Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Χαχαχαχαχ....εγω τον βρισκω πλεον να στηριζεται σε χερια και γονατα...προσπαθει να μπουσουλησει το καμαρι μου μψρε...και στον παρκο αυτο κανει και οταν πεφτει νευριαζει και γκρινιαζει....αχαχαχαχα!!!!!

Κι εγω παω να του ετοιμασω την φρουτοκρεμα...θα τα ξαναπουμε σε λιγο!!!!

αληθεια Ματινακι μου!μπραβοοοοοο@πολυ νωρης..εμενα απλα στηριζεταισ τους αγκωνες αλα να σηκωσει κωλαρινο κ ναπουσουλλισει δνε μπορει!

απλα κυλιεται απο την μαι πλευρα στην αλη..εκει ειμαστε γρηγοροι ομως χαχαχαχα:tongue::tongue:

θελω να ανεβασω κ γω το παρκοκρεβατο(να δω που θα το βαλω)κ να τον αφηνω εκει μεσα να πιανετα να σηκωνεται κ να παιζει οταν κανω δουλειες ειναι πιοα σφαλης εκει μετα το καρεκλακι που τον βαζω κ εκει αλα ζεστενεται πολυ εκει!

κ μεις τωρα θα ετοιμαστουμε για φρουτοκρεμα..ακοαμ να ξυπνησει:rolleyes:

φιλακιααααααααααααααααααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω να κανω κι εγω καμια δουλεια τωρα που κοιμηθηκε ο μπεμπης μιας και δεν ειστε και μεσα! Θα ερθουν αυριο ο κουνιαδος με την συνυφαδα μου και τα πιτσιρικια αλλα και τα πεθερικα και μαλλον και οι γονεις μου αφου θα μαζευτουμε ολοι οι υπολοιποι να φαμε κανενα μεζε!Τα εχουμε ξεχασει σχεδον αυτα με την κριση...ουφφφφφ!!!!!!

Αν δουν ετσι το σπιτι ομαδικο εγκεφαλικο θα παθουν!

Παω για να προλαβω να κανω τις δουλειες!

Θα τα ξαναπουμε φανταζομαι συντομα!!!!

Φιλια σε ολες και αν δεν μπω ξανα σημερα καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε?

πραγματικα ειναι για μπανιο σημερα! ωραιες φωτο βαλατε! με ξεσηκωνεται!!!

σε λιγο θα παμε να παρουμε παπουτσια της μικρης κ δεν εχω πολυ χρονο να γραψω!

ρανακι μου, οοοοοοοοοοοοοτι κ να συμβαινει αν δεν ειναι προβλημα υγειας, μην ανυσηχεις!

ξερεις ποσα προβληματα εχουμε ολοι? πρεπει να τα παλεψουμε σιγα σιγα κ ολα θα πανε καλα!

ολους μας εχει τσακισει το οικονομικο κ δεν μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι.

να μου φιλησεις το μπιζουδακι σου!!!!

να μπαινεις να μιλαμε, θα σου κανει καλο! ετσι με βοηθατε κ εσεις με τα κατω μου που εχω με το μαγαζι, χωρις συζηταω το συγκεκριμενο θεμα, απλα με ανεβαζετε!!!!

φιλακια κοριτσια μου!

Διαφημίσεις

Που είστε βρε; Τι ερημιές είναι αυτές; Αχ κοριτσάκια μου ο μπέμπης σήμερα μου κάνει πολύ άτσαλο ύπνο! Κοιμάται μία ώρα ξυπνάει, μετά από λίγο ξανά τα ίδια! Μάλλον από τη ζέστη είναι γιατί γκρίνια δεν έχει! Ουφφφ τι να κάνω για να τον δροσίσω λίγο; Λογικά θα μπορώ να του κάνω ένα ντουζάκι να δροσιστεί το μαναράκι μου! Σε λίγο θα τον ξυπνήσω να κάνουμε μπανάκι και να πάμε στη νονά μας! Να ανακουφιστεί λίγο το παιδάκι μου!

Καλημέραααα!

Τι κάνετε???

