Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!! τι κανετε????? δεν προλαβαινω να μπαινωω κ πολυ! οταν κοιμαται ο μικρος λιγο κοιταω να κανω φαγητο κ καμια δουλιτσα... μετα θελει συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του!! εχω χασει τιποτα???????/ ελπιζω ολα καλα ε???????/ αν προλαβω θα σας δια βασω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου!! τι κανετε????? δεν προλαβαινω να μπαινωω κ πολυ! οταν κοιμαται ο μικρος λιγο κοιταω να κανω φαγητο κ καμια δουλιτσα... μετα θελει συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του!! εχω χασει τιποτα???????/ ελπιζω ολα καλα ε???????/ αν προλαβω θα σας δια βασω!!!

γεια σου αναστασακι μου! καλα ειστε? μια απο τα ιδια!!! τα απογευματα θελει συνεχεια παιχνιδια δεν κοιμαται καθολου, το πρωι ευτυχως κοιμαται κ προλαβαινω οπως λες φαγητο κ δουλειες!

ξεχασα!!!!!!!!!!!! πεταλουδιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! τι ομορφο κοριτσακι ειναι αυτο, το μικρο μας το παιδακι! τι καλο!!!!

να σας ζησει, να το χαιρεσται!!!!!!:P

Ευχαριστώ πολύ Γιωτούλα μου!!! Να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου! Πολλά φιλάκια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

τσαα~:tongue:

ναι οπως βλεπετε ακομα να πεσω για υπνο!

εγραψα τελικα στις απανταχου θηλαζουσες για τον θηλασμο μονο απο το ενα στηθος!περημενω κιαλες απαντησεις για να δουμε!εμεις συνεχιζουμε μονο με το ενα!;)

που λετε εφτιααξα ενα γλυκο πριν λιγες ωρες!αυτο εδω!http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskotozele.html?src=relsinpar

αυτο απλα με φρυγανιες οχι με μπισκοτα!σιγουρα θα την ξερετε!

πρωτη φορα το φτιαχνω!ακομα περημενω να πηξει το ζελε για να το βαλω πανω στη κρεμα!:oops:ελεος!τι το θελα βραδυατικα!επισης τι εκενα η χαζη!ειπα να ριξω απο πανω το μιγμα του ζελε κ ασ μην ειχε πηξει ετσι δοκιμαστικα ξεκινησα να ριχνω κ εβλεπα οτι η κρεμα ηταν σταθερη κ σφιχτη κ δεν αλειωνοταν κ συνεχιζω κ τσουπ γκρινιαζει ο μικρος ο οποιος κοιμοταν..αφηνω το γλυκο στο ψυγειο [αω θηλαζω κ επιστρεφω κ τι βλεπω χαχαχχαχαχαχαχα γελω κ μονη τωρα..παει ο ζελεςςςςςς:tongue::tongue::tongue:ναι !ναι! ναι!

ειχε φτασει στο πατο του πυρεξ!ουφφφφ λεω οχι δνε μπορει να μου συμβαινει αυο!το ειχα αφησει το γλυκο ροζ απο πανω κ το βρηκα παλι λευκο χαχαχχαα!δεν πειραζει την αλη φορα θα ξερω..τωρα περημενω να πηξει το αλο μπολακι με ζελε που εχω στο ψυγειο κ θα το απλωσω απο πανω να τελειωνουμε επιτελους!:rolleyes::tongue::tongue:

αυταααααα!

καληνυχτααααααααα!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!που ειστε?

κοιμησα τον μικρουλη κ τωρα παω να ετοιμασω καφεδακι!κερναω κ γλυκακι ελατεεεεε:Pκαλο βγηκε αν κ οχι τελειο οπως το περημενα!την επομενη φορα θα το κανω σε αλο σκευος!τελικα θελει αν λετπο σκευος κατι σαν ταψι ισως για να μην βγει χοντρο κομματι!ετσι το ειχα φαει εγω σε μαι καφετερια που μας το φεραν!την επομενη φορα θα ξερω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου κου....τι κανετεεεε???

