Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!! εγω ειμαι ψιλοχαλια... εχω και την αλλεργια της εποχης με πονανε και τα λαιμα μου ! ουφφφφ ευτυχως θα ερθει η μαμα μου!!!!

θα παω να παρω κανενα ψαρακι να κανω ψαροσουπα!

λενακι μου εχθες το βραδυ που πηγα να ξαπλωσω το ξερεις οτι σκευτομουν τον μικρο??? και ελεγα στον εαυτο μου ελα μωρε τιποτα δεν θα εχει, και εβαζα τον εαυτο μου στη θεση σου και στεναχωριομουν!!! ουφφφφφ πολυ προσοχη κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ακομα κοιμαται ο μικρος! σιδερωσα και ενα πλυντηριο ρουχακια του που ειχα!

καλε χειμωνας ηρθε τι πραγμα ειναι αυτο!!!!!!! παω να σας διαβασω αν προλαβω!

Αναστασακι μου καλο εχεις αλεργια!κ μενα με πιανει..φτερνιζομαι κ φαγουριζεται η μυτη μου!

το σκεφτοσουν ε!ασε μην τα συζητας!παρα πουλ ππροσοχη!εγω τωρα δεν τον αφηνω καθολου κ ποουθενα..με χει πιασιε μια φοβια τον κουβαλαω μαζι μου.στο καρεκλακι του τον αφηνω δεμενο φυσικα οπως παντα κ στην κουνια δεμενο αλα κ κει κουνιεται πολυ επικινδυνα περα δωθε παει κ ετσι καθομαι μαζι του!απο δω κ περα τον κοιμζηω σττο κρεβατακι του!το εφερα λιγο πιο μπροστα..ειναι κ αβολο το μερος γιαυτοκ τον κοιμηζα στον κρεβατι μου!τον κουναω στο ριλαξ στο σαλονι κ μετα τον πηγαινα στο κρεβατι μου..τωρα ομως εσυρα το κρεβατακι του το οπιο ειναι κολιμενο με το δικο μου κ τον βαζω εκει μεσα πια!στον πρωοτ του υπνο με το που τον εβαλα ξυπνησε αλα μετα ενταξει κοιμηθηκε!το γιαυρι μουυυυ κανει κατι τσιριδες τωρα!ο σκατουλης μου ειναι καλα κ πολυ χαιρομαιιιιιιι!αν μου εδειχνε οτι ποναει θα τρελαινομουν!το μονο που ευχομαι κ αυτο με τρωει απο μεσα μου ειναι να μην επαθε καμια ζημια κ εμφανιστει μελοντικα!αχ θεουλη μου ουτε να το σκεφτομαι δνε θελω!αχχχ αχ αχ!φυσικα κ υπαροχυν στιγμες που κατηγορω τον εαυτο μου κ αισθανομαι καπως αλ σχετικα εχω ηρεμισει πολυ γιατι τον βλεπω καλα!

να μου φιλισεις τον αντρακι σου το κουκλακι!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, μανούλες. Πώς είστε;; Πω πω ένας παλιόκαιρος!!! Χειμώνας κανονικός! Από αύριο άκουσα οτι φτιάχνει πάλι...

Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δώσατε σχετικά με το πνίξιμο!! Είναι πραγματικά φρίκη να βλέπεις το μωράκι σου να μην μπορεί να αναπνεύσει για κάποια δεύτερα!!! Φφφφφφ!!!! Πήρα θάρρος με αυτά που μου γράψατε πάντως...λίγο πολύ πολλά μωράκια το κάνουν από ότι κατάλαβα...και θέλει ψυχραιμία εκείνη την ώρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... :? Θα προσπαθήσω να το κάνω την επόμενη φορά! Τη έχω ήδη πιο ανασηκωμένη όταν θηλάζει και παρόλα αυτά πάλι μου το έκανε αργά χθες το βράδυ. Το άλλο που έκανα μετά το πρώτο γερό πνίξιμο είναι να τη βγάζω από το βυζί όταν ακούω πολλά γκλουκ γκλουκ και παιρνει φόρα για να παιρνει αέρα και να καταπίνει... Δεν ξέρω αν κάνει βέβαια... Θα ρωτήσω και τη γιατρό μας, σε λίγο θα έρθει..:rolleyes:

Αναστασάκι, περαστικά! Κι εμένα εδώ και μέρες είναι κάπως ο λαιμός μου και λίγο και η μύτη... Μέσα στο σπίτι είμαι, πού κρύωσα πια! Φοβάμαι μην κολλησω και το μωρό.. Ε, δε γίνεται 6-7 μέρες που το νιωθω ήδη να φοράω μάσκα συνέχεια...

