Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα Λενιω ειναι ολα τελειαααααααααααα!!!!!!! Ειλικρινα στο λεω, αν δεν μου αρεσε κατι θα στο ελεγα δεν θα κολλαγα!

Και το φορεμα ειναι πολυ ωραιο...σαν πριγκιπισσα θα εισαι με το τουλι! Κι εγω κατι τετοιο εψαχνα απλο και σικατο!Απλα αν νιωθεις ασχημα βαλε μια φοδρα απο μεσα να μην φωτιζει.Πω πω εχω ξετρελαθει με ολα! Και οι μπομπονιερες ρε συ ειναι πολυ ωραιες γιατι δεν σου γεμιζουν το ματι?????

αχ Ματινακι μουυυυυυυυυ αληθειααααααα!σου αρεσαν!το στεμα του πριγκιπα κ τον πριγκιπα πανω στη λαμπαδα εγω την ειπα να τα βαλει..ταιριαξαν ετσι δεν ειναι?

το φορεμα να τοο κρατησω θα πρεπει να βαλω ωραια αξεσουαρ για να φανει πιο εντυπωσιακο!να φανατστεις εχει ηδη φοδρα απο μεσα!χαιρομαι που σου αρεσαν.οι μπομπονιερες δεν μαρεσνα πολυ..ειναι πολυ μικρες..εγηω κολισα με κενινο το στεμα που σα ς εδειξα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω πως δημοσιευεις εδω φωτογραφιες????Εχω προσπαθησει και δεν μπορω.....:|

αστα να πανε ματινακι μου ακου τι κανω!τα βαζω στο φβ σε ενα αλμπουμ που υπαρχει ηδη κ απαλ δνε δημοσιευω με το που τις φπρτωσει πατα ξανα ανανεωση τη σελιδα του φβ κ αυτες αποθηκευονται στ αλμπουμ χωρης να δημοσιυετουν μετα αντιγραφη τις κανω κ τις βαζω εδω κ παω κ τις σβηνω απο κει!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Ματινακι μουυυυυυυυυ αληθειααααααα!σου αρεσαν!το στεμα του πριγκιπα κ τον πριγκιπα πανω στη λαμπαδα εγω την ειπα να τα βαλει..ταιριαξαν ετσι δεν ειναι?

το φορεμα να τοο κρατησω θα πρεπει να βαλω ωραια αξεσουαρ για να φανει πιο εντυπωσιακο!να φανατστεις εχει ηδη φοδρα απο μεσα!χαιρομαι που σου αρεσαν.οι μπομπονιερες δεν μαρεσνα πολυ..ειναι πολυ μικρες..εγηω κολισα με κενινο το στεμα που σα ς εδειξα!:tongue:

Ειναι ολα καταπληκτικα και μην αγχωνεσαι! Οι μπομπονιερες αν σου φαινονται μικρες εσενα εγω δεν μπορω να τις καταλαβω απο την φωτο...σημασια εχει οτι ειναι κατι χρηστικο και δεν θα πεταχτει!

Αλλαξε την φοδρα αν προλαβαινεις και βαλε μια πιο χοντρη να μην φαινεται τιποτα....

αστα να πανε ματινακι μου ακου τι κανω!τα βαζω στο φβ σε ενα αλμπουμ που υπαρχει ηδη κ απαλ δνε δημοσιευω με το που τις φπρτωσει πατα ξανα ανανεωση τη σελιδα του φβ κ αυτες αποθηκευονται στ αλμπουμ χωρης να δημοσιυετουν μετα αντιγραφη τις κανω κ τις βαζω εδω κ παω κ τις σβηνω απο κει!;)

Δηλαδη αν παρω μια φωτο απο το φεις που εχω και την κανω αντιγραφη τωρα θα δημοσιευτει εδω? Για να προσπαθησω...θα κανω ενα τεστ

Διαφημίσεις

Λενάκι μου είναι πάρα πολύ όμορφα όλα! Το σετάκι με τα βαφτιστικά πάρα πολύ όμορφο! Και δεν είναι το τρανταχτό το μπέρμπερι που είναι σαν τραπεζομάντηλο! Είναι τέλειο! Και το φόρεμά σου όπως λέει και η Ματίνα, απλό και σικάτο! Μην προσπαθείς να βρεις κάτι να σε χαλάσει! Είναι όλα τέλεια! Αν τα καταφέρω θα βάλω κι εγώ φωτό το φόρεμα που πήρα! Οσο για τα βαφτιστικά θα μου τα πλύνει η μαμά της κουμπάρας μου γιατί εγώ δεν θέλω να τα δω! Θέλω να είναι έκπληξη!:tongue::tongue::tongue:

καλημεραααααααααααααααα δεν σας εχω διαβάσει πως πατέ κοριτσάκια μου ολα καλα εγω εδω ήσυχα και ζεστηηηηηηηηηη !!!!! :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Προσπαθησα αλλα μου λεει διακοπη φορτωσης της σελιδας και δεν μου την δημοσιευει....γιατι?????

