Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με 3! ουτε ραμματα, ουτε επισκληριδιο, ουτε τιποτα!

μπραβο βρε γιωτακι ειχες ευκολη γεννα!!ποσο θα ηθελα κ γω να γενησω ετσι φυσιολογικα δεν λεγετε...καναμε αναγκαστικα καισαρικη ομως λογω των προβληματων..

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

μονο καλα?? μια χαρα ειναι !!σκεψου οτι υπαρχουν μανουλες που δεν τα καταφεραν σχεδον καθολου..

Ναι ναι ειμαι ευχαριστημενη δεν λεω....απλα ηθελα λιγο παραπανω..το θεμα ειναι οτι ο μπεμπης πηρε τα αντισωματα που χρειαζοταν και αυτο με ευχαριστει αρκετα! Απλα οταν θηλαζεις περισσοτερο γλιτωνεις και χρηματα εκτος απο το καλο που κανεις στο παιδι που ειναι το πρωτευον!

με 3! ουτε ραμματα, ουτε επισκληριδιο, ουτε τιποτα!

Τουλαχιστον γλιτωσες τα ραμματα φιλεναδα! Κι εγω ειχα την ευκολοτερη γεννα που υπαρχει θεωρω....με πιασανε οι πιο συντομοι πονοι στις 2 και τεταρτο το μεσημερι και 3 παρα τεταρτο γεννησα με 2 ωθησεις! Και ηταν και 3165 ο μπεμπης....ο γιατρος δεν με εσκισε αλλα με εσκισε ο μπεμπης καθως εβγαινε....2 ραμματα αναγκαστικα! Πολυ σπαστικο...

Διαφημίσεις

Ναι ναι ειμαι ευχαριστημενη δεν λεω....απλα ηθελα λιγο παραπανω..το θεμα ειναι οτι ο μπεμπης πηρε τα αντισωματα που χρειαζοταν και αυτο με ευχαριστει αρκετα! Απλα οταν θηλαζεις περισσοτερο γλιτωνεις και χρηματα εκτος απο το καλο που κανεις στο παιδι που ειναι το πρωτευον!

ετσι ειναι οτι πηρε πηρε αυτο ειναι αληθεια και αρκετα μαλιστα..να σου πω ετσι σκεφτομουν κ γω απο την αρχη δλδ ελεγα 40 μερες αμα τα καταφερω θα ειμαι καλα οσο περνουσε ο καιρος ελεγα αντε ενα μηνα ακομα αντε λιγο ακομα κ φτασαμε τωρα 5 μηνων..τωρα λεω θα αρχισουμε κ κρεμουλες κ τετοια οποτε ισως δεν χρειαστει κ καθολου να πιει ξενο.οσο για τα χρηματα που γλιτωνεις δεν το συζητω καθολου !!!

Τουλαχιστον γλιτωσες τα ραμματα φιλεναδα! Κι εγω ειχα την ευκολοτερη γεννα που υπαρχει θεωρω....με πιασανε οι πιο συντομοι πονοι στις 2 και τεταρτο το μεσημερι και 3 παρα τεταρτο γεννησα με 2 ωθησεις! Και ηταν και 3165 ο μπεμπης....ο γιατρος δεν με εσκισε αλλα με εσκισε ο μπεμπης καθως εβγαινε....2 ραμματα αναγκαστικα! Πολυ σπαστικο...

μεσα σε μιση ωρα δλδ:shock::shock::shock::shock: 3165? φτου φτου ματινακι!!

Παντως εχω καταλαβει οτι αν βαλεις κατι στο μυαλο σου και το πιστεψεις αυτο θα γινει! Ελεγα εξ αρχης οτι επισκληριδιο δεν θα κανω και δεν εκανα! Εδω ειχα οδυνες και δεν τις καταλαβαινα...μονο στον καρδιοτοκογραφο φαινονταν....χιχιχιχι!!!!!!

Εχω και θεμα με τον σπονδυλο μου οποτε δε με επαιρνε....και τελικα δεν χρειαστηκα καν να την κανω...γιατι μηπως καταλαβα πως γεννησα???? Οτι να'ναι!!!!!!!!

ετσι ειναι οτι πηρε πηρε αυτο ειναι αληθεια και αρκετα μαλιστα..να σου πω ετσι σκεφτομουν κ γω απο την αρχη δλδ ελεγα 40 μερες αμα τα καταφερω θα ειμαι καλα οσο περνουσε ο καιρος ελεγα αντε ενα μηνα ακομα αντε λιγο ακομα κ φτασαμε τωρα 5 μηνων..τωρα λεω θα αρχισουμε κ κρεμουλες κ τετοια οποτε ισως δεν χρειαστει κ καθολου να πιει ξενο.οσο για τα χρηματα που γλιτωνεις δεν το συζητω καθολου !!!

