Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααα

περασαμε δυσκολο σαββατοκυριακο ο μικρος εκανε πυρετο σαββατο απογευμα περνω τον παιδιατρο ελειπε σε συνεδριο με στελνει στο νοσοκομιο παμε τον εξεταζουν δεν του βρισκουν τιποτα και θελουν να τον κρατησουν για παρακολουθηση εγω δεν ηθελα υπογραφω και το βγαζω το μωρο τον ειχα με τα αντιπυρετικα μεχρι εχτες το πρωι με τα σταματησε να κανει πυρετο και αρχισε γκρινια πολυ και κλαμα,τελικα εχτες το βραδυ επεστρεψε ο παιδιατρος μου και το πηγα το μωρο και εχει ωτιτιδα μας εδωσε αντιβιωση και να του δινω και καλπολ για τον πονο.ουφφ το καημενο το μωρο:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααα

περασαμε δυσκολο σαββατοκυριακο ο μικρος εκανε πυρετο σαββατο απογευμα περνω τον παιδιατρο ελειπε σε συνεδριο με στελνει στο νοσοκομιο παμε τον εξεταζουν δεν του βρισκουν τιποτα και θελουν να τον κρατησουν για παρακολουθηση εγω δεν ηθελα υπογραφω και το βγαζω το μωρο τον ειχα με τα αντιπυρετικα μεχρι εχτες το πρωι με τα σταματησε να κανει πυρετο και αρχισε γκρινια πολυ και κλαμα,τελικα εχτες το βραδυ επεστρεψε ο παιδιατρος μου και το πηγα το μωρο και εχει ωτιτιδα μας εδωσε αντιβιωση και να του δινω και καλπολ για τον πονο.ουφφ το καημενο το μωρο:(:(

αχ το παιδακι μας! περαστηκα του! ελπιζω να ειναι το τελευταιο αυτο! ειναι καλυτερα?

σε ευχαριστω γιωτα μου!ειναι καπως καλητερα σταματησαν οι πυρετοι!!

ευτυχως! αυτοι οι γιατροι οταν τους θες ειναι σε συνεδρια!!! γεννησα κ ελλειπε ο γυναικολογος στην ελβετια κ με ξεγεννησε ο συνεργατης του, αρρωστησε μια φορα η μικρη κ η παιδιατρος ηταν στην μοσχα! ελεος!

ευτυχως! αυτοι οι γιατροι οταν τους θες ειναι σε συνεδρια!!! γεννησα κ ελλειπε ο γυναικολογος στην ελβετια κ με ξεγεννησε ο συνεργατης του, αρρωστησε μια φορα η μικρη κ η παιδιατρος ηταν στην μοσχα! ελεος!

τι να πω εχεις δικιο ακου εκει συνεδριο ολη οι παιδιατροι σε αλλη πολυ ουτε αντικαταστατη δεν ειχε για αυτο με εστειλε νοσοκομειο,ασε δεν ξανα παω εκει:evil::evil::evil:παλιο νοσοκομεια

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αχ εγώ εχθές αφού δεν πέθανα από το φόβο μου μάλλον θα ζήσω για πολύ ακόμη! Πήγαμε να καλέσουμε στο χωριό και όταν φεύγαμε από μία θεία μου, είχα τον μπέμπη στο καρότσι για να τον πάω στο αυτοκίνητο να τον βάλω στυο καθισματάκι! Τον παίρνει η μαμά μου και λέει θα τον πάω εγώ βόλτα μέχρι μία άλλη θεία που θα πηγαίναμε να αφήσουμε προσκλητήριο! Ξεκινάω εγώ με το αμάξι και η μαμά μου με τα πόδια! Οταν φτάσαμε εκεί και παρκάρω το αυτοκίνητο τι να δω;;;; Ο μπέμπης είχε πέσει από το καρότσι (δεν τον είχε δέσει η μαμά μου) και έσκασε με το πρόσωπο κάτω! Κορίτσια πέθανα 100 φορές εκείνη τη στιγμή! Το παιδάκι μου να κλαίει να κλαίω κι εγώ, η μαμά μου σοκαρισμένη και να μην μπορώ να ηρεμήσω! Αφού ηρέμησε το μαναράκι μου άρχισε να γελάει και να λέει τις κουβεντούλες του κι εγώ να τον ψαχουλεύω παντού να δω μήπως χτύπησε! Πήρα τον γιατρό του λέω το περιστατικό και με ρώτησε γενικά αν χτύπησε! Του είπα όχι και μου λέει αν σε μία ώρα μέσα μου κάνει εμετό να του τον πάω! Ευτυχώς δεν έκανε τον ξαναπήρα και μου είπε πως σε αυτήν την ηλικία είναι τόσο ελαστικά τα κόκκαλά τους που αποκλείεται να έπαθε κάτι! Αρκεί να μην κοιμάται συνέχεια και να έχει όρεξη το παιδί ( να γελάει και τέτοια)! Το πρωί τον ξαναείδα και όλο χαρούλες μου έκανε πάλι! Αχ κορίτσια φοβήθηκα τόσο πολύ! Ακόμη όταν το θυμάμαι κλαίω! Γιατί να μην τον δέσω εγώ στο καρότσι; Θα έχω τύψεις μία ζωή!:(:(:(:(

