Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αγαπουλες μουουουοουυοουυ......τι κανετε???????

κλωτσανε τα ζουζονια εεεεεεεεεε???????αχ ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

σημερα ειμαι καλυτερα αν και δεν πηγα δουλεια καλου κακου.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

κατσε και ξεκουρασου!!!!! καλα κανεις! το σπορακι?:D

που να τα γεννησουμε κιολας! εκει να δεις τι εχει να γίνει!!! ασε και εχτες το βραδυ κατατρομαξα, κατα τις 1,30 την νυχτα με επιασε ενας πολυ δυνατος πονος στην κοιλια, τοσο πολυ που ξυπνησα! τελικα ηταν το εντερο μου! αστο καλο πια! και τρομαξα!

α!!! μολις με πηραν απο τον γιατρο! βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα της αμνιο και ειναι ολα τελεια!!!! γιουπι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο γιωτακι μου ......αντε με το καλο να την δειτε τη ζουζουνα .....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

κατσε και ξεκουρασου!!!!! καλα κανεις! το σπορακι?:D

καλα ειναι νομιζω γιωτα μου....το βραδυ ειχα πονακια περιοδου και φοβηθηκα...μια πονουσα μια οχι.....ειναι φυσιολογικα αυτα ε?

bg1142822.jpg

princess2.gif

αααααα......αλλα φαντασου να δεις και πατουσα!!!!! Εχει να πεσει πολυ κλαμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω να δεις χαζομαμα....καθε λιγο και λιγακι παω στον καθρεφτη και κοιταω την κοιλια!!!! Οτι να 'ναι!!!!

καλημερα χαζομαμααααααααααααααααααααααααα....χιχιχιιχιχιχ.....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!καλα ειμαστε μανουλα και μπεμπουλα!!!!!!!εσυ?το αντρακι σου?

πιστευω πια πως θα φτιαξει ο καιρος!!!!!!εεεε δεν γινεται!!!!!!!!!!;)

καλημερα ποπακι μου γλυκο....τι κανετεεεεεεεεεεεεε?????:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

που να τα γεννησουμε κιολας! εκει να δεις τι εχει να γίνει!!! ασε και εχτες το βραδυ κατατρομαξα, κατα τις 1,30 την νυχτα με επιασε ενας πολυ δυνατος πονος στην κοιλια, τοσο πολυ που ξυπνησα! τελικα ηταν το εντερο μου! αστο καλο πια! και τρομαξα!

α!!! μολις με πηραν απο τον γιατρο! βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα της αμνιο και ειναι ολα τελεια!!!! γιουπι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατατρομαξες κοριτσακι ε????Παναγια μου....εμενα προχθες με επιασε κραμπα στην κοιλια....μου το ελεγε η κουμπαρα μου και δεν μπορουσα να καταλαβω τι νιωθεις οταν λες κραμπα στην κοιλια....το καταλαβα πολυ καλα προχθες....μεχρι να ηρεμισω και να καταλαβω τι γινεται τα επαιξα απο τον φοβο μου!!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι για τα αποτελεσματα της αμνιο!!!!!! Ολα τελεια!!!!!

Καλημερα γλυκο μου πατριωτακι και εγκυακι!!!!!!!!

Καλα εκανες να κατσεις να ξεκουραστεις...! Οσο για τα πονακια περιοδου ετσι γινεται....κι εγω φοβηθηκα οταν τα ενιωσα αλλα ξερεις τι μου απαντησε ο γιατρος οταν του το ειπα? Και που εισαι ακομα...χιχιιχ!!!!

Πολλα χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!

Καλημερα γλυκο μου πατριωτακι και εγκυακι!!!!!!!!

Καλα εκανες να κατσεις να ξεκουραστεις...! Οσο για τα πονακια περιοδου ετσι γινεται....κι εγω φοβηθηκα οταν τα ενιωσα αλλα ξερεις τι μου απαντησε ο γιατρος οταν του το ειπα? Και που εισαι ακομα...χιχιιχ!!!!

Πολλα χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!

ποποποποπο...ναι ε??????ποτε περνανε........

χαδακια στον γιοκα σου.....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

καλημερα χαζομαμααααααααααααααααααααααααα....χιχιχιιχιχιχ.....:P

χαχαχαχαχαχαχαχαχ......ποιος μιλαει....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη εσυ κοντευεις να λυποθιμησεις απο την χαζομαμιαση.....αχααχχααχαχ!!!!!!! Ετσι πρεπει...αλιμονο αν δεν ειμασταν χαζομαμαδες...!!!!!!!!!!!!!!

ειναι καλο αυτο! μεγαλωνει η μητρα και το μωρακι σου θα εχει χωρο για να μεγαλωνει!

δεν νομίζω οτι περνανε!!! εγω ακομα εχω αλλα οχι τοσο συχνα 2-3 φορες τον μηνα

Να σου πω την αληθεια δεν πρεπει να πολυ περνανε....συνεχεια μεγαλωνει το μωρο και μεγαλωνει η μητρα....παντως δεν θα τα εχεις συνεχεια...απλα οταν τα εχεις μην ανησυχεις...μονο οταν γινει ανυποφορος ο πονος θα παρεις τηλ.τον γιατρο! Εγω σημερα ας πουμε εχω ενα πονακι κατω δεξια οπως οταν ειχα ωορηξια...πολυ απαλο ομως! Να ξερεις οτι κανει πολλα κολπα και το εντερο...

χαχαχαχαχαχαχαχαχ......ποιος μιλαει....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρη εσυ κοντευεις να λυποθιμησεις απο την χαζομαμιαση.....αχααχχααχαχ!!!!!!! Ετσι πρεπει...αλιμονο αν δεν ειμασταν χαζομαμαδες...!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχ.......ειμαι ειμαι ειμαι......τωρα θα ειναι μαλλον σαν φακη και καθομαι κα του μιλαω......χαχαχαχαχαχ....μιλαω στη φακη!!!!!

αχ να ειμασταν κοντα και ν ατα βγαζαμε βολτα με τα καροτσακια......

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

bg1142822.jpg

princess2.gif

Να σου πω την αληθεια δεν πρεπει να πολυ περνανε....συνεχεια μεγαλωνει το μωρο και μεγαλωνει η μητρα....παντως δεν θα τα εχεις συνεχεια...απλα οταν τα εχεις μην ανησυχεις...μονο οταν γινει ανυποφορος ο πονος θα παρεις τηλ.τον γιατρο! Εγω σημερα ας πουμε εχω ενα πονακι κατω δεξια οπως οταν ειχα ωορηξια...πολυ απαλο ομως! Να ξερεις οτι κανει πολλα κολπα και το εντερο...

ποναω οπως πονουσα στη περιοδο.....βεβαια εκει ηταν συνεχομενος ο πονος και ηρεμουσα μονο με παυσιπονο...τωρα μια φευγει μια ερχεται και δεν ειναι εντονος...αχχχχχ....αρα σημαινει οτι ολα πανε καλα......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...