Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα καταλαβα! αν και δεν εχω παει ξερω που πεφτει!:rolleyes:

αντε να μετακομισεις να ειμαστε και πιο κοντα!;)

Ναι θα την κανω αμεσα απο βδομαδα θα ψαξουμε ποιο εντατικα να τακτοποιηθουμε και να δουμε τι θα γινει κ με τη βαφτιση που θελω να κλεισω σιγα σιγα γιατι περναει ο καιρος:?

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Ναι θα την κανω αμεσα απο βδομαδα θα ψαξουμε ποιο εντατικα να τακτοποιηθουμε και να δουμε τι θα γινει κ με τη βαφτιση που θελω να κλεισω σιγα σιγα γιατι περναει ο καιρος:?

αντε ωραια! για ποτε σκευτεστε τη βαπτιση??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αντε ωραια! για ποτε σκευτεστε τη βαπτιση??

Αυτο ειναι λιγο μετεωρο ακομη...λεμε να μετακομισουμε πρωτα και μετα να κλεισουμε για σεπτεμβιο καπου..επισης δεν εχουμε αποφασισει ακομα αν θα κανουμε μονο βαφτιση η και γαμο μαζι γιατι καναμε μονο πολιτικο...πολλα θελω να κανω :rolleyes:αιντε να δουμε ποτε θα το αποφασισω και θα τα προλαβω ολα :confused:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι λιγο μετεωρο ακομη...λεμε να μετακομισουμε πρωτα και μετα να κλεισουμε για σεπτεμβιο καπου..επισης δεν εχουμε αποφασισει ακομα αν θα κανουμε μονο βαφτιση η και γαμο μαζι γιατι καναμε μονο πολιτικο...πολλα θελω να κανω :rolleyes:αιντε να δουμε ποτε θα το αποφασισω και θα τα προλαβω ολα :confused:

όλα θα τα προλάβεις μην αγχώνεσαι!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενάκι μου τον μικρό από ποσο μηνων του αρχισες κρεμουλα? συγνωμη δεν θυμαμαι!!!:rolleyes:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Πήγαμε τελικά στΑ γαμοβαφτισια!! Μόνο στην εκκλησία κ γυρίσαμε..μαζί νε τους γονείς μου!!ωραία ήταν αν κ ετοιμάστηκΑ τελευταία στιγμή !! Ο μικρούλης δεν τον συζητώ πολύ καλός!! Ούτε γκρίνια τίποτα!! Θυμάμαι με τον Μιχαλάκη δρ μπορούσα να πάω σε τέτοιες εκδηλώσεις!!

Αναστασακι μου εμείς από 4 μηνών ξεκινήσαμε ΥΑ φρούτα κ ακόμα τρώμε φρέσκια φρουτοκρεμα που με ρώτησες πριν!! 5 μηνών ξεκινάνε ρυζαλευρο αλά τη σταμάτησα νε την μια θυμάσαι του εφρε δυσκοιλιότητα !! Δεν του αγοράζω αλο κρέμα εμπορίου,του δίνω γιαουρτάκι τα απογεύματα Αγοράστα για την ώρα μέχρι τον χρόνο κ μετά θα του δίνω το σπιτικό που φτιάχνω !! Για υο καλοκαίρι είναι πιο δροσερά τα γιαουρτάκιΑ από τις κρέμες!:wink: αυτά!! Εσείς τΙ κάνετε?'

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αγοράστα γιατί το φρέσκο ίσως του προκαλέσει αλεργια γι'αυτό μου είπε ο γιατρός να περιμένω ακόμα!!

Υο μεσημέρι τρώμε σουπιτσα..καλύτερα την τρώει δε μπορώ να πω!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αγοράστα γιατί το φρέσκο ίσως του προκαλέσει αλεργια γι'αυτό μου είπε ο γιατρός να περιμένω ακόμα!!

Υο μεσημέρι τρώμε σουπιτσα..καλύτερα την τρώει δε μπορώ να πω!!

περασατε ωραια ε? ε ξεσκασες κιολας! καλα ηταν!;)

μμ κατάλαβα! μπραβο που την τρωει την σουπίτσα! εμενα μου ειπε μετα τον 5ο μηνα μπορω να ξεκινησω αλλα αν θελω κ αργοτερα εφοσον παιρνει ικανοποιητικο βαρος.. ιστευω 5,5 καπου εκει θα ξεκινησω δειλα δειλα...:rolleyes: αχχ ανυπομονω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σας φιλεναδιτσες μου!!!Αααααχ!!!Ειμαι στον χαμο ε??Αφιστετα!Εχω κατι ορθοπαιδικα προβληματακια και ξεκινησα φυσιοθεραπιες αυτη τη βδομαδα λειπω και πρωι κ απογευμα απο το σπιτι αρκετες ωρες.εχω ξεκινησει και μια ομοδα στο φεις αναφερωμενη στην θηλασμο και ασχολουμε εκει πολυ ωρα οταν ειμαι σπιτι!η μικρουλα κοματε τωρα κ την περιμενω να ξυπνησει να παμε εκκλησια!παλι στο διευχων θα παμε μας βλεπω ουφφφ!:(

κατα τα αλλα ειμαστε καλα!μεγαλωνουμε περασαμε και κατι μικροιουσουλες αλλα στο φτερο!ολα καλα!τρωμε και λιγο λιγο αλλα πολυ λιγο!μην φανταστητε !δυστυχως γιατι ηλπιζα να της αρεσει το φαγητο για να μπορεσω να ξεκινησω διαδικασια αποθηλασμου !ετσι οπως παμε χλομο το κοβο:rolleyes:αν και τελικα σκεφτομαι οτι μεχρι τον χρονο θα την κρατησω για να πιει μετα φρεσκο γαλα κατευθειαν ή και καθολου αν δεν θελει!δεν θα με αποσχολει τοτε αυτο!δεν προλαβα ν αδιαβασω τα τελευταια νεα σας,,,θα παω τωρα να ριξω μια ματια!ελπιζω να ειστε ολες καλα!σας σκεφτομαι πολυ κ σας αγαπω!φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα κοριτσια! τι κανουμε????? εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο! τωρα ο μικρος παιζει στο παρκο!!:D

χρυσανθακι μου αντε να γινεις καλα κοπελα μου!!! πολυ καλη σκεψη η ομαδα που ανοιξες παντωςς! πολυ μου αρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειναι φαγανο το κοριτσι μας??? κραταει σιλουετα μωρε κοριτσακι ειναι! χεχεχεχχεχε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που ειστε σουρτουκες ολες σημερα??? χεχχεχε

εγω τωρα θηλαζω τον μικρο κ ο μπαμπας μας στρωνει τραπεζι;) θα φαμε θα ξεκουραστουμε λίγο κ μετα θα βολταρουμε! εχει πολυ ωραιο καιρο σημερα!:P καλα να περασετε ολες!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εχω να μπω μέρες! Τα έχω παίξει με το μπέμπη! Αυτά τα δόντια τον ταλαιπωρούν πάρα πολύ! Σήμερα ξύπνησα το πρωί και δεν μπορούσα ούτε τα χέρια μου να κουνήσω! Σας σκέφτομαι, σας αγαπώ!!! Ψυχολογία σκατά αφήστε τα! Αν μπορέσω να μπω το πρωί καλώς!!! σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...