Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ Λενάκι μου!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!:P:p:p

Ευχαριστώ πολύ Ελενακι μου!! Ανταποδίδω την όμορφη ευχουλα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Εμείς περάσαμε όμορφα σήμερα..αν κ ο μικρούλης πολύ γκρίνια..έχου πρειστει πολύ τα ούλα του!! Όπου να ναι,θα σκάσουν τα πάνω δοντάκια..έκλεισα εκκλησία ..17 Ιουνίου στης 5 το απόγευμα !!κ φωτογράφο κλείσαμε !? Αύριο πάω για το πακέτο βάφτισης ?? ΣτολισμόΣ απαγορεύεται !:-( σε τρεις εκκλησίες που ρώτησα!! Από την μια λέω εντάξει ΥΑ γλιτώσουμε έξοδα αλά από την,Αλή ξενερώσΑ!:-(

Αυτά! Καλό βράδυ!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ευχαριστώ πολύ Ελενακι μου!! Ανταποδίδω την όμορφη ευχουλα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Εμείς περάσαμε όμορφα σήμερα..αν κ ο μικρούλης πολύ γκρίνια..έχου πρειστει πολύ τα ούλα του!! Όπου να ναι,θα σκάσουν τα πάνω δοντάκια..έκλεισα εκκλησία ..17 Ιουνίου στης 5 το απόγευμα !!κ φωτογράφο κλείσαμε !? Αύριο πάω για το πακέτο βάφτισης ?? ΣτολισμόΣ απαγορεύεται !:-( σε τρεις εκκλησίες που ρώτησα!! Από την μια λέω εντάξει ΥΑ γλιτώσουμε έξοδα αλά από την,Αλή ξενερώσΑ!:-(

Αυτά! Καλό βράδυ!:wink:

λενακι μου κλείσατε ημερομηνία ε??? με το καλό ολα κουκλιτσα μου!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εχω να μπω μέρες! Τα έχω παίξει με το μπέμπη! Αυτά τα δόντια τον ταλαιπωρούν πάρα πολύ! Σήμερα ξύπνησα το πρωί και δεν μπορούσα ούτε τα χέρια μου να κουνήσω! Σας σκέφτομαι, σας αγαπώ!!! Ψυχολογία σκατά αφήστε τα! Αν μπορέσω να μπω το πρωί καλώς!!! σας φιλώ!!!

Ιωαννακι μου αν ειναι απο τα δοντακια του θα περασει μωρε ! τα αλλα ειναι τα δυσκολα! υπομονη και πολλες αγκαλίτσες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμείς σημερα πήγαμε και διαλεξαμε μπομπονιερες κ μιλησμε λιγο για τον στολισμο κτλ.. περιμενω κ δειγμα για τα προσκλητηρια, μες στην εβδομαδα θα κανω κ ραντεβου με τον φωτογραφο, θα ερθει απο το σπιτι να βγαλει καποιες φωτο τον μικρό..:D:D

εκλεισα κ ραντεβου να ερθει απο το σπιτι η κομμωτρια να μεβαψει το μαλλί! θελω να το ανοιξω λίγο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμείς σημερα πήγαμε και διαλεξαμε μπομπονιερες κ μιλησμε λιγο για τον στολισμο κτλ.. περιμενω κ δειγμα για τα προσκλητηρια, μες στην εβδομαδα θα κανω κ ραντεβου με τον φωτογραφο, θα ερθει απο το σπιτι να βγαλει καποιες φωτο τον μικρό..:D:D

εκλεισα κ ραντεβου να ερθει απο το σπιτι η κομμωτρια να μεβαψει το μαλλί! θελω να το ανοιξω λίγο!

Τελεια αναστασακι!!ποτε με το καλο η βαφτιση?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Καλημερα στις ομορφες φιλεναδιτσες μου!!!! Τι κανετε κοριτσακια μου? Τα μπουμπουκακια σας καλα????

