Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Εμείς καλά είμαστε αν και ο μπέμπης εκτός από τα δοντάκια του έχει να κάνει κακούλια 4 μέρες! Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο τον παιδίατρο! Τι άγχος κι αυτό;

Λενάκι μου και Πεταλουδίτσα μου χρόνια σας πολλά, πολύχρονες να είστε και να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας! Πάντα ευτυχισμένες σας εύχομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααα!:P:p

τι κανετεεε?????

σας γραφω πολυ βιαστικα!ετοιμαζω τραπεζι το μεσημερι κ τωρα που κοιμησα τον μικρο θελω να κατεβω σουπερ!ο αντρας μου θα τον προσεχει!;)

παω να ψωνισω κατι πραγματακια!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ευχαριστω πολυ καρδουλα μουυυ!

να μου φιλισεις το ζουζουνι σου!

σαγαπω πολυυυυυυυυ

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

αν σας πω οτι την ειχα ξεχασει την γιορτη ου τελειως ομως!χθες μου τηνν θυμησανε !ντοινγκ!!!!!!!:shock::shock:

παω παωωωω..φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςς!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααα....

λενιω μουουουουυουουουουουουου χρονια σου πολλα καρδουλα μου!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι απο καρδιας....να μεινεις ετσι οπως εισαι για παντα.....σ'αγαπω πολυυυυυ!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

ελενακι πεταλουδακι μου πολυχρονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......να χαιρεσαι την οικογενεια σου φρεσκομανουλα γλυκεια...ιχχιχιχιιχχι.....σ'αγαπω πολυυυυ

ιωαννακι μου καλημερααααααααααααααααααα

αναστασακι μου τι κανετε??????μακιααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσια!!!

images?q=tbn:ANd9GcQWokHkYUQCuUeAkP03DRYtWqMr3CML1i91wY5J_XW5la-xhheN

ελενιτσα κ ελενιτσα πεταλουδα χρονια πολλα!!! υγεια κ αγαπη να εχετε κ να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!

σημερα γιορταζει κ η ελενα η νεοφωτιστη μπεμπα της ποπης! εχτες απο οτι θυμαμαι κανανε την βαπτηση!!!

καλοφωτιστη κ χρονια πολλα!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε????????

σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου, ο μπαμπας μου κ ο γαμπρος μου!!!

ολοι μαζι!!!:P:p:p

φιλακιαααααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259A1.jpg2ywtkdy.jpg

Λενιω μου και Ελενιτσα πεταλουδιτσα χρονια σας πολλα!!!!! Παντα υγεια να εχετε και αγαπη στην οικογενεια σας! Να χαιροσαστε τα παιδακια σας και του χρονου με υγεια!!!!!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!!

Εγω εχω τον αδερφουλη μου που γιορταζει σημερα...να τον χαιρομαι!!!!!!!!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω δυστυχως....θα μπω καποια στιγμη να τα πουμε!

Σας αγαπω πολυ πολυ και σας φιλω γλυκα...φιληστε μου τα ζουζουνια σας!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!

love-kiss_drink.jpg

%25CE%2595%25CE%2599%25CE%259A1.jpg2ywtkdy.jpg

Λενιω μου και Ελενιτσα πεταλουδιτσα χρονια σας πολλα!!!!! Παντα υγεια να εχετε και αγαπη στην οικογενεια σας! Να χαιροσαστε τα παιδακια σας και του χρονου με υγεια!!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ, Ματινάκι και από εδώ για τις γλυκές ευχές!!!! η Παναγίτσα να είναι πάντα μαζί σας!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα!! τι κανετε κοριτσια ?ευχομαι να ειστε καλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην ελενιτσα και στην πεταλουδιτσα ,να εισται παντα γερες ευχομαι και να σκορπατε χαμογελα :)1503514rngl7haxqg.gif

Βασούλα μου, ευχαριστούμε κορίτσι μου!!! Κι εσύ πάντα ευτυχισμένη με την όμορφη οικογένειά σου!!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...