Ελενάκι, Ματινάκι, Βασούλα και σε όλα τα υπολοιπα κοριτσακια σας στελνω πολλα φιλάκια!

ελενακι μουυ χαιρομαι που ηρεμισες κπαως κ συ!οταν γινεσαι μανα ολο ανχος εισαι!;)εισια πολυ ευαλωτη τωρα γιατι το μωρακι σου παιρνει πολα παο σενα κ ετσι το ανοσοποιητικο σου ειναι πολυ αδυναμο!;)

δεν θα κολισειη μικρη μην φοβασαι!κ γω ημουν κρυωμενη κ δδεν κολισε ευτυχως,.οταν ηταν πιο μικρος ενοωω!;)

να μου την φιλισεις!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου τι βλέπω..Με μια γρήγορη ματιά που έριξα κατάλαβα ότι ξεκίνησαν οι περιπετιούλες με τα ζουζούνια...

Όσο και να τα προσέχουμε..Περαστικά να είναι.

Τις δουλειές τις τελείωσα επιτέλους,έκρυψα και τα χειμωνιάτικα και εχθές ξανα κατέβασα κάποια μακρυμάνικα της μπέμπας..Πολύ κρύο έχει εδώ ρε κορίτσια..Καλοριφέρ έχω από εχθές..Δεν γινόταν να την κάνω μπάνιο αλλιώς..

γεια σου Κατια μου!τι κανεις?αστα να πανε..ειχα παθει σοκ χθες!δοξα το θεο ολα καλα φαινονται!

εκανες δουλειτσες!εγω εχει καιρο που κατεβασα καλοκαιρινα κ ο καιρος ξαναχειμωνιασε!κατεβαζω τωρα απο πανω λιγα λιγα χειμωνιατικα του μιχαλακη οπως φορμες γιατι τα ειχα μαζεψει ολα!

η μικρουλα τι κανει?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

α ξεχασα να σας πω μου ειπε ο αντρας μου να παω να κοιταξω για ημερομηνιες μεσα στον ιουνιο γι ατην βαφτιση!:P:pπολυ χαρηκα!πηρα τηλεφωνο στην εκκλησια μας αλα δεν απαντησαν..λογικα μπορω να κελισω την ημερομηνια κ απο το τηλεφωνο η εστω να μου ποουν διαθεσιμες ημερομηνιες σωστα!αλιως θα παω απο κει αυριο!αχ τι καλα!

τωρα ειμαστε τοσο κοντα κ πρεπει να ξεκινησω!τι εμεινε!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε?εμεις ολα μια χαρα.πω πω κρυο σημερα εχει πολυ μαζεψαμε και τα καλοκαιρινα!ευτηχως αφησα κανα 2 φορμακια μακριμανικα και χοντρουτσικα εξω για τη μπεμπουλα .επιστρατευσα τη πεθερα για καμια ωριτσα το πρωι για να κανω κατι δουλιτσες που ηθελα σε τραπεζες και τετοια,με τη ψυχη στο στομα ετρεχα μην ξυπνησει και θελει να φαει,ευτηχως ξεμπερδεψα γρηγορα!ποσο καιρο ειχα να μπω σε αστικο και γενικα να βγω μονη μου εξω...ενιωθα λες και πηγαινα εκδρομη...

αναστασακι ταλαιπωρησε απο αλεργια ε?δυσκολα να εισαι χαλια να χεις και το μωρο ευτηχως εχεις τη μανουλα σου θα σε βοηθησει λιγακι..υπομονη να περασει ευχομαι γρηγορα.

Ελενακι ο μικρουλης ειναι καλα ε? ωραια ευτηχως δεν ηταν τιποτα ,αντε να μην στεναχωριεσαι τωρα.θα κλεισεις και τη βαφτιση τον ιουνιο μια χαρα ,αντε ολα με το καλο να γινουν!

Πεταλουδιτσα υπομονη με τη λαιμαργουλα σου ειναι μικρουλα ακομη.

