Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασω μου πολυ γλυκο αυτο που ανεβασες!! εντομεταξυ τα μωρα μας εχουν 4 μερες διαφορα ε????

λενακι μου φρεσκομανουλα! χρονια πολλα!!!!!!!!

Ναι το ειδα κ μου άρεσε πολύ.

4 μερες μονο εχουνε τα ζουζουνια μας ε?πολυ κοντα ειμαστε!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

happy-mothers-day.jpg

Mothers-Day-Poem.gif

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!

Χρονια μας πολλα....για πρωτη φορα γιορταζουμε οι περισσοτερες αυτη την υπεροχη γιορτη! Νιωθω πολυ συγκινημενη αληθεια....!!!!! Να χαιρομαστε τις μανουλες μας που τοσο πολυ μας αγαπανε και μας προσεχουν!!!! Τωρα που γιναμε και εμεις μανουλες καταλαβαινουμε απολυτα την μεγαλη αγαπη που μας εχουν και την αγωνια τους να ειμαστε παντα καλα!

Το πρωι μπαμπας και γιος μου εδωσαν ενα κοκκινο τριανταφυλλο απο τον κηπο και η συγκινηση που ενιωσα δεν λεγεται...ακομα κλαιω οταν το σκεφτομαι!!!!

Δυστυχως δεν εχω προλαβει να σας διαβασω....την παρασκευη καναμε 2 εμβολιακια και οταν ζυγιστηκαμε η παιδιατρος δεν το πιστευε...ο μπεμπης εβαλε ενα ολοκληρο κιλο ενω υποτιθεται σ'αυτη την ηλικια βαζουν το πολυ 500γρ...ειμαστε 67,5 σε υψος και ολα καλα τα βρηκε!

Φευγαλεα ειδα οτι εχουμε νεο μελος???????

Καλως ορισες Βασω μου στην παρεα μας! Να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!!

Θα μπω αυριο να τα πουμε εκτενεστερα γιατι εχω δουλειες με φουντες....σας φιλω γλυκα!!!!! Να μου φιλησετε ολες τα ζουζουνια σας!!!!!

Σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!

Θα σ΄αγαπώ ό,τι κι αν γίνει (της Debi Gliori, παιδικό παραμύθι)

(Μαμά αλεπού και το αλεπουδάκι)

Ο Μικρός ήταν πολύ κακόκεφος.

Κλείστηκε στο δωμάτιο

κι άρχιζε να στριφογυρίζει

κι όλα τα πράγματα ν΄ αναποδογυρίζει.

Τις ζωγραφιές από τον τοίχο ξεκολλούσε

Κι όλα τα παιχνίδια του χαλούσε.

«Θεέ μου!» είπε η Μαμά «τι έχεις πάθει;»

«είμαι ένα ανάποδος

και γκρινιάρης μικρός

και κανείς δε μ΄αγαπάει» είπε ο μικρός.

«Μικρέ μου» είπε η Μαμά « όπως και να ΄σαι,

εγώ πάντα θα σ΄αγαπώ».

« κι αν ήμουνα αρκούδος, πάλι θα με φρόντιζες

και θα μ΄ αγαπούσες;» ρώτησε ο Μικρός.

«Φυσικά» είπε η Μαμά.

«Εγώ θα σ΄ αγαπώ ό, τι κι αν γίνει»

«Αν όμως γινόμουν πράσινο έντομο,

πάλι θα μ΄αγαπούσες,

πάλι θα με αγκάλιαζες και θα με φιλούσες;»

«Φυσικά» είπε η Μαμά.

«Εγώ θα σ΄ αγαπώ ό, τι κι αν γίνει»

«Ό, τι κι αν γίνει;» είπε ο Μικρός και χαμογέλασε.

«Κι αν ήμουνα κροκόδειλος;»

«Θα σε αγκάλιαζα και θα σε αγαπούσα

και τη νύχτα θα σου τραγουδούσα»

είπε η Μαμά.

« Χαλάει ποτέ η αγάπη;»

ρώτησε ο Μικρός.

«Λυγίζει άραγε ποτέ και σπάει;

Κι αν ναι, μπορείς άραγε να

την κολλήσεις,

να τη φτιάξεις και να τη χτίσεις; »

«Α, δεν ξέρω» είπε η Μαμά « το μόνο που ξέρω

είναι ότι θα σ΄ αγαπώ για πάντα».

