Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις οχι καλα! τα ξημερωματα που σηκωθηκα επιασα τον μικρο και ειχε πυρετο τυ εδωσα συροπακι και τωρα τον βλεπω παλι να ανεβαζει... δεν εχει ουτε μυξουλες ουτε τιποτα... πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω και ξαναμιλαμε..:(:(:( ειμαι πολυ στεναχωρημενη... το γιαβρι μου, μου χαμογελουσε με κατακκοκινα ματακια!

ωχ βρε αναστασακι μου....γιατι ρε γαμωτο?δε κανατε προσφατα εμβολιο?οχι απ'οτι θυμαμαι....μαλλον ειναι ιωσουλα αγαπουλα μου,θα κανει το 3μερο κυκλο της και θα περασει....ο πυρετος εινμαι καλο που γινεται γιατι ετσι ξεσπαει ο οργανισμος και γινεται πιο γρηγορα καλα!!!!μη στενοχωριεσαι καμαρι μου.....φφφφφφφφ!!!!!:(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ βρε αναστασακι μου....γιατι ρε γαμωτο?δε κανατε προσφατα εμβολιο?οχι απ'οτι θυμαμαι....μαλλον ειναι ιωσουλα αγαπουλα μου,θα κανει το 3μερο κυκλο της και θα περασει....ο πυρετος εινμαι καλο που γινεται γιατι ετσι ξεσπαει ο οργανισμος και γινεται πιο γρηγορα καλα!!!!μη στενοχωριεσαι καμαρι μου.....φφφφφφφφ!!!!!:(

και ο γιατρος ετσι μου ειπε ιωση... νιωθω οτι εγω τον αρρωστησα!!! φφφφφφ !!!!!:(:(:( δεν μπορω να τον βλεπω ετσι.. μακαρι να γινει γρηγορα καλα! τωρα ακομα κοιμαται.. θα μου πεις ξενυχτησαμε το βραδυ...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα, γιαβρίτσες!

Αναστασάκι μου, περαστικούλια στο γλύκα! Αχ, μωρέ ο καημενούλης... Να του κάνεις αγκαλίτσες να παρηγοριέται!!! Θα περάσει, λίγη υπομονούλα... :( Περαστικά και στο πονεμένο δοντάκι σου!

Ελενάκι μου, γλυκό να'ναι και ότι να'ναι!! χαχαχ Μιαμ, μιαμ! Κράτα μου ένα κομματακι....

Ρανιούκο, τι κάνει η μπιζουδένια;; Πολλά φιλάκια να της δώσεις!

Εμείς είμαστε καλά... Τρώει και κοιμαται η πεταλουδίτσα μου! Αρκετά ησυχούλα είναι μέχρι στιγμής! Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Αύριο θα έρθει και η γιατρός μας να μας δει και να μας ζυγίσει! :shock: Έχω ένα άγχος γιατι με το θηλασμό δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως τρώει ορεξάτη αν και κουράζεται γρήγορα η μικρούλα μου στο βυζί και την χαιδεύω για να συνεχίζει! :tongue: Επίσης κάνει συνέχεια κακούλια!!! Πολύ πάμπερ!!!! Πω πω! Μου τα έλεγαν και δεν το φανταζόμουν τόσο!!! :shock:

Έχω και ενα αγχος ακόμη... Ρουθουνίζει - χουρχουρίζει εδώ και 2 μέρες η μυτούλα της. Όχι συνέχεια και ευτυχώς όχι στον ύπνο. Ούτε στο θηλασμό ιδιαίτερα. Στο άσχετο και όταν είναι κυρίως ξύπνια και αναπνέει πιο βαθιά. Της βάλαμε 2-3 φορές φυσ. ορό και την πρώτη φορά μόνο έβγαλε και από τα 2 ρουθουνάκια από μια κλωστουλα μυξούλα. Δεν πέρασε όμως ακόμη, αλλά μυξούλα δεν μπορέσαμε να ξανατραβήξουμε. Έχω ανησυχήσει λίγο μην την κρυώσαμε και τρέχουμε στο Παίδων γιατί είναι πολύ μικρή. Κατά τα άλλα δεν δείχνει κρυωμένη. Τρώει και κοιμάται κανονικά... Εσείς τι λέτε; Τα δικά σας τόσο μικρά είχαν καμιά μυξούλα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ελενιτσα μου σε ευχαριστω πολύ!!! μυξουλες ειχε κ εμενα οχι να τρεχουν απλα ασπρες γαλατακι ειναι.. ακομη κ μεχρι τωρα εχει! πες το κ στον γιατρο οταν ερθει.. πολυ χαιρομαι που τα πας καλα κ με το θηλασμο! δεν προλαβαινω να γραψω πολλα εχω τον μικρουλη αγκαλια! φιλιααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενιτσα μου σε ευχαριστω πολύ!!! μυξουλες ειχε κ εμενα οχι να τρεχουν απλα ασπρες γαλατακι ειναι.. ακομη κ μεχρι τωρα εχει! πες το κ στον γιατρο οταν ερθει.. πολυ χαιρομαι που τα πας καλα κ με το θηλασμο! δεν προλαβαινω να γραψω πολλα εχω τον μικρουλη αγκαλια! φιλιααααααααααα

Πώς τα καταφέρνεις να τον έχεις αγκαλιά και να γράφεις!!! Εγώ όταν την έχω είμαι ακόμη στην τσίτα μην τυχόν μου πέσει.... Δεν τολμάω να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα! :? Είχε κι εσένα,ε; Χουρχούριζε η μυτούλα του πότε πότε; Τις άκουγες δηλαδη τις μυξούλες; Εγώ μερικές φορές τις ακούω.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα φιλεναδιτσες μουυυυ:(

εχω παθει σοκ με ενα βιντεακι που ειδα στο φβ!ακομα δε μπορω να συνελθω..ολο το σκεφτομαι!που εινα ο θεος τετιες ωρες απορω!γιατι να συμβαινουν αυτα σε τοσο αθωα πλασματακια!ουφφφ!ολο αυτο σκεφτομαι..ειμαι πολυ στεναχωρεμενη κ απογοητευμενη/πως μπορεις να λεγεσαι μανα εσυ!τερας!τερας!ανωμαλη γυναικα!ευχομαι θεε μου αυτο το μωρακι να ειναι σε καλα χερια τωρα που μιλαμε κ να μην ξαναζησει τετια συμπεριφορα!!να βρει την αλιθινη αγαπη απο αληθινους γονεις!!

η καρδια μου δεν μπορει να ηρεμισει μετα απο αυτο που ειδα!!:cry::cry::cry:

αν θελετε μπειτε στο πρφιλ της ματινασ μας να δειτε γιατι πραγμα μηλαω!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αχ Λενάκι μου ούτε κι εγώ μπόρεσα να το δω όλο το βίντεο! Να ψοφήσει η ρουφιάνα και να μη σώσει! Τι της έφταιξε το αγγελουδάκι;

Πεταλουδίτσα μου γλυκιά τι κάνετε; Η Πεταλουδίτσα μας τι κάνει; Τρώει και κοιμάται ε; Μπράβο κοπέλα μου! Οσο για τις μυξούλες κι εμένα είχε κι ακόμη μέχρι τώρα βάζουμε φυσ. ορό! Δεν είναι τίποτα και να μην ανυσηχείς! Ο παιδίατρος μου είχε πει πως μπορεί να είναι ξερή η ατμόσφαιρα κι αυτό παίζει ρόλο! Εγώ πήρα υγραντήρα και η αλήθεια είναι πως διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα και από τότε που τον χρησιμοποιώ έπαψε το ρουθούνισμα! Πάντως μην ανησυχείς για το βάρος της! Μία χαρούλα θα είναι! Αφού τρώει και κοιμάται μην αγχώνεσαι (αν και λογικό)!!!! Μανούλα έγινες είναι φυσιολογικό να αγχώνεσα;ι για το κοριτσάκι σου!

καλησπερα φιλεναδιτσες μουυυυ:(

εχω παθει σοκ με ενα βιντεακι που ειδα στο φβ!ακομα δε μπορω να συνελθω..ολο το σκεφτομαι!που εινα ο θεος τετιες ωρες απορω!γιατι να συμβαινουν αυτα σε τοσο αθωα πλασματακια!ουφφφ!ολο αυτο σκεφτομαι..ειμαι πολυ στεναχωρεμενη κ απογοητευμενη/πως μπορεις να λεγεσαι μανα εσυ!τερας!τερας!ανωμαλη γυναικα!ευχομαι θεε μου αυτο το μωρακι να ειναι σε καλα χερια τωρα που μιλαμε κ να μην ξαναζησει τετια συμπεριφορα!!να βρει την αλιθινη αγαπη απο αληθινους γονεις!!