Εγω τον ειχα παρει ψηλα τον αμανε....ημουν σιγουρη οτι θα τον θηλασω για τουλαχιστον 6 μηνες με το γαλα που ειχα...μιλαμε για πολυ γαλα! Αλλα η υπερπαραγωγη αυτα εχει...εκει που εισαι στο φουλ με γαλα ξαφνικα μπορει να μειωθει...εμενα μου ετρεχε το βραδυ στον υπνο και σχεδον αδειαζε το στηθος...αλλιως ακομα θα τον θηλαζα και μπορει και χρονο ολοκληρο...τεσπα δεν πειραζει!!!!

μεσα σε μιση ωρα δλδ:shock::shock::shock::shock: 3165? φτου φτου ματινακι!!

Ναι ναι μεσα σε μιση ωρα και πονους περιοδου τιποτα παραπανω...χωρις επισκληριδιο και τσουπ με 2 ωθησεις εβγαλα τον παιδαρα μου!!!! Πλεον στις φιλες μου που ειναι εγκυες δεν λεω απλα με εναν πονο λεω σου ευχομαι να εχεις την γεννα μου! Και η συνυφαδα μου σε κοινες γνωστες μας το ιδιο λεει...να εχουν την δικη μου γεννα,εχει γινει πλεον ευχη......αχαχαχαχα!!!!!!!

καλημέρα!!!!!!!!!! καλε !!!!!!ποσα γραψατε????????????

περιμένω τον μπαμπα μου να κρατησει τον μικρο γιατι θα ερθει η κομμωτρια να με κανει πιστολακι και υστερα θα κατεβουμε για ψωνια!:D ο μπεμπης μου κοιμαται! αννννν πριλαβω θα σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

περιμένω τον μπαμπα μου να κρατησει τον μικρο γιατι θα ερθει η κομμωτρια να με κανει πιστολακι και υστερα θα κατεβουμε για ψωνια!:D ο μπεμπης μου κοιμαται! αννννν πριλαβω θα σας διαβασω!

καλημερα αναστασακι!

Καλημερα ομορφη!!!!

Αντε φτιαξε μαλλι και θα τα πουμε μετα!!!!!

μπραβο βρε γιωτακι ειχες ευκολη γεννα!!ποσο θα ηθελα κ γω να γενησω ετσι φυσιολογικα δεν λεγετε...καναμε αναγκαστικα καισαρικη ομως λογω των προβληματων..

δεν πειραζει, ας βγαινουν γερα κ ας βγαινουν οπως θελουν!!!

ματινα ευτυχως γλυτωσα τα ραμματα γιατι ηταν το μονο που δεν ηθελα!!!

θα παρω τηλ για να δω το μεγεθος!

αναστασακι καλημερα κ καλο πιστολακι!!!:P

ηταν μεγαλο παιδακι! γιαυτο. το δικο μου ηταν μυγακι!

καλημερουδιαααααααα φιλεναδιτσες μου!!:D

πολυ ζεστη μερα σημερα~

γραψατε τοοοοοσααααα πολλαααααα:tongue:

σας διαβασα ελπιζω να προλαβω να απαντησω γιατι θα ξυπνησει ο μικρος σε λιγο!

να σας πω τα δικα μας!κ μεις κοριτσια παρα πολυ γκρινιααααα!οχι συνεχεια αλ την ωρα που ποναει ο καημενουλης..τα πανω ειναι ετοιμα να σκασουν εδω κ μερες αλα κομα να φανουν..εχουν πρηστει κοκκινισει κ ασπρισει αλα τιποτα.. γιατρος μου ειπε ειναι ετοιμα απο στι γμη σε στιγμη..το γιαυρι μου ποναει κ σκεφτομαι να παρω τον γιατρο να ρωτησω για ντεπον αν δεν αντεξι κ κλαειει πολυ!λκενε οτι βγαινουν πιο δυσκολα τα πανω αν κ ο μιχαλακης μου μια χαρα τα πηγε..τα 4 πρωτα 2 πανω κ 2 κατω τα εβγαλε με τηνμια χωρις πονο τιποτα!μετα συνεχιστηκαν κ τα επομενα κ ολα καλα/1!δεν ειχαμε θεμα!αλα καθε παιδι ειναι διαφορετικο!αντε να βγουν να ηρεμισει!

