Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας, γλυκές μου φιλεναδούλες!!!!! :P:p:p

Σας χιλιοευχαριστω πάρα πολύ όοοοολες!!!! Σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικάσίας κι έπαιρνα κουράγιο!!!!! :rolleyes:

Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που τελείωσαν όλα καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας που προστάτευσε εμένα και το πεταλουδάκι μου!! :D

Γυρίσαμε εχθες το μεσημέρι στο σπίτι μας και το γλυκο ταξίδι ξεκίνησε!!! Έμεινα στην κλινική 3 βράδια ευτυχώς γιατί το τρίκλινο δεν παλεύοταν..Πολλή φασαρία και ζέστη! ΟΥΦ!! Σπίτι μας σπιτάκι μας!

Έχουμε μια μπουμπου γλυκούλα που κάνει όλο γκριματσούλες τελειες! Τη χαζεύουμε και γελάμε! χιχιχι Εγινα μανουλα και δεν το πιστευω ακομη!!! :tongue:

Είναι σχετικά ήσυχη επειδη κοιμαται αρκετα.Κλαιει όταν τα κάνει και όταν πειναει. Τη θηλάζω αποκλειστικά, αλλά επειδη ειναι μικρουλα και νυστάζει - κουραζεται γρηγορα δεν τραβαει πολυ γαλα και δεν βλεπω κιολας ποσο τραβαει με αποτελεσμα χθες να ψιλοπετρωσει το ενα στηθος και να ποναω λιγακι... Κανω ηδη ζεστες κομπρεσες και μαλαξεις και τραβαω με το θηλαστρο καθε 3-4 ώρες και της το δινω με μπουκαλι μεχρι να δω οτι στρωνει και η ροη γαλακτος και η μπεμπα και το πετρωμα. Αυριο θα ερθει η παιδιατρος στο σπιτι το μεσημερι να τη δει!

Προχθες ανεβασε λιγακι ικτερο. Πηγες 11.9 και τη βαλαμε το βραδυ εκεινο στη λαμπα για να βγουμε πιο ησυχοι την Κυριακη. Για να δουμε πώς θα τη βρει η γιατρός μας.

Η καισαρική ήταν πιο ευκολη απο αυτο που φανταζομουν, απλα ζοριστηκα λιγακι την ωρα που την τραβαγανε για να βγει.... Ενιωθα ενα αργο και δυνατο ξεκοιλιασμα απο κατω απο το στηθος μεχρι κατω χαμηλα! Καταλαβα εννοειται ετι τη βγαζανε εκεινη την ωρα, ημουν ψυχραιμη, αλλα αγχωνομουνα μεχρι που θα φτασει αυτη η πιεση μεχρι να βγει! Λεω στη φαση εκεινη του γιατρου μου "πολυ ξεκοιλιασμα νιωθω γιατρε" και μου απανταει "ακριβως οπως το λες ειναι!" χαχαχα! :shock: Μετα ολα καλα! Τη ειδα πριν κλαψει με το που βγηκε και ηταν στα χαμενα το κοριτσακι μου! Ενα γουρλωμα πανικου ειχε! χιχιχι Δεν το πιστευα οτι ηταν δικια μου και ακομη δεν το πιστευω, κοριτσακια μου! :P Η ευτυχια στο μεγαλειο της, ειχατε ολες δικιο!!! ;)

Σας στελνω μερικες φωτογραφιες της!

http://my.imageshack.us/v_images.php

Eλενιτσα μου γλυκια μανουλιτσα τι κανεις???? Το γλυκο πεταλουδακι μας πως ειναι????? Αχ καμαρι μου ποσο συγκινημενη νιωθω που γεννηθηκε και το τελευταιο μωρο της παρεας και ολα πηγαν μια χαρα! Τελευταιο μωρο εννοω απο τα τελευταια της λιστας...εχουμε να υποδεχτουμε ακομα πολλα!!!!

Ειναι ησυχουλα και κοιμαται το μαναρακι μας πολυ ε??? Μπραβο το κοριτσι μας! Ειδα και τις φωτο....φτου φτου σκορδα ειναι μια κουκλα!

Ειδες που η ευτυχια δεν περιγραφεται?????? Αχχχχχχ.....και εμεις σημερα ειχαμε παει στους γονεις μου και ειδα φωτο που ειχαν τραβηξει τον μπεμπη με το κινητο οταν ηταν 2 ωρων που μου το φερανε στο δωματιο....τις ειχα ξεχασει οτι τις ειχαν και συγκινηθηκα πολυ που τον ειδα νεογεννητο παλι. Εγω τον ειχα τραβηξει φωτο την επομενη μερα...εκεινη την στιγμη που μου τον εφεραν δεν ειχα μυαλο για φωτο μιας και ηθελα μονο να τον κραταω αγκαλια και να τον θηλαζω....θα εμφανισω αυτες απο το κινητο της μαμας μου και του μπαμπα μου...!!!!!

