Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, κοριτσάκια μου!!!

Ειμαι λίγο ζορισμένη γιατί η μικρούλα μου από χθες βράδυ αμολάει συχνα πυκνά αέρια και σφίγγεται και κοκκινιζει το πουλάκι μου! Εκει που κοιμαται πετάγεται και παταει τσιριδουλα! Ευτυχως όχι για πολύ και μετα ηρεμει και με πιπιλα κοιμαται... Αρχιζουν κολικοι ή ειναι η ιδέα μου;;; Αχ, πώς να την ανακουφίσω; Της χαιδεύω την κοιλιτσα και την πλατουλα και δειχνει να της αρεσει... Τεντωνεται και γουρλώνει τα ματακια! Τα δικά σας είχαν κολικούς;

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι σε καθεμια ξεχωριστα, αλλα δεν σας εχω διαβασει καθολου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια μου!!!

Ειμαι λίγο ζορισμένη γιατί η μικρούλα μου από χθες βράδυ αμολάει συχνα πυκνά αέρια και σφίγγεται και κοκκινιζει το πουλάκι μου! Εκει που κοιμαται πετάγεται και παταει τσιριδουλα! Ευτυχως όχι για πολύ και μετα ηρεμει και με πιπιλα κοιμαται... Αρχιζουν κολικοι ή ειναι η ιδέα μου;;; Αχ, πώς να την ανακουφίσω; Της χαιδεύω την κοιλιτσα και την πλατουλα και δειχνει να της αρεσει... Τεντωνεται και γουρλώνει τα ματακια! Τα δικά σας είχαν κολικούς;

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι σε καθεμια ξεχωριστα, αλλα δεν σας εχω διαβασει καθολου!

γεια σου κοριτσακι!

ναι κολικοι ειναι μαλλον, ζεστες πετσετουλες στην κοιλιτσα της κ η πιπιλα την βοηθαει γιατι παρηγοριεται!

φιλακια να της δωσεις!

το ιδιο ειναι πλαστικο κ γυαλινο μπιμπερο για το χαμομηλι, αλλα να το αποστειρωσεις πρωτα και αν ειναι γυαλινο κ αν ειναι πλαστικο.

εγω της εδινα το χαμομηλι σε πλαστικο κ το γαλα σε γυαλινο. το χαμομηλι καμια ωρα εκτος ψυγειου, μετα βαλτο στο ψυγειο αν δεν το πιει η πετα το, φτιαξε 50ml οχι πολυ. κιντερντε θα δωσεις η φυσικο χαμομηλι? το χαμομηλι εμενα δεν της αρεσε κ κατεληξα σε κιντερντε.

γιωτακι κ εμενα δεν του αρεσε το χαμομηλι μια φορα που επιχειρησα! θα ξαναδωσω να δουμε :rolleyes:

Αχ κοριτσάκια μου ποιά χαλάρωση;;; Δεν κοιμάται με τίποτα! Με το που τον αφήνω κλαίει! Εχουμε τα δοντάκια μας! Αμάν πια! Γι'αυτό μου ξυπνάει και το βράδυ!

Βασούλα μου τι κάνεις; Δεν το θέλει το χαμημολακι ε; Την θηλάζεις; Ξέρω πως όταν θηλάζουν τα μωρά δεν διψάνε τόσο! Οταν όμως πίνουν ξένο γάλα τους προκαλεί δίψα! Εμένα ευτυχώς το πίνει! Μιας φίλης μου το μωράκι πάλι δεν πίνει το νερό και θέλει χαμομηλάκι! Τι να πεις; Κάθε παιδί είναι διαφορετικό! Αχ πάλι κλαίει! Πάωωω!!!

Ιωαννακι μου φουσκωσαν δηλ τα ουλα του? εμενα κ εχθες που τον κοιταξε παντως ο γιατρος μας ειπε αργουν πολυυυυυ ακόμα! αλλα απο φαγουρα ο μικρος αλλο πραγμα!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν της εχω δωσει ποτε χαμομηλι, μου χει πει κ η παιδιατρος οτι δεν χρειαζεται εκτος αν νιωθω οτι διψαει πολυ ας της δινω λιγο.το σκεφτηκα μια χτες να της δωσω...αλλα μετα την εκανα γαλα μηπως πεινουσε κ δεν ειχε χορτασει απο μενα ,αλλα ουτε να το φτυσει!με το που της βαζεις το μπιμπερο στο στομα κλαει! αλλο παλι και τουτο!θα προσπαθησω να τις δωσω κ ελπιζω να το πιει!

