Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!! Λενάκι τι εύχαριστα νέα είναι αυτά???????? Τέλεια κοριτσάκι και έτσι να πάει νέχρι το τέλος!!!!!!!!!!!!!

ματινάκι υπομονή σήμερα!!!!!!!! τι κένετε κοριτσάκια ????

και καλόοοοοο μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακι καλημερα!

πρεπει να ηταν τελεια! ε??? ανυπομονω και εγω......

μπραβο βρε παιδι μου! μ'αρεσουν τα ευχαριστα νεα!!!!!

καλο μηνα! ποτε ξαναπας για υπερηχο τωρα?

καλημερα Γιωτακι μου!αχ τελεια ηταν ναι δεν χορταινεις να το βλεπεις!

με το καλο κ ο δικος σου υπερηχος..ολα τελεια θα ειναι!

τωρα μαλον σε ενα μηνα παλι γιατι αυτη η εξεταση ηταν πληρης..θα παρω τηλ κ την γιατρο σημερα να την ρωτησω!

εσυ πως εισαι?η ζουζουνα σου?:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!μοιαζει με τον αδερφουλη του ε?τι καλα, ετσι γλυκας θα βγει κι αυτος!!!!!!!!!!!!:tongue:δεν χορταινονται τα dvd!!!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!

καλημερες πολλες σε ολες, γιωτακι και ματινακι καλημερααααααα!!!!!!καλο μηνα και καλο καλοκαιρακι να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι το τζινακι να εχει γεννησει!!!!!!!!!!να ειναι γερο και τυχερο το μωρακι της!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!! Λενάκι τι εύχαριστα νέα είναι αυτά???????? Τέλεια κοριτσάκι και έτσι να πάει νέχρι το τέλος!!!!!!!!!!!!!

και καλόοοοοο μήνα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αναστασακι μου καλο μηνα καλημερα..σε πεθυμησα..εισαι καλα?ευχαρηστω πολυ!ολα καλα να πανε κ για σενα αγαπουλα μου!;)

το ζουζουνι σου μεγαλωσε μωρεεε!η κοιλιτσα μας φουσκωσε?Ε?;);)ποτε πας γιατρο?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Γιωτακι μου!αχ τελεια ηταν ναι δεν χορταινεις να το βλεπεις!

με το καλο κ ο δικος σου υπερηχος..ολα τελεια θα ειναι!

τωρα μαλον σε ενα μηνα παλι γιατι αυτη η εξεταση ηταν πληρης..θα παρω τηλ κ την γιατρο σημερα να την ρωτησω!

εσυ πως εισαι?η ζουζουνα σου?:D:D

ετσι μου εχουν πει, οτι ειναι χορταστηκος υπερηχος!

μια χαρα ειμαστε μαμα και κορη, στον μπαμπα καναμε ντροπες εχτες αλλα δεν πειραζει, σημερα μπορει να του πουμε ενα γεια! αν εχει η μπεμπα ορεξη!!! χαχαχα!

Διαφημίσεις

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..............................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.mp1979womam...........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

11.YOTOU.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/10/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

12.elerinaa............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

13.roulaa...............................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.matina25..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.anastasaki_melisakι..........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.maril13..........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

17.RANIA80........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

18.nena1984....................26/05/2011

19.sophaki1.....................19/06/2011

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα!!! καλο μήνα!!!!!!!!!!!!!! :cool:

ετσι μου εχουν πει, οτι ειναι χορταστηκος υπερηχος!

μια χαρα ειμαστε μαμα και κορη, στον μπαμπα καναμε ντροπες εχτες αλλα δεν πειραζει, σημερα μπορει να του πουμε ενα γεια! αν εχει η μπεμπα ορεξη!!! χαχαχα!