Πω πω Ελενιτσα μου ενιωσες ξεκοιλιασμα την ωρα της καισαρικης ε? Ανατριχιασα....καθε γεννα εχει τα δικα της! Εγω με τον φυσιολογικο τοκετο μετα τις ωθησεις που εκανα καταλαβα οτι τον τραβηξε ο γιατρος...ενιωσα τα ποδαρακια του και ηταν τελεια αισθηση!!!!! Αχ γερα να ειναι τα παιδακια μας!!!!!

Ελενιτσα μου και παλι να σας ζησει και να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!

Φιλακια πολλα και να δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια στα πατουσακια της!!!!

Σας αγαπαμε πολυ πολυ!!!!!

((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια! Τι κανετε????

Εμεις ειμαστε καλα οσο παμε και ανταρτευουμε και κανουμε συνεχεια διαφορα καινουρια κολπακια που τρελενουν την μαμα και τον μπαμπα!

Δεν εχω προλαβει να σας καλοδιαβασω αλλα δεν προλαβαινω γιατι εχω πολυ σιδερο και λεω να το τελειωσω σημερα...δεν μπορω να μαζευτω με τιποτα! Θα φωναξω ενισχυσεις μαμα και πεθερα δεν παει αλλο!!!!!!

Θα μπω αυριο πρωτα ο Θεος να σαε διαβασω.....

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!!!

Καλο βραδακι να εχουμε!!!!!!

i_love_you_hearts_swinging_md_wm.gif

καλησπερα κοριτσια ! τι κανετε?? δεν προλαβα να σας διαβασω! προλαβα ομως και ειδα φωτο απο την μπεμπα της ελενης! την μικρη πεταλουδιτσα!!!!!!!!!! λενακι μου ειναι μια κουκλα!!!!!!!!!!! τι μαλλακι ειναι αυτο? πλουσιο!!!:P αχχχχχχχ σε εκεινη την φωτο που αποκοιμηθηκε στο στηθος σου ειναι γλυκααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να την χαιρετσε και παλι κοριτσι μου!!!!!!!!!

εμεις γυρισαμε σημερα απο το χωριο! καλα ηταν! τωρα ο μικρος κοιμαται και εμεις αραζουμε εδω λιγο! θα τα πουμε αυριο! φιλακια!!!!!!!!!!!!!!! καληνυχτααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα τσουπρακια ομορφα.....τι μου κανετε????

εγω πινω καφεδακι,εχω βαλει love songs και το μπιζουδι τραγουδαειιιιιι....χααχαχαχαχαχα....τι πλακα εχουν?????θα τη φαω σας λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοπελιες!!!!! Τι κανετε????????

Εμεις ειμαστε καλα....κουναμε χερια ποδια σαν τρελοι και λεμε κουβεντουλες ενα σωρο...αχαχαχαχ για φαγωμα ειναι!!!!!!

Αφηστε που δεν εχει σταματησει απο το πρωι πρωι να κανει τον ταρζαν χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!!!

Ρανια ουουουου τραγουδαει η μπιζουδενια μας????? Πολυ γελιο....μαρη ποτε θα συνατηθουμε γ@μω το κερατο μου?????? Το μαγαζι ακομα να πουληθει ε??? Ουφφφφ....και η μανα μου εδω και 2 χρονια εχει βαει πωλητηριο στο περιπτερο και δεν εχει ζυγωσει ατομο....απο 20 χιλιαρικα εχει πεσει στα 8 πλεον και αν βρεθει κανεις και της κανει παζαρια θα το ριξει ακομα...τι να κανει????? Τον σεπτεμβρη κλεινει 15ετια στο τεβε και λεει να το παρατησει αν δεν πουληθει....δυσκολα τα πραγματα αφηστε τα!!!!! Δωσε πολλα πολλα φιλια στην τραγουδιαρα μπεμπουλα μας!!!!!

Αναστασακι μου γυρισατε απο το χωριο?Πως περασατε????? Το αντρακι μας τι κανει???? Πολλα ρουφηχτα φιλια να του δωσεις!!!!

Γιωτουλα μου τι καλα που ειναι καλα η μπουμπουδενια...αλλα και ο αντρουλης σου...περασε η παλιο ιωση και ηρεμισατε! Με το μαγαζι κι εσεις λετε να το κλεισετε ε? Μακαρι να πανε λιγο καλυτερα τα πραγματα ρε γμτο! Αχχχχ....που θα φτασουμε ακομα!!!!! Φιλια στην μπουμπου μας!!!!

Ποπακι μου καλοοοοοοο....τι κανεις βρε ψυχη????? Η πριγκιπεσα μας εχει ζωηρεψει ε???? Μαναρι μου.....δοντακια δεν ειναι αναγκη να βγαλει νωρις...πιο γερα γινονται οταν αργουν να βγαλουν!!!!! Κατα τ'αλλα κομα να σε φωναξουν για δουλεια ε? Ουφφφφφφ....τι θα γινει μ'αυτο το θεμα πια...η ανεργια εχει φτασει το κοκκινο....ουφφφφ....κι εγω πιστευα οτι μπορει να εβρισκα καμια δουλεια...σιγα! Ρουφηχτα φιλια στην πριγκιπεσα μας!