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααα......αμαν αυτος ο καιρος...με χειμωνιατικα ειμαστε παλι!!!!!τι κανετε????

λενιω μου τι ηταν αυτο ρε αγαπουλα μου??????εχωπαθει σοκ....τρεμω για τετοιες στιγμες.......φφφφφφφφφ.....πρεπει να αρχισω να τη δενω τη δικια μου στο ριλαξ γιατι σηκωνει πλατη και κεφαλι .........ευτυχως που ειναι καλα το παιδι!!!!ποποποπο....θα πηγε η ψυχη σου στη κουλουρη!!!!!!!

ματινακι ενταξει οι δουλειες????ευτυχως που ερχεται η πεθερα και σε βοηθαει....εγω αν της πω θα μου τα κανει χειροτερα!!!!!!χαχααχαχαχαχαχαχαχα......μακια πολλα στο ξανθομαναρι μου!!!!

πεταλουδιτσα μου τι κανετε?το πεταλουδακι μας πως ειναι?????πνιγεται ε?κι εμενα το ιδιο....και μεχρι τωρα καμια φορα.....βαζε την στο πλαι,να τη κοιτας συχνα και ολα καλα!!!!!φιλακια στα τρυφερα πατουσακια!!!!!

βασουλα,κατια,νατασσακι(που εισαι?????),ποπακι(που εισαι?), ιωαννακι αγκαλιτσες πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημέρα τι κάνετε??? εγω εχε ικανενα μισαωρο σηκωθηκα και ο μικρός ακόμα κοιμάται! δεν μπορεσα ακομα να του αλλαξω το προγραμμα :rolleyes:.

εχθες ευτυχως ηρθαν οι γονεις μου και ειχαν τον μικρο ! σημερα ειμαι πολύ καλύτερα! εχει και ωραια μερα!

να σας ρωτησω ρε κοριτσια αν θελουμε να παμε καπου με ταξι εδω μες στην πολή, πως παμε εφοσον δεν εχουν καθησματακια για τα μωρα??? και καποις που δεν εχει αυτοκινητο δηλ. τι κανει? τον σταυρο του???:shock::shock::shock:

θελω να παω καπου εδω κεντρο και αν παρω αυτοκινητο θα ψαχνω για παρκινγκ 2 ωρες ενω με ταξι ειναι κανενα δεκαλεπτο..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσιαααα:D

τι κανετεεε?

εμεις μωλις φαγαμε φρουτοκρμεα κ τωρα ετοιμαζομαστε για κακουλινια!:tongue:

σε λιγο θα παω απππο την μαμα μου!θα περασω κ απο την εκκλησια μας να ρωτησω για ημερομηνιες..χθες δεν το σηκωνανε το τηλεφωνο:rolleyes:

σημερα εχουμε κ εναν γαμο να παμε ολοι μαζι κ οι γονεις μου αλα το σκεφτομαι ο αντρας μου δουλευει ολη μερα σημερα στη ψησταρια κ ετσι σκεφτομαι ισως να παω μονο στην εκκλησια~η αληθεια ιεναι με αυτο το κρυο που εβγαλε δεν ξερω τι να βαλω:rolleyes::rolleyes:αμαν πια!σιγα σιγα κατβαζω αυτα που μαζεψα απο την ντουλπα~τι ψυχρα εβγαλεε:|οτι να ναι ο καιρος:rolleyes:

Ρανιουκο μουυυυυυυ καλα το πως πεταχτηκα οταν ακουσα το ντουπ!θολωσα λεω μακαρι να μην ειναι αυτο που ακουστικε!ευχομουν να τον βρω πανω στο κρεβατι!ασε η καρδια μου χτυπουσε δυνατα κετρεμα!το γιαυρι μου!ρανιουκο μου να την δενεις παντα απο δω κ περρα!σημερα ειναι πολυ καλυτερα το καρουμπαλακι ξεφουσκωσε αρκετα!ουφ μονο που το θυμαμαι!!!:cry:φιλακια στο μπιζουδακι!

Αναστασακι μουυυυυ ακομα κοιματι ο μικρουλης!τι καλααααααα!εμενα ξυπνησε 7 παρα!το βραδυ σου ξυπναει ?εμενας 2 φορες μπορει κ τρεις!

