Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!! πρωινη πρωινη! ο μικρος κοιμηθηκε στις 11.30 και τον ξυπνησα στις 06.00 να φαει ξανακοιμηθηκε και εγω σηκωθηκα.ευτυχως εδω το βραδυ εχει πολυυυ δροσια!! σκεπαζομαι εννοειτε!! κατα τα αλλα ησυχια!

Καλημέραααα αναστασακι μουυυ! Σας πεθημησα!:wink:

Σας διάβασα αλά επειδή μπαίνω από κινητό θα πω απλά μια καλημέραααα κ αργότερα θα αναφερθώ σε όλες από τον υπολογιστή! Πρωινή κ γω .από της 6 με ξύπνησε ο μικρούλης! Πολυυυυυ ζέστη εδώ! Άσε!

Να μου φιλήσεις τον γλύκα μας! Φιλάκια για την ώρα!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα αναστασακι μουυυ! Σας πεθημησα!:wink:

Σας διάβασα αλά επειδή μπαίνω από κινητό θα πω απλά μια καλημέραααα κ αργότερα θα αναφερθώ σε όλες από τον υπολογιστή! Πρωινή κ γω .από της 6 με ξύπνησε ο μικρούλης! Πολυυυυυ ζέστη εδώ! Άσε!

Να μου φιλήσεις τον γλύκα μας! Φιλάκια για την ώρα!:wink:

οταν μπορεσεις μπες να μιλησουμε! φιλακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα τσουπρες! Τι κανετε????Πρωινες πρωινες σημερα ε????????

Περιμενα κι εγω χθες ολη μερα να μπειτε και τιποτα....:|

Ηθελα να δω και τα σχολια σας απο αυτα που σας εστειλα αλλα μαλλον δεν τα ειδατε....

Εμεις ειχαμε εμβολιο χθες! Εκλαψε πολυ λιγο παλι καλα....εχουμε μεγαλωσει μωρε εχουμε γινει αντρακια και δεν ποναμε πλεον....ειμαστε 8250 και 70 ποντους....τον τελευταιο καιρο δεν εχει πεσει κατω απο 750 γραμμαρια! Ειμαστε μια χαρα και το βηχαλακι ειναι επειδη μαζευονται φλεματακια απο τα δοντακια μας! Τον ακροαστηκε και ειναι μια χαρα! Οποτε ηρεμισα για τα καλα!Αυτα τα νεα μας!

Αναστασια μου καλημερα,δροσουλα στο χωριο ε? Τι καλα...εμεις ψηνομαστε....ειδα στο φεις οτι σχολιασες αυτο που εγραψα αλλα φαινεται μονο οταν παω στις ενημερωσεις...κατω απο αυτο που εγραψα δεν φαινεται και γι αυτο δεν σχολιασα τιποτα....δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου τα εμφανιζει....τεσπα! Μια χαρα κοιμηθηκε ο μπεμπακος σου...Πολλα φιλακια να τον κανεις!!!!

Λενιω μου που εισαι????? Αντε καλε μπες απο τον υπολογιστη να τα πουμε!Τα αντρακια σου τι κανουν??????

Καλημερα τσουπρες! Τι κανετε????Πρωινες πρωινες σημερα ε????????

Περιμενα κι εγω χθες ολη μερα να μπειτε και τιποτα....:|

Ηθελα να δω και τα σχολια σας απο αυτα που σας εστειλα αλλα μαλλον δεν τα ειδατε....

Εμεις ειχαμε εμβολιο χθες! Εκλαψε πολυ λιγο παλι καλα....εχουμε μεγαλωσει μωρε εχουμε γινει αντρακια και δεν ποναμε πλεον....ειμαστε 8250 και 70 ποντους....τον τελευταιο καιρο δεν εχει πεσει κατω απο 750 γραμμαρια! Ειμαστε μια χαρα και το βηχαλακι ειναι επειδη μαζευονται φλεματακια απο τα δοντακια μας! Τον ακροαστηκε και ειναι μια χαρα! Οποτε ηρεμισα για τα καλα!Αυτα τα νεα μας!

