν μπορει να φαει τα ιδια πραγματα ο δικος σου που ειναι 3 κιλα βαρυτερος απο τον δικο μου και ουτε ο δικος μου μπορει να εχει το διατροφολογιο των μωρων που γεννηθηκαν π.χ. προωρα ή ελλιποβαρη! Υπαρχουν βεβαια καποια στανταρ....τι να πω?????Τεσπα....να εχουμε κι εμεις απλα τον νου μας να μην τους δινουμε σκουπιδια να τρωνε....

Οι γιατροι λενε διαφορετικα πραγματα γιατι και τα παιδια δεν ειναι ολα τα ιδια! Δεν μπορει να φαει τα ιδια πραγματα ο δικος σου που ειναι 3 κιλα βαρυτερος απο τον δικο μου και ουτε ο δικος μου μπορει να εχει το διατροφολογιο των μωρων που γεννηθηκαν π.χ. προωρα ή ελλιποβαρη! Υπαρχουν βεβαια καποια στανταρ....τι να πω?????Τεσπα....να εχουμε κι εμεις απλα τον νου μας να μην τους δινουμε σκουπιδια να τρωνε....

συμφωνω σε αυτο Ματινακ μου!εγω νευριαζω που αν μπεις στο ιντερνετ κ ψαξεις για τις κρεμς εμποροιου κ προσφατα διαβασα κ ενα αρθρο του παπαβεντση που κ αυτος δεν ερβισκε σωστες τις ρκεμες αυτες για τα μωρα..κ γιαυτο λεω ας αποφασισουν τι ειναι καλο κ τι καο απο ολα αυατ ποου πωλουνται εκει εξω κ να μην βαζουν σε κινδυνο τα παιδακια μας!γιαυτο κ λεω οτι το μονο που μετραει ειναι το κερδος~τα λεφατ πανω απολα!γιαυτο το θεμα ελεγα εγω..σε αυτο που λες συμφωνω σιγουρα ολα τα παιδακια δνε ειναι ιδια σε θεματα βαρους κ σιγουρα το καθενα εχει ανγκη απο αλα πραγματα!;)τι να πεις!το κακαο εχει γινει..σιγα μην αποσυρθουν ολα αυατ απο το εμποριο!προσφατα ειδα μαι διαφημιση γαι ενα βρεφικο γαλα που ξεκιναει μονο απο το νουμεορ 2 κ πωλειται μονο στα φαρμακεια!δηλαδη με λιγα λογια θεωρουν οτι θηλαζεις τουλαχιστον 6 μηνε ςκ μετα δινεις ξενο!ασπουεμ το νουμερο 1 πωλειεται κ στα σουπερ μαρκετ τωρα..το διαβασα τελευταια!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...