Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

κανω ενα διαλειμα απο τις δουλειες, μονο σαλονοκουζινα μου εμεινε ολα τα αλλα πεντακαθαρα!!!

φαγητο εχω οποτε ουτε μαγειρεμα!

εδω συννεφιες!

ιωαννα μπορει να διψαει ο μικρος, δωστου 50 ml χαμομηλακι να πιει, κιντερντε δινω εγω, οσο για τον υπνο την κοιμιζω με φανελακι μακρυμανικο γιατι ξεσπεπαζεται το βραδυ κ ενα παντελονακι απο πιτζαμα καλοκαιρινη.

λενακι μου καλα που δεν εχω φεις κ δεν ειδα το βιντεο που περιγραφεται! δεν θα αντεχα!

τι κανει η ομορφη θεσσαλονικη?

βασω κ εγω απο εκει ειμαι, η μαμα μου γεννηθηκε εκει κ ηρθε 5 χρονων αθηνα. γνωρισα την προγιαγια μου που εμενε μονιμα εκει κ ειχα παει μικρη μερικες φορες! μετα που πεθανε κοπηκαν οι ριζες! εχω ξαδελφια ξανθη κ αλεξανδρουπολη.

ρανακι μου τι κανετε? το μπιζουδι?

τα αλλα κοριτσακια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπρες απο την συννεφιασμενη Κορινθο! Μας εχει τρελανει αυτος ο καιρος!!!!!

Εμεις φαγαμε την φρουτοκρεμα μας ολη και τωρα παιζουμε και τραγουδαμε! Παλι καλα που ειναι φαγανος....χθες φαγαμε πρωτη φορα χορτοσουπα και του αρεσε πολυ...κατεβαζε την μπουκια και περιμενε με το στομα ανοιχτο...αχαχαχ!!!! Ειχε πολυ γελιο! Παντως κοριτσια ο ατμομαγειρας ειναι φοβερα υγιεινη και οικονομικη λυση...σωθηκα! Και να φανταστειτε δεν ειναι κανενας επωνυμος...25 ευρω τον πηραμε στο lidl και ειναι παρα πολυ καλος! Σε 20 λεπτα το πολυ ειναι ετοιμο το φαγητο! Στο κατσαρολακι θελει τουλαχιστον μιση ωρα και μεχρι να παρει βραση ενω στον ατμομαγειρα με το που τον αναβεις εχει τουρμπο και βγαζει αμεσως ατμο...ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτη μας την αγορα...νομιζα οτι καναμε βλακεια που τον πηραμε αλλα ευτυχως ολα τελεια!!!!

Γιωτουλα μου κανεις δουλειες ε? Εγω αυριο εχω γενικη που θα ερθει και η πεθερα μου να βοηθησει! Παλι καλα να λεω γιατι το σπιτι εχει πιασει νυχτεριδες κι αραχνες...χιχιχιχι!!!!! Η μικρουλα μας τι κανει???? Φιλακια στα μπουτακια!!!

Λενιω μου???? Τι κανετε???? Τα αντρακια μας τα ομορφα καλα???? Ασε γιατι εκεινο το βιντεο ακομα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου! Τι ηθελα και το ειδα και το δημοσιευσα κιολας? Αρρωστησατε....κι εγω παντως απορω ποιος τραβαγε βιντεο....τεσπα...ουφφφφ!!!!!

Τωρα παω να βγαλω το παρκο απο το δωματιο μας να το βαλω στο σαλονι και απο σημερα το βραδυ θα κοιμαται στο δωματιο του ο μπεμπακος!Καπως μου φαινεται που θα τον αποχωρηστω απο διπλα μου αλλα μεγαλωσε τωρα και θεωρω οτι πρεπει να παει στο δωματιο του....

Οι υπολοιπες τι κανετε???? Που ειστε?????

καλημερα κοριτσια!

