Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Το ρώτησα κι εγώ αυτό και μου είπε αποκλειστικά σε γυάλινο μέχρι ενός έτους! Εκτός αν είναι της AVENT τα οποία είναι BPA FREE!!!! Είναι μία χημική ουσία που την έχουν τα πλαστικά! Τα συγκεκριμένα δεν την έχουν! Βέβαια τα αποστειρώνεις κι αυτά! Δεν κάνει να πιεί σε οποιοδήποτε πλαστικό!

καλημερα

καλου κακου θα το κανω σε γυαλινο δεν ξερω αμα εχει αυτο που λες το πλαστικο μπιμπερο που εχω!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια σας.....

βασουλα μου τι κανεις?δε θελει μπιμπερο εεεε???ειναι επειδη θηλαζεις αποκλειστικα....θα τη μαθει σιγα σιγα μωρε...προς το παρον της κανεις το καλυτερο δωρο ζωης!!!!!

αναστασακι μουουουυουο....τι κανει το καμαρι μου?πως ειναι?καλυτερα?μακια πολλα!!!

ελενακι μου ομορφο...τι κανετε?εχει πριτσακια ε?????εμας ετσι ξεκινησαν οι κολικοι...απο τις πρωτες 10 μερες!!!!δεν ειναι απαραιτητο ομως να ειναι κολικοι!!!!εμεις τη παιρναμε αγκαλιτσα,της εκανα μασαζακι στη κοιλιτσα με baby oil,ζεστο μπανακι και της εδινα ενα σιροπακι που μου εδωσε ο γιατρος!!!!! τριων μηνων σταματησαν και καμια φορα τωρα, τη πιανει αλλα δε συγκρινεται μ'αυτο που περασαμε...παναγια μου...δε θελω να το θυμαμαι.....εντωμεταξυ, 1,5 μηνων και ενω ειχε κολικους την επιασαν και τα δοντια....αστα....δραμααααααααααα!!!!!τα δοντια ακομα την ενοχλουν και θα την ενοχλουν μεχρι να βγουν!!!!τι περασε το παιδακι μου!!!!!φφφφφ....

γιωτακι μου τι κανετε?σε πεθυμησα!!!!!!ολο ξεχναω να σου γραψω....χιχι....το ρανακι μας καλα ειναι?μακια πολλα και στις δυο σας!!!!

ιωαννακι ,νατασσακι,ματινακι,ποπακι,χρυσανθουλι,λενιω αγκαλιτσες πολλες(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

εμεις καλα ειμαστε γενικοτερα......χθες ηταν μαρτυρικη μερα......ολη μερα ηθελε αγκαλια....κατα τις 9 που ειναι η ωρα υπνου της συνηθως την επιασε μια υπερενταση αλλο πραγμα....να τη βαζω να κοιμηθει....κοιμοταν ενα 10λεπτο ,ξυπνουσε.....αυτο εγινε 10 φορες....ελεοςςςςςςςςςςςςςςς.....ή η παλινδρομηση ειναι ή πειναει κι αλλο και πρεπει να της αυξησω τα ml....αλλα πινει 200 ml ρε κοριτσια....θα της το παω 230 να δω!!!!φφφφφ....σας επρηξα πρωι πρωι....

καλημερα ρανια!

ναι δεν το θελει με τιποτα!ναι μωρε θα το μαυει οταν ερθει η ωρα της μικρουλα ειναι ακομα πιστευω μετα τον 6 μηνα να το δει αλλιως:tongue:.ειχε ανυσυχιες η μικρη σου ε?νωρις τα δοντακια και σε σας βλεπω! φαγανουλα ειναι 200ml Πολυ καλα πινει λες να πιναει και αλλο ε? για δοκιμασε λιγο παραπανω και βλεπεις!πως την κοιμηζεις τη μπεμπουλα στο δωματιο της η την εχεις διπλα σου?μηπως ηθελε τη μανουλα!

καταιγισμος ερωτησεων....:confused:

καλημερα ρανια!

