Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααα

εχει καιρο να μπω να δοσω το παρον μου!!!τι κανετε??σας σκεφτομαι δεν σας ξεχασα!!!ξεκινησα και δουλεια ετσι θα μπαινω αμα εχω χρονο τα πρωινα να μαθαινω και τα νεα σας!!

Εφάκι μου τι κάνεις; Τα παιδάκια σου πως είναι; Ο μπέμπακος μεγαλώνει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ματινάκι μου! Μην αγχώνεσαι βρε! Ολοι μας έχουμε κάνει στο παρελθόν αλόγιστες σπατάλες αλλά το θέμα είναι να κοιτάμε μπροστά και να δούμε πως θα τα διορθώσουμε τα πράγματα! Κι εγώ μη νομίζεις αν δεν βοηθούσαν οι γονείς μου και η πεθερά μου δεν θα καλούσαμε τόσο κόσμο στο τραπέζι! Οι μπομπονιέρες μου βγήκαν αρκετά οικονομικές! Εφτιαξα 70 κομμάτια και μου στοίχισαν μόνο 80 ευρώ! Και η αδερφή μου με βοηθάει πολύ όχι τόσο για το οικονομικό αλλά επειδή είναι το 1ο της ανήψι και το έχει πολύ αδυναμία! Το σημαντικό είναι να πάρουν τα παιδάκια μας το όνομά τους και να μπουν στο δρόμο του Θεού! Αχ Ματινάκι μου μην τα σκέφτεσαι απλά ότι κι αν κάνεις όσο απλό κι αν είναι τόσο πιο ωραία θα είναι και θα το ευχαριστηθείς! Μην ξεχνάς τα πιο απλά είναι και τα καλύτερα!

Ναι Ιωαννα μου ετσι ειναι...το θεμα ειναι οτι ειπαν και τα πεθερικα μου και οι γονεις μου οτι θα μας δωσουν χρηματα για την βαφτιση σαν δωρο για το μπεμπη απο το να του παρουν δωρο! Αλλα αυτα τα χρηματα θα χρειαστουν για ρουχα για τον χειμωνα που δεν εχουμε τιποτα...οσα μας ειχαν δωσει συνυφαδα και κουμπαρα ηταν για μεχρι τωρα αντε και για κανενα μηνα ακομα! Οποτε προτιμαμε να τα εκμεταλλευτουμε αλλιως...ειπαμε υγεια πανω απ'ολα και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα!!!!!

ο γιοκας σου τι κανει????????

Σε γενικες γραμμες καλα ειναι...εχει πολλα σαλια λογω δοντιων και του εχει δημιουργησει αυτο φλεματα και βηχα....αρρωστος δεν ειναι αλλα βηχει το καμαρι μου! Την τριτη εχουμε εμβολιο οποτε θα παμε παιδιατρο να δουμε κιολας τι ακριβως ειναι αυτος ο βηχας! Ειναι στο εξωτερικο η παιδιατρος μας οποτε απο το τηλεφωνο τα λεμε μεχρι στιγμης!!!!

καλημερουδιαααααααααααα

εχει καιρο να μπω να δοσω το παρον μου!!!τι κανετε??σας σκεφτομαι δεν σας ξεχασα!!!ξεκινησα και δουλεια ετσι θα μπαινω αμα εχω χρονο τα πρωινα να μαθαινω και τα νεα σας!!

Καλημερα Εφακι μας!!!! Ωραια να μπαινεις να τα λεμε πιο συχνα τωρα που επιασες δουλεια!

Το γαλακτομπουρεκακι σου τι κανει????

Εφάκι μου τι κάνεις; Τα παιδάκια σου πως είναι; Ο μπέμπακος μεγαλώνει;

γεια σου ιωαννα μου!!καλα ειναι τα παιδακια μου μεγαλωνουν,ο μικρος μου ειναι δυσκολος στο φαι αλλα το παλευουμε!!!εσεις πως πατε??

