Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααα !!!!!!!!!!

πρώτα να ευχηθώ στην πεταλουδίτσα να της ζήση η μπεμπουλα να την δεις οπως επιθυμείς κοριτσάκι μου :P:p:p

να ευχηθώ τα χρονιά μου πολλά εαν και καθυστερημένα στις ελενες μας :P:p

τα άλλα κοριτσάκια πως πάτε όλα καλά ??

δεν σας έχω διάβαση καλά λίγο στα πεταχτά ειδα οτι ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας !!!!

λοιπών εμεις ειμαστε είδη στην κυπρο κοριτσια μπορω να σας πω οτι καμια σχεση με την ελλαδα ειναι παρα πολύ ομορφα μενουμε λαρνακα κοντα στις περιβόητες φοινικουδες ειναι τελεια μπορω να πω οτι εχουμε ηρέμηση παρα πολυ γιατι καλα τα ψεματα στην ελλαδα ειχαμε πολυ ανχος δεν υπήρχε δουλεια και καταλαβαίνετε οτι υπήρχε και η γκρίνια ειμασταν συνέχεια στους τσακωμούς κτλ :(:(

βεβαία οταν ήρθαμε βρήκαμε ενα σπιτι που μας ειχε κλήση το αφεντικό του κωστα μονο σπιτι δεν ηταν αφιστετα ηταν χαλια με επιασε το ασμα κοριτσια πήγα να πεθανω τρεχαμε σε φαρμακειο να κανω την ενεση μολις με ειδε η φαρμακοποιός μου ειπε οτι ήμουν τυχερή εαν αργουσαμε 5 λεπτα θα ειχα πεθάνει αλλεργικό σοκ ειχα μελανίαση ολόκληρη ειχε κληση ο φωνη μου (ετσι το καταλαβα οτι κατι δεν πήγαινε καλα και υστερα μελανιασα και δεν μπορούσα να ανασάνω) και ετσι πήραμε πισω προκαταβολές και τα λιπα μειναμε μια μερα σε ξονοδοχειο σαββατο κοιταξαμε για σπιτι με πολυ τρέξιμο γιατι τα περισσότερα μεσιτικα κλειστα !!! αλλα παλι καλα βρήκαμε ειδη εχουμε τακτοποιηθεί το σπιτι ειναι επιπλωμένο με ολα τα ηλεκτρικα και αρχίζουμε σιγα σιγα να το φτιαχνουμε οπως θελουμε !!! δλδ με πιο μοντερνα επιπλα γιατι ειναι παλιό αλλα πολυ καλο διατηρημένο :tongue::tongue:

ο κωστας ειδη εχει αρχίσει δουλεια απο την πρωτη εβδομάδα που ήρθαμε εγω στο ψάξιμο κατι θα βρω εχει δουλιτσες εδω δοξα ο θεος !!!

χτες βαλαμε το ιντερνετ και μπέικα να σας διαβασω μου λειπετε πολυ απο εδω και περα ελπιζω να τα λεμε καθημερινα :P:p και να σας πω και ευχάριστα χιχιχχι ειδη βαλαμε και μπροστά για μπεμπακι ελπίζω να έρθει γρήγορα χιχιχιιχ

αυτα τα νεα μου σας τα ειπα λιγο στα γρήγορα γιατι θα ηθελα μια ωρα να γραφω χιχιχι

φιλακια πολλα ελπίζω αργοτερα να σας πετύχω μεσα να τα πουμε :P:p:p

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρώτα να ευχηθώ στην πεταλουδίτσα να της ζήση η μπεμπουλα να την δεις οπως επιθυμείς κοριτσάκι μου :P:p:p

δεν σας έχω διάβαση καλά λίγο στα πεταχτά ειδα οτι ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας !!!!

λοιπών εμεις ειμαστε είδη στην κυπρο κοριτσια μπορω να σας πω οτι καμια σχεση με την ελλαδα ειναι παρα πολύ ομορφα μενουμε λαρνακα κοντα στις περιβόητες φοινικουδες ειναι τελεια μπορω να πω οτι εχουμε ηρέμηση παρα πολυ γιατι καλα τα ψεματα στην ελλαδα ειχαμε πολυ ανχος δεν υπήρχε δουλεια και καταλαβαίνετε οτι υπήρχε και η γκρίνια ειμασταν συνέχεια στους τσακωμούς κτλ :(:(