βασουλα δεν το θελει το μπουκαλι ε??:rolleyes: εγω παντως του δινω καμια φορα αν και δεν τα πολυκαταρνει! χεχχεχεχε!:tongue: ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?? εγω 27!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου! η μικρη πεταλουδιτσα μας εχει αεριακια ε?? μακαρι να μην ειναι κολικοι!!! οι κολικοι λενε (και απ'οτι εχω διαπιστωσει κ απο αλλες κοπελες που μιλαω) εμφανιζοντε πανω κατω την ιδια ωρα καθημερινα κ με συνεχομενοοο κλαμα!! κ εμενα ζοριζοταν κ ειχαμε αρκετα πριτς:tongue: αλλα δεν τα ελεγες κολικούς!;) φιλακια πολλα να της δωσεις!! αααα κ οσο για την πιπιλα με μετρο πριν εδραιωθει η γαλουχία!!! εμενα μου ειχε πει ο παιδιατρος μετα τις 40 μερες...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασουλα δεν το θελει το μπουκαλι ε??:rolleyes: εγω παντως του δινω καμια φορα αν και δεν τα πολυκαταρνει! χεχχεχεχε!:tongue: ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?? εγω 27!

αναστασια δεν το θελει με τιποτα !!! βρε καλο μου βρε χρυσο μου...τι ωραιο γαλατακι τραγουδακια..παιχνιδακια τπτ!!!ειχα παθει μαστιτιδα και επερνα αντιβιωση σε συνδιασμο με αλλα χαπια κ δεν εκανε να τη θηλασω για 2 μερες! επρεπε να πιει ξενο, 20-30 ml με το ζορι επινε και με πολυ γκρινια την πρωτη μερα.τη δευτερη σταματησα τα φαρμακα και τη θηλασα δεν γινοταν ειχα αγανακτησει! ειμαι 30 χρονων!! πολυ νεα χαχαχα:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

αναστασια δεν το θελει με τιποτα !!! βρε καλο μου βρε χρυσο μου...τι ωραιο γαλατακι τραγουδακια..παιχνιδακια τπτ!!!ειχα παθει μαστιτιδα και επερνα αντιβιωση σε συνδιασμο με αλλα χαπια κ δεν εκανε να τη θηλασω για 2 μερες! επρεπε να πιει ξενο, 20-30 ml με το ζορι επινε και με πολυ γκρινια την πρωτη μερα.τη δευτερη σταματησα τα φαρμακα και τη θηλασα δεν γινοταν ειχα αγανακτησει! ειμαι 30 χρονων!! πολυ νεα χαχαχα:tongue:

κ εγω επαθα προσφατα μαστιτιδα κ επαιρνα augmentin αλλα θηλαζα κανονικα! τωρα εχω ξεκινησει κ κανω μια μικρη τραπεζα οποτε εχω γαλα για παν ενδεχόμενο! εχεις fb?? νεοτατη εισαι!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ εγω επαθα προσφατα μαστιτιδα κ επαιρνα augmentin αλλα θηλαζα κανονικα! τωρα εχω ξεκινησει κ κανω μια μικρη τραπεζα οποτε εχω γαλα για παν ενδεχόμενο! εχεις fb?? νεοτατη εισαι!!!!!!! και εγω αυτη την αντιβιωση επερνα και τη θηλαζα κανονικα!απλα τις δυο πρωτες μερες επερνα και βολταρεν λογω υψηλου πυρετου και σε συνδιασμο ειναι καλυτερα να μην θηλαζεις για δυο μερες μου χε πει ο γιατρος.τραπεζα γαλακτος ε?το χα σκεφτει κι γω αλλα λεω αμα ο βγαλω το γαλα πχ και ξυπνησει η μπεμπα τι θα φαει?αμα δεν εχω ? Τι ωρες το βγαζεις εσυ? Ναι εχω fc!

κ εγω επαθα προσφατα μαστιτιδα κ επαιρνα augmentin αλλα θηλαζα κανονικα! τωρα εχω ξεκινησει κ κανω μια μικρη τραπεζα οποτε εχω γαλα για παν ενδεχόμενο! εχεις fb?? νεοτατη εισαι!!!!!!!
και εγω αυτη την αντιβιωση επερνα και τη θηλαζα κανονικα!απλα τις δυο πρωτες μερες επερνα και βολταρεν λογω υψηλου πυρετου και σε συνδιασμο ειναι καλυτερα να μην θηλαζεις για δυο μερες μου χε πει ο γιατρος.τραπεζα γαλακτος ε?το χα σκεφτει κι γω αλλα λεω αμα ο βγαλω το γαλα πχ και ξυπνησει η μπεμπα τι θα φαει?αμα δεν εχω ? Τι ωρες το βγαζεις εσυ? Ναι εχω fc!