ναι δεν το θελει με τιποτα!ναι μωρε θα το μαυει οταν ερθει η ωρα της μικρουλα ειναι ακομα πιστευω μετα τον 6 μηνα να το δει αλλιως:tongue:.ειχε ανυσυχιες η μικρη σου ε?νωρις τα δοντακια και σε σας βλεπω! φαγανουλα ειναι 200ml Πολυ καλα πινει λες να πιναει και αλλο ε? για δοκιμασε λιγο παραπανω και βλεπεις!πως την κοιμηζεις τη μπεμπουλα στο δωματιο της η την εχεις διπλα σου?μηπως ηθελε τη μανουλα!

καταιγισμος ερωτησεων....:confused:

την εχω στο δωματιο της απο την αρχη και κοιμομουν κι εγω μεσα μεχρι πριν 4 μερες που πηγα στη κρεβ/ρα....μπορει να ειναι κι αυτο....τι να πω?????:shock::rolleyes::confused:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Γεια σας, κοριτσάκια μου!!!

Ειμαι λίγο ζορισμένη γιατί η μικρούλα μου από χθες βράδυ αμολάει συχνα πυκνά αέρια και σφίγγεται και κοκκινιζει το πουλάκι μου! Εκει που κοιμαται πετάγεται και παταει τσιριδουλα! Ευτυχως όχι για πολύ και μετα ηρεμει και με πιπιλα κοιμαται... Αρχιζουν κολικοι ή ειναι η ιδέα μου;;; Αχ, πώς να την ανακουφίσω; Της χαιδεύω την κοιλιτσα και την πλατουλα και δειχνει να της αρεσει... Τεντωνεται και γουρλώνει τα ματακια! Τα δικά σας είχαν κολικούς;

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι σε καθεμια ξεχωριστα, αλλα δεν σας εχω διαβασει καθολου!

κολικους περασαμε και μεις,αλλα ευτηχως ηπια και για λιγες μερουλες!!! της εδινα ενα σιροπακι και ηρεμησε γρηγορα! πολλες αγκαλιτσες να της κανεις για παρηγορια !

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααα!τι κανετεεεεεεεε?

εγω κοιμησα τον μικρουλη εδω κ μιση ωριτσα!μου ξυπνησ στης 7 παρα ΄-((!

κ κοιμομουν τοσο ωραια τωρα που εχει κ ψυχρα ειχα κουκουλωθει κ απολαμβανα τον υπνακο μουυυυυ:cry:

τελικα χθες δεν πηγαμε στην ξαδερφη μου ..ηρθε η συνηφαδα μου με το μικρο της κ κατσαμε μεχρι αρργα!σημερα το μεσημερακι θα παμε στη ξαδερφη μου!

Γιωτακι μου τι κανειςςς?;)ειστε καλαα!η μπεμπουλ α μας ξεκινησε τα παιχνιδια στο πατωμα!τι καλα!κ μενα εχει ζωηρεψει παρα πολυ!σε δευτερολεπτα στριφογυριζει κ δεν μπορεις να το σηκωσεις γινεται σαν κουβαρακι..χαχαχχαα!ειδικα απο το κρεβατακ του την νυχτα που ξυπναει να φαει με το που με ακουει οτι κανω την κινηση να τον παρω γινεται κουβαρακι απο την χαρα του κ δεν μπορω να τον σηκωσω@εχω σηκωσει κ το καγκελο λιγακι κ πιανεται απο κει κ με κοιταει απο κει..η πολες φορες παρακολουθω τα χερακια του η τα ποδαρακια του που τα ακουμπαει εκει πανω κ μου ρχεται να τα δαγκωσω!να μου φιλισεις το ρανακι!!;)

αα ειμαι ξανθια ναι!χθες που ηρθε η συνηφαδα μου(ξανθια) μαι χαρα ουτε εκλαψε τιποτα..με το που ειδε τον κουνιαδο μου κλαμα κ κακο!(μελαχροινος)

Ρανιουκο μουυυυυυυυ τι κανειςςςςςς?ειπιες καφεδακιιιιιιιιι!εγω ειπια γαλατακι σημεραααααα!πιο μετα θα πιω κ καφεδακιιιιιιιι:tongue:το μπιζουδακι τι κανει?