βεβαία οταν ήρθαμε βρήκαμε ενα σπιτι που μας ειχε κλήση το αφεντικό του κωστα μονο σπιτι δεν ηταν αφιστετα ηταν χαλια με επιασε το ασμα κοριτσια πήγα να πεθανω τρεχαμε σε φαρμακειο να κανω την ενεση μολις με ειδε η φαρμακοποιός μου ειπε οτι ήμουν τυχερή εαν αργουσαμε 5 λεπτα θα ειχα πεθάνει αλλεργικό σοκ ειχα μελανίαση ολόκληρη ειχε κληση ο φωνη μου (ετσι το καταλαβα οτι κατι δεν πήγαινε καλα και υστερα μελανιασα και δεν μπορούσα να ανασάνω) και ετσι πήραμε πισω προκαταβολές και τα λιπα μειναμε μια μερα σε ξονοδοχειο σαββατο κοιταξαμε για σπιτι με πολυ τρέξιμο γιατι τα περισσότερα μεσιτικα κλειστα !!! αλλα παλι καλα βρήκαμε ειδη εχουμε τακτοποιηθεί το σπιτι ειναι επιπλωμένο με ολα τα ηλεκτρικα και αρχίζουμε σιγα σιγα να το φτιαχνουμε οπως θελουμε !!! δλδ με πιο μοντερνα επιπλα γιατι ειναι παλιό αλλα πολυ καλο διατηρημένο :tongue::tongue:

ο κωστας ειδη εχει αρχίσει δουλεια απο την πρωτη εβδομάδα που ήρθαμε εγω στο ψάξιμο κατι θα βρω εχει δουλιτσες εδω δοξα ο θεος !!!

χτες βαλαμε το ιντερνετ και μπέικα να σας διαβασω μου λειπετε πολυ απο εδω και περα ελπιζω να τα λεμε καθημερινα :P:p και να σας πω και ευχάριστα χιχιχχι ειδη βαλαμε και μπροστά για μπεμπακι ελπίζω να έρθει γρήγορα χιχιχιιχ

αυτα τα νεα μου σας τα ειπα λιγο στα γρήγορα γιατι θα ηθελα μια ωρα να γραφω χιχιχι

Αχ Μπράβο κοριτσάκι μου! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα βρείτε όλα καλά εκεί! Εύχομαι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! Να έρθει το μπεμπάκι σας!

Τζινάκι μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες, να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!! :P

Πολύ χαίρομαι για σας, που τακτοποιηθήκατε, που βρήκε ήδη ο άντρας σου δουλειά και που ειστε πολύ πιο ήρεμοι και αγαπημένοι τώρα πλέον!!Είμαι σίγουρη οτι στην Κύπρο είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα από εδώ από άποψη δουλειών και είναι και όμορφη από όσο θυμάμαι καθώς είχα πάει με το λύκειο 7ήμερη εκεί! Είχαμε περάσει τέλεια! Στη Λάρνακα μέναμε σε ένα ξενοδοχείο...αχ, τι μου θύμησες!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλό, λοιπόν να βρεις κι εσύ μια δουλίτσα όπως τη θέλεις και βουρ στο ψητό τώρα που βάλατε μπρος για μπεμπε!! Να το τσακώσετε το σπόρι πολύ πολύ σύντομα εύχομαι!!! Όπως και να έχει θα περνάει ο καιρός εκεί γρήγορα και ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα γίνεις μανούλα! :P

Να μπάινεις όποτε μπορείς και να μας λες πώς περνάτε!

Φιλάκια πολλά! 436227peh2tec0ns.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τζινάκι μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες, να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!! :P

Πολύ χαίρομαι για σας, που τακτοποιηθήκατε, που βρήκε ήδη ο άντρας σου δουλειά και που ειστε πολύ πιο ήρεμοι και αγαπημένοι τώρα πλέον!!Είμαι σίγουρη οτι στην Κύπρο είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα από εδώ από άποψη δουλειών και είναι και όμορφη από όσο θυμάμαι καθώς είχα πάει με το λύκειο 7ήμερη εκεί! Είχαμε περάσει τέλεια! Στη Λάρνακα μέναμε σε ένα ξενοδοχείο...αχ, τι μου θύμησες!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλό, λοιπόν να βρεις κι εσύ μια δουλίτσα όπως τη θέλεις και βουρ στο ψητό τώρα που βάλατε μπρος για μπεμπε!! Να το τσακώσετε το σπόρι πολύ πολύ σύντομα εύχομαι!!! Όπως και να έχει θα περνάει ο καιρός εκεί γρήγορα και ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα γίνεις μανούλα! :P

Να μπάινεις όποτε μπορείς και να μας λες πώς περνάτε!