βλεπω η θεσσαλονικη ειναι δυναμικα εδω και πολυ χαιρομαι!

Σημερα ξυπνησαμε και δω με συνεφια και τη διαθεση μας να συνοδευει το καιρο!

δεν εχω καθολου ορεξη για δουλιτσες σημερα ,ευτηχως εχω μαγειρεψει απο χτες το βραδυ,και ασχολουμαι απο το πρωι με τη μπεμπα η οποια δεν λεει να ξεκολησει απο πανω μου απο το πρωι ολη την ωρα θελει να τρωει. αλμα αναπτυξης ?? τι να πω ?αυτα συνηθως μου τα κανει βραδυ που θελει χουζουρια για να κοιμηθει...

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερα κοριτσια!

βλεπω η θεσσαλονικη ειναι δυναμικα εδω και πολυ χαιρομαι!

Σημερα ξυπνησαμε και δω με συνεφια και τη διαθεση μας να συνοδευει το καιρο!

δεν εχω καθολου ορεξη για δουλιτσες σημερα ,ευτηχως εχω μαγειρεψει απο χτες το βραδυ,και ασχολουμαι απο το πρωι με τη μπεμπα η οποια δεν λεει να ξεκολησει απο πανω μου απο το πρωι ολη την ωρα θελει να τρωει. αλμα αναπτυξης ?? τι να πω ?αυτα συνηθως μου τα κανει βραδυ που θελει χουζουρια για να κοιμηθει...

και εμας εδω ετσι ηταν ο καιρος αλλα τωρα σαν να καθαριζει λιγο!

ματινακι μου ανεξαρτοποιητε ο μπεμπης ε? ολοκληρος αντρας εγινε! μπορει να κοιμαται κ μονος του!θα δεις που θα ερθει ο καιρος να σου φερει καμια κοπελιτσα, αμαν τι θα παθουμε!!!! χαχαχαχαχαχα

ποσο μ'αρεσει οταν ειναι το σπιτι καθαρο!

εμεις βαλαμε μια κουβερτα κατω, πανω στο χαλι του σαλονιου κ εδω κ μια εβδομαδα καθεται κ παιζει κατω μονη της!!!

τωρα θα την βαλω για υπνο κ θα χαλαρωσω κ εγω!

φιλακια πολλα!!!

καλησπέρα! εχει καμια ωρα και.. που γυρίσαμε από το χωριό.. ο μικρός εχει βηχα και περιμενω να με παρει πισω τηλ ο γιατρος να του πω αν μπορει να περασει να τον δει...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια! ομπέμπης κοιμαται και εγω εκανα ενα τσαι να πιω! ο λαιμος μου χαλια! δεν μπορω και να καταπιω! ήμαρτον θεε μου!!! ουφφφ να ξυπνησω μια μερα και να μην ποναω!!! ευτυχως σημερα θα ερθουν οι δικοι μου η μαμα μου θα κραταει τον μικρο και οι υπόλοιποι θα φτιάξουμε το μπαλκόνι! θα φυτεψουμε κι αλλα λουλουδια-δεντρακια!!:D:D

αα εχθες ηρθε ο γιατρος και τον βρηκε καλα! μας ειπε οτι περασε μια ιωση και του αφησε λιγο βηχα, ειδε λιγο κοκκινο το λαιμο του!αυτο μπορει να κρατησει λεει αρκετες μερες.ωστοσο αν δω μυξες κιτρινες η κ πυρετο ξαναμιλαμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κοριτσια! ομπέμπης κοιμαται και εγω εκανα ενα τσαι να πιω! ο λαιμος μου χαλια! δεν μπορω και να καταπιω! ήμαρτον θεε μου!!! ουφφφ να ξυπνησω μια μερα και να μην ποναω!!! ευτυχως σημερα θα ερθουν οι δικοι μου η μαμα μου θα κραταει τον μικρο και οι υπόλοιποι θα φτιάξουμε το μπαλκόνι! θα φυτεψουμε κι αλλα λουλουδια-δεντρακια!!:D:D

