Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ βρε βασουλα μου εγω απο τοτε που επαθα τη μαστιτιδα δεν το αφηνω! εχω το νου μου κ οταν δεν ξυπναει τον ξυπναω για να φαει, δηλαδη τον σηκωνω κ θηλαζει κοιμησμενος.:rolleyes: π.χ οπως εχθες..

ναι εχει δικιο,τους πρωτους 6 μηνες θελει προσοχη ειδικα εαν την πατησεις μια φορα εισαι πιο ευαλωτη να την ξαναπαθεις.

εγω παλι δεν την ξυπνησα ποτε για να φαει βραδυ .εαν ξυπνησει τη θηλαζω μονο.νιωθω καλα ομως τωρα οχι αυτη την ανυποφορη συμφορηση που ενιωθα τους πρωτους μηνες.εννοειται πως αν γεμισω πολυ γαλα θα το βγαλω.;)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εχει δικιο,τους πρωτους 6 μηνες θελει προσοχη ειδικα εαν την πατησεις μια φορα εισαι πιο ευαλωτη να την ξαναπαθεις.

εγω παλι δεν την ξυπνησα ποτε για να φαει βραδυ .εαν ξυπνησει τη θηλαζω μονο.νιωθω καλα ομως τωρα οχι αυτη την ανυποφορη συμφορηση που ενιωθα τους πρωτους μηνες.εννοειται πως αν γεμισω πολυ γαλα θα το βγαλω.;)

ναι σίγουρα! πχ σημεα το πρωι ξανα εβγαλα 100ml κ τα εβαλα στην καταψηξη.. εμενα γενικα τρωει πολύ συχνά! κ τον εχω ακομα διπλα μας στο δωματιο. εσενα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

τελικα λενιω μου κι εγω θα βαλω χρωμα στη βαφτιση....με εφαγαν ολοι να μη βαλω το μαυρο που πηρα....φφφφφφφ.....τζαμπα τα λεφτα.....και πηρα ενα κιτρινο....:tongue:

ποτε θα τη κανετε τη βαφτιση σας?

σαρεσεεεε ρανιουκοο μουυυυ!;)

δεν πειραζει ρανιουκο μου δεν θα παει χαμενο το μαυρο σιγουρα θα το βαλεις ξανα κ ξανακ αυτα ειναι τα κααλα με τα μαυρα ρουχα δεν κανουν μπαμ να τα θυμαται ο αλος!καλ εκανες κ επελεξες χρωμα!αχ κιτρινο μαρεσει παρα πολυυυ!το αγαπημενο χρωμα του γιου μου ειναι..απο το ιντερνετ το πηρες?αν ναι δειξτο μααααααςςςςςςςςςςς:D:Dπως ειναι???

εγω σκεφτομαι τιρκουαζ αλα δνε ειναι κ σιγουρο!μαρεσει πολυ κ το πρασινο κ το κιιτρινο αλα λατρευω το λευκοοοοοο!στον μιχαλακη ειχα βαλει λευκο!;)

την βαφτιση τελικα ειμαστε ακομα στην αναμονη αν βολεψει ιουνιο αν οχι αυγουστο τελικα~ολα τελευταια στιγμη θα γινουν οπως βλεπω..δεν μπορει να μου πει σιγουρα ο αντρας μου λογω των οοικονομικων θελει ναμαζεψει καπια χρηματα τωρα κ ετσι ειμαστε ακομα στο περιμενε!το κοβω για αυγουστο αλα ενταξει μωρε δεν με πειραζει !ολα καλα θα πανε!!΄-))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι σίγουρα! πχ σημεα το πρωι ξανα εβγαλα 100ml κ τα εβαλα στην καταψηξη.. εμενα γενικα τρωει πολύ συχνά! κ τον εχω ακομα διπλα μας στο δωματιο. εσενα?

μπραβο αναστασακι μου που το αποθηκευεις!!εγω δεν το εχω κανει αυτο!η αληθεια ειναι πως τωρα το φβαμαι κιολας γιατι τρωει μονο απο το ενα κ αν βγαλω κ πεινασει τι θα κανω!!θα μου πεις βεβαια τρωει κ στερεες οποτε δεν ειναι κ τοσο δυσκολο!

πιο θηλαστρο εχεις?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

και μενα φαγανουλα ειναι! εχουμε ενα μεσο ορο την ημερα περιπου 3 ωρες και το βραδυ 5 εως 8!

τωρα αυτα ειναι πολυ γενικα γιατι μπορει να φαει και ανα 1-2-3 ωρες και για 10-20-30 λεπτα εως και 3 ωρες!!! ειδικα το βραδυ με τρελενει απο τις 8 εως τισ 12 συνηθως θελει να θηλαζει..κοιμαται την αφηνω ξυπναει..κλαει..και ξανα μανα απο την αρχη.ποιο πολυ πιπιλαει αλλα κατι θα τρωει δεν μπορει !

μου χει πει κ η γιατρος να μην την πολυταιζω βραδυ να μην την ξυπναω μονο εαν ζητησει γιατι ειναι λιγο στρουμπουλουτσικη για προωρο παιδακι που μετραμε τωρα θα πρεπει να ητανε κανονικα 3 μηνων.

