Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενακι πως ειναι ο μικρος?

Αναστασακι μου καλα είναι απ'όσο δείχνει υο γιαυρακι μου..δεν έχει ούτε γκρίνια ούτε τίποτα !! Χαμογελάει μιλάει κανονικά..εγώ απλά φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάτι κ δεν φαίνεται..ουφφ!!:-((( τώρα κοιμάται !!δεν είχε ούτε υπνηλία ούτε εμετό έκανε!του έμεινε λίγο καρουμπαλάκι!! Αχ θεουλη μου μόνο να μην έπαθε τίποτα το μωράκι μου!! Τώρα θα με φάει αυτόπως θα το ξεπεράσω !!!!!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασακι μου καλα είναι απ'όσο δείχνει υο γιαυρακι μου..δεν έχει ούτε γκρίνια ούτε τίποτα !! Χαμογελάει μιλάει κανονικά..εγώ απλά φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάτι κ δεν φαίνεται..ουφφ!!:-((( τώρα κοιμάται !!δεν είχε ούτε υπνηλία ούτε εμετό έκανε!του έμεινε λίγο καρουμπαλάκι!! Αχ θεουλη μου μόνο να μην έπαθε τίποτα το μωράκι μου!! Τώρα θα με φάει αυτόπως θα το ξεπεράσω !!!!!:(

Μιλάει ενοωω τα δικά του λογάκια..άντεΕΕ κ διάφορα τέτοια!! Αν μπορούσα ΒΑ γυρίσω τον χρόνο πίσω!!:-(( η έστω αν μπορούσα να ξέρω ότι δεν έπαθε τίποτα!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Μιλάει ενοωω τα δικά του λογάκια..άντεΕΕ κ διάφορα τέτοια!! Αν μπορούσα ΒΑ γυρίσω τον χρόνο πίσω!!:-(( η έστω αν μπορούσα να ξέρω ότι δεν έπαθε τίποτα!!

φιλεναδα δοξα το θεό είναι μια χαρα το αγορακι σου! φυσικό να στεναχωριεσαι αλλα αν ηταν κατι πιστευω ειλικρινα οτι θα φαινοταν! μην στεναχωριεσαι αλλο!!!!! αυτο που ειπες οτι δεν εχει υπνηλια ηθελα να στο το πω να το προσεξεις αλλα με προλαβες! ολα καλα λοιπον ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλεναδα δοξα το θεό είναι μια χαρα το αγορακι σου! φυσικό να στεναχωριεσαι αλλα αν ηταν κατι πιστευω ειλικρινα οτι θα φαινοταν! μην στεναχωριεσαι αλλο!!!!! αυτο που ειπες οτι δεν εχει υπνηλια ηθελα να στο το πω να το προσεξεις αλλα με προλαβες! ολα καλα λοιπον ε???

Εύχομαι αναστασακι μου να είναι αυτό που φαίνεται !! Δείχνει καλα κ θέλω να πιστεύω ότι όντως,έτσι είναι!! Δεν είχε υπνηλία όχι!! Δεν ξέρω τώρα όλο το βράδυ τι να προσέξω..κ γω σκέφτομαι πως αν πονούσε θα είχε γκρίνια όσο να ναι!! Δε δείχνει να πονάει Ξ που πειράζω υο καρουμπαλο δεν αντιδράει!! Δεν μπορώ να σταματήσω να τι σκέφτομαι !! Ίσως αν ερχόταν να τον δει κ Ι γιατρός να ήμουν πιο ήρεμη.πάντως ήταν έντονο το χτύπημα!! Είχε μια κόκκινη γραμμή κ η οποία τώρα έφυγε κ το φούσκωμα σε κείνο υο,σημείο!! Δεν ξέρω κ πως έπεσε! Φοβάμαι μήπως χτύπησε στο κρεβάτι πρώτα..αυτή η γραμμή αποτι να ήταν!! Αχ αχ αχ η κακια στιγμή κοίτα τώρα τι μπορείΣ να πάθεις!! Φφφ!?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εύχομαι αναστασακι μου να είναι αυτό που φαίνεται !! Δείχνει καλα κ θέλω να πιστεύω ότι όντως,έτσι είναι!! Δεν είχε υπνηλία όχι!! Δεν ξέρω τώρα όλο το βράδυ τι να προσέξω..κ γω σκέφτομαι πως αν πονούσε θα είχε γκρίνια όσο να ναι!! Δε δείχνει να πονάει Ξ που πειράζω υο καρουμπαλο δεν αντιδράει!! Δεν μπορώ να σταματήσω να τι σκέφτομαι !! Ίσως αν ερχόταν να τον δει κ Ι γιατρός να ήμουν πιο ήρεμη.πάντως ήταν έντονο το χτύπημα!! Είχε μια κόκκινη γραμμή κ η οποία τώρα έφυγε κ το φούσκωμα σε κείνο υο,σημείο!! Δεν ξέρω κ πως έπεσε! Φοβάμαι μήπως χτύπησε στο κρεβάτι πρώτα..αυτή η γραμμή αποτι να ήταν!! Αχ αχ αχ η κακια στιγμή κοίτα τώρα τι μπορείΣ να πάθεις!! Φφφ!?