Για θάλασσα είναι σήμερα!:-(

Πολύ ζέστη! Πρωί πρωί πήρα τα παιδάκια μουυυ κ ήρθαμε στη μαμά! Μην μας πιάσει η ζέστη γιατί αν ξεκινούσα αργότερα θα καιγομασταν!:wink:

Αναστασακι μου ποτέ φεύγετε? Σήμερα? Αν ναι καλό δρόμο κ να περάσετε τέλεια! Τι ωραία!:wink: φιλάκια στον μπεμπακο!

Γιωτακι μου πήρατε Παπουτσάκια? Κ γω θέλω να τους πάρω σανδάλια! Αύριο θα πάω να κοιτάξω! Ξέχασα να σου πω για τις μπομπονιέρες! Η πρώτη μ'άρεσε πολύ κ η τρίτη!:wink:

Ιωάννακι μου πολύ ζέστη άσε! Γι'αυτό δε κοιμάται ο μπεμπακος σου! Εγώ χθες τον είχα με μια πάνα κ ένα φανελάκι.ήμουν έτοιμη να του το βγάλω κ αυτό αλά είπα άστο ακόμα! Το βράδυ είχα ανοιχτά στο δωμάτιο μας κ στου Μιχαλάκη κ αργά το βράδυ έκανα ανάκληση!

Ματίνακι μου έκανες δουλειτσες? Κ γω χθες έκανα τελικά! Περιμένετε κόσμο σήμερα.τι ωραία! Να περάσετε όμορφα! Εμείς εδώ στη μαμά.ο άντρας μου δουλεύει! Ο μπαμπάς μου,σήμερα θα μας κάνει σαρδέλες στη σχάρα!:-)

Ρανιουκοοοο μουυυ καρδούλα μου να μπαίνεις να,μας μιλάς ναι? Σε σκέφτομαι!

(((((((()))))))))

Πεταλούδίτσα μου τι κάνετε? Το μικρό πεταλουδακι τι κάνει? Εύχομαι να μην πονάει!:-(

Φιλάκια πολα σε όλες κ στα μωράκια μας!

Καλή σας μέρα! ,:wink:

Α σπίτι δεν έχω ίντερνετ,μας το κόψανε,δε πλήρωσε ο άντρας μοΥ τον λογαριασμό!:-( από δευτέρα τώρα!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εμείς σαν να ζεσταινόμαστε πολύ! Κι εγώ έχω μία ημικρανία άλλο πράγμα! Λίγο η παλιοκόκκινη λίγο η ζέστη το κεφάλι τούμπανο! Δεν έχω διάθεση για τίποτα! θα πάω σήμερα και στο χωριό να δώσω τα τελευταία προσκλητήρια για τη βάφτιση και τέλος! Ουφφ θα σκάσει πάι το παιδάκι σμου στο αυτοκίνητο! Αλήθεια κάνει να βάλω κλιματισμό στο αμάξι; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπέρα κορίτσια! !!! μόλις τακτοποιησα ολα μας τα πραγματα! ο μικρος κοιμαται!! αφου τον ξυπνησαμε στις 8 παρα και φυγαμε για να μη μας πιασει η ζεστη! κ στο αυτοκινητο κοιμοταν το γιαβρι μου! μαλλον θελει πρωινα ταξιδια ο κυριος! χεχεχε:tongue: τι κανετε εσεις? παω να σας διαβασω αν προλαβω και δεν ξυπνησει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εμείς σαν να ζεσταινόμαστε πολύ! Κι εγώ έχω μία ημικρανία άλλο πράγμα! Λίγο η παλιοκόκκινη λίγο η ζέστη το κεφάλι τούμπανο! Δεν έχω διάθεση για τίποτα! θα πάω σήμερα και στο χωριό να δώσω τα τελευταία προσκλητήρια για τη βάφτιση και τέλος! Ουφφ θα σκάσει πάι το παιδάκι σμου στο αυτοκίνητο! Αλήθεια κάνει να βάλω κλιματισμό στο αμάξι; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βαλτο στους 26-27 βαθμους δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, και μην χτυπαει στο προσωο, βαλτο στα ποδια..:rolleyes: εγω ουτε να το σκευτομαι να μπω στο αμαξι με τετοια ζεστη! γιατι δεν πατε αργοτερα??

Καλημέραααα!

