Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια! θα θελα να προστεθω και γω στο ομορφο παρεακι σας..εμπαινα και παλαιοτερα στο forum αυτο.εχει λιγο καιρο που σας διαβαζω και ειναι σα να σας ξερω λιγακι...να σας συστηθω λοιπον ! ειμαι η βασω απο θεσσαλονικη και εχω μια μπεμπουλα 4 μηνων!

Γεια σου Βάσω! Καλώς όρισες στην παρέα μας! Είμαι η Ιωάννα από Φάρσαλα και έχω έναν μπέμπη (τον πανκ της παρέας) 2,5 μηνών!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Βάσω! Καλώς όρισες στην παρέα μας! Είμαι η Ιωάννα από Φάρσαλα και έχω έναν μπέμπη (τον πανκ της παρέας) 2,5 μηνών!!!

Σε ευχαριστω πολυ ιωαννα! φαρσαλα ε?η μαμα μου μενει λαρισσα! εχεις και εσυ μικρο μωρουλινι να τον χαιρεσαι!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Αχ τι καλά, μπράβο Ελενάκι μου! Πολύ καλά τα νέα σου! Πήρε βάρος η μπουμπού; Αρα έχεις γαλατάκι και σίγουρα χορταίνει! Τι καλά!!! Γιατί θα σου κόψει τα ράμματα; Σου έκανε εξωτερικά; Εμένα μου έκανε εσωτερικά και από πάνω πλαστική και δεν φαίνεται τίποτα! Δεν χρειάστηκε δηλαδή να κόψω ράμματα τα αφομοίωσε ο οργανισμός! Ισως άλλη τεχνική αυτή! Πάντως πολύ καλά τα νέα σας! Μπράβο κουκλίτσα μου!

Ναι, μια χαρά τα πάμε μέχρι στιγμής! Μου βγάζει στον ύπνο και όχι μόνο λίγο γαλατάκι.... :? Φαντάζομαι κι εσάς,ε; Επίσης μου επέτρεψε να της δίνω πιπιλα όταν ειναι ανησυχη ενω ειναι ταισμενη και αλλαγμενη προκειμενου να ηρεμει και να μην κανει πιπιλα τις θηλές μου! Το δοκίμασα ήδη τωρα το μεσημερι και όντως κοιμηθηκε γρηγορα. Βεβαια της πεφτει μολις χαλαρωσει πολυ και την ακουω να ψαχνεται...

Εξωτερικά ράμματα μου εκανε. Τα οποια σε 10 μέρες (αυριο δηλαδη) πρεπει να βγουν. Ωραίο μου ακούγεται αυτο που εκανε σε εσενα! Κι εγω ήθελα τετοια!!! :cry: Ουφ!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσια! θα θελα να προστεθω και γω στο ομορφο παρεακι σας..εμπαινα και παλαιοτερα στο forum αυτο.εχει λιγο καιρο που σας διαβαζω και ειναι σα να σας ξερω λιγακι...να σας συστηθω λοιπον ! ειμαι η βασω απο θεσσαλονικη και εχω μια μπεμπουλα 4 μηνων!

Καλησπέρα και σε σένα, Βάσω!! Καλωσήρθες στην παρέα μας! Είμαι η Ελένη και έχω μια μπουμπου μόλις 9 ημερών! :P Όπως καταλαβαίνεις ψαχνομαι και μαθαίνω σιγα σιγα το μωρακι μου και πώς να του προσφέρω ότι χρειάζεται με τον σωστότερο τρόπο! :rolleyes: Να χαίρεσαι την κορούλα σου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα και σε σένα, Βάσω!! Καλωσήρθες στην παρέα μας! Είμαι η Ελένη και έχω μια μπουμπου μόλις 9 ημερών! :P Όπως καταλαβαίνεις ψαχνομαι και μαθαίνω σιγα σιγα το μωρακι μου και πώς να του προσφέρω ότι χρειάζεται με τον σωστότερο τρόπο! :rolleyes: Να χαίρεσαι την κορούλα σου!

καλησπερα ελενη! σε ευχαριστω πολυ κ σενα ..να σου ζησει το κοριτσακι σου !πολυ προσφατη μανουλα εισαι.σε καταλαβαινω ολες στην αρχη καπως ετσι ειμαστε:confused:...αλλα εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου. εχουμε μεσα μας αυτο το ριμαδοενστικτο τελικα που θα μας οδηγει σωστα βημα βημα..

Διαφημίσεις

καλησπερα ελενη! σε ευχαριστω πολυ κ σενα ..να σου ζησει το κοριτσακι σου !πολυ προσφατη μανουλα εισαι.σε καταλαβαινω ολες στην αρχη καπως ετσι ειμαστε:confused:...αλλα εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου. εχουμε μεσα μας αυτο το ριμαδοενστικτο τελικα που θα μας οδηγει σωστα βημα βημα..

