Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχ.......ειμαι ειμαι ειμαι......τωρα θα ειναι μαλλον σαν φακη και καθομαι κα του μιλαω......χαχαχαχαχαχ....μιλαω στη φακη!!!!!

αχ να ειμασταν κοντα και ν ατα βγαζαμε βολτα με τα καροτσακια......

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

σαν φασολι ειναι! η φακη ειναι πολυ μικρη!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποναω οπως πονουσα στη περιοδο.....βεβαια εκει ηταν συνεχομενος ο πονος και ηρεμουσα μονο με παυσιπονο...τωρα μια φευγει μια ερχεται και δεν ειναι εντονος...αχχχχχ....αρα σημαινει οτι ολα πανε καλα......:P

Αχ ρανιακι μου σε καταλαβαινω...ετσι ημουν κι εγω μεχρι να παω στον γιατρο για την επιβεβαιωση και να δουμε οτι ολα πανε καλα! Αφου 5 μερες συνεχομενες μεχρι να παω δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδια! Ξυπνουσα στις 2 τα ξημερωματα και κοιμομουν παλι το επομενο βραδυ.....

Ολα καλα πανε μην αγχωνεσαι!

καλημερουδιαααααα χαζομανουλιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

απολαυστικη η συζητηση σας!μωλης τελειωσα το διαβασμααα..σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυ φουσκιτσες μουυυυυυυυυυυυυ~!

τι κανετεεεεεεεεε?

Ρανιουκοοοοοοοοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καρδουλινα μου ποσο πολυ χαιρομαι που σε ακουω τρελαμενη απο ευτυχει α να μηλας στην φακη σου!:tongue::D:D:D:Dνα τρως καλα κ πολα φρουτα να εχεις δυναμεις οπως ειχε πει κ το Ματινακι το σωμα σου ειναι ενα εργοστασιο τωρα οι δυναμεις σου εξαντλουνται!ποτε θα δεις το μωρακι σου ?;)

Ματινακι μουυυυυυ τι κανειςςς?αυτη η κραμπα που ελεγες πως ηταν?μηπως ηταν συσπαση/?να το προσεξεις αν γινεται συχνα ..γιατι κ γω απο νωρης ειχα αυτη τη φορα στον μικρο μου απο 5 μηνων!ισψς βεβαια να ηταν κ μια κραμπα δεν ξερω τι ακιρβως ενοουσες απλα απο ενδιαφερον στο λεω;);)

Γιωτακι μουυυυυυυυυυυυ ποσο ζηλευωωωωωωωω που το ενιωσε κ ο αντρας σου κ ενιωσες κ πατουσιτσααααα!εμενα μαλον δεν δινει γερε κλωτσιες..πολυ απαλες..ο αντρας μου ακομα να το καταλαβει!

πως εισαι ,πως περνανε τα βραδυα,κοιμασαι καλα?

Ποπακη μουυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις αγαπουλινα μου?η πριγκιπισσα μας καλα?

για μενα σημερα ειναι η μεγαλη μερα ναι!δεν σας κρυβω την χαρα κ την αγωναι κ την μεγαλη ανυπομονησια που εχωωωωωωωωωωωω!ανυπομονω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ~δεν εχω ιντερνετ ακομα να ξερετ ηρθα στη μαμ πριν λιγο κ να δουμε πως θα σας πω τα νεακια μου!θα περασω απο τη μαμα το βραδυ να παρουμε κ τον μικρο οποτε θα μπω απο δω να σας πω!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Σοφακη μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοο σε εχω πεθυμησει τοσοοο πολυυυυυυυυ~ευχομαι να αλλαξουν κ παλι τα πραγματα!το ξερω πως ειναι δυσκολο να εισαι σε ενα θεμα που μηλανε συνεχεια για εγκυμοσηνη κ συ να μην εισαι ακομα εγκυουλα το καταλαβαινω απολυτα οτι ειναι ψυχωφθωρο!ευχομαι ομως να αλαξει αυτο συντομα κ να μπαινετε εδω μεσα κ συ κ το Νατασακι κ να εχετε σπορακια στην κοιλιτσα σας!μας λειεπετε παρα πολυυυυυυ!μακαρι να ηταν αλιως τα πραγματα κ να μηλουσαμε καθημερινα οπως παλια!καθε αποφαση σας ομως σεβαστη κ κατανοητη!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μουυυυυυ τι κανειςςς?αυτη η κραμπα που ελεγες πως ηταν?μηπως ηταν συσπαση/?να το προσεξεις αν γινεται συχνα ..γιατι κ γω απο νωρης ειχα αυτη τη φορα στον μικρο μου απο 5 μηνων!ισψς βεβαια να ηταν κ μια κραμπα δεν ξερω τι ακιρβως ενοουσες απλα απο ενδιαφερον στο λεω;);)