«Κι όταν πεθάνουμε και χαθούμε,

θα μ΄αγαπάς ακόμη;» είπε ο Μικρός.

«Θα υπάρχει ακόμα η αγάπη;»

Η Μαμά πήρε στην αγκαλιά της

τον Μικρό και κοίταξαν μαζί

από το παράθυρο τον ουρανό.

Το φεγγαράκι έφεγγε ψηλά

και τ΄αστεράκια ήταν φωτεινά.

«Κοίτα, Μικρέ, τ΄αστεράκια

πώς λάμπουνε στον ουρανό.

Ξέρεις πως πολλά απ΄αυτά

έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια πια;»

«Τα βλέπεις όμως πώς φωτίζουν ακόμα στον ουρανό;

Η αγάπη είναι σαν τ΄ αστέρια: ποτέ δεν πεθαίνει

και πάντα φωτίζει»

%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%94%CE%99%CE%91%20%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20%CE%A7%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%95%CE%99.gif

Καλημερα περα ως περα!!!!! Τι κανετε μανουλες? Τα ομορφα μωρακια μας τι κανουν?????

Εμεις ξυπνησαμε στις 7 ηπιαμε γαλατακι και ξανακοιμηθηκε το ζουζουνακι μου! Μολις ξυπνησε και τον εχω στο καροτσι...παιζει με τον αγκαλιτσα του και του μιλαει κιολας...χιχιχι!!!!!

Σας διαβασα μολις και ειδα οτι εχω να μπω απο την πεμπτη...καλε πως περασαν ετσι οι μερες και δεν πηρα χαμπαρι???? Μου λειψατε....

Εχω ενα σπιτι τι να σας λεω....ηρθε η μαμα μου την Τεταρτη να σιδερωσει και σιδερωνε 2μιση ωρες συνεχομενες....εχω βαλει 3 πλυντηρια απο τοτε και τα ασιδερωτα εφτασαν παλι στον Θεο...ουφφφφφ....εχω μια βαρεμαρα αλλο πραγμα και μαλλον το σπιτι θα φτιαχτει μεσα στην εβδομαδα που θα ερθει η πεθερα μου να βοηθησει....χθες εβγαλα τον ατμομαγειρα απο το κουτι και θελω να τον πλυνω γιατι σημερα ξεκιναμε χορτοσουπα γιουπι!!!!!! Κοριτσια ειναι πολυ φαγανος...οτι και να του φτιαχνω το τρωει ολο....εμ γι'αυτο πηρε και ολοκληρο κιλο....παντα στοχευα στην λαιμαργια του και τελικα δεν εκανα λαθος...σταματησαμε και την αποστειρωση επιτελους...μεγαλη ευκολια πλεον...παλι καλα!!!!!!

Λενιω μου τι κανετε???? Τι κανουν τα αντρακια μας τα ομορφα???? Οσον αφορα το βιντεο που δημοσιευσα με το τερας ακομα το σκεφτομαι...δεν το πιστευαν τα ματια μου αυτο που εβλεπαν...τι αγριοτητα Θεε μου σε μωρο παιδι??? Τι το τοσο κακο της εκανε που του φεροταν ετσι? Ακομα και κατι κακο να εκανε δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα κανενα μωρο...δεν καταλαβαινουν ειναι δυνατον να φερεται ετσι ανθρωπος σε ενα μωρο παιδι? Ουφφφφ εχω σκασει σας λεω και η ποινη πολυ μικρη για τετοιο κακουργημα...να χεσω τους νομους και τους δικαστες...! Δωσε πολλα φιλια στα αντρακια σου!

Ρανια μου που εισαι καλε συμπεθερα????? Τι κανει η νυφαρα μου???? Θελει φασαρια για να κοιμηθει ε??? Καλο ειναι αυτο...οπου και να εισαστε θα κοιμαται το μαναρακι μας! Δωσ'της ρουφηχτα φιλια στα μπουτακια!!!!!

Χρυσανθη μου και γλυκο Χριστινακι τι κανετε???? Ακομα αποθηλαζεις εεεε???χχαχχα...σιγα σιγα γινεται αυτο οποτε μην ανησυχεις καποια στιγμη θα αποθηλασεις! Στερεες τροφες της ξεκινησες????? Φιλια πολλα στα πατουσακια της!!!!!