χθες που λετε τους πηγα στο παρκο το απογευμα κ τι βλεπω απεναντι μου:rolleyes:μια εγκυο να καθεται κ σιγουρευομαι οτι ειναι εγκυος μεχρι που βλεπω το τσιγαρο στο χερι:shock::shock::shock::shock:επαθα σοκ!ειλικρινα νευριασ απαρα πολυ!δεν μπορουσαν αηρρεμισω σκεφτομουν αυτο το πλασματακι μεσα της που εισεπνεε τον καπνο της μαμας του!αχ κοριτσια πειτε ειναι λογικο αυτο..δεν μπορεις να θυσιασεις κατι τετιο για την υγεια του παιδιου σου!μου χαλασε ολη την διαθεση αυτη η εικονα!:(

μετα φευγουμε κ λιγοο πριν φτασουμε στο σπιτι ειχανε ενα παρτυ γεννεθλιων στη γειτονια εξω κ σταματσηα λιγο να χαζεψει ο μιχαλκαης!τι το θελα:oops:ειχανε εναν κλοουν κ εβαζε τα παιδακια να παιζουν κ να σκανε κατι μπαλονια..με το που βλεπει τον κλοουν ο μιχαλακη φοβηθηεκ παρα πολυ με κλαματα μου ζητουσε να φυγουμε γρηγορα σπιτι~ο μιρκςο τιποτα γελουσ επαρολο που ειχε υδνατη μουσικη σκαγανε μπαλονια παιδακια φωαναζανε!παμε σπιτι κ ο μιχαλακης να μπορει να ηρεμισει..να κοιταει γυρω του μην ερθει ο κοουν πισω μας!αχχχχχ θεε μουυυυ!του εδωσα αγιασμο να πιει!η αληθεια ιεναι οτι δεν ετυχε να ξανασυνατησει καπιον κλοουν αλα εκτος αυτου απο μικρος ηταν ετσι ..κατι καινουργιο πανατ τον φοβιζε κ το ν ξενιζε κ δεν το ηθελε...καθησα του εξηγησα του εδειξα κ μεριεκς φωτο στο ιντερνετ κ του εξηγησα τιν ειναι ο κλοουν κ οτι ειναι απλα μαι στολη κ κ οτι κ αυτο ςμπορει να την βαλει αν θελει!τελος πνατων κοιμηθηκε ολα καλα κ μου ξυπναει κατα της 11 φοβισμνεος!ξαπλωσα μαζι του κ ετσι κοιμηθηκε~τι το θελα κ σταματησα εκει!αυτααα~!ελπιζ να μην του μεινει να το ξεχασει..:(

Ματινακι μουυυυυυυυ αγαπουλα μουυυυυυυ ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα που ο καθενας κανει οτι μπορει..κ μεις με πολυ πολυυ ζορι καανμε αυτα που καναμε.!οπως ειπαμε σημασια εχει να βαφτστουν τα παιδακια μας!με αυτη τη κριση πιστευω κανεις δνε παρεξηγει την κατασταση τουα λυ κ γιατι δνε τον καλσες ασπουμε!

να μου φιλισεις τον ξανθουλη σου!;)

Γιωτακι μου κσ εις με τα δοντακαι ε!της εδωσες ντεπον?την ηρεμισε ..κ γω το σκεφτομαι αν τον πιασει πολυ εντονα..κριμα ειναι:(κανετε κ βηαματακι μωλεε!κ γω του βαζω παπουτσακια κ λιγο που τον βαζω να περπατησει μου κανει ακρετ αβηματα!ειναι πολυυ ευκινητος!!για να δουμε..αθ τον κυνηγαμεεεε:tongue::tongue:

ασουλα μου τι περασες κ συ!πωπωωω ανχος!τοσο νωρς βγηκε η μικρη ε?δοξα το θεο ομως ολα καλα!αχ εκλαψε με το εμβολιο το ζουζουνακι!αχ εκεινη την ωαρ η καρδια της μανας σπαει!ασε!οταν ποναει το παιδι σου εσυ ππονας στη καρδια εκεινη την ωρα:(

Ιωαννακι μουυυυυυ παιζει το αντρακι σου με τον μαπαμπακα!τι ωραια~κ σει σαλακια κ δοντακια ε!αχ υπομονη σε ολες!τα καημενα τα μωρακια μας!

Εφακη μουυυυ βγηκες στη δουλεια!φανατζοαμι κ τη ζεστη θα εχετε εκει ε?ο μπεμπακςο σου σαν τον δικο μου τροφαντουλης ε@εμενα νομιζω αν δεν καναω λαθος 2 μηνων κ μια βδοαδας η δυο ηταν 7 κιλα!:tongue:μια χαρ φτου φτου!

Πεταλουδιστα μου σρααντηζετε κιολας!βρε κοριτσια πως περναει ετσι ο καιρος!ποσο γρηγορ αμεγαλωνουν τα ωρακια μας ε!να μου την φιλισεις την ομοροφυλα σου!

νομζθω ξυπνησε..κατι καουσα..παωωωωωω..αν εξαφανιστω καταλαβατε!

φιαλακια γαι τη ωρααααααα:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...