Βασω μου καλα ειμαστε δοξα το θεο!εσεις πως ειστε?τι κανει το μικρουλακι σου?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσιαααα:D

τι κανετεεε?

εμεις μωλις φαγαμε φρουτοκρμεα κ τωρα ετοιμαζομαστε για κακουλινια!:tongue:

σε λιγο θα παω απππο την μαμα μου!θα περασω κ απο την εκκλησια μας να ρωτησω για ημερομηνιες..χθες δεν το σηκωνανε το τηλεφωνο:rolleyes:

σημερα εχουμε κ εναν γαμο να παμε ολοι μαζι κ οι γονεις μου αλα το σκεφτομαι ο αντρας μου δουλευει ολη μερα σημερα στη ψησταρια κ ετσι σκεφτομαι ισως να παω μονο στην εκκλησια~η αληθεια ιεναι με αυτο το κρυο που εβγαλε δεν ξερω τι να βαλω:rolleyes::rolleyes:αμαν πια!σιγα σιγα κατβαζω αυτα που μαζεψα απο την ντουλπα~τι ψυχρα εβγαλεε:|οτι να ναι ο καιρος:rolleyes:

Ρανιουκο μουυυυυυυ καλα το πως πεταχτηκα οταν ακουσα το ντουπ!θολωσα λεω μακαρι να μην ειναι αυτο που ακουστικε!ευχομουν να τον βρω πανω στο κρεβατι!ασε η καρδια μου χτυπουσε δυνατα κετρεμα!το γιαυρι μου!ρανιουκο μου να την δενεις παντα απο δω κ περρα!σημερα ειναι πολυ καλυτερα το καρουμπαλακι ξεφουσκωσε αρκετα!ουφ μονο που το θυμαμαι!!!:cry:φιλακια στο μπιζουδακι!

Αναστασακι μουυυυυ ακομα κοιματι ο μικρουλης!τι καλααααααα!εμενα ξυπνησε 7 παρα!το βραδυ σου ξυπναει ?εμενας 2 φορες μπορει κ τρεις!

Βασω μου καλα ειμαστε δοξα το θεο!εσεις πως ειστε?τι κανει το μικρουλακι σου?;)

καλημέρα λενακι μου!! ασε ο καιρός ειναι οτι να ναι! αλλα σημερα θα ανεβει η θερμοκρασια ειδα!!! βαλε κατι ελαφρυ αν ειναι να πας μονο εκκλησια !

φαγατε την κρεμουλα ε?? με φρεσκα φρουτα του κανεις η εποριου??? τι καλα που την τρωει!!:P αντε με το καλο να κλεισετε και ημερομηνια!!!!

εχθες κοιμηθηκε ο μικρος κατα τις 12 και στις 4 τον ξυπνησα εγω για να φαει γιατι φοβηθηκα μην με παρει ο υπνος για τα καλα κ δεν ξυπνησει κ αυτος κ εχουμε αλλα!! κ μετα ξυπνησε στις 6 και. και μετα ξανα εφαγε στις 8.30.

και εμενα ποτε ξυπναει 3 φορες ποτε τον ξυπναω και εγω!

απλα το πρωι σηκωνεται αργα και μετα νυσταζει κατα τις 7 κ κοιμαται και μετα αργει να ξανακοιμηθει για βραδυ:rolleyes:

εχθες πχ ξυπνησε στις 11.30 το πρωι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα τι κάνετε??? εγω εχε ικανενα μισαωρο σηκωθηκα και ο μικρός ακόμα κοιμάται! δεν μπορεσα ακομα να του αλλαξω το προγραμμα :rolleyes:.

εχθες ευτυχως ηρθαν οι γονεις μου και ειχαν τον μικρο ! σημερα ειμαι πολύ καλύτερα! εχει και ωραια μερα!

να σας ρωτησω ρε κοριτσια αν θελουμε να παμε καπου με ταξι εδω μες στην πολή, πως παμε εφοσον δεν εχουν καθησματακια για τα μωρα??? και καποις που δεν εχει αυτοκινητο δηλ. τι κανει? τον σταυρο του???:shock::shock::shock:

θελω να παω καπου εδω κεντρο και αν παρω αυτοκινητο θα ψαχνω για παρκινγκ 2 ωρες ενω με ταξι ειναι κανενα δεκαλεπτο..:rolleyes:

κου κου........αν τον βαλεις στο μαρσιπο?:rolleyes:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

κου κου........αν τον βαλεις στο μαρσιπο?:rolleyes:

και εγω αυτο σκευτηκα αλλα φοβαμαι! αν και ειναι μικρη η αποσταση και κεντρο δεν μπορεις να τρεξεις κιολας.... εσενα σε εχει τυχει να θελεις καπου να πας με ταξι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και απο εμας!!