Αναστασια μου καλημερα,δροσουλα στο χωριο ε? Τι καλα...εμεις ψηνομαστε....ειδα στο φεις οτι σχολιασες αυτο που εγραψα αλλα φαινεται μονο οταν παω στις ενημερωσεις...κατω απο αυτο που εγραψα δεν φαινεται και γι αυτο δεν σχολιασα τιποτα....δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου τα εμφανιζει....τεσπα! Μια χαρα κοιμηθηκε ο μπεμπακος σου...Πολλα φιλακια να τον κανεις!!!!

Λενιω μου που εισαι????? Αντε καλε μπες απο τον υπολογιστη να τα πουμε!Τα αντρακια σου τι κανουν??????

καλημερα ματινακι!!! μια χαρα το αντρακι σου!!! ησυχασες κιόλας!!! τελεια!!!:P τι ανεβασες και δεν το ειδα? για να παω πισω να δω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχχχ ναι!!!!!! το κουστουμακι το ειχα δει εχθες! και ξεχασα να σχολιασω!!!:( πολυ ομορφο! κουκλιστικο ειναι! ααλλα εγραψες οτι ο μπαμπας του περιμενει θεμα με ποδοσφαιρο ε??? το σκευτεσαι δηλαδη?

και η ιδεα για μπομπονιεριτσα πολυ καλη!:D αυτη με τα ζωακια που εβαλες με τα κλιπς!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ψήνεστε; Ααααχχχ εμείς να δείτε! Πήγα εχθές Λάρισα να ψωνίσω επιτέλους για τη βάφτιση! Βρήκε ένα πολύ ωραίο φόρεμα σε πράσινο σμαραγδί χρώμα μέχρι το γόνατο! Αν μπορέσω θα σας το βάλω φωτό να το δείτε! Αύριο το πρωί έχω κομμωτήριο επιτέλους να βάψω μαλλί μετά από πολλούς μήνες!!!! Την Παρασκευή έχουμε εμβόλιο και σε 11 μέρες είναι η βάφτισή μας! Ανυπομονώ τόσο πολύ!

Αναστασάκι μου δροσίζεστε στο χωριό; Τι καλά!!!! Γιατί δεν του ξεκινάς όμως τις κρεμούλες; Πως κρατιέσαι βρε θηρίο; Αν είχα το ok από το γιατρό δεν θα κρατιόμουνα!

Λενάκι μου γλυκό που είσαι; Ετοιμάζεσαι πυρετωδώς; Μπες να τα πούμε λίγο!

Ματινάκι μου με το καλό η βάφτισή σας! Φτου το παληκάρι μου μεγαλώσατε! Κι εμένα ο μπέμπης πριν 10 μέρες ήταν 7500 κιλά και 64 πόντους! Αντε την Παρασκευή να δούμε τώρα το θηρίο μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Ψήνεστε; Ααααχχχ εμείς να δείτε! Πήγα εχθές Λάρισα να ψωνίσω επιτέλους για τη βάφτιση! Βρήκε ένα πολύ ωραίο φόρεμα σε πράσινο σμαραγδί χρώμα μέχρι το γόνατο! Αν μπορέσω θα σας το βάλω φωτό να το δείτε! Αύριο το πρωί έχω κομμωτήριο επιτέλους να βάψω μαλλί μετά από πολλούς μήνες!!!! Την Παρασκευή έχουμε εμβόλιο και σε 11 μέρες είναι η βάφτισή μας! Ανυπομονώ τόσο πολύ!

Αναστασάκι μου δροσίζεστε στο χωριό; Τι καλά!!!! Γιατί δεν του ξεκινάς όμως τις κρεμούλες; Πως κρατιέσαι βρε θηρίο; Αν είχα το ok από το γιατρό δεν θα κρατιόμουνα!