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αχ εγώ εχθές αφού δεν πέθανα από το φόβο μου μάλλον θα ζήσω για πολύ ακόμη! Πήγαμε να καλέσουμε στο χωριό και όταν φεύγαμε από μία θεία μου, είχα τον μπέμπη στο καρότσι για να τον πάω στο αυτοκίνητο να τον βάλω στυο καθισματάκι! Τον παίρνει η μαμά μου και λέει θα τον πάω εγώ βόλτα μέχρι μία άλλη θεία που θα πηγαίναμε να αφήσουμε προσκλητήριο! Ξεκινάω εγώ με το αμάξι και η μαμά μου με τα πόδια! Οταν φτάσαμε εκεί και παρκάρω το αυτοκίνητο τι να δω;;;; Ο μπέμπης είχε πέσει από το καρότσι (δεν τον είχε δέσει η μαμά μου) και έσκασε με το πρόσωπο κάτω! Κορίτσια πέθανα 100 φορές εκείνη τη στιγμή! Το παιδάκι μου να κλαίει να κλαίω κι εγώ, η μαμά μου σοκαρισμένη και να μην μπορώ να ηρεμήσω! Αφού ηρέμησε το μαναράκι μου άρχισε να γελάει και να λέει τις κουβεντούλες του κι εγώ να τον ψαχουλεύω παντού να δω μήπως χτύπησε! Πήρα τον γιατρό του λέω το περιστατικό και με ρώτησε γενικά αν χτύπησε! Του είπα όχι και μου λέει αν σε μία ώρα μέσα μου κάνει εμετό να του τον πάω! Ευτυχώς δεν έκανε τον ξαναπήρα και μου είπε πως σε αυτήν την ηλικία είναι τόσο ελαστικά τα κόκκαλά τους που αποκλείεται να έπαθε κάτι! Αρκεί να μην κοιμάται συνέχεια και να έχει όρεξη το παιδί ( να γελάει και τέτοια)! Το πρωί τον ξαναείδα και όλο χαρούλες μου έκανε πάλι! Αχ κορίτσια φοβήθηκα τόσο πολύ! Ακόμη όταν το θυμάμαι κλαίω! Γιατί να μην τον δέσω εγώ στο καρότσι; Θα έχω τύψεις μία ζωή!:(:(:(:(

αχου ιωαννα μου τι περασες και εσυ!!!περαστικα να ειναι!!ελα μην νοιθεις τυψεις ατυχηματα σημβαινουν ευτυχως που δεν επαθε τιποτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ιωαννακι :(:( τι λαχταρα περασες βρε κοριτσι μου? πονεσα και γω μολις το διαβασα πρεπει να τρομαξες πολυ...ευτηχως ειναι καλα το παιδακι σου και δεν χτυπησε δοξα το θεο!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημεραααααααααααα

καλημερα εφακη περαστικα σας κοριτσι μου γρηγορα να γινει καλα ττο παιδακι σου!!!

:Pκαλημερα κοριτσια!!!

ας ανοιξω κ εγω το καφε μας μια φορα!!!

ειμαι στην δουλεια κ σε λιγο θα ξεκινησω να δουλευω!

πηραμε τελεια πεδιλακια κ συνεχεια περπαταμε!!! με βοηθεια φυσικα, την πιανουμε απο τα χερακια κ γυρναει ολο τον κοσμο!!!

πεταλουδιτσα ολα τα μωρα αληθωριζουν! μην ανησυχεις!