Χαθηκα αυτες τις μερες γιατι καναμε γενικη το σπιτι με την πεθερα κατεβασα τα καλοκαιρινα συν οτι εχω δουλειες με φουντες απο σημερα γιατι το Σαββατο πρωτα ο Θεος θα παμε Γιαννενα στην βαφτιση του μπεμπη των κουμπαρων μας που ειναι την Κυριακη και θα κατσουμε 3 μερουλες!!! Οποτε καταλαβαινετε εχω να ετοιμασω προικα ολοκληρη του μπεμπη και δικη μας βεβαια...εχω ξεκινησει τα πλυντηρια μετα σιδερωμα και με το καλο την παρασκευη πακεταρισμα....που θα χωρεσουν ολα δεν ξερω...!!Εχουμε και το καροτσι να παρουμε και ο χωρος θα λιγοστεψει....παλι καλα που παρκοκρεβατο εχει η κουμπαρα.....τεσπα θα δουμε καλα να ειμαστε! Η αληθεια ειναι οτι τοσο μεγαλο ταξιδι με το μωρο δεν εχουμε κανει και φοβαμαι λιγακι...ειναι και αυτος ο κωλοδρομος που παντα με τρομαζει...ουφφφφ Παναγια μου να εχουμε καλο πηγαινε ελα γιατι τρεμω ειλικρινα....γενικα φοβαμαι οταν ταξιδευουμε σε αυτον τον δρομο γιατι καμια σχεση δεν εχει με εθνικη οδο...και πληρωνουμε διοδια για πιο λογο δεν ξερω...ακομα εργα κανουν εδω και χρονια

Δεν σας εχω διαβασει και απ'οτι φαινεται δεν θα προλαβω...φευγαλεα ειδα κατι λιγα....

Λενιω κανονισατε την βαφτιση ε???? Με το καλο αγαπουλα μου να παρει το ονοματακι του ο μπεμπακος σας!!!!! Τελικα τι ονομα θα του δωσετε???? Φιλησε μου και τα δυο σου τα αντρακια!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε????? Εχω χασει τιποτα???? Για πειτε μου τα νεα σας....

καλημεραα:P

τι κανετεεε?

καταλβατε σεισμο χθες ?οσες ειμασετ απο θεσσαλονικη!μωλις ειχα θηλασει οτν μικρο κ πριν προλαβω να αποκοιμηθω κουνηθηκαμε για τα καλα!πηρα μια τρομαρα:shock::shock:περιμενουν ακομα μεγαλυτερο λενε τωρα στην ευια:rolleyes:ουφφφφφ!

Αναστασακι μου ευχαριστω για τα χρονια πολλα;)τι κανετε?καλα ο μπεμπακος ειδα φωτο τι γλυκας που ειναι!δεν το συζητω ειναι ενας κουκλος!ψυχουλα ομορφη;)ποτε κλεισατε βαφτιση εσεις Αναστασακι μου?κανονισατε κ μπομπονιερες ε!τι καλα?τι θεμα θα εχεις τελικα!εγω μαρεσει που διαλεξα πριγκιπας..αφου στολισμο δεν με αφηνουν να κανω!τι πραγμα κ αυτο?σε ποια εκκλησια εκλεισες?Αγιο δημητριο?εκει αφηνουν ε?

Ματινουλι μουυυυυυυυ θα φυγετε βολτιτσα ε~τι ωραια!η παναγια μαζι σας σε ολη τη διαδρομη..να οδηγειτε αργα κ να φτασετε με τ ο καλο!πως να μην φοβασαι με τους παλιοδρομους!:oops:ο τραζανικςο μας ο ξανθομπομπιρακος μας πως ειναι?να μου τον φιλισεις!

Ιωαννακι μου γκρινια ο πανκ μας ε~ουφφ αυτα τα δονται ..ξερω τι περνατε..κ μεις τωαρ περιμενουμε τα πανω εχουν πρηστει παρα πολυ κ κοκκινισαν σημερα αυριο τα περιμενω να σκασουν ετσι φαινεται δηλαδη~!

Βασουλα τι κανεις?πως ειναι η μεπμπουλα?

Πεταλουδιτσα τι κανει η μικρουλα?

Ρανιουκο που εισαιιιιι?τι μπιζουδακι μας καλα?