Ματινάκι μου με το καλό η βάφτισή σας! Φτου το παληκάρι μου μεγαλώσατε! Κι εμένα ο μπέμπης πριν 10 μέρες ήταν 7500 κιλά και 64 πόντους! Αντε την Παρασκευή να δούμε τώρα το θηρίο μου!

καλημερα Ιωαννακι!! ετοιμαζεστε ε? αφου βρηκες και φορεμαα οκ!! και εγω οταν το βρηκα το φορεμαα ηρεμησα απο αυτο!

κανω υπομονη να παμε σπιτι μας με την ησυχια μας να ξεκινησουμε το φαγητο! να ειναι και ο αντρας μου θελω την 1η φορα!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Ιωαννακι με το ομορφο αντρακι! Καλοφορετο το φορεματακι σου! Οσο για το χρωμα τελειο...μου αρεσουν πολυ για καλοκαιρι οι πρασινες αποχρωσεις! Μεγεια και με το καλο η βαφτιση σας που εφτασε κιολας!!!!!!!

Ακομα κι εγω που ειναι πολυ καλος στο βαρος του πλεον τον βλεπω θηριο...εχει κανει κατι μπουτια αλλο πραγμα....δεν τον λες χοντρο μωρο ομως...ειναι οτι πρεπει! Ανεβηκαμε και καμπυλη στο βαρος και στο υψος και ολα καλα! Και να φανταστεις δεν γεννηθηκε τσουπωτος....δοξα το Θεο ειναι καλα στην υγεια του και αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο! Καλα να ειναι τα παιδακια μας αυτο εχει σημασια! Η κουμπαρα μου που γεννησε την δευτερα το κοριτσακι της της φαινεται πολυ μικρη που γεννηθηκε 3280 γιατι ο πρωτος της γεννηθηκε 3860 και τωρα η μικρη φαινεται σαν μυγακι....εμ γυναικα δεν ειναι? Κραταει σιλουετα...ααχαχαχαχ!!!!!!

Το μαλλι τι χρωμα θα το βαψεις????

καλημερα Ιωαννακι!! ετοιμαζεστε ε? αφου βρηκες και φορεμαα οκ!! και εγω οταν το βρηκα το φορεμαα ηρεμησα απο αυτο!

κανω υπομονη να παμε σπιτι μας με την ησυχια μας να ξεκινησουμε το φαγητο! να ειναι και ο αντρας μου θελω την 1η φορα!:P

Εσενα σου ειπα μεγεια για το φορεμα καλε????? Μαλλον οχι ε???? Ε λοιπον καλοφορετο κοριτσαρα μου και με το καλο η βαφτιση σας!

Κλεισαμε και εμεις βαφτιση το διαβασατε?

Οσο γι'αυτο που λες για την απογευματινη κρεμα το ειχα κι εγω αλλα τελικα του εδωσα....δεν ειναι λαθος που λες να του δωσεις γιαουρτακι κατευθειαν αλλα να σε ενημερωσω οτι το γιαουρτι το παιδικο δεν ειναι γιαουρτι...ειναι επιδορπιο γιαουρτιου και εχει γλυκαντικες ουσιες μεσα...καλυτερα αν θες γιαουρτι αντι κρεμας να του δωσεις το κανονικο γιαουρτι! Ολα αυτα τα επιδορπια που βγαζουν για να δελεασουν τους γονεις να τα παρουν δεν ειναι καταλληλα για μωρα...μπορεις απο μονη σου να φτιαξεις επιδορπιο με γιαουρτι δηλαλη εκει που θα παρεις επιδορπιο με μπαναν ή φραουλα ας πουμε μπορεις να παρει το κανονικο και να λιωσεις μονη σου την μπανανα και να την ανακατεψεις στο γιαουρτι! Οπως επισης και με αλλα φρουτα ή αργοτερα με δημητριακα...θα ξερεις οτι μεσα δεν θα εχει με τιποτα ζαχαρη ή αλλου ειδους γλυκαντικο...θα ειναι φυσικα τα γλυκαντικα απο τα φρουτα! Αποψη μου βεβαια γιατι κι εγω αυτο θα κανω! Δεν εχει ουσια να μην τους δινουμε κρεμες βρεφικες και να τους δινουμε επιδορπια γιαουρτιου ετοιμα...το ιδιο και το αυτο ειναι και μην σου πω οτι το επιδορπιο ειναι πιο ακαταλληλο γιατι οι βρεφικες κρεμες εχουν και καποιες βιταμινες και ιχνοστοιχεια παραπανω....εσυ ξερεις βεβαια...εγω απλα οφειλω σαν φιλη να σε συμβουλεψω!

