Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ γιωτακι μου! μπραβο το κοριτσι μας!!!!!!!! τελειο ειναι!!! πολλα φιλακια να της δωσεις!!!!!!!!!!! γιατι κανετε εξετασεις αιματος?? τις κανουμε σε καποιο μηνα συγκεκριμενα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ γιωτακι μου! μπραβο το κοριτσι μας!!!!!!!! τελειο ειναι!!! πολλα φιλακια να της δωσεις!!!!!!!!!!! γιατι κανετε εξετασεις αιματος?? τις κανουμε σε καποιο μηνα συγκεκριμενα??

οχι, εμεις εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κ μεχρι τωρα επινε αντιαλεργικο γαλα, τωρα θα καναμε τεστ αλλεργιας κ τωρα θα κανουμε προκληση (δηλ θα της δωσουμε γαλα) για να δουμε τι θα γινει, αν βγαλει παλι αιμα στα κακα της θα σταματησουμε κ θα ξαναδοκιμασουμε στουσ 12 μηνες, κ επρεπε να εχουμε εξετασεις πριν την προκληση για να συγκρινουμε.

ουτε στο τεστ αλλεργιας εκλαιγε, 7 τσιμπιματακια της κανανε, τιποτα η μπεμπα!

το παιδακι μου!!!!!!

ο αντρακλας σου τι κανει?

οχι, εμεις εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα κ μεχρι τωρα επινε αντιαλεργικο γαλα, τωρα θα καναμε τεστ αλλεργιας κ τωρα θα κανουμε προκληση (δηλ θα της δωσουμε γαλα) για να δουμε τι θα γινει, αν βγαλει παλι αιμα στα κακα της θα σταματησουμε κ θα ξαναδοκιμασουμε στουσ 12 μηνες, κ επρεπε να εχουμε εξετασεις πριν την προκληση για να συγκρινουμε.

ουτε στο τεστ αλλεργιας εκλαιγε, 7 τσιμπιματακια της κανανε, τιποτα η μπεμπα!

το παιδακι μου!!!!!!

ο αντρακλας σου τι κανει?

αχ μπραβο το κοριτσακι μας!!! μακαρι να μην ειναι αλλεργικη! αλλα νομιζω μετα τον χρονο συνηθως δεν εχουν!!

αχχχχχ μεγαλωνει το αντρακι μου γιωτακιιιιιι!! χαμπαρι δεν παιρνωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μπραβο το κοριτσακι μας!!! μακαρι να μην ειναι αλλεργικη! αλλα νομιζω μετα τον χρονο συνηθως δεν εχουν!!

αχχχχχ μεγαλωνει το αντρακι μου γιωτακιιιιιι!! χαμπαρι δεν παιρνωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μια απο τα ιδια! εχει γινει παιδακι, της εχω βαλει κουβερτα στο χαλι κ καθετε κ παιζει με τα παιχνιδια της! ε ειμαστε κ 8 μηνων! πως περασαν 8 ολοκληροι μηνες, δεν καταλαβα τιποτα!!!

τον αλλο μηνα ξεκινατε φρουτοκρεμα?

οσο για την αλλεργια ειχε ατυπα συμπτωματα δηλ πολυ λιγο αιματακι οταν ηταν 2,5 μηνων γιαυτο της κανουμε το τεστ στους 8 μηνες αλλιως θα περιμεναμε στους 12. φαντασου το γαλα που τρωει εχει 24 ευρω τα 400ml και αυτο που θα φαει τωρα εχει 7,5! ευτυχως που τα περναμε πισω απο το τεβε! πολλα λεφτα!

Καλημερα στις ομορφες φιλεναδιτσες μου!!!! Τι κανετε κοριτσακια μου? Τα μπουμπουκακια σας καλα????