Ιωαννακι μου τι κανεις???? Ο αντρακλας μας καλα???? 6800 πηγε ε???? Εμεις 7500 πηγαμε και εκανε τον σταυρο της η παιδιατρος....ο δικος μου αντι να τα παιρνει τα κιλα μωρο τα παιρνει τωρα και εχει γινει πολυ μπουλουκος...εχει κανει κατι μπρατσαρες και κατι μπουταρες αλλο πραγμα!!!! Τελικα αποφασισατε να μας φυγετε ε? Για καλο θα ειναι οποτε μην στενοχωριεσαι! Θα φτιαξουν τα πραγματα καποια στιγμη και εδω και θα επιστρεψετε στην πατριδα...βεβαια εκει μπορει να περνατε τοσο ωραια και ανετα ποικονομικα που να μην θελετε να γυρισετε...καλη τυχη σας ευχομαι στο καινουριο σας ξεκινημα και να εισαστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!! Σας αγαπαμε πολυ και θελουμε το καλο σας! Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μπεμπης σας θα περασει πολυ καλυτερα εκει απ'οτι εδω...δεν θα στερηθει τουλαχιστον τα βασικα που εμεις εδω ισως τα στερηθουμε....φιλια πολλα στα τσουπωτα μπουτακια του!

Αναστασακι μου ηταν αρρωστουης ο αντρακλας μας? Αχ μωρε το ζουζουνακι μας! Τωρα περασε ε??? Οποτε δεν λεω περαστικα θα πω μονο αγυριστα να ειναι...αχαχαχα!!!!! Εσυ με το ουλο πως πας??? Ατιμα δοντια...ειναι ο εφιαλτης μου....υποφερω οταν με πιανει κανενα δοντι...θυμαστε που με επιασε στην εγκυμοσυνη? Πω πω ουτε να το θυμαμαι δεν θελω...φιλησε τον μου ρουφηχτα!

Ελενιτσα μου γλυκια τι κανει η μικρη πεταλουδιτσα μας??? Θηλαζεις διαβασα και μια χαρα τα παει με το βαρος της...τελεια! Συνεχισε οσο μπορεις καλο της κανεις!!!! Οσο για τις ανησυχιες περι μπανιου τι να πω??? Εγω πρεπει να ειμαι πολυ γαϊδαρα τελικα....απο την στιγμη που γεννησα και μου τον εφεραν στο δωματιο συμπεριφερομουν σαν να ειχα κανει 10 παιδια...αφου η μαμα της κοπελας που ειμασταν στο δωματιο ηταν σιγουρη οτι ειναι το 2ο μου παιδι ο μπεμπης...οταν της ειπα οτι ειναι το 1ο επαθε πλακα...και μπανιο τη 2η μερα τον εκανα εγω...ηταν και ο αντρας μου μαζι βεβαια αλλα μονη μου τον εκανα...οπως και με τον θηλασμο κανεις δεν μου εδειξε πως να τον βαζω στο στηθος...την αλλη μερα ηρθε η μαια μου και μου εδειξε κανα 2 στασεις ακομα για να ειμαι πιο ανετη...ισως παιζει ρολο που ημουν μεγαλη οταν γεννηθηκε ο αδερφος μου και που αποκτησαμε ανηψι πριν αποκτησουμε παιδι...ηξερα να τον κραταω και να του συμπεριφερομαι απο την στιγμη που τον εβαλε η μαια πανω μου οταν γεννηθηκε...μια φιλη μου μου ειπε οτι απλα καποιες γυναικες το εχουν απο την αρχη...μαλλον ειμαι μια απ'αυτες!!!! Δεν θελω να το παιξω εξυπνη με αυτα που γραφω απλα ειναι η αληθεια και γενικοτερα θελω να σου πω οτι οσο πιο χαλαρη εισαι τοσο πιο καλα θα ειναι τα πραγματα!!!! Φιλακια στα πατουσακια της!!!!!

Γιωτουλα μου τι κανετε???? Η μπουμπουδενια μας καλα????? Τι γινεται με το αμγαζι πως πανε τα πραγματα???? Ουφφφφ....τι αγχος κι αυτο....και απ'οτι βλεπω παμε παλι για εκλογες...ρε με κατι μακακες που εχουμε μπλεξει...αντε να ορθοποδησει αυτη η χωρα με δαυτους...πφφφφ!!!! Οσο για την Νατασα καμια φορα την πετυχαινω στο φεις αλλα οχι στις συνομιλιες...οταν δημοσιευει κατι κανω like και ψιλο τα λεμε ετσι....η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω ρωτησει για την αδερφη της...δεν ξερω και πως να φερθω....μακαρι να ειναι καλα ομως η κοπελα!!!!!Φιλια πολλα στην μπουμπου μας!!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε καλε που εισαστε?????? Φιλια σε ολες!