Εσενα σου ειπα μεγεια για το φορεμα καλε????? Μαλλον οχι ε???? Ε λοιπον καλοφορετο κοριτσαρα μου και με το καλο η βαφτιση σας!

Οσο γι'αυτο που λες για την απογευματινη κρεμα το ειχα κι εγω αλλα τελικα του εδωσα....δεν ειναι λαθος που λες να του δωσεις γιαουρτακι κατευθειαν αλλα να σε ενημερωσω οτι το γιαουρτι το παιδικο δεν ειναι γιαουρτι...ειναι επιδορπιο γιαουρτιου και εχει γλυκαντικες ουσιες μεσα...καλυτερα αν θες γιαουρτι αντι κρεμας να του δωσεις το κανονικο γιαουρτι! Ολα αυτα τα επιδορπια που βγαζουν για να δελεασουν τους γονεις να τα παρουν δεν ειναι καταλληλα για μωρα...μπορεις απο μονη σου να φτιαξεις επιδορπιο με γιαουρτι δηλαλη εκει που θα παρεις επιδορπιο με μπαναν ή φραουλα ας πουμε μπορεις να παρει το κανονικο και να λιωσεις μονη σου την μπανανα και να την ανακατεψεις στο γιαουρτι! Οπως επισης και με αλλα φρουτα ή αργοτερα με δημητριακα...θα ξερεις οτι μεσα δεν θα εχει με τιποτα ζαχαρη ή αλλου ειδους γλυκαντικο...θα ειναι φυσικα τα γλυκαντικα απο τα φρουτα! Αποψη μου βεβαια γιατι κι εγω αυτο θα κανω! Δεν εχει ουσια να μην τους δινουμε κρεμες βρεφικες και να τους δινουμε επιδορπια γιαουρτιου ετοιμα...το ιδιο και το αυτο ειναι και μην σου πω οτι το επιδορπιο ειναι πιο ακαταλληλο γιατι οι βρεφικες κρεμες εχουν και καποιες βιταμινες και ιχνοστοιχεια παραπανω....εσυ ξερεις βεβαια...εγω απλα οφειλω σαν φιλη να σε συμβουλεψω!

σε ευχαριστω πολύ ματινακι μου για τις συμβουλες σου!! θελω πολυ να το ψαξω το θεμα! δικιο εχεις!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολύ ματινακι μου για τις συμβουλες σου!! θελω πολυ να το ψαξω το θεμα! δικιο εχεις!!!

Τι ευχαριστεις καλε?? Σιγα το πραγμα...ετσι πρεπει να κανουμε να συμβουλευει η μια την αλλη....!

εκανα το καφεδακι μου κ ηρθαααααααααααααααααααα:P

μου λειψατεεεεεεεεεεεεε:D

κοιμουνται τα μικρα..ελπιζω να προλαβω..ο μιχαλακης επρεπε να ειχε ξυπνησει αλα κομα κοιμται το ζουζουνακι μου;)

να σας πω στα γρηγγορα τα νεα μας!