ερημιες εεεε????που να ρθει και το καλοκαιρι...................

εμεις πηγαμε βολτιτσα στο μπαμπα μας,ηπιαμε καφεδακι και γυρισαμε πριν λιγο....

το βραδυ θα βγουμε με ενα φιλικο ζευγαρι που εχει επετειο....

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....χαχααχαχαχαχαχ....κι εγω την εχω πατησει μ'αυτο το γλυκο οπως ακριβως κι εσυ....απογοητευτηκα και δεν το ξανακανα.....χααχχαααχααχα.....μια μιαμ μιαμ,.....τα αντρακια μας τι κανουν?????μακια πολλααααααααααααααααα

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μουουουουουουουουου....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλησπερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? εμεις πλεον σηκωνομαστε αργα το πρωι... 10.30 με 11.00 κ εγω μαζι του πολλες φορες!!:tongue::tongue:

μετα θα φαμε θα κατευουμε κ καμια βολτιτσα... κ δεν προλαβαινω να μπω:( θα το ρυθμισω που θα παει!!! προσπαθησα κανα δυο φορες να του αλλαξω το προγραμμα να κοιμαται πιο νωρις κ να ξυπναει πιο νωρις αλλα ματαια.... κ τωρα δεν ξερω αν προλαβω να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αααααα...καλεεεεεε....ξεχασα να σας πω οτι 15 σεπτεμβρη θα κανουμε μπλουμμμμμμμμμμμ στημ κολυμπηθρααααααα!!!!χαχαχαχα.....

αυταααα....φιλακιαααα

με το καλό ρανιακι μου!! κλεισατε τελικα ε?? μπραβοοοοοοο!!!!!!!!

τσαα~:tongue:

ναι οπως βλεπετε ακομα να πεσω για υπνο!

εγραψα τελικα στις απανταχου θηλαζουσες για τον θηλασμο μονο απο το ενα στηθος!περημενω κιαλες απαντησεις για να δουμε!εμεις συνεχιζουμε μονο με το ενα!;)

που λετε εφτιααξα ενα γλυκο πριν λιγες ωρες!αυτο εδω!http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskotozele.html?src=relsinpar

αυτο απλα με φρυγανιες οχι με μπισκοτα!σιγουρα θα την ξερετε!

πρωτη φορα το φτιαχνω!ακομα περημενω να πηξει το ζελε για να το βαλω πανω στη κρεμα!:oops:ελεος!τι το θελα βραδυατικα!επισης τι εκενα η χαζη!ειπα να ριξω απο πανω το μιγμα του ζελε κ ασ μην ειχε πηξει ετσι δοκιμαστικα ξεκινησα να ριχνω κ εβλεπα οτι η κρεμα ηταν σταθερη κ σφιχτη κ δεν αλειωνοταν κ συνεχιζω κ τσουπ γκρινιαζει ο μικρος ο οποιος κοιμοταν..αφηνω το γλυκο στο ψυγειο [αω θηλαζω κ επιστρεφω κ τι βλεπω χαχαχχαχαχαχαχα γελω κ μονη τωρα..παει ο ζελεςςςςςς:tongue::tongue::tongue:ναι !ναι! ναι!

ειχε φτασει στο πατο του πυρεξ!ουφφφφ λεω οχι δνε μπορει να μου συμβαινει αυο!το ειχα αφησει το γλυκο ροζ απο πανω κ το βρηκα παλι λευκο χαχαχχαα!δεν πειραζει την αλη φορα θα ξερω..τωρα περημενω να πηξει το αλο μπολακι με ζελε που εχω στο ψυγειο κ θα το απλωσω απο πανω να τελειωνουμε επιτελους!:rolleyes::tongue::tongue:

αυταααααα!