Βασω κι εσυ απο Θεσσαλονικη εισαι ε???? Αχ γλυκια Θεσσαλονικη μεγαλη αγαπη της εχω....χθες δεν συστηθηκα...εγω ειμαι η Ματινα και εχω εναν μπεμπη 6 μηνων και ειμαι απο Κορινθο!!!!!!Ελπιζω να μπαινεις και να τα λεμε....Φιλια στο μπουμπουκι σου!!!!!!

Κοριτσια εχω εναν ταρζαν εδω που φωναζει για αγκαλια! Θα μπω αργοτερα μηπως εχετε μπει κι εσεις και πουμε καμια κουβεντα!!!! Φιλια προς το παρον....αν ξεχασα καμια χιλια συγνωμη....ξερετε τωρα...το αλτσχαϊμερ καλα κραττει!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Ουφφφφ απο εχθές όποτε πάω να γράψω όλο και κάτι συμβαίνει! Ναι φιλεναδίτσες πήραμε την απόφαση να φύγουμε αλλά αυτό θα γίνει από το Φθινόπωρο και μετά γιατί πρέπει να μάθουμε τη γλωσσα! Τα γερμανικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου! Κάποια από τα κορίτσια (δεν θυμάμαι) με ρώτησε αν μιλάνε γερμανικά ή γαλλικά; Εμείς θαπάμε στην γερμανόφωνη Ελβετία κοντα στη Ζυρίχη για την ακρίβεια 20 λεπτά είναι από εκεί! Θα δούμε θέλει ψάξιμο αρκετό! Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα!

Ο μπεμπέκος μου έχει 2-3 βράδυα μου ξυπνάει γύρω στις 4 με 5! Γιατί;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Ουφφφφ απο εχθές όποτε πάω να γράψω όλο και κάτι συμβαίνει! Ναι φιλεναδίτσες πήραμε την απόφαση να φύγουμε αλλά αυτό θα γίνει από το Φθινόπωρο και μετά γιατί πρέπει να μάθουμε τη γλωσσα! Τα γερμανικά δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου! Κάποια από τα κορίτσια (δεν θυμάμαι) με ρώτησε αν μιλάνε γερμανικά ή γαλλικά; Εμείς θαπάμε στην γερμανόφωνη Ελβετία κοντα στη Ζυρίχη για την ακρίβεια 20 λεπτά είναι από εκεί! Θα δούμε θέλει ψάξιμο αρκετό! Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα!

Ο μπεμπέκος μου έχει 2-3 βράδυα μου ξυπνάει γύρω στις 4 με 5! Γιατί;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Καλημερα Ιωαννα μου! Τι κανετε?????

Μια χαρα θα ειναι εκει που θα πατε...τα γερμανικα δεν τα χωνεψα ποτε μου αλλα αν ηταν αναγκη δεν θα το σκεφτομουν καθολου....

Ο μπεμπης σου μπορει να ζεσταινεται και γι'αυτο να ξυπναει...εμενα απλα κοιμαται πιο δυσκολα και βλεπω οτι ιδρωνει πιο συχνα πλεον...κανει πολυ ζεστη απο τωρα....το καλοκαιρι τι θα κανουμε???? Εμεις δεν εχουμε και κλιματιστικο να δουμε πως θα την βγαλουμε με τον μπεμπη...εχουμε εναν πολυ δυνατο ανεμιστηρα αλλα δεν ξερω αν κανει για το μωρο, θα ρωτησω την παιδιατρο!!!!!

Καλημερα Ιωαννα μου! Τι κανετε?????

Μια χαρα θα ειναι εκει που θα πατε...τα γερμανικα δεν τα χωνεψα ποτε μου αλλα αν ηταν αναγκη δεν θα το σκεφτομουν καθολου....

Ο μπεμπης σου μπορει να ζεσταινεται και γι'αυτο να ξυπναει...εμενα απλα κοιμαται πιο δυσκολα και βλεπω οτι ιδρωνει πιο συχνα πλεον...κανει πολυ ζεστη απο τωρα....το καλοκαιρι τι θα κανουμε???? Εμεις δεν εχουμε και κλιματιστικο να δουμε πως θα την βγαλουμε με τον μπεμπη...εχουμε εναν πολυ δυνατο ανεμιστηρα αλλα δεν ξερω αν κανει για το μωρο, θα ρωτησω την παιδιατρο!!!!!