Ναι, μάλλον το έχουμε.... Λίγο στο μπανάκι της αγχώνομαι γιατί δεν της αρέσει και χαλάει τον κόσμο! Βέβαια δεν την κάνω μόνη μου, αλλά και πάλι είναι δύσκολο... Απο Δευτέρα θα πλατσουρίσουμε στη μπανιερίτσα και ελπίζω να της κάτσει καλύτερα! Η δικιά σου είναι ήσυχη; Την καταφέρνεις;

Α! Ξέχασα.. Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι, αλλά μένουμε Πειραιά τώρα και για 3 χρόνια λόγω δουλειάς.. :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λοιπον στο πρωτο μπανιο η αληθεια ειναι οτι φοβομουνα και φωναξα ενισχυσεις!την κουμπαρα μου και το μονο που καταφεραμε ηταν να εξοργησουμε και να τρομαξουμε την μπεμπα και να ξεσηκωσει ολο το τετραγωνο! Την επομενη φορα την πηρα στο χερι μου. Και με ηρεμες κινησεις την χαιδευατην ειχα αγκαλια και σιγα σιγα στο μπανιο ουτε που ακουστηκε,τωρα την βαζω στη μπανιεριτσα της κ το απολαμβανει..γρηγορα μπηκα στο κλιμα σε γενικες γραμμες πιστευα οτι θα φοβαμε οτι θα χρειαζομζι βοηθεια κ τετοια αλλα ευτηχως ολα καλα και μονη μου!ισως βοηθαει το οτι της αρεσει το νερακι δεν γκρινιαζει κ θεωρο οτι ειναι ησυχο μωρακι..τουλαχιστον μεχρι στιγμης!!

καλησπερα κοριτσαρες μου...τι κανετε?εμεις βεραντα,πινω καφε και προσπαθω να τη κοιμησω....αλλο τωρα αυτο...δε θελει ησυχια ...θελει θορυβο και να ακουει τα πουλια και τους γλαρους.....τι να πω?πολυ ρομαντζαδα αυτο το παιδι!!!!!!!!!!

αναστασακι μου πως ειναι το παιδι μας?????εχει ακομα πυρετο ??????φιλακια πολλα ρουφηχτα δωστου....

πεταλουδιτσα μουουουυοουυοουυ.....πολλα μπραβο σουουουουουουουου για τον θηλασμο!!!!τα πατε τελεια κοριτσαρα μου....τι ομορφια ειναι αυτη?φτου σκορδαααααααα.....θα βγαλεις και τα ραμματακια σου εεε????θα εισαι πιο ανετη τωρα!!!!μυξουλες κι εμενα εβγαζε και της εβαζα ορο καθε μερα....αυτα ειναι και υπολειματα απο τη κοιλια....μακια πολλααααααααα

ιωαννακι μου τι κανετε????χαχααχαχαχαχαχαχαχααααχ.......λιωνω στο γελιο καθε φορα με τον πανκ μας........το παιδι μας το ομορφοοοοοοο!!!!!

λενιω,γιωτακι,ποπακι,ματιναρα,νατασσακι φιλακια πολλαααααααααααα.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τελικα ειδα λιγο απο το βιντεακι στο fb... κοριτσια εχω σοκαριστει..!!!!!!!! γιατι δεν κανουν κατι?? η ψυχη μου κλαιει!!!!!!!!!!!!! δηλαδη αυτη το χτυπουσε κ καποιος τραβουσε βιντεο???? ψυσασθενης ειναι!! μακαρι να σωθει το παιδακι..... :(:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου βασουλα.......καλωςηρθατε κι εσυ και η κορουλα σου στη παρεουλα μας!!!!!!

ειμαι η ρανια κι εχω τη μπιζουδενια της παρεας......χααχαχααχα.....ολες εχουμε απο ενα παρατσουκλι.....ειναι 3,5 μηνων....

μενω κι εγω πειραια...;):D:p

Διαφημίσεις

Λοιπον στο πρωτο μπανιο η αληθεια ειναι οτι φοβομουνα και φωναξα ενισχυσεις!την κουμπαρα μου και το μονο που καταφεραμε ηταν να εξοργησουμε και να τρομαξουμε την μπεμπα και να ξεσηκωσει ολο το τετραγωνο! Την επομενη φορα την πηρα στο χερι μου. Και με ηρεμες κινησεις την χαιδευατην ειχα αγκαλια και σιγα σιγα στο μπανιο ουτε που ακουστηκε,τωρα την βαζω στη μπανιεριτσα της κ το απολαμβανει..γρηγορα μπηκα στο κλιμα σε γενικες γραμμες πιστευα οτι θα φοβαμε οτι θα χρειαζομζι βοηθεια κ τετοια αλλα ευτηχως ολα καλα και μονη μου!ισως βοηθαει το οτι της αρεσει το νερακι δεν γκρινιαζει κ θεωρο οτι ειναι ησυχο μωρακι..τουλαχιστον μεχρι στιγμης!!