η καρδια μου δεν μπορει να ηρεμισει μετα απο αυτο που ειδα!!:cry::cry::cry:

αν θελετε μπειτε στο πρφιλ της ματινασ μας να δειτε γιατι πραγμα μηλαω!!!

αχ λενακι μου εγω δεν τολμησα να πατησω να παιξει το βιντεο!!:shock::shock:

Πώς τα καταφέρνεις να τον έχεις αγκαλιά και να γράφεις!!! Εγώ όταν την έχω είμαι ακόμη στην τσίτα μην τυχόν μου πέσει.... Δεν τολμάω να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα! :? Είχε κι εσένα,ε; Χουρχούριζε η μυτούλα του πότε πότε; Τις άκουγες δηλαδη τις μυξούλες; Εγώ μερικές φορές τις ακούω.

εχω εκπαιδευτει!!!:tongue::tongue::tongue: κ μενα μου εκανε ολο χουρ χουρ...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αχ Λενάκι μου ούτε κι εγώ μπόρεσα να το δω όλο το βίντεο! Να ψοφήσει η ρουφιάνα και να μη σώσει! Τι της έφταιξε το αγγελουδάκι;

Πεταλουδίτσα μου γλυκιά τι κάνετε; Η Πεταλουδίτσα μας τι κάνει; Τρώει και κοιμάται ε; Μπράβο κοπέλα μου! Οσο για τις μυξούλες κι εμένα είχε κι ακόμη μέχρι τώρα βάζουμε φυσ. ορό! Δεν είναι τίποτα και να μην ανυσηχείς! Ο παιδίατρος μου είχε πει πως μπορεί να είναι ξερή η ατμόσφαιρα κι αυτό παίζει ρόλο! Εγώ πήρα υγραντήρα και η αλήθεια είναι πως διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα και από τότε που τον χρησιμοποιώ έπαψε το ρουθούνισμα! Πάντως μην ανησυχείς για το βάρος της! Μία χαρούλα θα είναι! Αφού τρώει και κοιμάται μην αγχώνεσαι (αν και λογικό)!!!! Μανούλα έγινες είναι φυσιολογικό να αγχώνεσα;ι για το κοριτσάκι σου!

Αχ, Ιωαννάκι μου, ευχαριστώ πολύ για το θαρρος που μου δίνεις! Ελπίζω να μην είναι κάτι, αύριο θα έρθει και η γιατρός και θα της πω να το κοιτάξει! Ναι ρε γμτ, αγχώνομαι! Όσο είναι κούτσικη έχω πολύ το νου μου! Οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες,ε;;; Έτσι μου φαίνεται αν και είναι σχετικα ήσυχη η πεταλουδιτσα! Είναι μαλλον μεχρι να μπουμε σε προγραμμα.. Ο θηλασμος πολυ μεγαλη δεσμευση! Όλη την ώρα εισαι με το βυζι έξω! Ασε που θηλαζει με το πάσο της η κυρια και κανει ταυτοχρονα και κακα και δωστου αλλαγμα και πανω που ειναι ετοιμη να κοιμηθει στο βυζι αναστατωνεται παλι και μετα λοξυγγας και έτσι παει η μερα μας! :tongue: Θέλω όμως να συνεχισω να τη θηλαζω και ελπιζω να αντεξω! :shock: Καθε αρχη και δυσκολη λενε.... Οσο για τον υγραντηρα, εχω στο δωματιο υγρομετρο και δειχνει οτι έχει υγρασια στο υπνοδωματιο που την εχουμε γυρω στο 50-60 %. Νομιζω ειναι καλα.