Ματινάκι κι εμένα! Δεν μπορώ να βάλω φωτό το φόρεμα! Ουφφφ μάλλον θα περιμένω τη βάφτιση και να το δείτε φορεμένο στο φέις!

Καλέ το Ρανάκι μας τι κάνει; Πότε ξεκινάει δουλειά;

Λενάκι μου είναι πάρα πολύ όμορφα όλα! Το σετάκι με τα βαφτιστικά πάρα πολύ όμορφο! Και δεν είναι το τρανταχτό το μπέρμπερι που είναι σαν τραπεζομάντηλο! Είναι τέλειο! Και το φόρεμά σου όπως λέει και η Ματίνα, απλό και σικάτο! Μην προσπαθείς να βρεις κάτι να σε χαλάσει! Είναι όλα τέλεια! Αν τα καταφέρω θα βάλω κι εγώ φωτό το φόρεμα που πήρα! Οσο για τα βαφτιστικά θα μου τα πλύνει η μαμά της κουμπάρας μου γιατί εγώ δεν θέλω να τα δω! Θέλω να είναι έκπληξη!:tongue::tongue::tongue:

Συμφωνω Ιωαννα μου...αν και μου αρεσει πολυ το καρω για βαφτιση προτιμω αλλες αποχρωσεις...ειναι και καταξανθος ο μπεμπης και το μπεζ τον σκοτωνει...παντως ειναι διακριτικο της Λενιως και μου αρεσει απιστευτα πολυ!

Οσο για την εκπληξη που λες αν εχεις εμπιστοσυνη στο γουστο της νονας μια χαρα ειναι η εκπληξη...μην κοιτας που εγω εχω το ελευθερο να διαλεξω οτι θελω γιατι νονος θα ειναι ο αδερφος μου...αν δεν ηταν ο αδερφος μου θα ειχα αγχος για το γουστο του νονου....δεν μπορω με τιποτα την κακογουστια....θα μου χαλαγε ολη την μερα αν δεν μου αρεσαν τα βαφτιστικα! Μπορει να ακουγεται αυτο κουτο γιατι σημασια εχουν αλλα πραγματα εκεινη την μερα αλλα εχω αυτο το κακο...θελω να ειναι ομορφα τα ρουχα του!

Διαφημίσεις

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401721_3624668748733_1897693639_n.jpg

να σας κεράσω απο μια ξαπλώστρα στης φοινικουδες :tongue::tongue::tongue:εκει θα ηθελα να ειμουν τωρα αλλα .....:(:(

ελενη μου ειναι ολα υπέροχαααααααααααααααααα αλήθεια σου λεω και η μπουμπουνιερεσ μου αρεσουν παρα πολυ και το φοραματακι σουπερ ειναι καλε :P:p:p

ματινακι αντε με το καλο και εσεις βρε σουπερ τιμη πλακα μου κανεις εμενα τα βαφτιστικα για τον μικρο που βαφτισα πριν 3 χρονια ειχα σκασει 800 συν ο σταυρος αλλα 400 αστα τωρα που το σκεφτομε πολλα λεφτα χαθηκε να τον βαφτιζα τωρα χιχιχιιχ

βλεπω ολες ετοιμάζεστε για τις βαφτίσεις αντε βρε κοριτσια μου με το καλο ::P:p

καλημεραααααααααααααααα δεν σας εχω διαβάσει πως πατέ κοριτσάκια μου ολα καλα εγω εδω ήσυχα και ζεστηηηηηηηηηη !!!!! :P:p:p

Καλημερα φιλεναδα και απο δω!!!!!!!!!

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401721_3624668748733_1897693639_n.jpg

να σας κεράσω απο μια ξαπλώστρα στης φοινικουδες :tongue::tongue::tongue:εκει θα ηθελα να ειμουν τωρα αλλα .....:(:(

Κατι σε πιο οικογενειακο περιβαλλον εχει?????

Ιωαννακι μου καλο ευχαριστω πολυ!να στε καλ κοριτσια!:Dλετε τελικα να το κρατησω!!θα το ξαναδοκιμασω κ σημερα κ θα αποφασισω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενη μου ειναι ολα υπέροχαααααααααααααααααα αλήθεια σου λεω και η μπουμπουνιερεσ μου αρεσουν παρα πολυ και το φοραματακι σουπερ ειναι καλε :P:p:p

ματινακι αντε με το καλο και εσεις βρε σουπερ τιμη πλακα μου κανεις εμενα τα βαφτιστικα για τον μικρο που βαφτισα πριν 3 χρονια ειχα σκασει 800 συν ο σταυρος αλλα 400 αστα τωρα που το σκεφτομε πολλα λεφτα χαθηκε να τον βαφτιζα τωρα χιχιχιιχ

βλεπω ολες ετοιμάζεστε για τις βαφτίσεις αντε βρε κοριτσια μου με το καλο ::P:p

καλημερα Τζινακι ομου!τι κανεις?Ευχαριστω πολυ!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...