κι εγω στο μπανιο φοβομουν πολυ!!!!την καναμε με τον αντρα μου μαζι για 20 μερες περιπου....μετα πηρα το κολαι....χιχιχι....

ειναι ησυχη εεεεε?????αχχχχχχχχχχχχ......φτου φτου.....

εμεις οχι τοσο......θα ειναι ζωηρη πιστευω μεγαλωνοντας!!!!!:tongue:

τελικα ειδα λιγο απο το βιντεακι στο fb... κοριτσια εχω σοκαριστει..!!!!!!!! γιατι δεν κανουν κατι?? η ψυχη μου κλαιει!!!!!!!!!!!!! δηλαδη αυτη το χτυπουσε κ καποιος τραβουσε βιντεο???? ψυσασθενης ειναι!! μακαρι να σωθει το παιδακι..... :(:(:(:(

που εισαι ρε παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????σε πεθυμησα!!!!!;)

κτηνος ειναι η γκομενα.....ουσττττττ.....να τη βασανιζουν με τον ιδιο τροπο θα επρεπε!!!!

καλησπερα κοριτσαρες μου...τι κανετε?εμεις βεραντα,πινω καφε και προσπαθω να τη κοιμησω....αλλο τωρα αυτο...δε θελει ησυχια ...θελει θορυβο και να ακουει τα πουλια και τους γλαρους.....τι να πω?πολυ ρομαντζαδα αυτο το παιδι!!!!!!!!!!

αναστασακι μου πως ειναι το παιδι μας?????εχει ακομα πυρετο ??????φιλακια πολλα ρουφηχτα δωστου....

πεταλουδιτσα μουουουυοουυοουυ.....πολλα μπραβο σουουουουουουουου για τον θηλασμο!!!!τα πατε τελεια κοριτσαρα μου....τι ομορφια ειναι αυτη?φτου σκορδαααααααα.....θα βγαλεις και τα ραμματακια σου εεε????θα εισαι πιο ανετη τωρα!!!!μυξουλες κι εμενα εβγαζε και της εβαζα ορο καθε μερα....αυτα ειναι και υπολειματα απο τη κοιλια....μακια πολλααααααααα

ιωαννακι μου τι κανετε????χαχααχαχαχαχαχαχαχααααχ.......λιωνω στο γελιο καθε φορα με τον πανκ μας........το παιδι μας το ομορφοοοοοοο!!!!!

λενιω,γιωτακι,ποπακι,ματιναρα,νατασσακι φιλακια πολλαααααααααααα.....

καλυτερα ειναι σημερα ρανιακι μου!!

βασουλα καλως ηρθες!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που εισαι ρε παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????σε πεθυμησα!!!!!;)

κτηνος ειναι η γκομενα.....ουσττττττ.....να τη βασανιζουν με τον ιδιο τροπο θα επρεπε!!!!

εδω ειμαι !!! εχω αγκκαλια τον μπεμπαρο μου!!συμφωνω! ρε λες να μην ειναι η μανα κ να ειναι καμια νταντα?? τι να πω??? μανα ειναι αυτη?? ελεος!!!!!!!!!!!!!

κι εγω στο μπανιο φοβομουν πολυ!!!!την καναμε με τον αντρα μου μαζι για 20 μερες περιπου....μετα πηρα το κολαι....χιχιχι....

ειναι ησυχη εεεεε?????αχχχχχχχχχχχχ......φτου φτου.....

εμεις οχι τοσο......θα ειναι ζωηρη πιστευω μεγαλωνοντας!!!!!:tongue:

εγω μονη μου τον εκανα ελαχιστες φορες!!! τωρα τον κανω που πηρα μια βαση κ στεκεται μονος του...:rolleyes:

σημερα ειχε ερθει κ η μαμα μου κ ξεκουραστηκα λίγο, σιδερωσα κιολας.. εδω χαλια ο καιρος παντως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου βασουλα.......καλωςηρθατε κι εσυ και η κορουλα σου στη παρεουλα μας!!!!!!

ειμαι η ρανια κι εχω τη μπιζουδενια της παρεας......χααχαχααχα.....ολες εχουμε απο ενα παρατσουκλι.....ειναι 3,5 μηνων....

μενω κι εγω πειραια...;):D:p

Σε ευχαριστω και καλως σας βρηκα ρανια ! πολυ κοντα ειναι οι δικιες μας!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...