κοιτα για να εισαι ησυχη παρε αυριο ενα τηλ τον γιατρο του κ πες του ανησυχω παρα πολυ γιατρε μου δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου, μηπως να το δειτε?? για να ησυχασεις κιολας.. κ αυτος θα σου πει.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Λενάκι μου!! Ουφ!!! Τι τρομάρα πέρασες αγάπη!!!! :shock: Πώς έπεσε το γιαβρί μου, αφού του είχες βάλει μαξιλάρια?!?! Μη φοβάσαι όμως μόνο το καρουμπαλάκι έπαθε ο μικρούλης σου... Για να σου βγει όμως από το μυαλο πάρε ένα τηλ τη γιατρό και πες να το δει, καλά λέει το Αναστασάκι... Περαστικά κοριτσάκι μου! Η κακιά η ώρα ήταν και δοξα το Θεό είναι καλά το αγοράκι σου! Να μου φιλήσεις το κεφαλάκι του το πονεμένο!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Και η δικιά μου η μπέμπα με κοψοχόλιασε πριν λίγο! Είμαι και μόνη μου, είναι ο αντρας μου στη δουλειά.... Τρώει λαίμαργα από το βυζί και έχω και πολύ γάλα με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε φορά που τρώει να πνίγεται και να ξεροβήχει... Απόψε όμως πνίγηκε πιο πολύ και μερικά δευτερόλεπτα δε ανέπνεε και ήταν πανικοβλημένη η φατσούλα της! Αφού άρχισε να κλαίει...τρόμαξε το μωρό και εγώ χέστηκα επάνω μου! Ήμουν έτοιμη να τη γυρίσω ανάποδα όπως μου έδειξε η παιδίατρος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.... Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη! Παίρνει φόρα, ρουφάει δυνατά και συνεχόμενα και έχουμε τέτοια.... Τι να κάνω;;; Θα μου γίνει άγχος κάθε φορά που είναι να φάει! Μετά από αυτό που την έβαλα στο άλλο βυζί επειδή πάλι πήρε φόρα (δεν έβαλε μυαλο..) την έβγαζα κάθε τόσο που ρούφαγε δυνατά για να προλάβω το πνίξιμο! Αχ, τι να κάνω;;; Εσάς πνίγονται έτσι;;;; :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοιτα για να εισαι ησυχη παρε αυριο ενα τηλ τον γιατρο του κ πες του ανησυχω παρα πολυ γιατρε μου δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου, μηπως να το δειτε?? για να ησυχασεις κιολας.. κ αυτος θα σου πει.

