Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Τοσο μικρουλι καθεται στο καθισμα του καροτσιου; Ειναι μια απορια που εχω αυτη. Εμεις την εχουμε στο πορτ μπεμπε εννοειται ακομη και αναρωτιεμαι μεχρι ποτε τα βαζουμε εκει.

εγω πεταλουδιτσα την εβαζα στο πορτ μπεμπε μεχρι 3 μηνων κ κατι.ενιωθα ποιο ασφαλεια γιατι την αφηνα κ μεσα στο σπιτι χωρις να την δενω. κ στο καροτσακι μπορουσα να τη βαλω απο νεογενητο αλλα δεν ηθελα γιατι χανοταν εκει μεσα ηταν μικρουλα πολυ.τωρα θα δεις εσυ αναλογα με την αναπτυξη της μεχρι ποτε θα χωραει κ μεχρι ποτε θα νιωσεις οτι ειναι ασφαλες δεν θα κανει δλδ κινησεις να γυριζει να σηκωθει κ τετοια..

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα πεταλουδιτσα !!καλο σαραντισμο!

και μενα που και που το εκανε κα ι Ο παιδίατρος είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό ως μία ηλικία, δεν θυμάμαι ακριβώς για πόσους μήνες, και σταδιακά φεύγει. Συμβαίνει γιατί ακόμα δεν ελέγχει καλά τα μάτια του!!!

Καλημερα, Βασούλα!! Ευχαριστω πολυ... Σαραντιζουμε επιτελους σημερα! :rolleyes: Ετσι ελπίζω κι εγω να ειναι φυσιολογικο!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ελενα μου εγω τον βαζω στο καροτσι κατευθειαν στην πιο ξαπλωτη σταση για να βλεπει γυρω γυρω που του αρεσει!!

Α,μαλιστααα... Δεν το εχω δοκιμασει καθολου αυτο Εφη μου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

εγω πεταλουδιτσα την εβαζα στο πορτ μπεμπε μεχρι 3 μηνων κ κατι.ενιωθα ποιο ασφαλεια γιατι την αφηνα κ μεσα στο σπιτι χωρις να την δενω. κ στο καροτσακι μπορουσα να τη βαλω απο νεογενητο αλλα δεν ηθελα γιατι χανοταν εκει μεσα ηταν μικρουλα πολυ.τωρα θα δεις εσυ αναλογα με την αναπτυξη της μεχρι ποτε θα χωραει κ μεχρι ποτε θα νιωσεις οτι ειναι ασφαλες δεν θα κανει δλδ κινησεις να γυριζει να σηκωθει κ τετοια..

Ναι, σωστα... Θα το δω αναλογα με την αναπτυξη... Η αληθεια ειναι οτι μεσα απο το πορτ μπεμπε δεν βλεπουνε τιποτα τα καημενα... Νιωθεις ομως την ασφαλεια του οτι ειναι ξαπλα και δεν κινδυνευουν να πεσουν.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου, τι λαχταρα περασες!!! Φανταστηκα την εικονα...το μωρο κατω με τα μουτρα κι εσυ να τρεχεις να δεις αν χτυπησε... Δοξα το Θεο που ειναι καλα το αγορακι σου!!! :shock: Πω πω... Κι εγω φοβαμαι πολυ μη μου πεσει η μικρη.... Ειδικα το βραδυ που ειμαι νυσταγμενη και την παω για αλλαγη πανας... Το σταυρο μας κοριτσια καθε πρωι και βραδυ να κανουμε! Δε μου λες...οταν λες δεν τον ειχες δεσει, δεν τον εχεις ακομη στην καλαθουνα (πορτ μπεμπε) του καροτσιου; Τοσο μικρουλι καθεται στο καθισμα του καροτσιου; Ειναι μια απορια που εχω αυτη. Εμεις την εχουμε στο πορτ μπεμπε εννοειται ακομη και αναρωτιεμαι μεχρι ποτε τα βαζουμε εκει.