Αναστασάκι μου καλημέρα! Περαστικά σου! Πω πωωω τι είναι πάλι αυτό; Ο μπεμπάκος πως είναι σήμερα; Εγώ έκανα εχθές το απόγευμα με τη μανούλα μου τις βεράντες αλλά έχει λίγο κρύο και δεν μπορώ να βγω να απολαύσω! Ο μπεμπάκος μου μόλις έφαγε και κοιμήθηκε κι εγώ χαλαρώνω λίγο μέχρι να κάνω το φαγάκι μου! Γεμιστά σήμερα!!!

καλημερααααααα!~

τι κρυο ειναι αυτοοοοοο!οτι να ναι ο καιρος!εκει που σκαγαμε κ βαλαμε φορεματακια κ σανδαλι τωα γυρησαμε στη φορμα κ σπορτεξ!ντοινγκ!:shock:

χθες κρυωσα..σκεπαστηκα μερχι πανω!κ τα παιδακια μου το ιδιο τα προσεχα μην ξεσκεπαστουν!

σημερα δεν εχω ουτε μαγειρεμα τιποτα!μια χαρα!μια σκουπα θα βαλω με το που ξυπνησει ο μικρουλης κ τελος!αργοτερα ισως παμε μαι βολτα απο την ξαδερφη μου ..αυτη που περιμενει το δευτερο κοριτσακι της!αχ ειχα δει στον υπνο μου τις προαλες οτι εκανα τεστ κ βγηκε θετικο!ξερετ πως ειναι στα ονειρα,.τοσο αληθινο!!επισης βρηκα τυχαια κατι βιντεακια που εχα τραβηξει την κοιλια μου οταν κλωτσουσε το μωρο!αχχχχ πολυ συγκηνηιθικα..τι καλα εκανα που τα κρατησα!απο τον μιχαλακη δνε εχω τετια!:cry:

οταν τα βλεπω κ τα θυμαμαι θελω τοοσ πολυ κιαλη εηγκυομοσηνη κ ενα μωρακι ακομα απο την αλη ομως λεω δεν νομιζω να τα καταφερουμε οικονομικα οποτε ισως παραμεινω στα δυο αν κ δεν δενομιζω να μπορεσω να το δεχτω αυτο..δεν ξερω ποτε θα σταματσησω να σκεφτομαι κιαλα θετικα τεστ συμπτωματα εγκυμοσινες!αν δνε ειχα κ την καισαρικη που ειπτρεπει μονο 4 γεννες τι θα εκανα:tongue::tongue:πλακα κανω!παντα ηθελα 3 παιδακια!αλα τωρα πια δεν ειμαι σιγουρη αν θα σταματουσα στα τρια!:tongue:ο θεος ξερει τι μας επιφυλασει το μελον!:rolleyes:

χθες προχθες κ μπορει κ παραπροχθες ειχα πονακια περιοδου κ λιγα υγρα ανοιχτο καφε πολυ ανοιχτο!μαλον ημουν σε ωορηξια!κ μου φανηκε περιεργο τα ειχα ξεχασι ολα αυτα!θυμηθηκα παλι τα παλια!:tongue:

ο μικρουλης μου τι κανει τωρα!οταν τον κουναω να κοιμηθει θελει παντα να κραταει κατι..συνηθως την μπλουζα του σφιχτα..σαν να νιωθει πιο ασφαλης ετσι..κ οταν τον εχω αγκαλια κανει το ιδο με την δικια μου μπλουζα..τελευταια ομως ανακαλυψε το επιθεμα που βαζουμε στο στηθος οταν θηλαζω το βγαζω δεν το κολαω στο σουτιενς κ το ακουμπαω πανω του κ τον βρησκει αυτο ςκ το κραταει το βαζει στα μουτρακια του κ μωλης τελειωσουμε με το ζιζ παωω να το παρω να το βαλω στο σουτιεν κ μου κανει ενα κλαμα κοριτσια!αχ μου ρχεται να τον φαω,,τοσο παραπονιαρικοοοοο!αγαπη μουυυυ του φωναζω ελα παρτο..θελει να μυριζει την μανουλα κ ετσι τον κοιμησα κοριτσια μεχρι που ξυπνησε το κρατουσε σφιχτα σε ολο τον υπνο!ελιωσαααααα!το γιαυριιιιι μουυυυυυυυυ!καθε μωρακι θελει να νιωθει την μυρωδια της μανουλας της καλης μανουλας κ οχι των τερατων που κυκλοφορουν εκει εξω!τα μωρακια μας ετσι νιωθουν ασφαλεια!

χθε ςπηγαμε απο την πεθρα το μεσημερι για λιγο κ με το που μπαινουμε ριχνει ενα καλαμ..δεν θελει τις μελαχροινες καθολουυυυ!δεν ξερω αλα αν του μιλισει καπια με μαυρα μαλια κλαει ενω ειναι πολυ κοινωνικος κ χαμογελαστουλης!;)

αυτααααα!

πινω το καφεδακι μου τωρααααα!

εσεις τι αλααααα?σας ζαλησα ενταξειιιιιι!χιχιχιχιιχχ:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αα εχθες ηρθε ο γιατρος και τον βρηκε καλα! μας ειπε οτι περασε μια ιωση και του αφησε λιγο βηχα, ειδε λιγο κοκκινο το λαιμο του!αυτο μπορει να κρατησει λεει αρκετες μερες.ωστοσο αν δω μυξες κιτρινες η κ πυρετο ξαναμιλαμε!

καλημερα αναστασακι μουυυυυ !περαστικα σας μωρε!εμ ετσδι που ειναι ο καιρος μας εκανε τη ζημια!τι καλα που θα εχεις του δικους σου παρεουλα!θα φτιαξετε το μπαλοκονι ε!Αχ τι ωραιααα!αντε να ξαναπιασουν οι ζεστες κ θα ειναι απολαυση εκει εξω;)

ωραιο το βιντεακι που μας εβαλες!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μου καλημέρα! Περαστικά σου! Πω πωωω τι είναι πάλι αυτό; Ο μπεμπάκος πως είναι σήμερα; Εγώ έκανα εχθές το απόγευμα με τη μανούλα μου τις βεράντες αλλά έχει λίγο κρύο και δεν μπορώ να βγω να απολαύσω! Ο μπεμπάκος μου μόλις έφαγε και κοιμήθηκε κι εγώ χαλαρώνω λίγο μέχρι να κάνω το φαγάκι μου! Γεμιστά σήμερα!!!

Ιωαννακι μου καλο καλημερα:P πως εισαι?κοιμηθηκε ο μπεμπης!ο πανκ!:tongue:εμενα μωλις ξυπνησ ετον ακουω που μιαλει το γιαυρι μουυ!

καλη χαλαρωση !για εμενα τελεισωε!:tongue:φιλακιαααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ξανα κοιμηθηκε! πριν τις 12 πηγαμε για υπνο και ξυπνησε 3 φορες να φαει! μια χαρα!!:D

αφηστε κοριτσιακαι εγω εχθες ξυπνησα στις 2 και πηρα το παπλωμα!!!:shock:

λενακι τι πραγμα και αυτο με τον μικρο και τις μελαχρινες??? χαχαχχαχαχ εχω πεσει κατω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν είναι τέλειο????????

καλημερα αναστασια! ειναι εξαιρετικο το τραγουδι ,το ακουω συνεχεια μου αρεσει πολυ! χτες εμαθα και οτι η κοπελα που το τραγουδαει ειναι γνωστη μιας φιλης μου !:tongue:

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...