Καλημερα

ελενη ευχομαι να μην ειναι τιποτα!παρολα αυτα καλου κακου αν κατι σε κανει και ανυσηχεις πανε στο γιατρο οπως λεει και η αναστασια! πω πω ειδες δεν αργει η κακια σιγμη!τα ματια μας 14 κοριτσια:|

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Και η δικιά μου η μπέμπα με κοψοχόλιασε πριν λίγο! Είμαι και μόνη μου, είναι ο αντρας μου στη δουλειά.... Τρώει λαίμαργα από το βυζί και έχω και πολύ γάλα με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε φορά που τρώει να πνίγεται και να ξεροβήχει... Απόψε όμως πνίγηκε πιο πολύ και μερικά δευτερόλεπτα δε ανέπνεε και ήταν πανικοβλημένη η φατσούλα της! Αφού άρχισε να κλαίει...τρόμαξε το μωρό και εγώ χέστηκα επάνω μου! Ήμουν έτοιμη να τη γυρίσω ανάποδα όπως μου έδειξε η παιδίατρος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.... Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη! Παίρνει φόρα, ρουφάει δυνατά και συνεχόμενα και έχουμε τέτοια.... Τι να κάνω;;; Θα μου γίνει άγχος κάθε φορά που είναι να φάει! Μετά από αυτό που την έβαλα στο άλλο βυζί επειδή πάλι πήρε φόρα (δεν έβαλε μυαλο..) την έβγαζα κάθε τόσο που ρούφαγε δυνατά για να προλάβω το πνίξιμο! Αχ, τι να κάνω;;; Εσάς πνίγονται έτσι;;;; :cry:

πεταλουδιτσα μην ανυσηχεις!

απο πνιξιμο η δικια μου αλλο τπτ!!! παθαινα 2-3 εγκεφαλικα καθε φορα που μου το εκανε !αμαν εκανα μεχρι να αναπνευσει και μου αργουσε πολυ,ειχα πολυ αγχος και γω οταν ηταν να φαει.ποσο σε καταλαβαινω.προσπαθησε να μην την εχεις τελειως ξαπλωτη,να ειναι λιγο σηκωμενο το κεφαλακι της,με ηρεμο τροπο να την γυρνας και θα επανερχεται να μην φοβασαι δεν πνιγονται!το πολυ πολυ να σου κανει λιγο εμετουλι!μετα τους πρωτους 1-2 μηνες σταματησε να το κανει μεγαλωσε και καταπινε καλυτερα!ψυχραιμια λοιπον ;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου! Δεν εχω προλαβει να μπω αυτες τις μερες γιατι εχω την πεθερα μου απ'την τεταρτη εδω και κανουμε το σπιτι και εχω κοψομεσιαστει...πολυ κουραση...δεν ειχα κουραγιο να φανταστειτε χθες να κανω μπανιο τον μπεμπη και τον εκανα μονο τοπικο στον ποπoυδακο του...εβαλε και κρυο να σας πω την αληθεια και φοβηθηκα να τον κανω μιας και αποθερμανση δεν εχουμε τιποτα αυτο τον καιρο και ειπα μην κρυωσει...του εβαλα 2 κουβερτουλες για υπνο αλλα απ'οτι ειδα το βραδυ τις πεταγε και συνεχεια τον σκεπαζα....Κατα τ'αλλα καλα ειμαστε και αυριο θα ανεβουμε στο χωριο να παμε και την πεθερα και να δουμε και τους υπολοιπους!