αχ δεν σας ειπα ο μιρκος εδω κ λιγες μερες χτυπαει παλαμακια..ο μπαμπας μου του το μαθε..τον ελεγ συνεχεια να κανει τσαπα τσαπα (στα ποντιακα)κ του κρατουσ ετα χεραια να κανει παλαμακια κ τωρα κοριτσια το κανεις μονος!αχ εχω λιωσει σας λεω!κραταει το ενα τροφαντουλικο χερακι στα θερο κ ερχεται το αλο τροφαντουλικο κ βαραει πανω στο αλοο κ ριχνει κ ενα χμογελο μετα γερνει κ το κεφαλακι του ολο ναζι!αχχχχ~τον εβγαλα κ βιντεο!ποσο θα θελα να σας το δειξω!τι πλακα εχουν!τον λατρευωωωωωω~οπως κ τον μιχαλακη μου φυσικαααααα!;)

παω να λουσω τα μαλια να κανω κ ενα πιστολακιι θα βγουμε για το πακετο βαφτισης ισως κ για προσκλησεις δεν ξερω κυριακες μου μεινανε!ολα τελευται στιγμη αλα ενταξει προλαβαινουμε!τελικα δνε ξερω αν θα κανω τιποτα μονη μου..ξενερωσα που δεν θα εχει στολισμο κ μου λεει ο αντρας μου θα ταλαιαπωρηηθεις παρα πολυ με τα γλυκισματα που ηθελα να φτιαξω εγω μονη!επισης προσκλησεις ηθελα να φτιαξω μονη αλα ο εκτυπωτης δεν εκτυπωνει κ πολυ καλα μου λεει ο αντρας μου κ λεει μην το ρισκααρουμε οποτε κοριτσια ολα ετοιμα:rolleyes::cry:!μονη ηθελα αλ δεν πειραζει..αν καναμε κ τραπεζι κ ειχα κ στολισμςο εκει θα εκνα σιγουρα καπια πραγματα μονη μοθ οπως στον μιχαλακη!

αυταααααα!φιλακιαααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στις ομορφες φιλεναδιτσες μου!!!! Τι κανετε κοριτσακια μου? Τα μπουμπουκακια σας καλα????

Χαθηκα αυτες τις μερες γιατι καναμε γενικη το σπιτι με την πεθερα κατεβασα τα καλοκαιρινα συν οτι εχω δουλειες με φουντες απο σημερα γιατι το Σαββατο πρωτα ο Θεος θα παμε Γιαννενα στην βαφτιση του μπεμπη των κουμπαρων μας που ειναι την Κυριακη και θα κατσουμε 3 μερουλες!!! Οποτε καταλαβαινετε εχω να ετοιμασω προικα ολοκληρη του μπεμπη και δικη μας βεβαια...εχω ξεκινησει τα πλυντηρια μετα σιδερωμα και με το καλο την παρασκευη πακεταρισμα....που θα χωρεσουν ολα δεν ξερω...!!Εχουμε και το καροτσι να παρουμε και ο χωρος θα λιγοστεψει....παλι καλα που παρκοκρεβατο εχει η κουμπαρα.....τεσπα θα δουμε καλα να ειμαστε! Η αληθεια ειναι οτι τοσο μεγαλο ταξιδι με το μωρο δεν εχουμε κανει και φοβαμαι λιγακι...ειναι και αυτος ο κωλοδρομος που παντα με τρομαζει...ουφφφφ Παναγια μου να εχουμε καλο πηγαινε ελα γιατι τρεμω ειλικρινα....γενικα φοβαμαι οταν ταξιδευουμε σε αυτον τον δρομο γιατι καμια σχεση δεν εχει με εθνικη οδο...και πληρωνουμε διοδια για πιο λογο δεν ξερω...ακομα εργα κανουν εδω και χρονια

Δεν σας εχω διαβασει και απ'οτι φαινεται δεν θα προλαβω...φευγαλεα ειδα κατι λιγα....

Λενιω κανονισατε την βαφτιση ε???? Με το καλο αγαπουλα μου να παρει το ονοματακι του ο μπεμπακος σας!!!!! Τελικα τι ονομα θα του δωσετε???? Φιλησε μου και τα δυο σου τα αντρακια!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε????? Εχω χασει τιποτα???? Για πειτε μου τα νεα σας....