καλα ειμαστε ξυπνησαμε φαγαμε και μαλλον θα ξαναπαρουμε ενα υπνακο ετσι που τη βλεπω! περιμενω λιγακι να δω πως θα παει ο καιρος αμα ειναι να βγουμε καμια βολτουλα εχω και ψωνια απο σουπερ οποτε να βγουμε οικογενειακος!αναστασακι αυτο που λες για το ταξι το χω σκεφτει απειρες φορες....θελω να κατεβω κεντρο πχ μια βολτουλα στα λεοφωρεια κολαση στο ταξι δεν εχει καρεκλακια..αγκαλια δεν θα την κραταγα δεν ξερω δεν το θεωρο ασφαλες και φοβαμαι.

τωρα αναλογα και την αποσταση που θα διανεισεις αν ειναι κοντα με πολυ χαμηλη πχ ταχυτητα μεσα στο κεντρο και τον κρατας στο μαρσιπο οπως ειπε κ η ρανια?

αλλιως παρε το αμαξακι σου να εισαι σιγουρη και ασφαλεις και το πολυ πολυ βαλτο σε κανενα παρκινγκ εκει κοντα για λιγο !

καλημερα και απο εμας!!

καλα ειμαστε ξυπνησαμε φαγαμε και μαλλον θα ξαναπαρουμε ενα υπνακο ετσι που τη βλεπω! περιμενω λιγακι να δω πως θα παει ο καιρος αμα ειναι να βγουμε καμια βολτουλα εχω και ψωνια απο σουπερ οποτε να βγουμε οικογενειακος!αναστασακι αυτο που λες για το ταξι το χω σκεφτει απειρες φορες....θελω να κατεβω κεντρο πχ μια βολτουλα στα λεοφωρεια κολαση στο ταξι δεν εχει καρεκλακια..αγκαλια δεν θα την κραταγα δεν ξερω δεν το θεωρο ασφαλες και φοβαμαι.

τωρα αναλογα και την αποσταση που θα διανεισεις αν ειναι κοντα με πολυ χαμηλη πχ ταχυτητα μεσα στο κεντρο και τον κρατας στο μαρσιπο οπως ειπε κ η ρανια?

αλλιως παρε το αμαξακι σου να εισαι σιγουρη και ασφαλεις και το πολυ πολυ βαλτο σε κανενα παρκινγκ εκει κοντα για λιγο !

καλημερα βασουλα!! ναι ειναι κοντινη η αποσταση! μαλλον αυτο θα κανω! σκευτηκα να παω κ με τα ποδια αλλα ειναι μακρια ετσι!:rolleyes: εσυ σε ποια περιοχη μενεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα βασουλα!! ναι ειναι κοντινη η αποσταση! μαλλον αυτο θα κανω! σκευτηκα να παω κ με τα ποδια αλλα ειναι μακρια ετσι!:rolleyes: εσυ σε ποια περιοχη μενεις?

εμενα πολλα χρονια ανατολικα κατω τουμπα και εχω απο το σεπτεμβριο που μετακομισα στα μετεωρα...το χω σκυλομετανιωσει ασε:( ειμαστε στη φαση που ψαχνουμε παλι να μετακομισουμε παλι στη παλια γειτονεια.λογικα ιουνιο με ιουλιο το αργοτερα θα την εχουμε κανει γιατι δε με βολευει καθολου τελικα εδω πανω:rolleyes:

εμενα πολλα χρονια ανατολικα κατω τουμπα και εχω απο το σεπτεμβριο που μετακομισα στα μετεωρα...το χω σκυλομετανιωσει ασε:( ειμαστε στη φαση που ψαχνουμε παλι να μετακομισουμε παλι στη παλια γειτονεια.λογικα ιουνιο με ιουλιο το αργοτερα θα την εχουμε κανει γιατι δε με βολευει καθολου τελικα εδω πανω:rolleyes:

αχ ουτε ξερω που ειναι τα μετεωρα:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...