Αχ Λενιω μου τι τρομαρα πηρες κι εσυ...εκανα εγω την αρχη με το καψιμο και τωρα εσυ με το πεσιμο...εκανε καρουμπαλακι το μαναρακι μας μωρε?? Αφου δεν ειχε τασεις υπνηλιας και δεν εκανε εμετο δεν ειναι κατι σοβαρο μην αγχωνεσαι...και μενα πολυ ευκολα γυριζει μπρουμητα πια και κανει πολλες κινησεις και δεν ειναι να παιρνεις τα ματια σου ουτε για ενα λεπτο...το κακο γινεται σε δευτερολεπτα...αλλα παει περασε μωρε τωρα και ειναι ενταξει το γιαβρακι μας!!! Το καρουμπαλακι θα φυγει γρηγορα....αυτο που μας ενδιαφερει βεβαια ειναι να μην εχει κατι εσωτερικο που δεν εχει δηλαδη...καποια στιμγη τον μπεμπη τον ειχα διπλα μου στο κρεβατι και υποτιθεται ειχα τον νου μου....για ποτε γλιστρισε και εκατσε με τον κωλο δεν το καταλαβα...δεν χτυπησε πουθενα βεβαια αλλα απο το τρανταγμα προφανως φοβηθηκε και εκλαψε λιγο...εκανε κι εγω ενα επιφωνημα τρομου και μαλλον αυτο τον τρομαξε περισσοτερο...αφου οταν του ειπα ενταξει αγαπη μου δεν εγινε τιποτα αρχισε να γελαει...οποτε καταλαβαινεις οτι πιο πολυ τρομαρα παιρνουν απ'οτι πονο απο χτυπημα! Εχε τον νου σου απλα και αν δεις καποια αλλαγη στην διαθεση του παρε τηλ. τον γιατρο να ερθει να τον δει! Ουφφφφφ....ποσο προσοχη θελουν! Χθες αφου ηταν εδω η πεθερα πεταχτηκα στο σουπερ μαρκετ μια στιγμη...ετρεμε η ψυχη μου που τον αφησα αλλα η πεθερα μεγαλωνει τα αλλα 2 εγγονια οποτε της εχω εμπιστοσυνη...προσεχει παρα πολυ αλλα εγω δεν τον εχω ξαναφησει σε κανενα και ημουν σε αναμμενα καρβουνα...πηγα και ηρθα σε 20 λεπτα ενω το σουπερ μαρκετ δεν ειναι και κοντα...μου βγηκε η γλωσσα γραβατα! Λοιπον Λενιω μου απλα προσοχη και παιδια ειναι θα χτυπησουν θα κλαψουν απλα να μην ειναι κατι σοβαρο...δωσε πολλα φιλια στο πονεμενο κεφαλακι και καν'τον πολλες σφιχτες αγκαλιτσες!!!!!

Ελενιτσα μου τι κανετε???? Η πεταλουδιτσα μας η λαιμαργη τι κανει? Ρουφαει καργα γαλα ε? Μπραβο το κοριτσακι μας!!! Οσο για το οτι πνιγεται ενα θα σου πω..και ο δικος μου επειδη ειναι πολυ λαιμαργος ειδικα τον πρωτο καιρο εμενε...δεν του εφτανε η ανασα του να παρει αναπνοη και πεταγομουν ελατηριο γιατι νομιζα οτι πνιγηκε και οτι δεν προλαβαινα να τον σωσω...εχω βαλει τα κλαματα απειρες φορες γιατι παντα εμενε και ελεγα οτι καποια στιγμη δεν θα τον προλαβω να κανω κατι να τον βοηθησω...δραματικη η κατασταση μου...αλλα ετσι κανουν ολα τα μωρα...απλα τωρα που ειναι πολυ νινι ακομα εχε συνεχεια τον νου σου! Δεν πνιγονται απλα προσεχε! Ο αντρας μου μου εβαζε τις φωνες γιατι ετσι οπως εκανα τον τρομαζα τον μπεμπη περισσοτερο...αφου μια φορα χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι τον σηκωσα αποτομα και τον ταρακουναγα για να συνελθει λες και αν τον ταρακουναγα θα επαιρνε ανασα καλυτερα...ο πανικος δεν βοηθαει καθολου...και φωναζα μαλιστα "παιδι μου παιδι μου" οσο θυμαμαι ποσο πανικο του προκαλεσα ακομα στενοχωριεμαι!!!!!

Παω ξυπνησε....η πεθερα κανει δουλιες....θα τα πουμε μετα!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕς ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ!:P

σας ευχαριστω πολυ για την παρηγορια που μου δωσατε!

σημερα ειμαι καλυτερα εγω γιατι το μωρακι μου δοξα το θεο δεν μου δειχνει σημαδια πονου η κατι διαφορετικο απο την ωρα που επεσε!