Εγώ το περτ - μπεμπέ το έχω καταργήσει από αρχές Μαϊου! Πρώτον δεν χωράει αλλά ζεσταινότανε πάρα πολύ εκεί μέσα και τον βάζω στην κούνια κανονικά και κοιμάται! Όοσν αφορά το καρότσι κάθεται κανονικά πλέον, στηρίζει πλατούλα και κεφαλάκι! Από 2 μηνών τα στηρίζει αλλά είπε ο γιατρός μόλις μπει στον 4ο να τον βάζω να κάθεται! Αλλά όταν έπεσε ήταν ξαπλωμένος στο καρότσι γιατί νύσταζε και δεν τον είχα δέσει κι εγώ η ηλίθια, πήγε η μαμά μου να ανέβάσει το καρότσι στο πεζούλι κι έτσι έγινε το κακό!Και το καρότσι το έχω γυρίσει να κοιτάει εμένα το μωρό αν το είχα αλλιώς δεν θα είχε πάθει τίποτα! Πόσο βλαμμένη είμαι;;;;;

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Εμεις καλα ειμαστε...εχω την πεθερα μου απο χθες εδω και κανουμε δουλιτσες! Πηγα και για ανανεωση της καρτας ανεργιας το πρωι πρωι και εκανα 2 ωρες με το ρολοι...μια χαρα εκατσε ο μπεμπακος με την πεθερα ουτε κιχ δεν εκανε....βεβαια οταν εσκασα μυτη εκανε σαν τρελος απο την χαρα του το καμαρι μου! Τον εσφιξα τοσο πολυ που θα τον εσκαγα!!!!!

Ιωαννα μου τι λαχταρα περασες καλε??????? Συμβαινουν ατυχηματα αλλα θελει προσοχη πολυ....εγω παντα οταν τον βαζω στο καροτσι τον δενω γιατι εκτος του υπαρχει κινδυνος να πεσει , αν συνηθισει να ειναι λυτος μετα δεν θα θελει δεσιμο και θα υπαρχει προβλημα...σε καταλαβαινω απολυτα για την λαχταρα το κλαμα και την αγωνια....τα περασα κι εγω με το καψιμο και ξερω πως ειναι! Αφου δεν επαθε τιποτα ηρεμισε τωρα και απλα την επομενη φορα θα εισαι πιο προσεκτικη!Μεγαλη αγκαλιτσα στον αντρουλη μας τον ομορφο!

Εφακι μου περαστικα σας! Το μικρουλη μας μωρε ποναγε το αυτακι του ε? Ο πυρετος αφου επεσε μια χαρα...το θεμα ειναι να μην πονει το αυτακι τωρα....περαστικα και αγυριστα να ειναι ματια μου! Αγκαλιτσες πολλες στο αντρακι μας!!!!!

Γιωτουλα μου με 'γεια τα παπουτσακια σας και καλα περπατηματα...μεγαλωνουν τα καμαρια μας και δεν το παιρνουμε χαμπαρι πως περναει ο καιρος!!!! Γερα να ειναι!!! Φιλακια στις πατουσιτσες σας!!!!!

Αναστασακι μου τι κανετε? Πηγατε χωριο? Δεν προλαβα να καλοδιαβασω....φορεμα πηρες τελικα??????? Φιλια στον αντρακλα!!!!

Λενιω μου τι κανετε? Τα αντρακια μας τα ομορφα καλα????? Πολυ ζεστη ρε γμτο και εδω εχουμε....το βραδυ αφησα το ενα φυλλο της μπαλκονοπορτας ανοιχτο τελειως γιατι δεν θα την παλευε ο μπεμπης...Το τζαμι εννοω γιατι τα μπατζουρια τα εχω παντα κλειστα...με τοσες κλοπες που γινονται δεν την παλευουμε με ανοιχτα! Στριφογυρισε κανα 2 φορς το βραδυ αλλα μετα εκανε ησυχο υπνο...ουτε τον σκεπαζω με σεντονι εννοειται....ουφφφφφ....θα λιωσουμε φετος!!!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?????Μολις ξεμπερδεψω απο κατι δουλιτσες που εχω θα ανεφερθω σε οποια εχω ξεχασει!

Εχω και ενα νεο να σας πω! Κλεισαμε την βαφτιση μας στο εκκλησακι στην παραλια που θελαμε!!!! Στις 22 Ιουλιου στις 11 το πρωι θα γινει χριαστιανακι με το καλο το παιδακι μου! Θα παρει το ονοματακι του!!!!! Τελικα μονο οι 2 οικογενειες θα ειμαστε και μαλλον θα παρουμε φωτογραφο...θα παμε να μας κανει την προσφορα του το παιδι που ειχαμε στον γαμο και βλεπουμε...

Αυτα τα νεα μας!