Καλημερα λενιω! Τι κανει η μανα και τα αγορια της???

Οχι δεν ηταν συσπαση λενιω...φτου φτου μακρυα απο μας!

Ηταν κραμπα...εχεις παθει ποτε κραμπα στην γαμπα μετα απο αποτομη κινηση ή στο κολυμπι? Κατι τετοιο ηταν αλλα στην κοιλια ειναι πιο εντονο και δεν μπορεις να κανεις κατι για να περασει....στην γαμπα ομως μπορεις να την κρατησεις τεντωμενη για λιγο και περναει!

Καλημερα λενιω! Τι κανει η μανα και τα αγορια της???

Οχι δεν ηταν συσπαση λενιω...φτου φτου μακρυα απο μας!

Ηταν κραμπα...εχεις παθει ποτε κραμπα στην γαμπα μετα απο αποτομη κινηση ή στο κολυμπι? Κατι τετοιο ηταν αλλα στην κοιλια ειναι πιο εντονο και δεν μπορεις να κανεις κατι για να περασει....στην γαμπα ομως μπορεις να την κρατησεις τεντωμενη για λιγο και περναει!

ευτυχως Ματινακι μου!μακρια οι συσπασεις!

ναι εχω παθει κανα δυο φορες κραμπα στο ποδι στη γαμπα απαπαπαπα τι πονοςςςς!στην κοιλια εχω παθει τωρα ποου το λες ..ενας πονο που δεν μπορεις νακινηθεις κ να αναπανευσεις γιατι ποναει πολυ!

εγω καλα ειμαι!σημερα καλυτερα αν κ εχω βουλωμενα αυτια κ μυτη καπως καλυτερα!περημενω να περασουν οι ωρες!@:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ευτυχως Ματινακι μου!μακρια οι συσπασεις!

ναι εχω παθει κανα δυο φορες κραμπα στο ποδι στη γαμπα απαπαπαπα τι πονοςςςς!στην κοιλια εχω παθει τωρα ποου το λες ..ενας πονο που δεν μπορεις νακινηθεις κ να αναπανευσεις γιατι ποναει πολυ!

εγω καλα ειμαι!σημερα καλυτερα αν κ εχω βουλωμενα αυτια κ μυτη καπως καλυτερα!περημενω να περασουν οι ωρες!@:tongue:

Με το καλο κοριτσακι μου σημερα να δεις τον γιοκα σου να σε χαιρεταει....χιχιχιχιχ!!!!!!! Ολα καλα θα ειναι αλλα στειλε ενα μηνυματακι να μας πεις τα νεα ναι?

Κοριτσακια μου παω να φτιαξω τα παξιμαδακια μου με τυρι φιλαδελφια και λαβας κιρι να φαω γιατι μονο με ενα ποτηρι γαλα ειμαι απο το πρωι που σηκωθηκα!

Ελπιζω οταν επιστρεψω να βρω καμια μεσα!

Φιλακια πολλα!

απολαυστικη η συζητηση σας!μωλης τελειωσα το διαβασμααα..σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυ φουσκιτσες μουυυυυυυυυυυυυ~!

τι κανετεεεεεεεεε?

Ρανιουκοοοοοοοοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καρδουλινα μου ποσο πολυ χαιρομαι που σε ακουω τρελαμενη απο ευτυχει α να μηλας στην φακη σου!:tongue::D:D:D:Dνα τρως καλα κ πολα φρουτα να εχεις δυναμεις οπως ειχε πει κ το Ματινακι το σωμα σου ειναι ενα εργοστασιο τωρα οι δυναμεις σου εξαντλουνται!ποτε θα δεις το μωρακι σου ?;)

Γιωτακι μουυυυυυυυυυυυ ποσο ζηλευωωωωωωωω που το ενιωσε κ ο αντρας σου κ ενιωσες κ πατουσιτσααααα!εμενα μαλον δεν δινει γερε κλωτσιες..πολυ απαλες..ο αντρας μου ακομα να το καταλαβει!