Χαθηκα αυτες τις μερες γιατι καναμε γενικη το σπιτι με την πεθερα κατεβασα τα καλοκαιρινα συν οτι εχω δουλειες με φουντες απο σημερα γιατι το Σαββατο πρωτα ο Θεος θα παμε Γιαννενα στην βαφτιση του μπεμπη των κουμπαρων μας που ειναι την Κυριακη και θα κατσουμε 3 μερουλες!!! Οποτε καταλαβαινετε εχω να ετοιμασω προικα ολοκληρη του μπεμπη και δικη μας βεβαια...εχω ξεκινησει τα πλυντηρια μετα σιδερωμα και με το καλο την παρασκευη πακεταρισμα....που θα χωρεσουν ολα δεν ξερω...!!Εχουμε και το καροτσι να παρουμε και ο χωρος θα λιγοστεψει....παλι καλα που παρκοκρεβατο εχει η κουμπαρα.....τεσπα θα δουμε καλα να ειμαστε! Η αληθεια ειναι οτι τοσο μεγαλο ταξιδι με το μωρο δεν εχουμε κανει και φοβαμαι λιγακι...ειναι και αυτος ο κωλοδρομος που παντα με τρομαζει...ουφφφφ Παναγια μου να εχουμε καλο πηγαινε ελα γιατι τρεμω ειλικρινα....γενικα φοβαμαι οταν ταξιδευουμε σε αυτον τον δρομο γιατι καμια σχεση δεν εχει με εθνικη οδο...και πληρωνουμε διοδια για πιο λογο δεν ξερω...ακομα εργα κανουν εδω και χρονια

Δεν σας εχω διαβασει και απ'οτι φαινεται δεν θα προλαβω...φευγαλεα ειδα κατι λιγα....

Λενιω κανονισατε την βαφτιση ε???? Με το καλο αγαπουλα μου να παρει το ονοματακι του ο μπεμπακος σας!!!!! Τελικα τι ονομα θα του δωσετε???? Φιλησε μου και τα δυο σου τα αντρακια!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε????? Εχω χασει τιποτα???? Για πειτε μου τα νεα σας....

ματινακι μου τι κανετε? αχ ταξιδακι τι ωραια! θα ξεσκασετε! κ εγω φοβαμαι τα ταξιδια με το μωρο μαζι, κανε τον σταυρο σου, μην τρεχετε κιολας κ ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!!

τι ηταν παλι αυτο εχθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουφφφ κατατρομαξα και εννοειτε μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω!!!!!:(:(:(:( τρεμω τον σεισμο και κουνηθηκαμε αρκετα!!!

βασουλα μου τι ωραιο ωραριο ειναι ααυτο???? μπραβοοο!!!!! δεν θυμαμαι εσενα πιπιλα παιρνει??? φτου φτο στην μπεμπουλα σου!!!!

εμεις κοριτσια την βαπτιση την κλεισαμε για της 8 Ιουλιου! θα γινει στην μητροπολη και επιτρεπεται ο στολισμος!!! πολυ θα χαιρομουν αν μπορουσατε να ερθετε εσεις που ειστε απο εδω τουλαχιστον!!!!!:P:p:p

αναστασακι οχι δεν την περνει τη πιπιλα οσες φορες προσπαθησα τη φτυνει:(!! ναι μου κοιμηθηκε πολλες ωρες χτες..για να δουμε εαν ηταν τυχαιο η εδραιωθηκε ο νυχτερινος υπνος θα δειξει! εγω παλι δεν καταλαβα τπτ με το σεισμο μαλλον κοιμομουνα πολυ βαρια :shock:

Με το καλο κ η δικη σας βαφτιση:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

αναστασακι οχι δεν την περνει τη πιπιλα οσες φορες προσπαθησα τη φτυνει:(!! ναι μου κοιμηθηκε πολλες ωρες χτες..για να δουμε εαν ηταν τυχαιο η εδραιωθηκε ο νυχτερινος υπνος θα δειξει! εγω παλι δεν καταλαβα τπτ με το σεισμο μαλλον κοιμομουνα πολυ βαρια :shock:

Με το καλο κ η δικη σας βαφτιση:tongue:

γεια σου βασουλα! μαλλον για σερι τα βραδια το πατε!!! μακαρι να ξεκουραστεις κ εσυ! το ξενυχτι δεν το αντεχω!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εμείς σήμερα πήγαμε γιατρό γιατί το παιδάκι μου έχει να κάνει κακά 5 μέρες!!!! Του κάναμε κλύσμα και ξαλάφρωσε το παιδάκι μου! Είναι από το σίδηρο που του δίνω μάλλον! Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κιόλας να το κόψω γιατί μιας γνωστής μου της είπε να του δίνει σίδηρο του μωρού και αυτή είπε "Οχι γιατί κι εγώ δεν πήρα και δεν έπαθα τίποτα μεγαλώνοντας! Αυτά λέει τα δίνετε εσείς οι γιατροί για να τα παίρνετε από τις εταιρείες"!!! Οκ έχει ένα δίκιο πάνω σ'αυτό αλλά τώρα το παιδάκι της είναι 3 ετών και από την έλλειψη σιδήρου δεν έχουν αναπτυχθεί σωστά τα κόκκαλά του κι έχει πρόβλημα το παιδί! Ουφφφφ τι να πω; Είμαι πολύ μ περδεμένη!

γεια σου βασουλα! μαλλον για σερι τα βραδια το πατε!!! μακαρι να ξεκουραστεις κ εσυ! το ξενυχτι δεν το αντεχω!

γεια σου γιωτακι!! ετσι λεω και γω μαλλον θα μου κοιματε τωρα τα βραδυ συνεχομενα:tongue: μακαρι να ξεκουραστω γιατι οπου να ναι θα ερθουν και τα δικα μας τα δοντακια και απο οτι καταλαβα θα εχουμε γκρινια και λιγο ξενυχτι!!

αααα μεγια το δοντακι σας !!000203FB.gif

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εμείς σήμερα πήγαμε γιατρό γιατί το παιδάκι μου έχει να κάνει κακά 5 μέρες!!!! Του κάναμε κλύσμα και ξαλάφρωσε το παιδάκι μου! Είναι από το σίδηρο που του δίνω μάλλον! Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κιόλας να το κόψω γιατί μιας γνωστής μου της είπε να του δίνει σίδηρο του μωρού και αυτή είπε "Οχι γιατί κι εγώ δεν πήρα και δεν έπαθα τίποτα μεγαλώνοντας! Αυτά λέει τα δίνετε εσείς οι γιατροί για να τα παίρνετε από τις εταιρείες"!!! Οκ έχει ένα δίκιο πάνω σ'αυτό αλλά τώρα το παιδάκι της είναι 3 ετών και από την έλλειψη σιδήρου δεν έχουν αναπτυχθεί σωστά τα κόκκαλά του κι έχει πρόβλημα το παιδί! Ουφφφφ τι να πω; Είμαι πολύ μ περδεμένη!

ιωαννακι, κ εμενα στην ηλικια του δικου σου εκανε καθε 5 μερες ισως κ παραπανω, καταρχιν μου ειχε πει η παιδιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα αν ειναι μαλακα, αλλα κ παλι δεν χρειαζεται κλισμα, οταν δεις κ περνανε 3 μερες βαλτου ενα υποθετο γλυκερινης κ θα κανει μονος του. το θεμα με την δυσκοιλιοτητα θα τακτοποιηθει σιγα σιγα μολις βαλεις φρουτα κ τροφες διαφορες στα γευματα (τωρα εμενα μου κανει καθε μερα), οσο για την ελλειψη σιδηρου, απο την στιγμη που εμπιστευεσαι τον γιατρο σου, κανε οτι σου λεει κ μην ακους τους αλλους. αν ειχεις ενδιασμους για τον γιατρο, δες κ κανα αλλον κ παρε τις αποφασεις σου μετα!