πηρα τα βαφτηστικα..μου αρεσαν πολυ..επλυνα τα μεσα κ το κουστουμι ακομα το αφησα ετσι ..τι ν ακανω?μου ειπε η κοεπλα να μην το πλενω γιατι δε χρειαζεται ..το σκεφτομαι..εσεις τι θα κανετε?στον μιχαλακη τα επλανα ολα ισως το σακακι να μην επλενα δνε θυμαμαι καλα κ επισης δνε θυμαμαι πως το πανε το κουστουμι στη κρεμσταρα οπως μουτ ο δωσε η κοπελα με τουλια το εχει πολυ ομορφο η το διπλωνω εφοσον το πλυνω κ το βαζω στη βαλιτσα:rolleyes::confused:δεν θυμαμαι καθολου ομως:rolleyes:

πηγα που λεετ για φορεμα διαλεξα ενα αλαλ δνε ξετρελαθηκα κ απο την κουραση μου κ επειδη αρεσε στνα ντρα μου το πηρα..θα βγαλω φωτο κ θα σας τα βαλω ολα να ατ α δειτε!θα το αλλαξω ομως γιατι δεν μαρεσει πολυ!

οι μπομπονιερες δεν μαρεσαν κ πολυ!:(

ο μικρος σας ειπα οτι βγαζει τεσσερα απο πανω τα τρια εχουν σκασει δεν εχουν βγει πολυ αλα εσκασαν ευτυχως!:P

αυταααααααααααα..αν θυμαμαι καλα!

ασ ξεκηνισω με το ιωαννακι!τι ηταν αυτοοοοοοοο!σοκκκκκκκκκ!σε διαβσα κ η καρδια μου πονεσε!τι λαχταρα ηταν αυτη ιωαννακι μου!πωπωωωωω!δοξα το θεο που δεν επαθε τιποτα το μωρο|!αχ θεουλη μου κοιτα απο κει που δνε το περιμενεις τι παθαινεις!οπως κ μενα που επεσε απο το κρεβατι!κ μενα το ιδιο μου ειπε ο γιατρος οταν ηρθε να τον εμβολιασει του ειπα να το κοιταξει κ μου λεει μην ανησηχεις ολα καλα..ξεχασε το!μου ειπε οτι το κεφαλακι τους τα κοκκαλα δηλαδη ειναι πολυε λαστικα ακομα!ουφφφφφφ:(να μου τον φιλισεςι!το γιαυρακι μωρε γελουσε μετα ναι!εσυ φυσικα καομα να το ξεπερασεις φανταζομαι~:cry:σε καταλαβαινω:cry:

εμας μας αφησε να τον καθηζουμε απο 6 μηνων γιατι ειναι μπουλουκος κ δεν κανει να ζοριζεται!ειναι αναλογα κ τον γιατρο τι να πεις!;)

μεγια το φορεματακι!ωραιο χρωμα διαλεξες!μαρεσει πολυ!βαλε μας φωτο να το δουμε;)

Ματινακι μου πολυ ομορφα αυατ που μας εβαλες για τον μπεμπη!με το καλο η βαφτιση σσας~:Pτελεια τα κιλακαια του μπεμπη..μπραβοοοοο:Dδεν εκλαψε πολυ ε!παλια καλα!κ μενα μονο γκρινιαζει λιγο!ευτυχως γιατι κ γω ανχωνομαι οταν ειναι να κανει εμβολιο!αχ κοριτσια εσεις που τους κανετε κ απο δυο φανατζομαι1δεν ξερω αν θα το αντεχα!επισης δεν καταλααωβαινω γαιτι μερικοι κανουν απο δυο αλαοι απο ενα!χθες διαβασα στο απανταχουν νομιζω οτι η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που κανει παρα πολα εμβολια στ απαιδια κ οχι οι ειναι οτι καλυτερο αυτο~αν το βρω θα σας το βαλω να δοιααβασετε~φιλισες μου τον:D