Ματινακι μου ξεχασα να γραψω πιο πανω!Αλεξη τελικα θα τον βγαλουμε~εκανα ακομα μια συζητηση με τον αντρα μου αλα τιποτα!τελος παντων !ο μπαμπας μου σιγουρα μεσα του θα τον εχει πειραξει αλα ειπε κ ο ιδιος στη μαμα οτι κ αουτουνου δεν του αρεσε το ονομα του κ δεν εχει πρβολημα που δνε θα το παρει το μωρο~ο αδερφος μου πιστευω πως θα το δωσει σιγουρα!αφου εγω δεν τα καταφερα:|

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα!!

τι κανετε κοριτσια ? εμεις ειμαστε καλα!! η μικρη μου χτες ηταν υπερβολικα ησυχη κοιμηθηκε απο τις 9 το βραδυ μεχρι στις 8 το πρωι :shock: εγω την ξυπνησα για να φαει ,αφου ανησυχησα λεω τοσο πολυ ειχε αναγκη απο υπνο:confused:,τωρα την εχω στο καροτσι και ακουμε τραγουδακια και μου κανει χαρουλες σκετη τρελα ειναι! περιμενω και κατι συναδελφους μου τωρα για καφεδακι!! Ελενιτσα χτυπατε παλαμακια ε? πω πω φανταζομαι τι πλακα θα εχει ,ανυπομομω να αρχισει και η μπεμπουλα τα ναζακια της:tongue:!

κλεισατε και τη βαφτιση βλεπω μπραβο πολυ ωραια και η σκεψη που ειχες να κανεις και συ διαφορα πραγματακια θα πιανουν τα χερακια σου φαινετε! αυτο με το στολισμο που λες δεν το ηξερα οτι δεν αφηνουν καποιες εκλησιες να στολισεις ,γιατι ετσι ?τι καινουργιο ειναι παλι αυτο? απο βδομαδα λεω να κατεβω και γω μια βολτα να δω για βαφτιστικα και τετοια για να καταληξουμε ποτε θα κλεισουμε και μεις!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!!

τι ηταν παλι αυτο εχθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουφφφ κατατρομαξα και εννοειτε μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω!!!!!:(:(:(:( τρεμω τον σεισμο και κουνηθηκαμε αρκετα!!!

βασουλα μου τι ωραιο ωραριο ειναι ααυτο???? μπραβοοο!!!!! δεν θυμαμαι εσενα πιπιλα παιρνει??? φτου φτο στην μπεμπουλα σου!!!!

λενακι μου μια χαρα θα προλαβεις!!!:D αντε μετα να μπεις να μας πεις τα νεα!!!αχχχ κανει και παλαμακια ο μικρος???? και γελακια μαζι φανταζομαι ε??? θα τον φαωωωωω!!!!!!!!!!

ματινακι μου θα πατε εκδρομουλα ε??? τελεια!! ευχομαι να περασετε τελεια!!!!!!!!! φανταζομαι πραγματα που θα κουβαλησεις ιδιως για το μωρο!! εδω εμεις 2 μερες στο χωριο παμε και κουβαλαω ολοκληρη τσαντα!!!:shock:

εμεις κοριτσια την βαπτιση την κλεισαμε για της 8 Ιουλιου! θα γινει στην μητροπολη και επιτρεπεται ο στολισμος!!! πολυ θα χαιρομουν αν μπορουσατε να ερθετε εσεις που ειστε απο εδω τουλαχιστον!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια!!!

βγαλαμε δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε το παιδακι μου ειναι αστερι! πηγαμε σημερα κ της εκανα εξετασεις αιματος κ αχνα δεν εβγαλε το παιδαικι μου, γελαγε στις κοπελες ακομα κ οταν εμπαινε η βελονα! εγω ειχα στεναχωρεθει οτι θα εκλαιγε αλλα τιποτα!!!

εγινε σεισμος στην θεσ/νικη? ελπιζω ολα καλα!

πως περασατε οι εορταζουσες?

εμεις πηγαμε την κυριακη το μεσημερι για φαγητο οι τρεις μας κ εχτες ετοιμασα τραπεζι το μεσημερι με τα καλα σερβιτσια κ φαγαμε με τον αντρα μου, το απογευμα ηρθα τα πεθερικα κ το βραδυ μετα την μπεμπα επεσα ξερη!

φιλακια πολλα κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...