Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ξεχασα να σας πω...χθες μετα την παιδιατρο πηγαμε για καφεδακι σε εναν φιλο που εχει καφετερια στο Κιατο και αφου επαιζε η εθνικη μας χθες εκατσε ο μπαμπας μας να την δει εκει και εγω με τον μπεμπη πηγαμε σε ενα μαγαζι για βαφτιστικα! Κοριτσια επαθα πλακα....ειχε κατι καταπληκτικα πακετα με ναυτικο θεμα που λιγουρα με επιασε....αυτο που ακριβως ζητουσα! Σε μπλε κοκκινο ασπρο οι αποχρωσεις και κατι ρουχαλακια μουρλια! Στο ιντερνετ που κοιταω τοσο καιρο βρισκω ετοιμα πακετα δικης τους επιλογης και αν δεν σου αρεσει κατι απο το πακετο δεν μπορεις να το αλλαξεις...στο μαγαζι που πηγα χθες εχει πακετο ολοκληρωμενο με 500 ευρω στο θεμα που θες και τα διαλεγεις ολα εσυ τα εχει ελευθερη επιλογη! Τρελαθηκα! Διαλεγεις το ρουχο που θες και το παπουτσι και μετα συνδιαζεις τα υπολοιπα...πολυ καλο αυτο και η τιμη σουπερ....αλλου που εχω κοιταξει εχουν πιο φθηνες προσφορες μεν αλλα σου λεει αυτο ειναι το πακετο αν σου αρεσει....μαλλον εκει θα παμε να τα κλεισουμε για να διαλεξουμε αυτα που μας αρεσουν! Και ειλικρινα μπερδευτηκα τοσο πολυ γιατι ολα ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο.....

ααααααα πάρα πλύ καλό αυτο!!!! μπορεις να τα συνδιασεις εσυ! εκει να πας αφου μπορεις φιλλεναδα! μια χαρα!

εγω κοριτσια οταν εγινα νονα δεν πηρα ετοιμο πακετο. διαλεξα μεμονομενα κομματια και μου αρεσε πολυ! η βαπτιστηρα μου δε, το φορεματακι της βαπτισης το φορουσε και την επομενη χρονια. γιατι δεν ηταν κατι βαρυ.. ευκολοφορετο και καλο ποιοτικα! (ευτυχως γιατι δεν πηγαν χαμενα τοσα λεφτα!)

ενταξει ειναι και θεμα τι αρεσει στο καθενα..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακι μουυυυυυ συμφωνω σε αυτο που λες κ γω το ξερω αλα εμενα δεν με αφησε ο γιατρος να του δωσω ακοαμ σπιτικο γιαουτ=ρτι!γιαυτο κ περιμενω μεχρι τον χρονο κ θα του δωσω σπιτικο!

παω ξυπνησε κ ο μιρκος!

επανερχομαι αργοτεραααααααα;)

Καλημερα Λενιω μου! Δεν λεω για σπιτικο γιαουρτι...λεω για το κανονικο που τρωμε εμεις απλα οχι επιδορπιο! Εγω θα του παρω αγελαδιτσα που ειναι το μονο με μαγια ή το ολυμπος και θα του λιωνω μεσα καποιο φρουτο για να φευγει η ξινιλα και να το τρωει....μετα τον χρονο αντι για φρουτο μεσα θα του βαζω μελι...μμμμ μουρλια!!!!!!!

Μεγεια το φορεμα μαναρακι μου! Οι αντρες κρινουν καλυτερα τι ειναι ωραιο πανω μας οποτε μια χαρα φορεμα πηρες! Εγω τον εμπιστευομαι πολυ τον αντρα μου και ποτε δεν εχει πεσει εξω οταν μου διαλεγει κατι....

Σκασανε και τα 3 δοντακια σας! Μπραβο τα καμαρι μας!!!

Οσον αφορα τα βαφτιστικα κι εγω θα τα πλυνω ολα...θα διαλεξω μπουφανακι εποχιακο και οχι σακακι μαλλον οποτε ανετα θα πλενεται!Οι μπομπονιερες γιατι δεν σου αρεσαν? Ειδα κατι σετακια Λενιω απιστευτα...ανυπομονω να παμε να διαλεξουμε και να τα κλεισουμε!

ααααααα πάρα πλύ καλό αυτο!!!! μπορεις να τα συνδιασεις εσυ! εκει να πας αφου μπορεις φιλλεναδα! μια χαρα!