Ναι Ιωαννα μου ετσι ειναι...το θεμα ειναι οτι ειπαν και τα πεθερικα μου και οι γονεις μου οτι θα μας δωσουν χρηματα για την βαφτιση σαν δωρο για το μπεμπη απο το να του παρουν δωρο! Αλλα αυτα τα χρηματα θα χρειαστουν για ρουχα για τον χειμωνα που δεν εχουμε τιποτα...οσα μας ειχαν δωσει συνυφαδα και κουμπαρα ηταν για μεχρι τωρα αντε και για κανενα μηνα ακομα! Οποτε προτιμαμε να τα εκμεταλλευτουμε αλλιως...ειπαμε υγεια πανω απ'ολα και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα!!!!!

ματινακι μου διαβασα οσα εγραψες και εχεις απολυτο δικιο !!με τετοια κριση οτι μπορουμε να περικοψουμε καλο ειναι!!ειναι σημαντικο να ντυσεις το μωρακι σου για το χειμωνα παρα να πανε οπουδηποτε αλλου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Εφακι μας!!!! Ωραια να μπαινεις να τα λεμε πιο συχνα τωρα που επιασες δουλεια!

Το γαλακτομπουρεκακι σου τι κανει????

καλα ειναι !!!μας παδευει λιγο αλλα και αυτο στο προγραμα ειναι!!!εσεις τι κανετε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστω Γιωτουλα μου για τα λογακια σου....παντα με ανακουφιζετε και σας ευχαριστω ολες γι αυτο! Δεν σκαω ειλικρινα στο λεω...την υγεια του παιδιου μου θελω και γενικοτερα της οικογενειας μου αλλα ειναι το γαμωτο οχι τιποτε αλλο! Οσο για το φορεμα δεν το συζητω...δεν υπαρχει λογος να αγορασω....εχω ενα πολυ ωραιο μακρυ φορεμα το οποιο το εχω φορεσει μονο σε εναν γαμο....η αληθεια ειναι οτι δεν παιζεται και μολις το ειδα στο μαγαζι το ερωτευτηκα! Απλα ειχα αλλα σχεδια για το χρωμα...δεν με χαλαει ομως ειναι πολυ ωραιο και χαλαλι του! Ειμαι και συναισθηματικα δεμενη πλεον με αυτο το φορεμα γιατι το περσινο καλοκαιρι κρυβοταν απο κατω η κοιλιτσα μου με τον μπεμπακο μου μεσα οταν το φορεσα σε εκεινο τον γαμο....

Σκεφτομαι και το αλλο...αν καλουσαμε κοσμο θα εκανα οτι πιο φθηνο γινοταν σε προσκλητηρια και μπομπονιερες...τωρα επειδη δεν θα εχουμε εξοδα περαν του τραπεζιου στο σπιτι θα παρω κατι καλυτερο σε μπομπονιερα να μεινει κιολας και να μην πεταχτει! Να πληρωσουμε και 50-70 ευρω σε μπομπονιερες που θα δωσουμε στους πιο στενους συγγενεις και φιλους? Ε ωραια μια χαρα θα ειναι!

Και σκεφτομαι να μην κανω μεμονομενα γλυκα...θα φτιαξουμε μια τουρτα αφου θα παμε σπιτι να μην εχουμε και το αγχος νταλα καλοκαιρο μην λιωσουν απο την ζεστη...το μονο που θα φτιαξω μονη μου ειναι καπκεικ με σιελ γλασο για να δωσουμε στον παπουλη και σε οποιον αλλο θα ειναι εκει στην εκκλησια! Καλα δεν λεω?????

μια χαρα σε βρησκω! να σου πω κ το αλλο! η αδελφη μου περυσι ειχε καλεσει γυρω στα 100 ατομα στην βαπτηση, εκανε μπομπονιερες, προσκλητηρια κ ειχε κ παγωτατζη αντι για γλυκο κ ηρθαν μονο οι 30! δεν ηρθαν για να μην παρουν δωρο στο παιδι. για φαντασου να κανεις τοσα εξοδα κ να σου μεινουν! αυτο ειναι το γαμωτο!