Εσεις πώς είστε;; Τελειες οι φωτο του μικρουλη σου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, Ιωαννάκι μου, ευχαριστώ πολύ για το θαρρος που μου δίνεις! Ελπίζω να μην είναι κάτι, αύριο θα έρθει και η γιατρός και θα της πω να το κοιτάξει! Ναι ρε γμτ, αγχώνομαι! Όσο είναι κούτσικη έχω πολύ το νου μου! Οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες,ε;;; Έτσι μου φαίνεται αν και είναι σχετικα ήσυχη η πεταλουδιτσα! Είναι μαλλον μεχρι να μπουμε σε προγραμμα.. Ο θηλασμος πολυ μεγαλη δεσμευση! Όλη την ώρα εισαι με το βυζι έξω! Ασε που θηλαζει με το πάσο της η κυρια και κανει ταυτοχρονα και κακα και δωστου αλλαγμα και πανω που ειναι ετοιμη να κοιμηθει στο βυζι αναστατωνεται παλι και μετα λοξυγγας και έτσι παει η μερα μας! :tongue: Θέλω όμως να συνεχισω να τη θηλαζω και ελπιζω να αντεξω! :shock: Καθε αρχη και δυσκολη λενε.... Οσο για τον υγραντηρα, εχω στο δωματιο υγρομετρο και δειχνει οτι έχει υγρασια στο υπνοδωματιο που την εχουμε γυρω στο 50-60 %. Νομιζω ειναι καλα.

Εσεις πώς είστε;; Τελειες οι φωτο του μικρουλη σου!

Μπράβο κοριτσάκι μου για το θηλασμό! Για όσο μπορέσεις να τη θηλάσεις καλό είναι! Σαφώς και είναι δέσμευση αλλά..... πολύ ωραία δέσμευση εεεε;;;;; Τις ημέρες που θήλασα το μπέμπη δεν τις αλλάζω με τίποτα στον κόσμο! Η υγρασία είναι πολύ καλή και για τις μυξούλες να μην ανησυχείς! Ολα τα παιδάκια έχουν κι αν όχι όλα τα περισσότερα! Εμείς τώρα όχι και τόσο αλλά καμιά φορά του ρίχνω φυσ. ορό! Καλό κάνει κακό όχι! Αυτό για τις 40 μέρες είναι αλήθεια θέλει υπομονή και θα δεις που θα μπει και σε σειρά και σε πρόγραμμα αρκεί να είσαι κι εσύ χαλαρή! Τα μωράκια μας τα αντιλαμβάνονται όοοοοολα!!! Εμένα τώρα τρώει το τελευταιο εδώ και 20-25 μέρες στις 10.30 το βράδυ και ξυπνάει στις 6.30 το πρωί! Αχ κοριτσάκι μου αύριο γιορτάζουμεεεεεεεεεε!!!!! ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣΣΣΣΣ!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Αναστασακι μου γλυκο:(:(:(ελπιζω να ειστε καλα!!!

Λενακι μου νοστιμο το γλυκακι και δροσερο!!και ουτε πολυ βαρυ!;)

Ματινακι μου!!!ειστε καλα??να σου πω ..επειδη εχω πει οτι θελω να ακολουθησω τους ρυθμους της μπορει να αποθηλαζω για καιρο!χιχιχιχ!!!θα ξεκινησω να εφαρμοζω το δεν προσφερω δεν αρνουμε...αυτο κανω δηλαδη εδω και 10 μερες!εε!!!μην φανταστεις οτι αλλαξε και τιποτα!χιχιχιχ!!!!ηρθε η μανουλα παντως και χαλαρωσα λιγακι!επαιζε με την μικρη και εκανα τις δουλεις μου λιγο πιο ανετα!αν και το νσπιτι εγινε πιο χαλια!!!πως εγινε αυτο τωρα ελα ντε???αλλα σημερα ειναι πεντακαθαρο και το χαιρομαι!!!

Ιωαννακι μου !καλα καλα θα το κανετε κοριτσακι μου που θα φυγετε!να πανε ολα καλα ευχομαι!!

Πεταλουδιτσα μου δεν ειναι τιποτα μαλλον!θα κανει πολλα που θα σου φαινονται παραξενα θα χουρχουριζει θα ρουθουνιζει θα ανασαινει πιο γρηγορα ή πιο αργα ολα καλα θα ειναι θα δεις!τα κανουν αυτα τα μωρακια!!και το φτερνισμα ειναι τελειως φυσιολογικο!