εγω μην φανταστει οποτε τυχει βγαζω.. αν δεν ξυπνησει πολλες φορες ο μπεμπης κ το πρωι φαει απο το ενα στηθος κ το αλλο εχει γαλα βγαζω...:rolleyes:

στειλε μου αν θελεις μηνυμα να σε βρω στο fb

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σε βρηκα!!!!!!!!!!!! καλα ε κουκλα η κορουλα σου! να την χαιρεσαι!!!

βγαινω βασουλα μου ηρθε ο αντρας μου!

ναι ναι ειναι το μαναρακι μου ομορφο πολυ!:P και ο γιοκας σου ομως δεν παει πισω ειναι γλυκας!!!! καλο βραδυ φιλια!

να κανω μια (χαζη) ερωτηση..

επειδη γενικα με τις αποστειρωσεις και τα μπουκαλια δεν το χω

το χαμομηλι πρεπει να το βαλω σε αποστειρωμενο γυαλινο μπιμπερο η μπορω να το βαλω σε πλαστικο?και πχ το γαλα κραταει 1 ωρα το χαμομηλι σε ποση ωρα πρεπει να το πιει?

Το ρώτησα κι εγώ αυτό και μου είπε αποκλειστικά σε γυάλινο μέχρι ενός έτους! Εκτός αν είναι της AVENT τα οποία είναι BPA FREE!!!! Είναι μία χημική ουσία που την έχουν τα πλαστικά! Τα συγκεκριμένα δεν την έχουν! Βέβαια τα αποστειρώνεις κι αυτά! Δεν κάνει να πιεί σε οποιοδήποτε πλαστικό!

καλημερουδια σας.....

βασουλα μου τι κανεις?δε θελει μπιμπερο εεεε???ειναι επειδη θηλαζεις αποκλειστικα....θα τη μαθει σιγα σιγα μωρε...προς το παρον της κανεις το καλυτερο δωρο ζωης!!!!!

αναστασακι μουουουυουο....τι κανει το καμαρι μου?πως ειναι?καλυτερα?μακια πολλα!!!

ελενακι μου ομορφο...τι κανετε?εχει πριτσακια ε?????εμας ετσι ξεκινησαν οι κολικοι...απο τις πρωτες 10 μερες!!!!δεν ειναι απαραιτητο ομως να ειναι κολικοι!!!!εμεις τη παιρναμε αγκαλιτσα,της εκανα μασαζακι στη κοιλιτσα με baby oil,ζεστο μπανακι και της εδινα ενα σιροπακι που μου εδωσε ο γιατρος!!!!! τριων μηνων σταματησαν και καμια φορα τωρα, τη πιανει αλλα δε συγκρινεται μ'αυτο που περασαμε...παναγια μου...δε θελω να το θυμαμαι.....εντωμεταξυ, 1,5 μηνων και ενω ειχε κολικους την επιασαν και τα δοντια....αστα....δραμααααααααααα!!!!!τα δοντια ακομα την ενοχλουν και θα την ενοχλουν μεχρι να βγουν!!!!τι περασε το παιδακι μου!!!!!φφφφφ....

γιωτακι μου τι κανετε?σε πεθυμησα!!!!!!ολο ξεχναω να σου γραψω....χιχι....το ρανακι μας καλα ειναι?μακια πολλα και στις δυο σας!!!!

ιωαννακι ,νατασσακι,ματινακι,ποπακι,χρυσανθουλι,λενιω αγκαλιτσες πολλες(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

εμεις καλα ειμαστε γενικοτερα......χθες ηταν μαρτυρικη μερα......ολη μερα ηθελε αγκαλια....κατα τις 9 που ειναι η ωρα υπνου της συνηθως την επιασε μια υπερενταση αλλο πραγμα....να τη βαζω να κοιμηθει....κοιμοταν ενα 10λεπτο ,ξυπνουσε.....αυτο εγινε 10 φορες....ελεοςςςςςςςςςςςςςςς.....ή η παλινδρομηση ειναι ή πειναει κι αλλο και πρεπει να της αυξησω τα ml....αλλα πινει 200 ml ρε κοριτσια....θα της το παω 230 να δω!!!!φφφφφ....σας επρηξα πρωι πρωι....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Το ρώτησα κι εγώ αυτό και μου είπε αποκλειστικά σε γυάλινο μέχρι ενός έτους! Εκτός αν είναι της AVENT τα οποία είναι BPA FREE!!!! Είναι μία χημική ουσία που την έχουν τα πλαστικά! Τα συγκεκριμένα δεν την έχουν! Βέβαια τα αποστειρώνεις κι αυτά! Δεν κάνει να πιεί σε οποιοδήποτε πλαστικό!

καλημερα ιωαννακι μου?τι κανετε?:-P

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...