Ιωαννακι μουυυυυ τι κανετε?το πανκακι μας?;)

αναστασακι μουυυυυ τι κουκλος ειναι ο γιοκας σουυυυυ!το μαλακι του σαν χνουδακι ειναιιιιι!φτου φτου σκορδα να μην τον ματιασουμε!εσενα μοιαζει πολυ παντως;)

Βασω μουυυτι κανετε?Δεν θελει μπιμπερο ε!κ μενα δνε το ηθελε με τιποτα οταν του εδινα τσαγακι!επειδη θηλαζουμε γιαυτο!εχουν μαθει την θηλη!τωρα ευτυχως το νερακι του το πινει απο το μπιμπερο!απο αυτο ςτης ΜΑΜ κοριτσια θυμαστε..πολυ με βολεψε!το εχω για το νερακι του!γαλα δεν εχει πιει απο το μπιμπερο..κ δεν εχω δοκιμασει να βγαλω να δω αν θα πιει απο κει!αχ κ βαριεμαι το θηλαστροοοοο!το εχω μαζεψει κιολας!

εμεις συνεχιζουμε με το ενα ζιζι για την ωρα!το αλο αν το πιεσω βγαζει ..α κ δοκιμασα τον εβαλα τις προαλες..πιπιλισε λιγο κ μετα δεν το ηθελε!

Πεταλουδιτσα μουυ τι κανει το ομορφο κοριτσακι σου!ξεκινησανε οι κολικοι!ωχχ!:cry:το καημενο μωρε!προσεχε λιγο μηπως εφαγες κατι που την πειραξε!παιζει ρολο κ αυτο!σε μενα τουλαχιστον επαιξε!κατα τα ααλα πολες αγκαλιτσες να τις κανεις!να μου την φιλισεις!

Ματινακι μου που εισαιιιιιιιιι!;)

αυτααααααα!θα ξεκινησω να φτιαχνω τη σουπιτσα του σε λιγακι!σηημερα εχουμε κρεατοσουπα!δεν σας ειπα την τρωει πολυυυ καλυτερ ατελευταια!ευτυχως!μας πηρε καιρο αλα τα καταφεραμε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

την εχω στο δωματιο της απο την αρχη και κοιμομουν κι εγω μεσα μεχρι πριν 4 μερες που πηγα στη κρεβ/ρα....μπορει να ειναι κι αυτο....τι να πω?????:shock::rolleyes::confused:

μπραβο που την εχεις στο δωματιο της!εγω αυτο δεν το χω καταφερει ακομα διπλα μου την εχω,οχι γιατι δεν μπορει η μπεμπα αλλα εγω:oops:λες να σε πηρε χαμπαρι που την εκανες?:mad:χαχα θα συνηθισει μωρε!

σε εκανα add...

τι κουκλα ειναι αυτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?????να σας ζησει!!!!!

ααα οκ σε αποδεχτηκα!! ευχαριστω ευχαριστω!!και η μπουμπου σου ομως!!!! καλα αυτη που εβαλες στο εξωφυλλο ειναι τρελλα με το πονηρο γελακι:P!

καλημερα

καλου κακου θα το κανω σε γυαλινο δεν ξερω αμα εχει αυτο που λες το πλαστικο μπιμπερο που εχω!

καλημερα Βασουλα!τι κανεις?:D

αχ κ γω θελω να σας δωωωω στο φβ;);)

οσο για το μπουκαλι καλυτερα γυαλινοοο!να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ααα οκ σε αποδεχτηκα!! ευχαριστω ευχαριστω!!και η μπουμπου σου ομως!!!! καλα αυτη που εβαλες στο εξωφυλλο ειναι τρελλα με το πονηρο γελακι:P!

αχ ευχαριστουμε πολυυυυυυ.......ειναι πολυ πονηρη και απ'οτι φαινεται θα ειναι και ζωηρη......χιχιχι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...