Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα αποχαιρεταμε την ανοιξη και απο αυριο καλοκαιρακι!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

σοφακι μου και νατασσουλι μου δεν θα μας λειψετε για πολυ, παλι κοντα μας θα ειστε σε πολυ λιγο καιρο!!!!!!!!!!!!ανυπομονω για την ανακοινωση σας μεσα απο την καρδια μου συντομα!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

ρανιουκο μου προσεχε καρδουλα μου, το σπορακι σου τα κανει αυτα για να σου δηλωνει την παρουσια του!!!!!!(((((((((((((((((()))))))))))))))))))))να εχεις κρακερακια στην τσαντουλα σου και να μην εισαι ορθια πολυ ωρα και οχι στον ηλιο φυσικα!!!!!!

ματινακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μου σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!!το απογευματακι θα δειτε τον πριγκηπα σας!!!!!!!!

Καλημερα ποπακι μου τι κανετε μανουλα και κορουλα????

Μολις ειδα οτι εγραψες μπηκα να σου πω μια καλημερα ....χαζευα στο καφε μανουλες νοεμβριου 2011!

Ναι τι καλα θα δει το μωρακι της το λενιω μας σημερα!!!!!!

Απο αυριο επισημως καλοκαιρι αλλα θα το πουμε αυτο καιρου επιτρεποντως!!!!!!!!! Παλι μουντος ειναι εδω....:-( μια ηλιο μια συννεφια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ποπακι μου τι κανετε μανουλα και κορουλα????

Μολις ειδα οτι εγραψες μπηκα να σου πω μια καλημερα ....χαζευα στο καφε μανουλες νοεμβριου 2011!

Ναι τι καλα θα δει το μωρακι της το λενιω μας σημερα!!!!!!

Απο αυριο επισημως καλοκαιρι αλλα θα το πουμε αυτο καιρου επιτρεποντως!!!!!!!!! Παλι μουντος ειναι εδω....:-( μια ηλιο μια συννεφια!!!!

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!καλα ειμαστε μανουλα και μπεμπουλα!!!!!!!εσυ?το αντρακι σου?

πιστευω πια πως θα φτιαξει ο καιρος!!!!!!εεεε δεν γινεται!!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ποπακι μου θα επανελθω αργοτερα....ξυπνησα πρωι πρωι και τωρα εχω πιαστει εδω που καθομαι...παω να ξαπλωσω λιγο και τα ξαναλεμε ναι????

Φιλακια πολλα πολλα και καλη δουλιτσα!!!!!!!!!!

καλημερα ματινακι!!!!!!!!!καλα ειμαστε μανουλα και μπεμπουλα!!!!!!!εσυ?το αντρακι σου?

πιστευω πια πως θα φτιαξει ο καιρος!!!!!!εεεε δεν γινεται!!!!!!!!!!;)

Μαζι γραφαμε ποπακι μου!

Καλα ειναι και το αντρακι μου....πιστευω δηλαδη γιατι ακομα δεν το εχω νιωσει να κουνιεται!!!!Παντως μια αδιαθεσια την εχω και κουραζομαι πολυ ευκολα.....

Μακαρι να φτιαξει εντελως ο καιρος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ποπακι μου θα επανελθω αργοτερα....ξυπνησα πρωι πρωι και τωρα εχω πιαστει εδω που καθομαι...παω να ξαπλωσω λιγο και τα ξαναλεμε ναι????

Φιλακια πολλα πολλα και καλη δουλιτσα!!!!!!!!!!

Μαζι γραφαμε ποπακι μου!

Καλα ειναι και το αντρακι μου....πιστευω δηλαδη γιατι ακομα δεν το εχω νιωσει να κουνιεται!!!!Παντως μια αδιαθεσια την εχω και κουραζομαι πολυ ευκολα.....

Μακαρι να φτιαξει εντελως ο καιρος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να πας να ξαπλωσεις!!!!!!!!!ειναι φυσιολογικη η αδιαθεσια!!!!!!!!!!συντομα θα το νοιωσεις το μπεμπακι σου!!!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Γιωτακι μου χιλια συγνωμη που δεν σου απαντησα....ειχα την μουρλια μου εκεινη την στιγμη που μπηκα και μετα βγηκα αμεσως δεν καθησα πολυ!!!!

Πως πας εσυ κοριτσι???? Η μπεμπουλα εμαθε κι αλλη κλωτσια στο king boxing?????χιχιχχιιχ.....τι καλα που την ενιωσε και ο μπαμπας! Τρελαθηκε ε?????

καλημερα ματινακι!!!

ελα ρε τι συγνωμη!!!!:P:p:p

τι κανει το μπεμπακι σου? εμεις ολα καλα, ο μπαμπας τρελλαμένος και εχτες η μπεμπα πεταξε την φτερνα της διπλα απο τον αφαλο μου!!! παθαμε!!!!! :P:p:p:p:p

οτι πιο ωραιο εχω δει μεχρι στιγμής.......

σε λιγο θα αρχισει και ο δικο σου να κανει ιστοριες!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα αποχαιρεταμε την ανοιξη και απο αυριο καλοκαιρακι!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

σοφακι μου και νατασσουλι μου δεν θα μας λειψετε για πολυ, παλι κοντα μας θα ειστε σε πολυ λιγο καιρο!!!!!!!!!!!!ανυπομονω για την ανακοινωση σας μεσα απο την καρδια μου συντομα!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανουν?

ρανιουκο μου προσεχε καρδουλα μου, το σπορακι σου τα κανει αυτα για να σου δηλωνει την παρουσια του!!!!!!(((((((((((((((((()))))))))))))))))))))να εχεις κρακερακια στην τσαντουλα σου και να μην εισαι ορθια πολυ ωρα και οχι στον ηλιο φυσικα!!!!!!

ματινακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μου σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!!το απογευματακι θα δειτε τον πριγκηπα σας!!!!!!!!

καλημέρα ποπακι!

επιτελους καλοκαιρι!

τι κανει η ζουζουνιτσα σου???

καλημέρα και στα υπολοιπα κοριτσια!

ελενιτσα περιμένουμε νεα σου απο το αντρακι σου!!!

φιλακια σε ολες !!!!!

καλημερα ματινακι!!!

ελα ρε τι συγνωμη!!!!:P:p:p

τι κανει το μπεμπακι σου? εμεις ολα καλα, ο μπαμπας τρελλαμένος και εχτες η μπεμπα πεταξε την φτερνα της διπλα απο τον αφαλο μου!!! παθαμε!!!!! :P:p:p:p:p

οτι πιο ωραιο εχω δει μεχρι στιγμής.......

σε λιγο θα αρχισει και ο δικο σου να κανει ιστοριες!!!!!!

Καλημερα γιωτακι!!! Κι εμεις καλα ειμαστε μαμα και γιος και μπαμπας!!!!!!!!

Ελα ρε συ ειδατε την πατουσα κανονικα?????Τρελααααααα............

Αυτο περιμενω πως και πως γιωτουλα μου να τον νιωσω....εν τω μεταξυ συνεχεια λεω μπεμπης και ακομα δεν ειναι σιγουρο.....χιιχι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα γιωτακι!!! Κι εμεις καλα ειμαστε μαμα και γιος και μπαμπας!!!!!!!!

Ελα ρε συ ειδατε την πατουσα κανονικα?????Τρελααααααα............

Αυτο περιμενω πως και πως γιωτουλα μου να τον νιωσω....εν τω μεταξυ συνεχεια λεω μπεμπης και ακομα δεν ειναι σιγουρο.....χιιχι!!!!

ναι ρε συ!! περιπου 2 εκατοστα εξεχε το φτερνακι! τρελλα δεν λες τιποτα!

το αγορακι νομιζω δεν αλλαζει, γιαυτο το βρισκουνε και πιο νωρις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

υπομονη κανα δυο εβδομαδες ακομα! αντε το πολυ τρεις!

ναι ρε συ!! περιπου 2 εκατοστα εξεχε το φτερνακι! τρελλα δεν λες τιποτα!

το αγορακι νομιζω δεν αλλαζει, γιαυτο το βρισκουνε και πιο νωρις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

υπομονη κανα δυο εβδομαδες ακομα! αντε το πολυ τρεις!

Κι ομως σε μια φιλη μου (πρεπει να το εχω ξαναπει) ειχαμε παει στον ιδιο για την αυχενικη διαφανεια και της ειχε πει αγορι και τελικα στον β'επιπεδου μαθανε οτι εχουν κοριτσι!!!! Θα δουμε γιωτακι μου μπορει και να ειναι μπορει και οχι!!!!!!

Παντως αυτο με την πατουσα ειναι ολα τα λεφτα...σε φωτο το εχω δει και νομιζα οτι ηταν ρετους....να που οντως συμβαινει!!ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

Κι ομως σε μια φιλη μου (πρεπει να το εχω ξαναπει) ειχαμε παει στον ιδιο για την αυχενικη διαφανεια και της ειχε πει αγορι και τελικα στον β'επιπεδου μαθανε οτι εχουν κοριτσι!!!! Θα δουμε γιωτακι μου μπορει και να ειναι μπορει και οχι!!!!!!

Παντως αυτο με την πατουσα ειναι ολα τα λεφτα...σε φωτο το εχω δει και νομιζα οτι ηταν ρετους....να που οντως συμβαινει!!ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

δεν ειναι αυτο που διαγραφεται η πατουσα (και εγω το εχω δει σε φωτο) πεταχτηκε ενα στρογγυλο εξογκοματακι διπλα απο τον αφαλο και επειδη κλωτσαγε κιολας υποθετω οτι ειναι η φτερνα! αν εβλεπα πατουσα να διαγραφετε θα εκλεγα 4 μερες!!!!! χαζομαμα!!!!!

δεν ειναι αυτο που διαγραφεται η πατουσα (και εγω το εχω δει σε φωτο) πεταχτηκε ενα στρογγυλο εξογκοματακι διπλα απο τον αφαλο και επειδη κλωτσαγε κιολας υποθετω οτι ειναι η φτερνα! αν εβλεπα πατουσα να διαγραφετε θα εκλεγα 4 μερες!!!!! χαζομαμα!!!!!

αααααα......αλλα φαντασου να δεις και πατουσα!!!!! Εχει να πεσει πολυ κλαμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω να δεις χαζομαμα....καθε λιγο και λιγακι παω στον καθρεφτη και κοιταω την κοιλια!!!! Οτι να 'ναι!!!!

αααααα......αλλα φαντασου να δεις και πατουσα!!!!! Εχει να πεσει πολυ κλαμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω να δεις χαζομαμα....καθε λιγο και λιγακι παω στον καθρεφτη και κοιταω την κοιλια!!!! Οτι να 'ναι!!!!

που να τα γεννησουμε κιολας! εκει να δεις τι εχει να γίνει!!! ασε και εχτες το βραδυ κατατρομαξα, κατα τις 1,30 την νυχτα με επιασε ενας πολυ δυνατος πονος στην κοιλια, τοσο πολυ που ξυπνησα! τελικα ηταν το εντερο μου! αστο καλο πια! και τρομαξα!

α!!! μολις με πηραν απο τον γιατρο! βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα της αμνιο και ειναι ολα τελεια!!!! γιουπι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...