Σας φιλω και θα ξαναμπω αργοτερα!!!!!

Γεια σου, Ματινάρα μου γλυκια!!! :P Αχ, τι ωραία! Με το καλό να το βαφτίσετε το βλασταράκι σας!!! Τελικά θα την κάνετε σε κλειστό κύκλο,ε; Το καλύτερο... :rolleyes:

Εμεις σε μια ωρα και κατι σαραντιζουμε! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σου, Ματινάρα μου γλυκια!!! :P Αχ, τι ωραία! Με το καλό να το βαφτίσετε το βλασταράκι σας!!! Τελικά θα την κάνετε σε κλειστό κύκλο,ε; Το καλύτερο... :rolleyes:

Εμεις σε μια ωρα και κατι σαραντιζουμε! :P

Καλημερα Ελενιτσα μου! Τι κανετε μαμα και κορη?????

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσαρα μου.....δεν προλαβα χθες να σας πω καλο σαραντισμο αλλα το ειχα πει πιο πριν τουαχιστον! Θα ξεκινησετε τις βολτουλες τωρα ε???? Να προσεξεις οταν θα ειναι ιδρωμενη να μην φυσαει εκει που θα ειστε γιατι τοτε κρυωνουν! Και αν ιδρωνει να της αλλαζεις ρουχαλακι συχνα....

Οσο για το αληθωρισμα που λες ειναι πολυ μωρο ακομα και δεν μπορει να κεντραρει για να δει αν και ακομα βλεπει θολα! Μην ανησυχεις εκτος κι αν το συνεχισει και αργοτερα αυτο...εμενα ο μπεμπης απο την αρχη δεν αληθωριζε αλλα πολλα μωρα το εχουν αυτο και μετα φευγει....ρωτα και την παιδιατρο σας αν δεις να συνεχιζεται! Ο ανηψιος μας που ειναι σχεδον 2μιση χρονων προχθες που ειχαν ερθει, καποια στιγμη που με κοιταξε διαπιστωσα οτι την συγκεκριμενη στιγμη αληθωρισε το ενα ματακι αλλα σαν μωρο δεν αληθωριζε....μπορει να ειναι κατι στιγμιαιο και να μην υπαρχει προβλημα! Απλα το κοιταμε το παρακολουθουμε και τουλαχιστον αν συμβαινει κατι να το προλαβαινουμε!

Να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια στα πατουσακια της!!!!!!

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια μου! Τι κανετε τσουπριτσες μου? Τα μωρακια μας καλα????? Πολυ ζεστη ρε κοριτσια...Φανταζομαι τον Ιουλιο που θα κανουμε την βαφτιση θα καιει ο τοπος! Ειπαμε να την κανουμε πρωι την βαφτιση γιατι το απογευμα θεωρουμε κανει περισσοτερη ζεστη...ουφφφφ μουσκεμα θα γινουμε! Χαλαλι του ομως του μπεμπακου μας!

Σημερα εχουμε εμβολιο στις 6μιση το απογευμα...το βηχαλακι δεν του εχει φυγει ακομα αν και του κανω πολυ συχνα ορο οπως μου ειπε η γιατρος! Για να δουμε σημερα που θα τον ακροαστει κιολας μηπως ειναι αρρωστουλης και απλα το παιρναει μονο με βηχα...θεωρω ομως οτι δεν ειναι ιωση...αυτος ιδρωνει παααααρα πολυ και μετα μαλλον κρυωνει...τι να πω? Χθες ολη μερα τον ειχα γδυτο τελειως και μονο το βραδυ που θα κοιμοταν του εβαλα φορμακι εσωρουχο! Τι να πω? Θα δουμε σημερα....τα εξανθηματα απο τοτε που του βαζω την υγρη πουδρα εχουν εξαφανιστει και αν ξαναβγαλει του φευγουν γρηγορα...ουτε κοκκινιζουν ουτε φουντωνουν!

Α! Γεννησε και η κουμπαρα μου την σταχτοπουτα της! Ειμαι πολυ χαρουμενη απο χθες που ολα πηγαν καλα και γεννησε ευκολα! Βεβαια ειναι το 2ο παιδακι και συνηθως λενε οτι τα 2α γεννιουνται πιο ευκολα απο τα 1α....εγω δηλαδη πρωτα ο Θεος στο 2ο δεν θα προλαβω να παω στο νοσοκομειο?????? Μαλλον θα κανονισω τελικα γεννα στο σπιτι...αχαχαχαχα!