Εγώ έχω κλιματιστικό και τον ρώτησα! Μου είπε αρκεί να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με το μπέμπη! Ευτυχώς το έχουμε στον διάδρομο και πιάνει όλες τις κρεβατοκάμαρες! Βέβαια δεν θα το βάλω από τώρα! Σκέφτομαι να ανοίξω όλα τα παράθυρα με ανακλίσεις για να δροσίσει λίγο! Να σου πω κι εγώ αυτό σκέφτηκα πως ζεσταίνεται! Μήπως να του έδινα τσαγάκι εκείνη την ώρα αντί για γάλα;

Εγώ έχω κλιματιστικό και τον ρώτησα! Μου είπε αρκεί να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με το μπέμπη! Ευτυχώς το έχουμε στον διάδρομο και πιάνει όλες τις κρεβατοκάμαρες! Βέβαια δεν θα το βάλω από τώρα! Σκέφτομαι να ανοίξω όλα τα παράθυρα με ανακλίσεις για να δροσίσει λίγο! Να σου πω κι εγώ αυτό σκέφτηκα πως ζεσταίνεται! Μήπως να του έδινα τσαγάκι εκείνη την ώρα αντί για γάλα;

Οχι καλε...γαλα κανονικα!Απλα εγω του το κρυωνω πιο πολυ να μην ειναι το ιδιο ζεστο με πριν γιατι πλεον πινει γαλα και ιδρωνει ταυτοχρονα.Λιγο πιο δροσερο απλα...εμενα πλεον πινει και νερο οποτε κατι γινεται....ρωτα τον παιδιατρο σου πως μπορεις να τον δροσιζεις αν και αυτο με την ανακλιση ειναι οτι πρεπει....

Διαφημίσεις

Που εισαστε οεο????????

Εδώ είμαι καλέ! Είχα ξαφνικές επισκέψεις και βγήκα απότομα! Τον μπέμπη τον έχει η πεθερά μου τώρα κι εγώ κάνω τα φασολάκια μου! Αχ το παιδάκι μου πολύ το λυπάμαι που ζεσταίνεται!!!!

Βασω κι εσυ απο Θεσσαλονικη εισαι ε???? Αχ γλυκια Θεσσαλονικη μεγαλη αγαπη της εχω....χθες δεν συστηθηκα...εγω ειμαι η Ματινα και εχω εναν μπεμπη 6 μηνων και ειμαι απο Κορινθο!!!!!!Ελπιζω να μπαινεις και να τα λεμε....Φιλια στο μπουμπουκι σου!!!!!!

Κοριτσια εχω εναν ταρζαν εδω που φωναζει για αγκαλια!

καλησπερα ματινα!

θεσσαλονικη μενω εδω και 10 χρονια περιπου,αλλα ειμαι απο τρικαλα ! απο κορινθο εισαι ε?εχω καλους φιλους στο λουτρακι και θελω πολυ να κατεβω μια βολτα αλλα να ξεπεταχτει λιγο η ζουζου δεν ειμαστε για μακρινα ταξιδια ακομη!του χρονου το καλοκαιρι πρωτα ο θεος θα κατεβω!να χαιρεσε και εσυ το αντρακι σου!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

καλημερααααααααααα!

τι κανετεεεεεε?

εγω εβαλα στον φουρνο πα'ι'δακια κ θα κανω κ ρυζι σαν συνοδευτικο!οπου να ναι θα ξυπνησει κ ο μικρουλης!απο τησ 9 κοιμαται!τωρα τρωω τα δημητριακα μου!ο μιχαλακης κοιταει παιδικα ,ο αντρα μου κοιμαται κ εγω εχω πολυ λιγο χρονο να κατσω να χαλαρωσω !:tongue:

Ρανιουκο μουυυυυυυ κ συ πρωι πρωι μαγειρεμα εεεε!τι βροχη εριχνε χθες κ σημερα εβγαλε ηλιο αλα εχει ψυχρα!!το μπιζουδακι μας το ομορφο τι κανει?