κ γω ετσι καταλαβα οτι περιοστερο τρομαξε το γιαυρι μου παρα πονεσε παρα το καρουμπαλακι..οταν τον βρηκα κατω ειχε ενα κλαμα τρομου μωλης τον σηκωσα κ τον περπατησα σταματησε απλα οταν του μιλουσα μου εκανα λιγα κλαματακια παραπονιαρικα!αχ ακομα το θυμαμαι!ψυχη μουυυυυυυ!σημερα ειμαι πολυ πιο ηρεμη γιατι βλεπω οτι δεν εχει κανενα σημαδι οπως κοκκινο ασ πουμε απλα λιγο ειναι φουσκωμενο σε ενα σημειο αλα σε σχεση με χθες εχει μεγαλη διαφορα ευτυχως!κ το βραδυ μου κοιμθηκε καλα οπως συνηθως μου ξυπνησε γυρω στις 3 φορες για ζιζι κ ηταν καλα!δεν ειδα κατι να με ανησυχισει!θα παρω τονγ ιατρο αργοτερα να τον ενημερωσω να δω κ τι θα μου πει!χθε ςπαντως ολο μου ελεγε ολα καλα θα ειναι μην ανυσηχεις δεν θα εχει τιποτα!ουφφ!κοριτσια ειλικρινα θελουν πολυ προσοχη απο κει που δεν το περιμενεις κοιτα τι μπορεις να παθεις!

Πεταλουδιτσα μου γλυκεια κ συ ανχωθηκες χθες ε!τον ειχα που λες με μαξιλαρια γυρω γυρω μονο κατω απο τα ποδαρακια του δεν εβαλα..δηλαδη να φανταστεις ειχε απο γυρωω μαξιλαρια δηλαδη δεν θα μπορουσε να γυρησει κ να τα προσπερασει μονο ενα μικρο κενο υπηρχε λιγο πιο κατω απο τα ποδααρακια του ..πως γυρησε κ πηγε προσ τα κει ακοαμ δε μπορω να καταλαβω ειλικρινα σπαω το κεφαλι μου..ποσες φορες πηγα στο δωματιο κ προσπαθουσα να καταλαβω πως?λε ςκ τον τραβηξε καπιος κ τον εριξε!τι να πω!θα με ηρεμουσ επεριοστερο να ηξερα τον τροπο που επεσε γγια να ξερω κ που ακιρβως χτυπησε εκτο ς απο το κεφαλακι του το γιαυρακι μουυυυυ:cry::cry:

η μικρουλα σου πνιγεται με το γαλατακι ε!κ μενα το παθαινε οταν ειχ πολυ ροη το ζιζι!λενε οτι πρεπει πριν την θηλασεις να το πατησεις λιγοτ ο ζιζι κ να βγει λιγο γαλα για να μην τρεξει κατευθειαν κ την ''πνιξει''~δεν πνιγονται σιγουρα απλα το παθαινουν αυτο για λιγα δευτερολεπτα..φυσικα η ψυχου σου εκεινη την ωρα τρεμει!εμενα παντα ετρωγε ηρεμα κ δεν το παθαινε συχνα αυτο!θα περασιε κ αυτο το σταδιο αγαπουλα μου κ θα συνησθισεις κ συ κ θα εισαι πιο ηρεμη!;)

Βασουλα τι κανετε?θα το παρω αργοτερα τον γιατρο να του πω τι γινεται να δω τι θα μου πει!

Αναστασακι μου γλυκο ευχαριστω;)θα παρω τον γιατρο αργοτερα..κ γω θα ηρεμουσαν αν τον εβλεπε απο κοντα:(

Ματινουλι μουυυυυυυυυυυυυυυ σε πεθυμησααααααα!κανετε δουλειτσεςςςς!καλη ευκολιαααααα:Dπως ειναι ο ταρζανικος μας?ζωηρουλης κ αυτος ε!αχχχχ θελουν συνεχεια τα ματαια μας να ειναι απο πανω τους!παντως πολυ συχνα δυστηχως συμβαινουν τετια ατυχηματα..μποηκα χθες στο ινερνετ να ψαξω περι του θεματος κ γινοταν χαμος απα ανχωμενε ςμανουλες κ πονεμενα μωρακια με καρουμπαλα κ διαφορα!ουφφφ!παντως ολες αυτο λεγανε οτι δεν υπαρχει λγοο ανσηχιας αν δεν δειχνει κ το μωρο ανησυχιτικα σημαδια!ουφφφ!να μου φιλισεις τον ταρζανικο μαςςςςςς!

