Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχχχχχχχ...δεν εχω προβλημα αν και νομιζω οτι θα ειναι κοριτσακι....

αρκει να ειναι γερο παναγια μου....

καλε γερο θα ειναι το παιδακι!!!

εγω ημουν σιγουρη για αγορι και 2 μερες πριν παμε στον γιατρο ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα ροδαλο κοριτσακι και το θηλαζα!

λεω κοριτσι ειναι! τελος!!!!

οτι και να μου ελεγαν το ιδιο θα χαιρόμουνα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω να ευχηθω μεσα απο τη καρδια μου στο γλυκο μας τζινακι καλη λευθεριααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......

τζινακι μου ερχεται ο πριγκιπας σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.......αγαπουλα μου με το καλο ευχομαι και με εναν πονο....θα σε σκεφτομαι αυριο ολη μερα......

μακια πολλαααααααααααααααααααα και (((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε???? Μπηκα στα πεταχτα να σας πω νεα απο το λενιω μας! Μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε να σας ενημερωσω για τα νεα απο τον υπερηχο!

Ειναι ολα καλα και τελικα ειναι 100% αγορακι!!!!!!

Μπραβο λενιω μου ολα τελεια γερο παιδακι να ειναι!!!!!

Τις λεπτομερειες θα μας τις πεις το πρωι ναι?????

Παω να συνεχισω το μαγειρεμα...φιαχνω γεμιστα απο βραδις γιατι αυριο εχω πληρωμες και θα πρεπει να φυγω απο νωρις!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και καλο βραδυ!!

Καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανετε???? Μπηκα στα πεταχτα να σας πω νεα απο το λενιω μας! Μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε να σας ενημερωσω για τα νεα απο τον υπερηχο!

Ειναι ολα καλα και τελικα ειναι 100% αγορακι!!!!!!

Μπραβο λενιω μου ολα τελεια γερο παιδακι να ειναι!!!!!

Τις λεπτομερειες θα μας τις πεις το πρωι ναι?????

Παω να συνεχισω το μαγειρεμα...φιαχνω γεμιστα απο βραδις γιατι αυριο εχω πληρωμες και θα πρεπει να φυγω απο νωρις!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες και καλο βραδυ!!

καλημερα κοριτσια! και καλο μας μήνα!!!:):):):)

μπραβο ελενίτσα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:τελεια! αντε να έχουμε ολες μας καλα αποτελεσματα!!!

γεμιστα και εγω θα φτιαξω σημερα!!!!

%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C+%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B11.jpg

91ts6q.png

Καλημερα κοριτσαρες μου....τι κανετε???????

Καλο μηνα να εχουμε και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να βγω αμεσως γιατι εχω πληρωμες σημερα...πολυ βαριεμαι αλλα τι να κανω???? θα φορεσω κατι πολυ αερινο γιατι θα με φαει η ζεστη σημερα....!

Λοιπον παω να ετοιμαστω και θα τα πουμε μολις επιστρεψω....καλη μερουλα να εχετε!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!!!

Λενιω οταν γυρισω ανυπομονω να διαβασω λεπτομερειες για το ζουζουνακι σου το ζωηρουλι!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια! και καλο μας μήνα!!!:):):):)

μπραβο ελενίτσα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:τελεια! αντε να έχουμε ολες μας καλα αποτελεσματα!!!

γεμιστα και εγω θα φτιαξω σημερα!!!!

Καλημερα γιωτου τι κανεις????? Δουλεια ε?

Εγω τρεχω σημερα.....θα τα πουμε μολις γυρισω!!!!!!!

Μακια πολλα!!!!!

Καλημερα γιωτου τι κανεις????? Δουλεια ε?

Εγω τρεχω σημερα.....θα τα πουμε μολις γυρισω!!!!!!!

Μακια πολλα!!!!!

Καλημερα ματινακι! καλα ειμαι!τρεχαλα πρωι πρωι βλεπω!

και εγω πληρωμες και εχτες και σημερα και μεχρι την παρασκευη!

τι κανει το μπεμπακι?