Τι κάνετε???

Για θάλασσα είναι σήμερα!:-(

Πολύ ζέστη! Πρωί πρωί πήρα τα παιδάκια μουυυ κ ήρθαμε στη μαμά! Μην μας πιάσει η ζέστη γιατί αν ξεκινούσα αργότερα θα καιγομασταν!:wink:

Αναστασακι μου ποτέ φεύγετε? Σήμερα? Αν ναι καλό δρόμο κ να περάσετε τέλεια! Τι ωραία!:wink: φιλάκια στον μπεμπακο!

Γιωτακι μου πήρατε Παπουτσάκια? Κ γω θέλω να τους πάρω σανδάλια! Αύριο θα πάω να κοιτάξω! Ξέχασα να σου πω για τις μπομπονιέρες! Η πρώτη μ'άρεσε πολύ κ η τρίτη!:wink:

Ιωάννακι μου πολύ ζέστη άσε! Γι'αυτό δε κοιμάται ο μπεμπακος σου! Εγώ χθες τον είχα με μια πάνα κ ένα φανελάκι.ήμουν έτοιμη να του το βγάλω κ αυτό αλά είπα άστο ακόμα! Το βράδυ είχα ανοιχτά στο δωμάτιο μας κ στου Μιχαλάκη κ αργά το βράδυ έκανα ανάκληση!

Ματίνακι μου έκανες δουλειτσες? Κ γω χθες έκανα τελικά! Περιμένετε κόσμο σήμερα.τι ωραία! Να περάσετε όμορφα! Εμείς εδώ στη μαμά.ο άντρας μου δουλεύει! Ο μπαμπάς μου,σήμερα θα μας κάνει σαρδέλες στη σχάρα!:-)

Ρανιουκοοοο μουυυ καρδούλα μου να μπαίνεις να,μας μιλάς ναι? Σε σκέφτομαι!

(((((((()))))))))

Πεταλούδίτσα μου τι κάνετε? Το μικρό πεταλουδακι τι κάνει? Εύχομαι να μην πονάει!:-(

Φιλάκια πολα σε όλες κ στα μωράκια μας!

Καλή σας μέρα! ,:wink:

Α σπίτι δεν έχω ίντερνετ,μας το κόψανε,δε πλήρωσε ο άντρας μοΥ τον λογαριασμό!:-( από δευτέρα τώρα!:wink:

λενακι μου σε ευχαριστω πολύ!! ασε και εγω εχθες το βραδυ τον ειχα μονο με κοντομανικο εσωρουχακι και ουτε σκεπασμα! κοριτσια βραζαμε!!:oops: και ειχα και νακλιση αλλα φοβομουν!!:rolleyes:

να δω πως θα κρατηθω να μη του δωσω κρεμουλα! αχχχχχχ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κάνετε ζουζουνες; Ευχομαι να περνατε ενα ομορφο σαββατοκυριακο! Εμεις ειμαστε μονες με τη μπεμπα σπιτι..ο μπαμπας μας ειναι στη δουλεια και η πεθερουκλα εεεφυγε!!! :tongue::tongue::tongue: χιχιχι Εχει ζεστη και οταν θηλαζω αναβω ακομη περισσοτερο! :shock: Αυριο το απογευμα θα παμε να σαραντισουμε και θα αρχισουμε τις βολτουλες! Προσεκτικα φυσικα... :rolleyes: Αυτα απο μας... Α! Ανησυχω λιγακι γιατι βλεπω τη μπεμπουλα μου συχνα πυκνα να αλληθωριζει! Οχι συνεχεια φυσικα.. Οταν προσπαθει να κοιταξει κατι που ειναι κοντα περισσοτερο, αλλα καθε μερα το κανει. Ειναι φυσιολογικο; Τα δικα σας το κανουν;;;; Θα ρωτησω και την παιδιατρο αλλα πειτε μου κι εσεις να εχω μια ιδεα... Οι κολικοι μας ειναι αρκετα καλα αυτες τις μερες αν και διανυουμε την 6 βδομαδα που ειναι απο τις κρισιμες... Την πιανουν πονακια και εχει αερια αλλα παλευονται.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι κάνετε ζουζουνες; Ευχομαι να περνατε ενα ομορφο σαββατοκυριακο! Εμεις ειμαστε μονες με τη μπεμπα σπιτι..ο μπαμπας μας ειναι στη δουλεια και η πεθερουκλα εεεφυγε!!! :tongue::tongue::tongue: χιχιχι Εχει ζεστη και οταν θηλαζω αναβω ακομη περισσοτερο! :shock: Αυριο το απογευμα θα παμε να σαραντισουμε και θα αρχισουμε τις βολτουλες! Προσεκτικα φυσικα... :rolleyes: Αυτα απο μας... Α! Ανησυχω λιγακι γιατι βλεπω τη μπεμπουλα μου συχνα πυκνα να αλληθωριζει! Οχι συνεχεια φυσικα.. Οταν προσπαθει να κοιταξει κατι που ειναι κοντα περισσοτερο, αλλα καθε μερα το κανει. Ειναι φυσιολογικο; Τα δικα σας το κανουν;;;; Θα ρωτησω και την παιδιατρο αλλα πειτε μου κι εσεις να εχω μια ιδεα... Οι κολικοι μας ειναι αρκετα καλα αυτες τις μερες αν και διανυουμε την 6 βδομαδα που ειναι απο τις κρισιμες... Την πιανουν πονακια και εχει αερια αλλα παλευονται.