για τα γλυκα που λες ειναι σουπερ!

για δειτε να μου πειτε!

bvg1021thub.jpg

BVG1052_thArticle.jpg

images?q=tbn:ANd9GcSJ3Do4zoNzk1NhTx5uWHkAeLzledGRiAfM79h1eNSJX0qI5-NL

Αχ Γιωτάκι μου απόλαυση είναι! Κάθε πρωί που ξυπνάει πάω πάνω από την κούνια του και μόλις με βλέπει ξεκαρδίζεται στα γέλια! Φτου να μην το ματιάσω το παιδάκι μου είναι πολύ χαμογελαστό και πολύ κοινωνικό παιδάκι! Μην του μιλήσει ξένος άνθρωπος θα του σπάσει χαμόγελο! Ελπίζω στη βάφτιση να εἰναι έτσι! Εμαθε βέβαια από την αρχή με κόσμο δεν ήθελα να τον έχω απονομωμένο! Λίγο τα δοντάκια μας ενοσχλούν αλλά τι να κάνουμε; Αναγκαίο κακό! Απλά τώρα έχει και ζέστη και ταλαιπωρούνται τα ζουζουνάκια μας!

ετσι κ εμας μια απο τα ιδια! αυτα τα δοντια!!!!!!!!!!!!!!

εφακι μου καλα ειστε? να μπαινεις καλες πιο συχνα!!!

Σε γενικες γραμμες καλα ειναι...εχει πολλα σαλια λογω δοντιων και του εχει δημιουργησει αυτο φλεματα και βηχα....αρρωστος δεν ειναι αλλα βηχει το καμαρι μου! Την τριτη εχουμε εμβολιο οποτε θα παμε παιδιατρο να δουμε κιολας τι ακριβως ειναι αυτος ο βηχας! Ειναι στο εξωτερικο η παιδιατρος μας οποτε απο το τηλεφωνο τα λεμε μεχρι στιγμης!!!!

σε κανα μηνα θα σκασουν τα δοντακια!!! ωχ εμβολιο? κ εμεις η αυτη την εβδομαδα θα παμε η την αλλη!

καλημερα!!

τι κανετε κοριτσια εμεις ειμαστε καλα!κοιμηθηκαμε 11-8 φαγαμε κ τωρα την εβαλα να παιξει στο γυμναστηριο κ ξανακοιμηθηκε! χτες ειχαμε γιατρο για εμβολιακια,πω πω κοριτσια πολυ κλαμα λεμε...δεν σταματουσε με τπτ,ηταν η πρωτη φορα που αντεδρασε ετσι.αφου ειπα στον αντρα μου οταν φευγαμε οτι ετσι κ ηταν αυτο το πρωτο μας εμβολιο θα παθαινα εγκεφαλικο..αν στο πρωτο που εκλαψε δλδ για 3 λεπτα εκλαιγα κ γω φαντασου τι θα παθαινα εαν σπαραζε ετσι συνεχομενα!!ευτηχως την εβαλα μετα λιγο στο στηθος ηρεμισε κ μπορεσαμε να φυγουμε.πυρετο δεν καναμε ποτε κ ουτε τωρα μεχρις στιγμης τουλαχιστον .ειμαστε 5700 κ 62 ποντους,αυτο το μηνα δεν πηραμε κ πολυ βαρος 400 γραμμαρια αλλα ειμαστε καλα εφοσον ειμαστε μεσα στις καμπυλες αναπτυξης κ τους προηγουμενους μηνες επερνε κ λιγο παραπανω απο το επιθυμητο! σε 2 βδομαδες ξεκιναμε ριζαλευρο βανιλια!!! πω πω ανυπομωνω πρεπει να εξοπληστω τωρα με κουταλακια πιατακια κ καρεκλακι φαγητου!!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααα

ο μεγαλος πως τα παει με το μωρο????