ιωαννακι τι επαθες κοριτσακι μου? μην αφηνεις κανεναν να σε στρεσαρει!

αναστασακι μου στο χωριο ειστε? αντε καλη ξεκουραση!!!

τα αλλα κοριτσακια που ειστε??????

φιλακιαααααααααααα πολλαααααααααααααα:P

γιωτακι κανετε τα πρωτα βηματακια ε????πω πω τρελλααααααα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου, τι λαχταρα περασες!!! Φανταστηκα την εικονα...το μωρο κατω με τα μουτρα κι εσυ να τρεχεις να δεις αν χτυπησε... Δοξα το Θεο που ειναι καλα το αγορακι σου!!! :shock: Πω πω... Κι εγω φοβαμαι πολυ μη μου πεσει η μικρη.... Ειδικα το βραδυ που ειμαι νυσταγμενη και την παω για αλλαγη πανας... Το σταυρο μας κοριτσια καθε πρωι και βραδυ να κανουμε! Δε μου λες...οταν λες δεν τον ειχες δεσει, δεν τον εχεις ακομη στην καλαθουνα (πορτ μπεμπε) του καροτσιου; Τοσο μικρουλι καθεται στο καθισμα του καροτσιου; Ειναι μια απορια που εχω αυτη. Εμεις την εχουμε στο πορτ μπεμπε εννοειται ακομη και αναρωτιεμαι μεχρι ποτε τα βαζουμε εκει.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι κάνετε ζουζουνες; Ευχομαι να περνατε ενα ομορφο σαββατοκυριακο! Εμεις ειμαστε μονες με τη μπεμπα σπιτι..ο μπαμπας μας ειναι στη δουλεια και η πεθερουκλα εεεφυγε!!! :tongue::tongue::tongue: χιχιχι Εχει ζεστη και οταν θηλαζω αναβω ακομη περισσοτερο! :shock: Αυριο το απογευμα θα παμε να σαραντισουμε και θα αρχισουμε τις βολτουλες! Προσεκτικα φυσικα... :rolleyes: Αυτα απο μας... Α! Ανησυχω λιγακι γιατι βλεπω τη μπεμπουλα μου συχνα πυκνα να αλληθωριζει! Οχι συνεχεια φυσικα.. Οταν προσπαθει να κοιταξει κατι που ειναι κοντα περισσοτερο, αλλα καθε μερα το κανει. Ειναι φυσιολογικο; Τα δικα σας το κανουν;;;; Θα ρωτησω και την παιδιατρο αλλα πειτε μου κι εσεις να εχω μια ιδεα... Οι κολικοι μας ειναι αρκετα καλα αυτες τις μερες αν και διανυουμε την 6 βδομαδα που ειναι απο τις κρισιμες... Την πιανουν πονακια και εχει αερια αλλα παλευονται.

καλημερα πεταλουδιτσα !!καλο σαραντισμο!

και μενα που και που το εκανε κα ι Ο παιδίατρος είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό ως μία ηλικία, δεν θυμάμαι ακριβώς για πόσους μήνες, και σταδιακά φεύγει. Συμβαίνει γιατί ακόμα δεν ελέγχει καλά τα μάτια του!!!

Κοριτσάκι μου, τι λαχταρα περασες!!! Φανταστηκα την εικονα...το μωρο κατω με τα μουτρα κι εσυ να τρεχεις να δεις αν χτυπησε... Δοξα το Θεο που ειναι καλα το αγορακι σου!!! :shock: Πω πω... Κι εγω φοβαμαι πολυ μη μου πεσει η μικρη.... Ειδικα το βραδυ που ειμαι νυσταγμενη και την παω για αλλαγη πανας... Το σταυρο μας κοριτσια καθε πρωι και βραδυ να κανουμε! Δε μου λες...οταν λες δεν τον ειχες δεσει, δεν τον εχεις ακομη στην καλαθουνα (πορτ μπεμπε) του καροτσιου; Τοσο μικρουλι καθεται στο καθισμα του καροτσιου; Ειναι μια απορια που εχω αυτη. Εμεις την εχουμε στο πορτ μπεμπε εννοειται ακομη και αναρωτιεμαι μεχρι ποτε τα βαζουμε εκει.

ελενα μου εγω τον βαζω στο καροτσι κατευθειαν στην πιο ξαπλωτη σταση για να βλεπει γυρω γυρω που του αρεσει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...