Ολα τα μωρά αληθωρίζουν αγαπούλα μου μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα! Εφυγε η πεθερούκλα; Αχαχαχαχαχχ!!!! Ναι Ελενίτσα μου να κάνετε βολτούλες και θα δεις πως θα ηρεμεί! Τα πονάκια που έχει από κολικούς υπομονή θέλουν! Σαραντίζετε αύριο; Με το καλό να πάτε να πάρει την ευχούλα της και να είναι πάντα γερό το κοριτσάκι σου! Και φυσικά όοοοοοοοοοοοοοολα τα παιδάκια του κόσμου! Εγώ δεν είμαι καλά αλλά θα μπω να σας τα πω αύριο! Τώρα θέλω να χαλαρώσω και να ηρεμήσω! Καληνύχτα σας!!!!

Ολα τα μωρά αληθωρίζουν αγαπούλα μου μη φοβάσαι δεν είναι τίποτα! Εφυγε η πεθερούκλα; Αχαχαχαχαχχ!!!! Ναι Ελενίτσα μου να κάνετε βολτούλες και θα δεις πως θα ηρεμεί! Τα πονάκια που έχει από κολικούς υπομονή θέλουν! Σαραντίζετε αύριο; Με το καλό να πάτε να πάρει την ευχούλα της και να είναι πάντα γερό το κοριτσάκι σου! Και φυσικά όοοοοοοοοοοοοοολα τα παιδάκια του κόσμου! Εγώ δεν είμαι καλά αλλά θα μπω να σας τα πω αύριο! Τώρα θέλω να χαλαρώσω και να ηρεμήσω! Καληνύχτα σας!!!!

Ευχαριστω που με καθησυχαζεις Ιωαννακι μου! Να εισαι καλα κοριτσι μου! Εφυγε..εφυγε! χιχι Να χαλαρωσεις και αυριο με το καλο να μας πεις τι εχεις αγαπη! Ο,τι και να ειναι θα περασει!!! Σου στελνω αγκαλιτσα μεγαλη!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καληνυχτα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

:Pκαλημερα κοριτσια!!!

ας ανοιξω κ εγω το καφε μας μια φορα!!!

ειμαι στην δουλεια κ σε λιγο θα ξεκινησω να δουλευω!

πηραμε τελεια πεδιλακια κ συνεχεια περπαταμε!!! με βοηθεια φυσικα, την πιανουμε απο τα χερακια κ γυρναει ολο τον κοσμο!!!

πεταλουδιτσα ολα τα μωρα αληθωριζουν! μην ανησυχεις!

ιωαννακι τι επαθες κοριτσακι μου? μην αφηνεις κανεναν να σε στρεσαρει!

αναστασακι μου στο χωριο ειστε? αντε καλη ξεκουραση!!!

τα αλλα κοριτσακια που ειστε??????

φιλακιαααααααααααα πολλαααααααααααααα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...