μια ζεστη αγκαλιτσα σε ολες!;)

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια!! εγω ειμαι ψιλοχαλια... εχω και την αλλεργια της εποχης με πονανε και τα λαιμα μου ! ουφφφφ ευτυχως θα ερθει η μαμα μου!!!!

θα παω να παρω κανενα ψαρακι να κανω ψαροσουπα!

λενακι μου εχθες το βραδυ που πηγα να ξαπλωσω το ξερεις οτι σκευτομουν τον μικρο??? και ελεγα στον εαυτο μου ελα μωρε τιποτα δεν θα εχει, και εβαζα τον εαυτο μου στη θεση σου και στεναχωριομουν!!! ουφφφφφ πολυ προσοχη κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ακομα κοιμαται ο μικρος! σιδερωσα και ενα πλυντηριο ρουχακια του που ειχα!

καλε χειμωνας ηρθε τι πραγμα ειναι αυτο!!!!!!! παω να σας διαβασω αν προλαβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα, μανούλες. Πώς είστε;; Πω πω ένας παλιόκαιρος!!! Χειμώνας κανονικός! Από αύριο άκουσα οτι φτιάχνει πάλι...

Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δώσατε σχετικά με το πνίξιμο!! Είναι πραγματικά φρίκη να βλέπεις το μωράκι σου να μην μπορεί να αναπνεύσει για κάποια δεύτερα!!! Φφφφφφ!!!! Πήρα θάρρος με αυτά που μου γράψατε πάντως...λίγο πολύ πολλά μωράκια το κάνουν από ότι κατάλαβα...και θέλει ψυχραιμία εκείνη την ώρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... :? Θα προσπαθήσω να το κάνω την επόμενη φορά! Τη έχω ήδη πιο ανασηκωμένη όταν θηλάζει και παρόλα αυτά πάλι μου το έκανε αργά χθες το βράδυ. Το άλλο που έκανα μετά το πρώτο γερό πνίξιμο είναι να τη βγάζω από το βυζί όταν ακούω πολλά γκλουκ γκλουκ και παιρνει φόρα για να παιρνει αέρα και να καταπίνει... Δεν ξέρω αν κάνει βέβαια... Θα ρωτήσω και τη γιατρό μας, σε λίγο θα έρθει..:rolleyes:

Αναστασάκι, περαστικά! Κι εμένα εδώ και μέρες είναι κάπως ο λαιμός μου και λίγο και η μύτη... Μέσα στο σπίτι είμαι, πού κρύωσα πια! Φοβάμαι μην κολλησω και το μωρό.. Ε, δε γίνεται 6-7 μέρες που το νιωθω ήδη να φοράω μάσκα συνέχεια...

Ελενάκι, Ματινάκι, Βασούλα και σε όλα τα υπολοιπα κοριτσακια σας στελνω πολλα φιλάκια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου τι βλέπω..Με μια γρήγορη ματιά που έριξα κατάλαβα ότι ξεκίνησαν οι περιπετιούλες με τα ζουζούνια...

Όσο και να τα προσέχουμε..Περαστικά να είναι.

Τις δουλειές τις τελείωσα επιτέλους,έκρυψα και τα χειμωνιάτικα και εχθές ξανα κατέβασα κάποια μακρυμάνικα της μπέμπας..Πολύ κρύο έχει εδώ ρε κορίτσια..Καλοριφέρ έχω από εχθές..Δεν γινόταν να την κάνω μπάνιο αλλιώς..

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...