εγω κοριτσια οταν εγινα νονα δεν πηρα ετοιμο πακετο. διαλεξα μεμονομενα κομματια και μου αρεσε πολυ! η βαπτιστηρα μου δε, το φορεματακι της βαπτισης το φορουσε και την επομενη χρονια. γιατι δεν ηταν κατι βαρυ.. ευκολοφορετο και καλο ποιοτικα! (ευτυχως γιατι δεν πηγαν χαμενα τοσα λεφτα!)

ενταξει ειναι και θεμα τι αρεσει στο καθενα..:rolleyes:

Αυτο Θεωρω ειναι το καλυτερο...δεν σε δεσμευει κανεις να παρεις το πακετο που εχει επιλεξει να βαλει προσφορα κι ετσι παιρνεις οτι θες εσυ....απλα τωρα π.χ. εκει που πηγα εγω εχει βαλει στανταρ τιμη δηλαδη τα 500 ευρω οτιδηποτε και να διαλεξεις! Και ειναι τελειο αυτο δεν σε δεσμευει με τα 500 ευρω να παρεις κατι που μπορει να μην σε ικανοποιει! Παλι καλα που μου εκοψε και πηγα δεν λες?

Διαφημίσεις

Kαλησπερα αναστασια!

φυγατε στο χωριο ε?αντε ωραια να ξεφυγετε λιγακι να δεις κ τους δικους σου.αναστασακι να σε ρωτησω τωρα που ειπες για τις κρεμες...με τι ξεκινατε εσεις?με ρυζαλευρο? εμενα μου ειπε η γιατρος να παρω ρυζαλευρο βανιλια και πηρα ενα κουτι τις nestle. τωρα μιλουσα με μια φιλη μου κ μου ειπε οτι αυτη στο μωρο της εδινε βιολογικο ρυζαλευρο κ το εφτιαχνε με δικο της γαλα αμα καταλαβα καλα γιατι λεει τα αλλα εχουν πολυ ζαχαρη:confused:και ρωτω τωρα αμα ηταν δεν θα μου το ελεγε η παιδιατρος να παρω βιολογικο ? τι αποψη εχεις περι του θεματος?

Καλημερα Βασουλα μου τι κανετε?????? Καιρο εχω να σε πετυχω!

Κοιτα, γι αυτο που λες για το βιολογικο μπορεις να της δωσεις οτι κρεμα θες σε ρυζαλευρο ακομα και να το φτιαχνεις μονη σου και να βαζεις το δικο σου γαλα...εγω αν ειχα γαλα και θηλαζα ακομα τον μπεμπη θα εφτιαχνα κρεμα με το δικο μου αν και θελει αρκετη ποσοτητα....μακαρι να εχεις πολυ για να φτανει να της φτιαχνεις και κρεμα! Αλλα το σκετο ρυζαλευρο δεν το πολυτρωνε ολα τα μωρα και γι αυτο οι παιδιατροι λενε να ξεκιναμε με βανιλια-ρυζαλευρο γιατι εχει πιο ωραια γευση! Παντως για τα βιολογικα εγω εχω ενσταση...δεν πιστευω οτι ειναι βιολογικα και δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη να ειναι βιολογικα...τεσπα!

Οσο για την παιδιατρο και εμας δεν μας ειπε τιποτα για βιολογικη κρεμα...και μαλλον δεν ειναι και υποχρεωμενες να στο πουν...βεβαια παιζει ρολο και το οικονομικο πλεον και ισως δεν θελουν να επιβαρυνουν τους γονεις...τα βιολογικα ειναι πανακριβα!Εκτος αυτου πολλες δεν τα εμπιστευονται κιολας....

Καλημερα Λενιω μου! Δεν λεω για σπιτικο γιαουρτι...λεω για το κανονικο που τρωμε εμεις απλα οχι επιδορπιο! Εγω θα του παρω αγελαδιτσα που ειναι το μονο με μαγια ή το ολυμπος και θα του λιωνω μεσα καποιο φρουτο για να φευγει η ξινιλα και να το τρωει....μετα τον χρονο αντι για φρουτο μεσα θα του βαζω μελι...μμμμ μουρλια!!!!!!!

Μεγεια το φορεμα μαναρακι μου! Οι αντρες κρινουν καλυτερα τι ειναι ωραιο πανω μας οποτε μια χαρα φορεμα πηρες! Εγω τον εμπιστευομαι πολυ τον αντρα μου και ποτε δεν εχει πεσει εξω οταν μου διαλεγει κατι....

Σκασανε και τα 3 δοντακια σας! Μπραβο τα καμαρι μας!!!