Φιλάκια πολλά! 436227peh2tec0ns.gif

Κοριτσάκι μου τι κάνεις; Η μικρή πεταλουδίτσα μας πως είναι; Μαμ κακά και νάνι; Εσύ πως τα πας;

κοριτσακια μουυυυυυ τι κανετεεεε?ολο θελω να μπω να σας γραψω αλα δεν προλαβαινω!ηρθε το πρωι μια φιλη μου για καφεδακι!αυτη που εμεινε εγκυος προσφατα κ μιλουσαμε περι εγκυμοσηνης!ειχε αποριες κ με ρωτουσε διαφορα!τα ξαναθημηθηκα κ γω:tongue:

ο μιρκος μου πολυ πολυ πολυυυ γκρινιαααααα!κ καλαμ το γιαυρι μουυυ!αντε να σκασουν τα δοντακαι του!χθες με ξενυχτησε το βραδυ ο σκατουλης!δεν κοιμοταν,ξυπνησε κατα της 1 κ μετα κοιμθηκε 3 μπορει κ πιο αργα!

πολυ γκριναι ομως~του βαζω κ την αλοιφουλα για τα ουλα αλα τιποτα!λετε να ρωτησω τον γιατρο αν μπορω να του δωσω ντεπον αργοτερα αν κλαει τοοσσ πολυ!αχ το γιαυρι μου~αμαν αυατ τα δοντακια!

τα νεα μου ειναι οτι πηγα διαλεξα τα βαφτιστικα!πηγα εγω γιαι η ξαδερφη κ νονα μας ειναι μακρια κ εχει ξεετασεις κ δνε θα μπορεσει να ερθει αυτες τις μερες!

που λεετ διαλεξα ενα συνολακι εκρου burberry..πολυ μου αρεσε!κατι παπουτσακια Makis tselios! τελειαααα!ολα αυατ απο 570..300 ευρω~ολο το πακετο!καλα δνε ειναι!κ που λετε μαλον θα παω να κλεισω κ μπομπονιερες εκει..μαρεσε μια κρεμαστα με το στεμα του πριγκιπα ..πολυ ωραια ηταν~κ για γλυκακι cup cake μεσα σε μια ομορφη συσκευασια με κορδελιτσες burberry!αα κ στη λαμπαδα θα εχω το σημα του πριγκιπα μαζι εμ το burberry!πως σας φαινεται?ειναι λιγο υπερβολικο?παντως τα λεφτα ειναι πολυ καλα κ μου ειπε κοπελα οτι αυτο φευγει πολυ κ σαν συνδιασμος μαρεσε πολυ το burberry με το γαλαζιο στεμ ατου πριγκιπα!ψωνησα κσ τον Μιχαλακη απο το ΖΑΡΑ!Μου εμεινε να ψωνισω στον μικρο..να παρω κ γω κανενα φορεματακι αυτο με την βοηθεια της μαμα!αφηστε!κλεισαμε κ φωτογγραφο!μας εμεινα οι προσκλησεις τωρα!θα παμε μια παο αυτες τι μερες!τελιακ ετοιμε ςκ αυτες!ειχα ολη την καλη διαθεση να τα κανω μονη μου αλα με ανχωσε ο αντρα ςμου οτι ισως ναμην βγουν καλες γιατι ο εκτυπωτης μα κανει νερα:rolleyes:αυταααα!πως σας φαινεται..εψαξα στο ιντερνετ μπας κ βρω φωτο να σας δειξω αλ α δεν βρηκα κατι σχετικο!!για πειτε γνωμες!;)αυταααα νομιζω!δεν θυμαι κατι αλο!!!!

παω γιατι οπου να ναι θα ξυπνησιε ο μιρκος κ θα γκρινιαζει παλι!δδεν καθεται πουθενα θελει μονο αγκαλιτσα!νιωθω μια κουραση κ μια νυστα τωρααα:?αυτααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τζινακι μουυυυυυ ευχομαι οτι καλυτερο στο νεο σα ςξεκινημα κσ υντομα με ενα μωρακισ την αγκαλιτσα σου!;):P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μουυυυυυυ ζοριστικε ο μιρκος ε!αχ αυτα τα κακαια!το καημενο μωρε!5 μερες..πολεςς κ γω θα ειχα ανχωθει!οσο για το σιδηρο ο γιατρος μου ειπε να του βαζω στη σουπιτσα λιγο συκωτι~στην αρχη δνε μου εδωσε τιποτα αλα οπως λες ειναι κ η διαφορ αθηλασμου κ ξενου γαλακτος!να μου φιλισεις τον ομορφουλη σου!