Ματινουλι μουυυυυ για το βιντεακι που ανεβασες δεν εχω λογια!οταν το ειδα παγωσα..ενιωσα πολυ ασχημα ειλικρινα ειχα κοκαλωσει..ημουν στη μαμα κ με το που με βλεπει λεει τι εγινε..λεω ασταα μαμα δεν θα πιστεψεις αυτο που βλεπω..ηθελα να κλαψω..δεν μπορουσα να λειτουργησω ολη τη μερα..συνεχως μου ερχοντουσαν εικονες απο αυτο το μωρακι στο μυαλο κ σκεφτομουν πως εφτασε μεχρι εδω που το ειδαμε ..τι ειχε περασει το καημενο!τοσα περναμε κ μεις κ ξερετε ολες ποση υπομονη χρειαζεται ενα μωρε με του ςκολικους με τα δοντακια κ φυσικα οταν μια μανα ειναι νορμαλ λειτουργει κ νορμαλ κ δεν χτυπαει αλα κανει υπομονη στεναχωριεται κ συμπασχει με το μωρακι της που υποφερει!αυτο το μωρακι ομως τι θα περασ επειτε μου!ετσι οπως εκανε αυτη λετε να του εχει ζεστο το γαλατακι του..καθαρισμενο πωπουδακι,ζεστο φαγακι,τρυφερη αγκαλια τα βραδυα που θα εκλαιγε..ουφφφφφφ ολα αυτα σκεφτομουν κ ξανασκεφτομουν κ ενιωθα ολο κ πιο χαλια!το μονο που με παρηγορισε καπως καπως ειναι οτι περασε 18 μηνες στην φυλακη η διεστραμενη κ εχει περασει καιρος απο τοτε κα θα εχει μεγαλωσει αυτη η ψυχουλα κ ευχομαι αναψα κ κερακι συγκεκριμενα γιαυτο το μωρακι να ειναι καλα κ ο θεος να το προσεχει πολυ απο δω κ περα να βρισκεται σε καλα χερια!ψυχουλα μου τι θα περασε!ηταν τρομαχτικη εικονα!δεν ειχα ηχο!αν ακουγα κ το κλαμα του δεν ξερω τι θα εκανα!απο την μια ελεγα πιος βιντεοσκοπουσε κ απο την αλη λεω τελικα καλα εκανε κ βγηκε στην δημοσιοτητα κ σωθηκε το παιδακι αν σωθηκε δηλαδη..που να ειναι τωρα!καημενα μωρακια τι φταινε!:cry::cry:λετε να την βιντεοσκοπησε καπιος εσκεμενα για να το βγαλει στη δημοσιοτητα!ειχε μαι φατσα η βλαμενη..τοσο παγωμενη!δεν λυποταν τιποτα η ανωμαλη!δνε θα το ξεχασω ποτε!!!!:cry::cry:

να μου φιλισεις το μπουμπουκακι σου!τον ταρζανικο;)

Βασω μου κ γω απο θεσσαλονικη ειμαι~;)

Ιωαννακι μου καλο τι κανει το πανκακι μας!:tongue:σου ξυπναει μεστη νυχτα ε!παντως αν δεν τον ενοχλει κατι πολες τα μωρα αλλαζουν συνηθεις..μπορει αυτο να κρατησει μερικες μερε ςκ μετα να ξαναεπιστρεψει στο παλιο προγραμμα!οσο μεγαλωνουν ολο κ κατι θα αλαλαζει!

λες να ζεστενεται!να τον ντυνεις αναλογα με σενα ισως κ λιγο πιο ζεστα!εγω ασπουμε τον εχω με κοντομανικε ςπυτζαμουλες..εσενα ειναι κ πολυ πιο μικρουλης θα τον εχεις λογικα η με πολυ λεπτο φορμακι η εσωτερικο εσωρουχακ φορμακι!;)αναλογα κ το ποσο ζεστη εχει!χθες ειχε λιγη ψυχρα κ τον δικο μου τον ειχε με μακρυμανικο μπλουζακι απο πανω κ απο κατω ενα λεπτο παντελονακι σαν κολανακι:tongue:

ξυπνησε κοριτσια!αλου τον αφηνω στο κρεβατι αλου μου βρισκεται!πολυ ζωηρος ειναι!πωωπωω~πρεπει να βαζω μαξιλαρια παντου γυρω του!ειχα βαλει δυο κ πως μπορεσε κ βρεθηκε απο την αλη πλευρα ο σκατουλης!

παω αγαπουλες μου!φιλακιαααααααααα:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...