Την κυριακη περασαμε πολυ ωραια...ειχαν ερθει τα πεθερικα, ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου και τα παιδια και ψησαμε! Καιρο ειχαμε να το κανουμε....εχουν κι αυτοι πολλες δουλειες αυτη την εποχη με τα κτηματα και χανομαστε ρε γμτο! Τεσπα...τωρα θα δουμε ποτε θα μπορεσουμε κι εμεις να παμε στο χωριο καμια βολτιτσα!

Εχω αρχισει και ψαχνω βαφτιστικα και ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ασχοληθω εγω με τις μπομπονιερες....ψαχνω υλικα και εχω βρει παρα πολυ ωραια και φθηνα και ειδικα για τις παιδικες που θα τις φτιαξω μονη μου θεωρω οτι θα γινουν μουρλια! Τις αλλες μαλλον θα τις κανουμε στο χαμογελο του παιδιου τις οποιες θα δωσουμε στους φιλους και συγγενεις μας και οποιος εχει παιδακια θα δινουμε και παιδικη! Αχ ανυπομονω να ξεκινησω! Βρηκα και ιδεα για προσκληση....θα κανω 4 για το καλο...μια για μας για να εχουμε ενθυμιο και 3 για τις οικογενειες μας...εχω σκεφτει να παω σε ενα τυπογραφειο και να τυπωσω το κειμενο και μετα να βαλω την προσκληση σε κλιπ που εχω βρει συμφωνα με το θεμα της βαφτισης, π.χ κατι τετοιο:

http://www.123-mpomponieres.gr/p.MANTALAKIA-ME-ZOAKIA-KOD-BV-40370-FOT-YLIKA-GIA-MPOMPONIERES-PR-22092.175110.html

Και ή θα κανω ρολο το χαρτι και θα το πιασω ή θα πλαστικοποιησω την προσκληση να στεκεται ωραια πανω στο κλιπ....θα δουμε!

Αυτα τα νεα μας! Θα τα πουμε αργοτερα αν μαζευτουμε....φιλακια μεχρι τοτε!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλε που ειστε ολες σημερα????? Βολταρετε βολταρετε?????

Εμενα εφυγε η πεθερα μου οριν λιγο και μπηκα λιγο να δω σετ βαπτιστικα....

Μου αρεσε πολυ αυτο:

http://efamore.com/%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7/olokliromena-paketa/img_4567/

Δεν ειναι πολυ ομορφο? Αν και το κοστουμακι θα ηθελα να ηταν αλλο χρωμα και οχι αποκλειστικα σιελ αλλα ταιριαζει πολυ με το θεμα που θελω να κανω....αν και κατι μου λεει οτι ο μπαμπας μας θα θελει να κανουμε θεμα ποδοσφαιρικο....θα δουμε...μαλλον την πεμπτη πρωτα ο Θεος θα βγουμε στα μαγαζια για να τα δουμε και απο κοντα!

Καλε μπειτε να πουμε καμια κουβεντα!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια!! τι κάνετε???

Ιωαννακι μου κοπελα μου! τι ηταν αυτο παναγιτσα μου??? ο μπεμπης ειναι καλα ε?? αχ ευτυχως! φανταζομαι τι τρομαρα πηρες! οταν το διαβαζα εμεινα! πωπω! ευτυχως ολα καλα κοπελα μου!

εφακη μου πως ειναι ο μικρος???

ελενιτσα(πεταλουδα) και εγω μετα τον 5ο τον εβαλα στο κανονικο καθησμα. πριν τον ειχα στο καθισματακι του αυτοκινητου που κουμπωνε και στο καροτσι. την καλαθουνα δεν την χρησιμοποησα και πολυ εξω, δεν καθοταν!:rolleyes:

τωρα ειμαστε στης θειας μου, διπλα απο το πατρικο μου και ο μπεμπης κοιμαται διπλα μου! ολοι οι υπολοιποι δουλευουν..:rolleyes: θα τους δουμε το απογευμα! χεχε! κατα τα αλλα ησυχια! ανυπομονω να γυρισουμε σπιτακι μας και να ξεκινησουμε κρεμουλες!! (αν αντεξω και δεν τις ξεκινησω εδω)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα κορίτσια!! τι κάνετε???