ελπιζω να βοηθησα!:P

γεια σου γιωτακι!! ετσι λεω και γω μαλλον θα μου κοιματε τωρα τα βραδυ συνεχομενα:tongue: μακαρι να ξεκουραστω γιατι οπου να ναι θα ερθουν και τα δικα μας τα δοντακια και απο οτι καταλαβα θα εχουμε γκρινια και λιγο ξενυχτι!!

αααα μεγια το δοντακι σας !!000203FB.gif

ευχαριστουμε βασουλα!!!

000203FB.gif

ιωαννακι, κ εμενα στην ηλικια του δικου σου εκανε καθε 5 μερες ισως κ παραπανω, καταρχιν μου ειχε πει η παιδιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα αν ειναι μαλακα, αλλα κ παλι δεν χρειαζεται κλισμα, οταν δεις κ περνανε 3 μερες βαλτου ενα υποθετο γλυκερινης κ θα κανει μονος του. το θεμα με την δυσκοιλιοτητα θα τακτοποιηθει σιγα σιγα μολις βαλεις φρουτα κ τροφες διαφορες στα γευματα (τωρα εμενα μου κανει καθε μερα), οσο για την ελλειψη σιδηρου, απο την στιγμη που εμπιστευεσαι τον γιατρο σου, κανε οτι σου λεει κ μην ακους τους αλλους. αν ειχεις ενδιασμους για τον γιατρο, δες κ κανα αλλον κ παρε τις αποφασεις σου μετα!

ελπιζω να βοηθησα!:P

Ο γιατρός μου είπε πως αν ήταν κοριτσάκι δεν θα χρεαζότανε κλυσματάκι! Τα αγοράκια δεν κάνει να πιέζονται για να μην κατεβάσουν κήλη! Μετά θα χρειάζεται εγχείριση! Οσο για το γιατρό μου εννοείται πως τον εμπιστεύομαι! Αλλωστε ο σίδηρος βιταμίνη είναι, καλό του κάνει κακό όχι! Τι να πω; Υπομονή η πρώτη λέξη που πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας από τη στιγμή που γίναμε μανούλες!

Ιωαννακι μου κανατε εξετασεις κ ειδατε οτι εχει ελλειψη?

Οχι δεν κάναμε εξετάσεις αλλά τα επίπεδα του σιδήρου από την ενδομήτρια ζωή πέφτουν απότομα από ένα σημείο και μετά (σε όλα τα μωράκια συμβαίνει αυτό) και μέχρι να φτάσει το μωρό να πάρει φυσικό σίδηρο, (κρέας, λαχανικά, φρούτα κλπ) θα περάσει αρκετός καιρός και επειδή δεν θηλάζω θεωρήσαμε καλό να του το δώσουμε! Αααααααχχχχ ο θηλασμός!!! Μεγάλη ευλογία και μακάρι να τα βρω πιο εύκολα στο επόμενο παιδάκι μου!

Ο γιατρός μου είπε πως αν ήταν κοριτσάκι δεν θα χρεαζότανε κλυσματάκι! Τα αγοράκια δεν κάνει να πιέζονται για να μην κατεβάσουν κήλη! Μετά θα χρειάζεται εγχείριση! Οσο για το γιατρό μου εννοείται πως τον εμπιστεύομαι! Αλλωστε ο σίδηρος βιταμίνη είναι, καλό του κάνει κακό όχι! Τι να πω; Υπομονή η πρώτη λέξη που πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας από τη στιγμή που γίναμε μανούλες!

τοτε δωστου το σιδηρο κ υπομονη οπως λες μεχρι να φαει κ αλλες τροφες, νομιζω η χρυσανθη εβαζε την μικρη κατω απο χλιαρο νερο, της εκανε μασαζ, δεν θυμαμαι καλα κ την βοηθαγε με τα κακα της, μηπως βοηθησεις κ εσυ τον δικο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...