φιλακαι πολλα σε οελς..παωωωωωωω!θα ξαναμπω αργοτεραααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μουυυυυυυ ζοριστικε ο μιρκος ε!αχ αυτα τα κακαια!το καημενο μωρε!5 μερες..πολεςς κ γω θα ειχα ανχωθει!οσο για το σιδηρο ο γιατρος μου ειπε να του βαζω στη σουπιτσα λιγο συκωτι~στην αρχη δνε μου εδωσε τιποτα αλα οπως λες ειναι κ η διαφορ αθηλασμου κ ξενου γαλακτος!να μου φιλισεις τον ομορφουλη σου!

φιλακαι πολλα σε οελς..παωωωωωωω!θα ξαναμπω αργοτεραααααα;)

Αγαπούλα μου με το καλό η βάφτισή σας! Με ένα καλό όνομα ο μπεμπάκος σας! Κι εμείς στις 24 Ιουνίου και είμαι μέσα στο άγχος και στο τρέξιμο! Επειδή αδυνατίζω συνέχεια θα πάω γύρω στις 10 Ιουνίου για φόρεμα! Παπούτσια έχω του γάμου μου, δεν έχω σκοπό να τα κλείσω! Τόσα λεφτά έδωσα! Αύριο θα πάω να πάρω τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια και από βδομάδα θα αρχίσω να καλώ από μακρυά!

Αχ ο μπεμπάκος μου 2 φορές του κάναμε κλύσμα εχθές αλλά ξαλάφρωσε το παιδάκι μου! Και το πρωί την ώρα που τον τάιζα τα έκανε πάλι μόνος του αυτή τη φορα! Πράγματι πολύ άγχος! Οταν μου είπε και ο παδίατρος για κήλη τρόμαξα! Οσο για το σίδηρο εννοείται πως θα το συνεχίσουμε! Εάν θήλαζε ο μικρούλης μου δεν θα χρειαζότανε καθόλου! Δεν πειράζει ας είναι καλά το παιδάκι μου!

Καλέ που είστε σήμερα; Βολτάρετε; Μμμμμ εμείς το αφήνουμε για την Κυριακή! Θα πάμε Βόλο σε ένα φιλικό μας ζευγάρι να τους καλέσουμε και στη βάφτιση και μάλλον αν έχει καλό καιρό για φαγητό στο Πήλιο! Μέχρι τότε δουλειές με φούντες! Εκτός από το σπίτι που κάθε μέρα έχει τα δικά του (ξέρετε τώρα) περιμένω και επισκέψεις να μου ευχηθούν για τον μπέμπη και την Παρασκευή θέλω να πάω στα μαγαζιά να ψωνίσω τα δώρα των κουμπάρων! Δεν ξέρω βρε κορίτσια εσείς τι έθιμα έχετε αλλά εμείς όταν η νονά δεν είναι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη παίρνουμε δώρα σε όλη την οικογένεια! Εννοείται η κουμπάρα μου είπε να μην κάνω τίποτα αλλά δεν μπορώ κιόλας! Στον μπαμπά της σκέφτομαι να πάρω ένα πουκάμισο, στον αδερφό της μία μπλούζα Lacoste και στη μανούλα της που είναι και η αγαπημένη μου βρήκα μία τσάντα καθημερνή το κάτι άλλο! Αν ήταν πιο φτηνή θα την έπαιρνα κι εγώ αλλά...... δεν είμαστε για τέτοια τώρα! Αυτά θα τους τα πάω όταν θα τους καλέσω και στην εκκλησία μόνο της νονάς το δώρο θα έιναι! Ουφφφφ αυτά! Που είστε καλέεεεεε;;;;;;;;

Κοριτσάκι μου τι κάνεις; Η μικρή πεταλουδίτσα μας πως είναι; Μαμ κακά και νάνι; Εσύ πως τα πας;

Αχ, Ιωαννάκι μου, εχουμε κολικους και τσιριζουμε! :shock: Ευτυχως οχι συνεχεια, αλλά ενα ζορι υπαρχει ολη μερα! Κατα τα αλλα ησυχη ηταν πριν αρχισουνε...