Ιωαννακι μου κοπελα μου! τι ηταν αυτο παναγιτσα μου??? ο μπεμπης ειναι καλα ε?? αχ ευτυχως! φανταζομαι τι τρομαρα πηρες! οταν το διαβαζα εμεινα! πωπω! ευτυχως ολα καλα κοπελα μου!

εφακη μου πως ειναι ο μικρος???

ελενιτσα(πεταλουδα) και εγω μετα τον 5ο τον εβαλα στο κανονικο καθησμα. πριν τον ειχα στο καθισματακι του αυτοκινητου που κουμπωνε και στο καροτσι. την καλαθουνα δεν την χρησιμοποησα και πολυ εξω, δεν καθοταν!:rolleyes:

τωρα ειμαστε στης θειας μου, διπλα απο το πατρικο μου και ο μπεμπης κοιμαται διπλα μου! ολοι οι υπολοιποι δουλευουν..:rolleyes: θα τους δουμε το απογευμα! χεχε! κατα τα αλλα ησυχια! ανυπομονω να γυρισουμε σπιτακι μας και να ξεκινησουμε κρεμουλες!! (αν αντεξω και δεν τις ξεκινησω εδω)

Kαλησπερα αναστασια!

φυγατε στο χωριο ε?αντε ωραια να ξεφυγετε λιγακι να δεις κ τους δικους σου.αναστασακι να σε ρωτησω τωρα που ειπες για τις κρεμες...με τι ξεκινατε εσεις?με ρυζαλευρο? εμενα μου ειπε η γιατρος να παρω ρυζαλευρο βανιλια και πηρα ενα κουτι τις nestle. τωρα μιλουσα με μια φιλη μου κ μου ειπε οτι αυτη στο μωρο της εδινε βιολογικο ρυζαλευρο κ το εφτιαχνε με δικο της γαλα αμα καταλαβα καλα γιατι λεει τα αλλα εχουν πολυ ζαχαρη:confused:και ρωτω τωρα αμα ηταν δεν θα μου το ελεγε η παιδιατρος να παρω βιολογικο ? τι αποψη εχεις περι του θεματος?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Kαλησπερα αναστασια!

φυγατε στο χωριο ε?αντε ωραια να ξεφυγετε λιγακι να δεις κ τους δικους σου.αναστασακι να σε ρωτησω τωρα που ειπες για τις κρεμες...με τι ξεκινατε εσεις?με ρυζαλευρο? εμενα μου ειπε η γιατρος να παρω ρυζαλευρο βανιλια και πηρα ενα κουτι τις nestle. τωρα μιλουσα με μια φιλη μου κ μου ειπε οτι αυτη στο μωρο της εδινε βιολογικο ρυζαλευρο κ το εφτιαχνε με δικο της γαλα αμα καταλαβα καλα γιατι λεει τα αλλα εχουν πολυ ζαχαρη:confused:και ρωτω τωρα αμα ηταν δεν θα μου το ελεγε η παιδιατρος να παρω βιολογικο ? τι αποψη εχεις περι του θεματος?

καλησπερα βασουλα! ναι μωρε να ξεφυγουμε λιγο! αλλα πολύ ζεστη βρε κοριτσια! φανταζομαι τι θα γινετε στη θεσσαονικη!:shock::shock::shock:

εμεις δεν ξεκινησαμε ακομη. ειπα να ξεκινησουμε οταν επιστρεψουμε σπιτι μας!;) θα ξεκινησουμε με φρουτοκρεμα μας ειπε κ μεσα σε 10 μερες να του εχω βαλει μια καλη ποικιλια απο φρουτακια, μετα θα προσθεσουμε τη χορτοσουπα για 10 μερουλες και μετα το μοσχαρακι γΙΑ 10 Μερες κ αυτο κ μετα κοτοσουπα κ μετα απο ολα αυτα μου ειπε κ για βανιλια ρυζαλευρο, την οποια δεν θεωρω απαραιτητη κ δεν θα τη δωσω (ετσι λεω προς το παρον) κ θα δωσω αντι αυτης γιαουρτακι, αυτα τα δελτα advance.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!! πρωινη πρωινη! ο μικρος κοιμηθηκε στις 11.30 και τον ξυπνησα στις 06.00 να φαει ξανακοιμηθηκε και εγω σηκωθηκα.ευτυχως εδω το βραδυ εχει πολυυυ δροσια!! σκεπαζομαι εννοειτε!! κατα τα αλλα ησυχια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...