για μενα σημερα ειναι η μεγαλη μερα ναι!δεν σας κρυβω την χαρα κ την αγωναι κ την μεγαλη ανυπομονησια που εχωωωωωωωωωωωω!ανυπομονω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ~δεν εχω ιντερνετ ακομα να ξερετ ηρθα στη μαμ πριν λιγο κ να δουμε πως θα σας πω τα νεακια μου!θα περασω απο τη μαμα το βραδυ να παρουμε κ τον μικρο οποτε θα μπω απο δω να σας πω!

Σοφακη μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοο σε εχω πεθυμησει τοσοοο πολυυυυυυυυ~ευχομαι να αλλαξουν κ παλι τα πραγματα!το ξερω πως ειναι δυσκολο να εισαι σε ενα θεμα που μηλανε συνεχεια για εγκυμοσηνη κ συ να μην εισαι ακομα εγκυουλα το καταλαβαινω απολυτα οτι ειναι ψυχωφθωρο!ευχομαι ομως να αλαξει αυτο συντομα κ να μπαινετε εδω μεσα κ συ κ το Νατασακι κ να εχετε σπορακια στην κοιλιτσα σας!μας λειεπετε παρα πολυυυυυυ!μακαρι να ηταν αλιως τα πραγματα κ να μηλουσαμε καθημερινα οπως παλια!καθε αποφαση σας ομως σεβαστη κ κατανοητη!

καλημερα κι απο δω λενιω μου........:tongue:

bg1142822.jpg

princess2.gif

Κοριτσακια μου παω να φτιαξω τα παξιμαδακια μου με τυρι φιλαδελφια και λαβας κιρι να φαω γιατι μονο με ενα ποτηρι γαλα ειμαι απο το πρωι που σηκωθηκα!

Φιλακια πολλα!

καλη ορεξη αγαπουλα......τα λεμε μετα!!!!(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Με το καλο κοριτσακι μου σημερα να δεις τον γιοκα σου να σε χαιρεταει....χιχιχιχιχ!!!!!!! Ολα καλα θα ειναι αλλα στειλε ενα μηνυματακι να μας πεις τα νεα ναι?

Φιλακια πολλα!

ευχαρηστω πολυ Ματινακι μου!

καλη ορεξη αγαπουλα μου!

φιλακιααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετεεεεεεεεε?

ελενιτσα! μια χαρα ειμαι και τα βραδια κοιμαμαι super!! μαλλον οπου κατσω κοιμαμαι!!!! χαχαχαχα! ξυπναω πολυ νωρις και απο το μεσημερι και μετα με πιανουν υπνηλιες! εχτες ειχαμε ξαπλωσει για μεσημερι και παλι κλωτσαγε και της λεω: ελα τωρα να κανουμε νανι!σταματα να κλωτσας. και σταματησε!! (καλα, τυχαιο ηταν) λεω στον αντρα μου ειδες τι καλο παιδακι που εχουμε! μακαρι να ειναι ετσι και οταν βγει! να του λεω νανι και να κοιματε!!! το εχουμε χασει παντως (το μυαλο μας)!!!!

φιλακια!

περιμενουμε νεα σου απο τον χορταστικο υπερηχο που θα κανεις σημερα!

εχει γινει φασολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????

ουαουουουουουουοουυ......σοβαρα???????

αχ θελω να το δωωωωωωωωωωωωωωω...

υπομονη! θα το δεις και θα τρελλαθεις!!!!!! τι θες κοριτσακι η αγορακι?

υπομονη! θα το δεις και θα τρελλαθεις!!!!!! τι θες κοριτσακι η αγορακι?

αχχχχχχχ...δεν εχω προβλημα αν και νομιζω οτι θα ειναι κοριτσακι....

αρκει να ειναι γερο παναγια μου....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...