εμεις ειμαστε ευδιαθετες αλλα λιγο αρωστουλες!μυξουλες και βυχαλακι αυτο που με ανησυχει παραπανω ειναι η δυαρρια...3η μερα σημερα!ελπιζω να μην κρατησει πολυ!παω να την αλλαξω!!!

ΑΑΑΑ!!!ρανακι μου!!!!γειαααααααα!

και γιωτακι!!!!!

αα!!και το βιντεακι λιγο το ειδα !!!πρεπει να της παρουν τα παιδια επιγοντως !μακαρι να κανει καποιος κατι!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Γεια σας, φιλεναδίτσες μου!

Χρυσανθάκι μου περαστικά στο κοριτσάκι σου! Θα περάσει γρήγορα μωρε... :rolleyes: Δωσε της φιλακια στα πατουσακια!

Ιωαννακι μου, με το καλο να πατε να τακτοποιηθείτε στις νεες σας δουλειες και να ζειτε άνετα και καλα! Τωρα το διαβασα... Κι εμεις το ιδιο θα καναμε αν ειχαμε την ευκαιρια, να εισαι σιγουρη!

Ηρθε η γιατρός μας και μας βρηκε μια χαρα. Ειναι φυσιολογικο μας ειπε να εχει αυτο το ρουθουνισμα και τις μυξουλες οι οποιες πιθανον να ειναι και απο το γαλατακι που ανεβαινει μετα το φαγητο... Πηραμε και μια χαρα βαρος και λιγο περισσοτερο απο αυτο που περιμενε! :P Ειναι φαγανη ευτυχως και εγω εχω γαλατακι! Αυριο θα ερθει σπιτι ο γυναικολογος μου να μου βγαλει τα ραμματα...:? Ποναει αυτο;;; :|

Φιλακια σε όλες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, φιλεναδίτσες μου!

Χρυσανθάκι μου περαστικά στο κοριτσάκι σου! Θα περάσει γρήγορα μωρε... :rolleyes: Δωσε της φιλακια στα πατουσακια!

Ιωαννακι μου, με το καλο να πατε να τακτοποιηθείτε στις νεες σας δουλειες και να ζειτε άνετα και καλα! Τωρα το διαβασα... Κι εμεις το ιδιο θα καναμε αν ειχαμε την ευκαιρια, να εισαι σιγουρη!

Ηρθε η γιατρός μας και μας βρηκε μια χαρα. Ειναι φυσιολογικο μας ειπε να εχει αυτο το ρουθουνισμα και τις μυξουλες οι οποιες πιθανον να ειναι και απο το γαλατακι που ανεβαινει μετα το φαγητο... Πηραμε και μια χαρα βαρος και λιγο περισσοτερο απο αυτο που περιμενε! :P Ειναι φαγανη ευτυχως και εγω εχω γαλατακι! Αυριο θα ερθει σπιτι ο γυναικολογος μου να μου βγαλει τα ραμματα...:? Ποναει αυτο;;; :|

Φιλακια σε όλες!

Αχ τι καλά, μπράβο Ελενάκι μου! Πολύ καλά τα νέα σου! Πήρε βάρος η μπουμπού; Αρα έχεις γαλατάκι και σίγουρα χορταίνει! Τι καλά!!! Γιατί θα σου κόψει τα ράμματα; Σου έκανε εξωτερικά; Εμένα μου έκανε εσωτερικά και από πάνω πλαστική και δεν φαίνεται τίποτα! Δεν χρειάστηκε δηλαδή να κόψω ράμματα τα αφομοίωσε ο οργανισμός! Ισως άλλη τεχνική αυτή! Πάντως πολύ καλά τα νέα σας! Μπράβο κουκλίτσα μου!

Καλησπέρα κοριτσια! θα θελα να προστεθω και γω στο ομορφο παρεακι σας..εμπαινα και παλαιοτερα στο forum αυτο.εχει λιγο καιρο που σας διαβαζω και ειναι σα να σας ξερω λιγακι...να σας συστηθω λοιπον ! ειμαι η βασω απο θεσσαλονικη και εχω μια μπεμπουλα 4 μηνων!

as1cCpn-M3-0000Mzkyc3wwMDk2OThzfA.gif

an1cM8E-O7-1110MTA3NzdkfDQ2NzczNTNkYXw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...