φιλακια

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Ματινακι μου ευχαρηστω πολυ που ενημερωσες τα κοριτσια!ενω πληρωσαμε τον λογαριασμο ακομα δεν εχουμε ιντερνετ ..εχει καπιο προβλημα η εταιρεια~:rolleyes:

ειμαι πολυ ευτυχησμενη που ειδαμε χθες το αγγελουδακι μας!ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρο..λεω ειστε σιγουρος γιατι μεχρι τωρα ησυχο φαινοτανε!:tongue::tongue:αλα πραγματικα δεν σταματουσε να κουνιεται..πρεπει να μοιαζει πολυ στον μικρουλη μου..η μυτη ιδια παντως κ γενικα ετσι οπως το βλεπαμε με τον αντρα μου αυτο σχολιασαμε οτι μοιαζει στον αδερφουλη του!

αχ κοριτσια ετσι οπως το βλεπα μεσα μου εκαανα τοσες σκεψεις..ανυπομονω τοσο πολυ να το παρω στην αγκαλια μου!δεν χορταινω να βλεπω το dvd~ολα καλα δοξα το θεο!

ολα καλα να πανε για ολες σας κοριτσακια μου!

κ γω τωρα που ερχομουνα στη μαμα σκεφτομουνα το τζινακι μας!λετε να εχει γεννησει!εχω μπερδευτει λιγο με τις μερες!

ισως τωρα να εχει τον πριγκιπα της αγκαλια!θεε μου τι ευτυχεια!

εσεις πως ειστε αγαπουλες μου/.?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου ευχαρηστω πολυ που ενημερωσες τα κοριτσια!ενω πληρωσαμε τον λογαριασμο ακομα δεν εχουμε ιντερνετ ..εχει καπιο προβλημα η εταιρεια~:rolleyes:

ειμαι πολυ ευτυχησμενη που ειδαμε χθες το αγγελουδακι μας!ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι πολυ ζωηρο..λεω ειστε σιγουρος γιατι μεχρι τωρα ησυχο φαινοτανε!:tongue::tongue:αλα πραγματικα δεν σταματουσε να κουνιεται..πρεπει να μοιαζει πολυ στον μικρουλη μου..η μυτη ιδια παντως κ γενικα ετσι οπως το βλεπαμε με τον αντρα μου αυτο σχολιασαμε οτι μοιαζει στον αδερφουλη του!

αχ κοριτσια ετσι οπως το βλεπα μεσα μου εκαανα τοσες σκεψεις..ανυπομονω τοσο πολυ να το παρω στην αγκαλια μου!δεν χορταινω να βλεπω το dvd~ολα καλα δοξα το θεο!

κ γω τωρα που ερχομουνα στη μαμα σκεφτομουνα το τζινακι μας!λετε να εχει γεννησει!εχω μπερδευτει λιγο με τις μερες!

λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!μοιαζει με τον αδερφουλη του ε?τι καλα, ετσι γλυκας θα βγει κι αυτος!!!!!!!!!!!!:tongue:δεν χορταινονται τα dvd!!!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!

καλημερες πολλες σε ολες, γιωτακι και ματινακι καλημερααααααα!!!!!!καλο μηνα και καλο καλοκαιρακι να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι το τζινακι να εχει γεννησει!!!!!!!!!!να ειναι γερο και τυχερο το μωρακι της!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακι καλημερα!

πρεπει να ηταν τελεια! ε??? ανυπομονω και εγω......

μπραβο βρε παιδι μου! μ'αρεσουν τα ευχαριστα νεα!!!!!

καλο μηνα! ποτε ξαναπας για υπερηχο τωρα?

λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!μπραβο γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!!τελεια νεα!!!!!!!!!!!!!!!!μοιαζει με τον αδερφουλη του ε?τι καλα, ετσι γλυκας θα βγει κι αυτος!!!!!!!!!!!!:tongue:δεν χορταινονται τα dvd!!!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!

καλημερες πολλες σε ολες, γιωτακι και ματινακι καλημερααααααα!!!!!!καλο μηνα και καλο καλοκαιρακι να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι το τζινακι να εχει γεννησει!!!!!!!!!!να ειναι γερο και τυχερο το μωρακι της!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ξεχασα να σας πω καλο μηνα φυσικαααα!ηρθε το καλοκαιρακι!

τι κανεις ποπακη μου γλυκο!πως εισαι?:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!! Λενάκι τι εύχαριστα νέα είναι αυτά???????? Τέλεια κοριτσάκι και έτσι να πάει νέχρι το τέλος!!!!!!!!!!!!!

ματινάκι υπομονή σήμερα!!!!!!!! τι κένετε κοριτσάκια ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...