Εσείς πώς είστε;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Κορίτσια είμαι ένα ράκος!! Θέλω απλά να πάω για ύπνο!! Ο μεγάλος κοιμήθηκε ..ο μικρούλης δεν τον βλέπω..είναι η ώρα να κοιμηθεί αλά τίποτα..κουνάω τόση ώρα. Έχει μουδιασει το χέρι μου!! Ξαφνικά έπεσα κ ψυχολογικά κ σωματικά αυτή τη στιγμή !! Δεν ξέρω αν θα αντέξω να θηλάζω πάνω από χρόνο..θέλω να τον θηλάΣω μέχρι να ξεκίνησεΙ να πίνει φρέσκο γάλα. Ύστερα θα προσπαθήσω να τον αποθηλασω σιγά σιγά!! Τι έπαθα τώρα ουφφ..μου βγήκε η κούραση μαζεμένη ..δεν με ενοχλεί τη μέρα ο θηλασμόςκ τη νύχτα τον σηνυθησα δρ μπορώ να πω απλά δεν νομίζω να αντέξω για παραπάνω καιρό..πιο μικρούλης δρ ξυπνούσε τόσο συχνά..τώρα 3 φορές ξυπνάει ,! Αυτά σας γκρινιάξΑ ..άντε να κοιμηθεί ο σκατουλης να ξαπλώσω κ γω γιατί δρ την παλεύω αλο,!!

Καληνύχτα !!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αγαπούλα μου με το καλό η βάφτισή σας! Με ένα καλό όνομα ο μπεμπάκος σας! Κι εμείς στις 24 Ιουνίου και είμαι μέσα στο άγχος και στο τρέξιμο! Επειδή αδυνατίζω συνέχεια θα πάω γύρω στις 10 Ιουνίου για φόρεμα! Παπούτσια έχω του γάμου μου, δεν έχω σκοπό να τα κλείσω! Τόσα λεφτά έδωσα! Αύριο θα πάω να πάρω τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια και από βδομάδα θα αρχίσω να καλώ από μακρυά!

Αχ ο μπεμπάκος μου 2 φορές του κάναμε κλύσμα εχθές αλλά ξαλάφρωσε το παιδάκι μου! Και το πρωί την ώρα που τον τάιζα τα έκανε πάλι μόνος του αυτή τη φορα! Πράγματι πολύ άγχος! Οταν μου είπε και ο παδίατρος για κήλη τρόμαξα! Οσο για το σίδηρο εννοείται πως θα το συνεχίσουμε! Εάν θήλαζε ο μικρούλης μου δεν θα χρειαζότανε καθόλου! Δεν πειράζει ας είναι καλά το παιδάκι μου!

Ευχαριστώ πολύ Ιωάννακι μου! Κ σεις με το καλό ξα τον βάφτισετε!!

Φιλάκιαα:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ, Ιωαννάκι μου, εχουμε κολικους και τσιριζουμε! :shock: Ευτυχως οχι συνεχεια, αλλά ενα ζορι υπαρχει ολη μερα! Κατα τα αλλα ησυχη ηταν πριν αρχισουνε...

Εσείς πώς είστε;;

Ελενακι Φιλάκια πολα στη πεταλούδίτσα σου!:wink: ωχ αυτοί οι κολικοί !:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααα~που ειστε φιλεναδιτσες μου!

εγω ειμαι καλα σημερα!χθες επαθα φρικη απο την κουραση~

θα ξυπνησει ο μικρος κ θα παμε για προσκλησεις μπομπονιερες κ γλυκισματα!

εσεις τι κανετεεε?;)

νομιζα θα βρεξει αλα εβγαλε ηλιο τελικα!παλι καλα!αν κ το απογευμα θα βρεξει σιγουρα:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααα~που ειστε φιλεναδιτσες μου!

εγω ειμαι καλα σημερα!χθες επαθα φρικη απο την κουραση~

θα ξυπνησει ο μικρος κ θα παμε για προσκλησεις μπομπονιερες κ γλυκισματα!

εσεις τι κανετεεε?;)

νομιζα θα βρεξει αλα εβγαλε ηλιο τελικα!παλι καλα!αν κ το απογευμα θα βρεξει σιγουρα:rolleyes:

καλημερα λενακι! φρικαρες εχτες ε? κ εγω το εχω παθει αυτο! ευτυχως που εισαι καλα σημερα!

κ εμεις καλα ειμαστε, η μπουμπου κοιμαται κ εγω θα σιδερωσω σε λιγακι, εχτες καθαρισα ολο το σπιτι, δουλευα κιολας το απογευμα, αστα τα επαιξα!

αχ τι ωραια που θα πατε για μπουμπουνιερες κ γλυκα! εμεις αργουμε ακομη!

οι αλλες που ειστε καλε???????????

ελατε κερναω καφεδακι!

images?q=tbn:ANd9GcSzW5rJWwHGcd48G-vcg5Wk_YGTm7SnkpG-V9y0QIkUI32a00z5_A

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...