καληνυχτααααααααα!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

χααχαχαχχα λενακι μου υποβρυχιο εγινε! χααχχαχαα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

με το καλό ρανιακι μου!! κλεισατε τελικα ε?? μπραβοοοοοοο!!!!!!!!

χααχαχαχχα λενακι μου υποβρυχιο εγινε! χααχχαχαα

κου κου κου....τι κανετεεεε???

ερημιες εεεε????που να ρθει και το καλοκαιρι...................

εμεις πηγαμε βολτιτσα στο μπαμπα μας,ηπιαμε καφεδακι και γυρισαμε πριν λιγο....

το βραδυ θα βγουμε με ενα φιλικο ζευγαρι που εχει επετειο....

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....χαχααχαχαχαχαχ....κι εγω την εχω πατησει μ'αυτο το γλυκο οπως ακριβως κι εσυ....απογοητευτηκα και δεν το ξανακανα.....χααχχαααχααχα.....μια μιαμ μιαμ,.....τα αντρακια μας τι κανουν?????μακια πολλααααααααααααααααα

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μουουουουουουουουου....

αχ κοριτσακια μουυυυυυ οτι να ναι με το γλυκο!γευστικο βγηκε δεν λεω αλα παραπανω γλυκο μου φανηκε~

κ συ τα ιδια επαθες ε ρα νιουκο μου!εγω παντως θα την ξανακανω αλα με αλη κρεμα πιο πηχτη!κ θα την κανω κ σε αλο ταψι!

Αναστασακι μουυ κοιμαται καλα ο μπεμπης ε!αχ τι ωραια!μεις κοιμομαστε απο της 9 ..τα μωρα δηλαδη εγω παω 11 κ ξυνανε κ τα δυο 7!:rolleyes:αλα προτιμω ετσι γιατι ξεκουραζομαι κ γω λιγο στον καναπε με το που πεφτουν για υπνο!

περημενω την κοπελα του αδερφου μου να δοκιμασει κ αυτη το υποβρυχιο μου!

φιλακιααααααααααα!

πολες ερημιες παντως σημερα!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

bonjourrrrrrrrrrrrrrrrrr......τι κανετε κοριτσακια μου?εγω πινα καφεδακι και φτιαχνω φαγακι....καρμποναρααααααα....και μονο που τη μυριζω μου τρεχουν τα σαλια αλλα δε λεει να φαω πρωι πρωι.....χααχαχααχαχαχ....το μπιζουδακι κοιμαται!!!!

αναστασακι μου το εβγαλες τελικα?????καλη αναρωση μωρε....δεν υπαρχει χειροτερος πονος....παναγια μου....αντιβιωση σου εδωσε?????

ιωαννακι μουουουου θα φυγετε τελικα?????δεν το πιστευωωωωω!!!!φφφφφφφ.....

να εχετε μια καλυτερη τυχη εκει αγαπουλα μου....αλλα θα μιλαμε ναι?????μη γινεις ελβετη και μας ξεχασεις?????γερμανικα μιλουν εκει?γαλλικα νομιζα!!!!

χρυσανθουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....κατεφθασε βοηθειαααααααα?????χαχαχαχα.....παλι καλα!!!!αχ αυτες οι μανουλες....ετσι θα κανουμε κι εμεις......χιχιχιχιχιχι....μακια πολλα!!!

λενιω μουυυυυυυ ωραιο ε?φαε και για μενα....την επομενη φορα θα σου βγει καλυτερο!!!!!!!

ματινακι ,.νατασακι,ποπακι,κατιουλα,γιωτακι φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις οχι καλα! τα ξημερωματα που σηκωθηκα επιασα τον μικρο και ειχε πυρετο τυ εδωσα συροπακι και τωρα τον βλεπω παλι να ανεβαζει... δεν εχει ουτε μυξουλες ουτε τιποτα... πηρα τον γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθησω και ξαναμιλαμε..:(:(:( ειμαι πολυ στεναχωρημενη... το γιαβρι μου, μου χαμογελουσε με κατακκοκινα ματακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...