Οσον αφορα τα βαφτιστικα κι εγω θα τα πλυνω ολα...θα διαλεξω μπουφανακι εποχιακο και οχι σακακι μαλλον οποτε ανετα θα πλενεται!Οι μπομπονιερες γιατι δεν σου αρεσαν? Ειδα κατι σετακια Λενιω απιστευτα...ανυπομονω να παμε να διαλεξουμε και να τα κλεισουμε!

ααααααααα;)γινεταια?δε μου ειπε τιποτα ο γιατρος?αν γινεται φυσικα κ εκεινα ειναι προτιμοτερα!

οσο για το φορεμα θα σας βαλω φωτο αν δειτε!δεν ξερω ουφφ το σκεφτομαι!πηραμε κ στονα ντρα μου χθες ενα σιελ λινο πουκαμισο με μπεζ λινο παντελονι που ειχα κ θα ειμαστε σετ!αποα υτη την αποψη μου αρεσει!

οι μπομπονιερες πολυ φτωχες σρο ματι..δε μου γεμιζουν το ματι καθολου!

κ γω μωρε θα τα πλενω..καλα τ αμεσα τα εσωρουχα λαδοπανα πετστεα τα επλυνα ηδη..για το κουστουμι σκεφτομουν αλα θα ειμαι πιο ηρμεη να ξερω οτι θα ειναι ολα καθαρα!

πολυ ωραια ματινακι μου!παντως εχουν πεσιε πολυ οι τιμες!κ με 300 κ 400 βρησκεις κατι πολυ καλο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι μου και εγω το σκευτομαι να πω στον κουνπαρο να μου τα δωσει να τα πλενω... μαλλον αυτο θα κανω.. θα δω! εσεις κοριτσια τι θα κανετε? θα τα πλυνεται? αχ λενακι μου την κυριακη βαπτιζεται ο μικρουλης σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το φορεμα μου εχει διαφορα χρωμματα οταν το παρω (το αφησα να μου μαζεψει λιγο τους ωμους) θα το βγαλω φωτο να το δειτε!

ναι αναστασακι μου τα εσωρουχα σιγουρα να τα πλενεςι !ζητα τα να τα ετοιμασεις εσυ ολα κ του τα ξαναδινεις ετοιμα καθαρα κ μοσχοβολιτσα:tongue:

ναι εφτασε η κυριακη κοριτσια..πως περασε ο καιρος!:P

κ γω δε σου ειπα μεγια το φορμεματακι!ωραια ακουγεται!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τα βαφτιστικα ειναι στο σπιτι της μαμας!το φορεματακι ειναι στο δικο μου;)

τι λετε?

το φορεμταακι ειναι απο κατω τουλι κ ειναι πιο μακρυ απο πισω!ειναια πλο μωρε!δεν ξερω!δεν με ενθουσιασε κ πολυ!δε ηταν αυτο που ηθελα..μου φαινεται θα παω να το αλλαξω κ να ξανακοιταξω για κατι αλο1σημερα θα το ξαναδοκιμασω τελευταια φορα!ειναι κ λιγο διαφανο απο κατω:|χθες το ειδα κ ξενερωσα!ουφφ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τα βαφτιστικα ειναι στο σπιτι της μαμας!το φορεματακι ειναι στο δικο μου;)

τι λετε?

το φορεμταακι ειναι απο κατω τουλι κ ειναι πιο μακρυ απο πισω!ειναια πλο μωρε!δεν ξερω!δεν με ενθουσιασε κ πολυ!δε ηταν αυτο που ηθελα..μου φαινεται θα παω να το αλλαξω κ να ξανακοιταξω για κατι αλο1σημερα θα το ξαναδοκιμασω τελευταια φορα!ειναι κ λιγο διαφανο απο κατω:|χθες το ειδα κ ξενερωσα!ουφφ!:rolleyes:

Καλα Λενιω ειναι ολα τελειαααααααααααα!!!!!!! Ειλικρινα στο λεω, αν δεν μου αρεσε κατι θα στο ελεγα δεν θα κολλαγα!

Και το φορεμα ειναι πολυ ωραιο...σαν πριγκιπισσα θα εισαι με το τουλι! Κι εγω κατι τετοιο εψαχνα απλο και σικατο!Απλα αν νιωθεις ασχημα βαλε μια φοδρα απο μεσα να μην φωτιζει.Πω πω εχω ξετρελαθει με ολα! Και οι μπομπονιερες ρε συ ειναι πολυ ωραιες γιατι δεν σου γεμιζουν το ματι?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...