καλημερα!!

τι κανετε κοριτσια εμεις ειμαστε καλα!κοιμηθηκαμε 11-8 φαγαμε κ τωρα την εβαλα να παιξει στο γυμναστηριο κ ξανακοιμηθηκε! χτες ειχαμε γιατρο για εμβολιακια,πω πω κοριτσια πολυ κλαμα λεμε...δεν σταματουσε με τπτ,ηταν η πρωτη φορα που αντεδρασε ετσι.αφου ειπα στον αντρα μου οταν φευγαμε οτι ετσι κ ηταν αυτο το πρωτο μας εμβολιο θα παθαινα εγκεφαλικο..αν στο πρωτο που εκλαψε δλδ για 3 λεπτα εκλαιγα κ γω φαντασου τι θα παθαινα εαν σπαραζε ετσι συνεχομενα!!ευτηχως την εβαλα μετα λιγο στο στηθος ηρεμισε κ μπορεσαμε να φυγουμε.πυρετο δεν καναμε ποτε κ ουτε τωρα μεχρις στιγμης τουλαχιστον .ειμαστε 5700 κ 62 ποντους,αυτο το μηνα δεν πηραμε κ πολυ βαρος 400 γραμμαρια αλλα ειμαστε καλα εφοσον ειμαστε μεσα στις καμπυλες αναπτυξης κ τους προηγουμενους μηνες επερνε κ λιγο παραπανω απο το επιθυμητο! σε 2 βδομαδες ξεκιναμε ριζαλευρο βανιλια!!! πω πω ανυπομωνω πρεπει να εξοπληστω τωρα με κουταλακια πιατακια κ καρεκλακι φαγητου!!

καλημερα βασουλα!

εκλαιγε το μαναρακι μας?

καλη αρχη στις κρεμες!

ετσι κ εμας μια απο τα ιδια! αυτα τα δοντια!!!!!!!!!!!!!!

εφακι μου καλα ειστε? να μπαινεις καλες πιο συχνα!!!

θα προσπαθησω γιωτα μου!!και εμενα ολο με το χερι στο στομα ειναι:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα σε βρησκω! να σου πω κ το αλλο! η αδελφη μου περυσι ειχε καλεσει γυρω στα 100 ατομα στην βαπτηση, εκανε μπομπονιερες, προσκλητηρια κ ειχε κ παγωτατζη αντι για γλυκο κ ηρθαν μονο οι 30! δεν ηρθαν για να μην παρουν δωρο στο παιδι. για φαντασου να κανεις τοσα εξοδα κ να σου μεινουν! αυτο ειναι το γαμωτο!

για τα γλυκα που λες ειναι σουπερ!

για δειτε να μου πειτε!

bvg1021thub.jpg

BVG1052_thArticle.jpg

images?q=tbn:ANd9GcSJ3Do4zoNzk1NhTx5uWHkAeLzledGRiAfM79h1eNSJX0qI5-NL

Αχ Γιωτουλα μου δεν το πιστευω....αυτα τα μπιμπερο τα ειχα δει κι εγω και μου αρεσαν πολυ! Και η πρωτη ειναι πολυ ωραια και η δευτερη αλλα τα μπιμπερο μου αρεσουν περισσοτερο!!!!!

Αχ Γιωτουλα μου δεν το πιστευω....αυτα τα μπιμπερο τα ειχα δει κι εγω και μου αρεσαν πολυ! Και η πρωτη ειναι πολυ ωραια και η δευτερη αλλα τα μπιμπερο μου αρεσουν περισσοτερο!!!!!

1,10 η πρωτη, 1,20 η δευτερη κ νομιζω 1,30 τα μπιμπερο αλλα δεν μπορω να βρω σε πιο σιτε την ειδαμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...