Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι δεν σε προλαβα!!:( κ εγω της ΜΑΜ χρησιμοποιησα για νερακι!! με βολεψε! ειναι πλαστικο αλλα ειναι BPA FREE!!! ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑΚΙΑ Ε??? χαχαχαχαχαχα πολυ γελάω με τα αυτακια του μικρου μου παντως!!:tongue::tongue:

ρανιακι μου γιατι ετσι η μικρη?? ειναι με τις μερες τους μαλλον κ αυτα!!:rolleyes:

βασουλα τελικα εδωσες ξανα με μπουκαλι??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

δεν χρειαστηκε! ειναι ηρεμη πολυ κοιμηθηκε 12-8 ξυπνησε εφαγε και ξανακοιμηθηκε!!δεν μπορει να ανοιξει τα ματια της πολυ υπνο ριχνει :)

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

λενακι δεν σε προλαβα!!:( κ εγω της ΜΑΜ χρησιμοποιησα για νερακι!! με βολεψε! ειναι πλαστικο αλλα ειναι BPA FREE!!! ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΑΥΤΑΚΙΑ Ε??? χαχαχαχαχαχα πολυ γελάω με τα αυτακια του μικρου μου παντως!!:tongue::tongue:

ρανιακι μου γιατι ετσι η μικρη?? ειναι με τις μερες τους μαλλον κ αυτα!!:rolleyes:

καλημεραααααα Αναστασακι μουυυυυ@ειστε πολυ καλυτερααααα!χαιρομαι πολυ!

ναι τα αυτακια τους εχουν πολυ πλακα!κ ο μιχαλακης μου εχει ιδια!του αντρα μου ειναι:tongue::tongue:

να μου φιλισεις το κουκλακι σου!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

turquoise-and-gold.jpgκοριτσια δειτε!τελικα κ το τιρκουαζ ειναι πολυ ομορφο χρωμα για βαφτιση !;)

ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

τελικα λενιω μου κι εγω θα βαλω χρωμα στη βαφτιση....με εφαγαν ολοι να μη βαλω το μαυρο που πηρα....φφφφφφφ.....τζαμπα τα λεφτα.....και πηρα ενα κιτρινο....:tongue:

ποτε θα τη κανετε τη βαφτιση σας?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα, φιλεναδούλες!!!

Τέλεια τα φορεματακια!!! Να δούμε εγώ τη θα βάλω....ή μάλλον τι θα μου μπαίνει!!! Μεχρι το Σεπτεμβρη δε με κοβω να στρωνω.... Βασικα ειμαι ηδη 10 κιλα κατω απο τη μερα που γεννησα αν και τρωω κανονικοτατα! Και τα γλυκακια μου και οολα! Για να βλεπομαι θελω να χασω αλλα 10 γιατι ξεκινησα την εγκυμοσυνη ήδη 5 κιλα πάνω από τα νορμαλ μου... :?

Ευχαριστω για τα φωτα σας σχετικα με τους κολικους! Δεν ξερω αν οντως αρχισαν ή αν εφαγα κατι που την πειραξε.. Το σκεφτηκα κι εγω Ελενακι... Θα τρωω πιο ηπια φαγητα αυτες τις μερες για να το τσεκαρω.. :rolleyes: Πάντως δεν κλαιει ιδιαιτερα. Στιγμιαια την πιανει ενα ζορι και επρναει ευτυχως!

Ρανιουκο περασατε δυσκολα,ε;; Το θυμαμαι που το ελεγες!!!

Βασω μου στου στελνω πμ για το fb οκ;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

δεν χρειαστηκε! ειναι ηρεμη πολυ κοιμηθηκε 12-8 ξυπνησε εφαγε και ξανακοιμηθηκε!!δεν μπορει να ανοιξει τα ματια της πολυ υπνο ριχνει :)

τελεια!!! δηλ. ειχε να θηλασει 8 ωρες???? κ το στηθος σου??:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελεια!!! δηλ. ειχε να θηλασει 8 ωρες???? κ το στηθος σου??:shock:

τουμπανο :)!!! κοιτα να δεις μεχρι πριν κανενα μηνα αμα δεμ θηλαζε η μπεμπα το βραδυ πρηζομουνα και ετρεχαν τα γαλατα ...καταλαβαινεις,τωρα εχει κανα 2-3 βδομαδες που κοιμαται κατα πλειοψηφια σερι το βραδυ αλλα δεν με ενοχλει,με αδειαζει για τα καλα το πρωι που πεφτει με τα μουτρα !προσαρμοζομαστε αναλογα με τις αναγκες των μικρων μαλλον τι να πω..

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

τουμπανο :)!!! κοιτα να δεις μεχρι πριν κανενα μηνα αμα δεμ θηλαζε η μπεμπα το βραδυ πρηζομουνα και ετρεχαν τα γαλατα ...καταλαβαινεις,τωρα εχει κανα 2-3 βδομαδες που κοιμαται κατα πλειοψηφια σερι το βραδυ αλλα δεν με ενοχλει,με αδειαζει για τα καλα το πρωι που πεφτει με τα μουτρα !προσαρμοζομαστε αναλογα με τις αναγκες των μικρων μαλλον τι να πω..

αχ βρε βασουλα μου εγω απο τοτε που επαθα τη μαστιτιδα δεν το αφηνω! εχω το νου μου κ οταν δεν ξυπναει τον ξυπναω για να φαει, δηλαδη τον σηκωνω κ θηλαζει κοιμησμενος.:rolleyes: π.χ οπως εχθες..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...