Διαφημίσεις

τουμπανο :)!!! κοιτα να δεις μεχρι πριν κανενα μηνα αμα δεμ θηλαζε η μπεμπα το βραδυ πρηζομουνα και ετρεχαν τα γαλατα ...καταλαβαινεις,τωρα εχει κανα 2-3 βδομαδες που κοιμαται κατα πλειοψηφια σερι το βραδυ αλλα δεν με ενοχλει,με αδειαζει για τα καλα το πρωι που πεφτει με τα μουτρα !προσαρμοζομαστε αναλογα με τις αναγκες των μικρων μαλλον τι να πω..

ετσι ειναι Βασω μου οπως το ειπες~ολα πανε συμφωνα με τις αναγκες του μωρου ετσι λειτουργει κ το στηθος!εγω το προσεξα τωρα που τρωει μονο απο το ενα οσο πιο συχνα τον βααζω οσο πιο πολυ γεμιζει~;)

αν θα σου κοιμαται ετσι οπως τωρα τοτε κ το στηθςο σου δνε θα γεμιζει τοσο η κ να γεμιζει δνε θα ειναι ανυποφορα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ειναι Βασω μου οπως το ειπες~ολα πανε συμφωνα με τις αναγκες του μωρου ετσι λειτουργει κ το στηθος!εγω το προσεξα τωρα που τρωει μονο απο το ενα οσο πιο συχνα τον βααζω οσο πιο πολυ γεμιζει~;)

αν θα σου κοιμαται ετσι οπως τωρα τοτε κ το στηθςο σου δνε θα γεμιζει τοσο η κ να γεμιζει δνε θα ειναι ανυποφορα!

η φυση προνοει για ολα....:wink:

μπραβο αναστασακι μου που το αποθηκευεις!!εγω δεν το εχω κανει αυτο!η αληθεια ειναι πως τωρα το φβαμαι κιολας γιατι τρωει μονο απο το ενα κ αν βγαλω κ πεινασει τι θα κανω!!θα μου πεις βεβαια τρωει κ στερεες οποτε δεν ειναι κ τοσο δυσκολο!

πιο θηλαστρο εχεις?

ναι θελω να εχω για παν ενδεχομενο!;) το swing της medela εχω! πολύ καλό!

βασουλα ετσι λ εμενα δεν εχει ωραριο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσιαααα μου επεσε ο μικρος απο το κρεβατι μουυυυ:cry::cry::cry::cry::cry:

κοιμοταν οπω ς παντα εκει τον κοιμηζω τη μερα κ ειχα βαλει ενα σωρο μαξιλαραι..που λετε παω τον κοιταω κοιμαται κ ερχομαι σας γραφω κ ακουω ενα ντουππ!αχ παναγια μουυυυυ επεσε..μπορειτε να φανταστειτε πως ειμαι τωραα..εκλαψε πολυ λιγο οταν τον πηρα αγκαλια ηρεμισε γρηγορα,,εβγαλε καρουμπαλο ομως..πηρα κατευθειαν τον γιατρο.μου ειπρ να μην ανυσηχω ..το κρεβατι μου ειναι πολυ χαμηλο κ ειχα κ χαλακι κατω μου ειπε αυτα ειναι πολυ θετικα..το ρωτησα να παω στο νοσοκομειο κ μου λει δε χρειαζεται αφου εβγαλε καρουμπαλακι ειναι καλο..απλα να τον προσεχω αν νυστζαει αν κανει εμετο ειναι επικυνδηνα..κοριτσιαααα αχ πως την επαθααααα..κ τον κοιταω συνεχεια οταν κοιμαται..ποτε προλαβε κ ξυπνησε κ γυρησε κ επεσε..ουτε κλαιε παντως ουτε κγρινιαζει ειναι καλα..τον κυκλοφορω τωρα του μλαω να δω αν αεχει αλλαξει κατι..ουφφ...βλεπω το καρουμπαλο πισω στο κεφαλακι του ομως κ αισθανομαι χαλιααα...δεν πηρα ακομα τον αντρα μου..οπου να ναι θα ερθει...αχ κοριτσια ειμαι τοσο στεναχωρεμενηηη.,,πως συμβαινουν αυτα απο κει που δεν τα περιμενεις..ουφφφφφ κ τον προσεχαα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσιαααα μου επεσε ο μικρος απο το κρεβατι μουυυυ:cry::cry::cry::cry::cry:

κοιμοταν οπω ς παντα εκει τον κοιμηζω τη μερα κ ειχα βαλει ενα σωρο μαξιλαραι..που λετε παω τον κοιταω κοιμαται κ ερχομαι σας γραφω κ ακουω ενα ντουππ!αχ παναγια μουυυυυ επεσε..μπορειτε να φανταστειτε πως ειμαι τωραα..εκλαψε πολυ λιγο οταν τον πηρα αγκαλια ηρεμισε γρηγορα,,εβγαλε καρουμπαλο ομως..πηρα κατευθειαν τον γιατρο.μου ειπρ να μην ανυσηχω ..το κρεβατι μου ειναι πολυ χαμηλο κ ειχα κ χαλακι κατω μου ειπε αυτα ειναι πολυ θετικα..το ρωτησα να παω στο νοσοκομειο κ μου λει δε χρειαζεται αφου εβγαλε καρουμπαλακι ειναι καλο..απλα να τον προσεχω αν νυστζαει αν κανει εμετο ειναι επικυνδηνα..κοριτσιαααα αχ πως την επαθααααα..κ τον κοιταω συνεχεια οταν κοιμαται..ποτε προλαβε κ ξυπνησε κ γυρησε κ επεσε..ουτε κλαιε παντως ουτε κγρινιαζει ειναι καλα..τον κυκλοφορω τωρα του μλαω να δω αν αεχει αλλαξει κατι..ουφφ...βλεπω το καρουμπαλο πισω στο κεφαλακι του ομως κ αισθανομαι χαλιααα...δεν πηρα ακομα τον αντρα μου..οπου να ναι θα ερθει...αχ κοριτσια ειμαι τοσο στεναχωρεμενηηη.,,πως συμβαινουν αυτα απο κει που δεν τα περιμενεις..ουφφφφφ κ τον προσεχαα:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

αχχχχ λενακι μου!!! τι να σου να μην στεναχωριεσαι?? και εγω θα στεναχωριομουν!!! αλλα αφου σε καθυσηχασε ο γιατρος αυτο ειναι καλό!!! για παρακολουθησε τον και πες μαςς ναι?? ευχομαι να μην ειναι τιποτα1!!!!!!!!! καντου αγκαλιτσες!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Διάβασα στο ιντερνετ ότι αν κλάψει για λίγα λεπτά και μετά συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητες του προφανώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!

ποσα μωρακια εχουν πεσει κ οι μανουλες γραφουν τι ςεμπειριες τους..καπως με καθυσηχασε αυτο τωρα που τα διαβσα..παλι ομως μεσα μου με τρωεν οι τυψεις κ η στεναχωρια!ουφφφφφφφ!:cry::cry:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχχχχ λενακι μου!!! τι να σου να μην στεναχωριεσαι?? και εγω θα στεναχωριομουν!!! αλλα αφου σε καθυσηχασε ο γιατρος αυτο ειναι καλό!!! για παρακολουθησε τον και πες μαςς ναι?? ευχομαι να μην ειναι τιποτα1!!!!!!!!! καντου αγκαλιτσες!!!!!!!!!!

αχ αναστασακι μουυυυυυυ τι επαθααααααα:cry::cry::cry:

τωρα που το ξαναακουμπαω το καρουμπαλακι σαν να ξεφουσκωσε λιγακι!διαβασα καπια πραγματα κ καπως ηρεμισα:αχ θεουλη μουυυυυ ευχομαι να μην επαθε τιποτα κακο το μωρακ μου!ειναι καλ ουτε κλαιε τιοοτα..του εκανα κ διαφορα τεστακια ασπουμε..αχχχχχχ ποτε θα το ξεπερασω αυτοοοο!ουφφφφφ

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ αναστασακι μουυυυυυυ τι επαθααααααα:cry::cry::cry:

τωρα που το ξαναακουμπαω το καρουμπαλακι σαν να ξεφουσκωσε λιγακι!διαβασα καπια πραγματα κ καπως ηρεμισα:αχ θεουλη μουυυυυ ευχομαι να μην επαθε τιποτα κακο το μωρακ μου!ειναι καλ ουτε κλαιε τιοοτα..του εκανα κ διαφορα τεστακια ασπουμε..αχχχχχχ ποτε θα το ξεπερασω αυτοοοο!ουφφφφφ

αχχχχχχ σε καταλαβαινω λενακι μου!!!!!!!!!!!!!! αφου ομως ηταν χαμηλο και ειχες και χαλακι καλο ειναι!! σιγουρα τρομαξε μωρε:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχ σε καταλαβαινω λενακι μου!!!!!!!!!!!!!! αφου ομως ηταν χαμηλο και ειχες και χαλακι καλο ειναι!! σιγουρα τρομαξε μωρε:(

Μωλης τον κοιμησΑ!!με παρηγορεί που είναι καλα κ δεν γκρίνιαζει..δρ δείχνει να πονάει δηλαδή..θα τον παρακολουθησώ κ στον ύπνο τώρα...ήρθε ο άντρας μου πριν..φυσικά νευριάσε κ με Κατηγορίσε..μετά ηρέμησε κ του είπα πως θα μπορούσε να συμβεί κ σε αυτόν..με έκανε χειρότερα αυτός!! ουφφ εύχομαι να είναι μόνο ένα καρουμπαλο κ τίποτα άλλο..μην του βγει τίποτα μελλοντικά!!:-((αυτά!!όλα καλα με το μωράκι μου για την ώρα!!εγώ εείμαι χάλια αφήστε..μίλησα Ξ με την ξαδέρφη μου κ μου λέει κ αυτή το πάθε με την μικρή της..με παρηγοράσε κάπως!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...