Αναστασακι μου κ συ πηρες φορεμετακαι?Για πες τι χρωμα ελικα?εχει δροσουλα στο χωριο..τι ωραια!μεχρι πεμτπη ειπανε θα εχουνμε μινι καυσωνες μετα δροσουλα κ την κυριακη ακουσα οτ θα φυσαε πολυυυυ:(δεν το θελω καθολου!:(

Βασουλα μουυυυυ τι κανετεεεεεεεε?ολα καλα?κ γω δε δινω κρεμες εμποριου λιγο στην αρχη εδωσα τωρα πια ειναι με σπιτικη φρουτοκρεμα μετα σουπιστες κ απογευματα γιαουρτακια..;)

Πεταλουδιτσα μου σαραντησατε?αντε να ξεκινσηετε κ τις βολτιτσες σας!η μικρη καλυτερα με τους κολικου ς ε!αχ τι καλα!:D

Γιωτακι δεν θυαμμαι σας ειπα μεγια τα παπουτσακια!κανει βηματακια το κοριτσακι μας!:D

αυταααααα!ξυπνησε ο μιχαλακης!παω κοριτσακαι μου..θα ξαναμπωωωωωωω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μουυυυυυ συμφωνω σε αυτο που λες κ γω το ξερω αλα εμενα δεν με αφησε ο γιατρος να του δωσω ακοαμ σπιτικο γιαουτ=ρτι!γιαυτο κ περιμενω μεχρι τον χρονο κ θα του δωσω σπιτικο!

παω ξυπνησε κ ο μιρκος!

επανερχομαι αργοτεραααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ξεχασα να σας πω...χθες μετα την παιδιατρο πηγαμε για καφεδακι σε εναν φιλο που εχει καφετερια στο Κιατο και αφου επαιζε η εθνικη μας χθες εκατσε ο μπαμπας μας να την δει εκει και εγω με τον μπεμπη πηγαμε σε ενα μαγαζι για βαφτιστικα! Κοριτσια επαθα πλακα....ειχε κατι καταπληκτικα πακετα με ναυτικο θεμα που λιγουρα με επιασε....αυτο που ακριβως ζητουσα! Σε μπλε κοκκινο ασπρο οι αποχρωσεις και κατι ρουχαλακια μουρλια! Στο ιντερνετ που κοιταω τοσο καιρο βρισκω ετοιμα πακετα δικης τους επιλογης και αν δεν σου αρεσει κατι απο το πακετο δεν μπορεις να το αλλαξεις...στο μαγαζι που πηγα χθες εχει πακετο ολοκληρωμενο με 500 ευρω στο θεμα που θες και τα διαλεγεις ολα εσυ τα εχει ελευθερη επιλογη! Τρελαθηκα! Διαλεγεις το ρουχο που θες και το παπουτσι και μετα συνδιαζεις τα υπολοιπα...πολυ καλο αυτο και η τιμη σουπερ....αλλου που εχω κοιταξει εχουν πιο φθηνες προσφορες μεν αλλα σου λεει αυτο ειναι το πακετο αν σου αρεσει....μαλλον εκει θα παμε να τα κλεισουμε για να διαλεξουμε αυτα που μας αρεσουν! Και ειλικρινα μπερδευτηκα τοσο πολυ γιατι ολα ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο.....

λενακι μου και εγω το σκευτομαι να πω στον κουνπαρο να μου τα δωσει να τα πλενω... μαλλον αυτο θα κανω.. θα δω! εσεις κοριτσια τι θα κανετε? θα τα πλυνεται? αχ λενακι μου την κυριακη βαπτιζεται ο μικρουλης σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το φορεμα μου εχει διαφορα χρωμματα οταν το παρω (το αφησα να μου μαζεψει λιγο τους ωμους) θα το βγαλω φωτο να το δειτε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...