ναι ειναι οντως Γιωτακι μου!εμενα συνεχεια κανει ντροπες στον μπαμπα του!:tongue::tongue:εμας σημερα ο μπαμπακας μας εχει γεννεθλια να δουμε αν θα του κανει δωρο μια κλωτσιτσα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου καλο μηνα καλημερα..σε πεθυμησα..εισαι καλα?ευχαρηστω πολυ!ολα καλα να πανε κ για σενα αγαπουλα μου!;)

το ζουζουνι σου μεγαλωσε μωρεεε!η κοιλιτσα μας φουσκωσε?Ε?;);)ποτε πας γιατρο?

Λενάκι μου αύριο έχω ραντεβού!!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!:P:p:p

η κοιλίτσα έχει φουσκώσει, δηλαδη ένα πρήξιμο το έχει!!! σε εσένα πότε συναίβει αυτό??? και από πότε αρχήσατε να παίρνετε βάρος????? κορίτσια εγώ πεινάω συνέχεια!!!!!!!!!! η κοιλιά μου έχει ένα συνεχόμενο γουργουρητό!!!!! ανέβηκε εχθές στην ζυγαριά και με έδειξε παραπάνω! περίπου 1 κιλό!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια αναστασακι!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαι λενιω μου και η μπουμπου μου!!!!!!;)ανυπομονω κι εγω να την δω την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

χαιρομαι πολυ ποπακη μου!αντε την παρασκευη θα την δειτε την ζουζουνα σας!αχ πλησιαζει ο καιρος να γεννησουμε με το καλο!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι ειναι οντως Γιωτακι μου!εμενα συνεχεια κανει ντροπες στον μπαμπα του!:tongue::tongue:εμας σημερα ο μπαμπακας μας εχει γεννεθλια να δουμε αν θα του κανει δωρο μια κλωτσιτσα!;);)

να τον χαιρεσαι!!!! να τα εκατοστησει! του εκανες τελειο δωρο με τον β επιπεδου! ο μεγαλος γιος θα δωσει φιλακι για χρονια πολλα, ο μικρος γιος θα δωσει κλωτσιτσα???:-P:-P

Λενάκι μου αύριο έχω ραντεβού!!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!:P:p:p

η κοιλίτσα έχει φουσκώσει, δηλαδη ένα πρήξιμο το έχει!!! σε εσένα πότε συναίβει αυτό??? και από πότε αρχήσατε να παίρνετε βάρος????? κορίτσια εγώ πεινάω συνέχεια!!!!!!!!!! η κοιλιά μου έχει ένα συνεχόμενο γουργουρητό!!!!! ανέβηκε εχθές στην ζυγαριά και με έδειξε παραπάνω! περίπου 1 κιλό!!!!

αυριο..γιουπιιιιιι τι καλα!θα ακουσεις την ομορφη καρδουλιτσα!

εμενα απο νωρης ξεκηνησε το φουσκωμα κ στις δυο εγκυμοσινες!κ τωρα στην δευτερη ολα γινονται νωρητερα γιατι ειναι δευτερο μωρο!

οσο απο κιλα μια χαρα εισαι..εμενα ρωτα πως μπαινουν τα κιλα!εχω παρει 7 κιλα..κ που ειμαι ακομα!αλα να σου πω την αληθεια λεω δεν πειραζει θα τα χασω ειμαι σιγουρη..(ετσι λεω):tongue:το μονο που θελω ειναι να γεννηθει το ζουζουνι μου κ να το παρω αγκαλια κ μετα θα ερθει κ ο καιρος για ιδιαιτες!:tongue::tongue:ετσι λεω οταν ειμαι καλα!αν με πιασει κριση ομως θα λεω αλα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να τον χαίρεστε Λενάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!! και δώστε μου μωρέ και καμιά κλωτσίτσα να χαρεί!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να τον χαιρεσαι!!!! να τα εκατοστησει! του εκανες τελειο δωρο με τον β επιπεδου! ο μεγαλος γιος θα δωσει φιλακι για χρονια πολλα, ο μικρος γιος θα δωσει κλωτσιτσα???:-P:-P

ευχαρηστω πολυ Γιωτακι μου!ναι ηταν το καλυτερο δωρακι που θα παρει!

αχ μακαρι να του δωσει κλωτσιτσα!θα χαρει παρα πολυυ!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...