Λενιωωωωω????? Ειδα τις δημοσιευσεις σου στο φεις για την χρυση αυγη...ειδες ποιους ψηφισε ο Ελληνας??? Τρομαζεις μονο που τους βλεπεις...τα μικρουλια σου τι κανουν???? Δωσε φιλια πολλα πολλα!!!!

Χρυσανθακι μουυυυυυυ????? Βοηθεια απο την μανουλα ε??? Πολυτιμη αυτη η βοηθεια...τελικα θα αποθηλασεις ε??? Οπως νιωθεις καλυτερα καμαρι μου! Αλλωστε ειπαμε οτι της εχεις δωσει αρκετο καιρο το πολυτιμο γαλα σου!!!!! Φιλια πολλα στα πατουσακια της Χριστινουλας μας!!!!!

Κατια μου που εισαι????? Ολα καλα με την μικρουλα σου???? Δουλευεις και εχεις κουραση ε? Σε καταλαβαινω...εδω εγω που δεν δουλευω και ειμαι κομματια ολη μερα που τρεχω με το σπιτι και τον μπεμπη...ολα μονη μου! Ναι ξεκινησαμε κρεμουλες και απο χθες εφαγε και φρουτο το πρωι....καλε ξεχασα να σας το πωωωωω......ξινιστηκε λιγο στην αρχη αλλα μετα οταν σταματησα να του δινω αρχισε να γκρινιαζει...αχαχαχ του ειχα φτιαξει και γαλα ομως οποτε το ηπιε και ησυχασε!!!!!Φιλια στην μπουμπου σου!

Νατασαραααααααα?????Που εισαι μαρη????Μπες να μας πεις κανενα νεο....η αδερφουλα σου τι κανει????? Το λουλουδακι μας?????? Φιλια πολλα πολλα!

Ιωαννακι μουυυυυυ????? Που εισαι καμαρι μου? Τι κανει ο πανκ πριγκιπας μας???? Αποφασισατε τελικα τι θα κανετε???? Θα μας φυγετε????? Δωσε πολλα φιλια στον μπουμπουκο μας!!!!!!!

Καλε ξεχασα καμια???? Το μυαλο μου αυτη την στιγμη δεν με βοηθαει....

καλημερουδιααααααααααααααααααα:P

τι κανετεεεεεε?

εμεις εδω με τον Μιχαλακη..ο μικρουλης κοιμηθηκε πριν λιγο κ εγω απολαμβανω τον καφε μου!(νες νετακφεινε αχχ πολυ μαρεσει κ φυσικα ενα κομματι απο το σουφλε σοκολατα σπου εκανα χθεσ κ εχει μεινει μονο ενα μικρο κομματι..ηρθε η κοπελα του αδερφου μου χθεσ κ ξετρελαθηκε κ της εδωσα κ για το σπιτι δυο κομματια ):tongue:

Πεταλουδιτσα μουυυυυυυ ειδα τις φωτο τελικα!:P:pειναι μια κουκλα χωρις υπερβολες πολυ ομορφο το κοριτσακι σου!φτου φτου σκορδα!

Ματινακι μου τι κανετεεε?ο ταρζανικοσ φωναζει ε!χαχαχαχ το γιαυρι μου!ειναι για φαγωμα τελειωσε δνε το συζητω!:P

οσο για τυην χρυση αυγη εχω παθει σοκ δεν τα ηξερα ολα αυτα!θεουλη μου!σατανισμενοι!ποιοι τους ψηδισαν θα θελα ν αξερα...αλητες θα ταν!πωπωωωωωω χθες αργα τα διαβασα κ με ειχε πιασει ενα ψυχοπλακωμα αλο πραγ,α..ημουν κ μονη τα μωρα κοιμοντουσαν κ ηθελα τοσο πολυ να ειναι ο αντρας μου μαζι μου εκεινη την ωρα αλα δουλευε!τον πηρα τηλ κ ειχε πολυδ ουλεια οποτε δεν μπορεσαμε να μιλησουμε κ εμεινα με το ψυχοπλακωμα στη καρδια!ουφφφφφ..σκεφτομουν τα παιδακια μας σε τι κοσμο μεγαλωνουν με τοση βια κ φανατισμο..ρατσισμο!:(:cry:

Αναστασακι μου καλο εισασταν στο χωριο!τι ωραια!ξεσκασατε!να μου φιλισεις τον αντρακι σου!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυ τραγουδιστρια το μπιζουδακι ε!αχ μωρεεεεεε!να της δωσεις πολα φιλακιαααααααα!

Χρυσανθακι μουυυυυυυυυυυυ τι καλα που ηρθε η μανουλααααααααα:Dμπραβοοοοοοο!τωρα θα ανεβεις κ συ λιγακι κ θα ξεκουραστεις!

Ιωαννακι μουυυυυ οντως πολυ καλη ευκαιρια αυτη που σας δινεται..σε καταλαβαινω ομως γιατι κ μεις ειμαστε με το ενα ποδι να φυγουμε κ οσο το σκεφτομαι με πιανει κατι..φυσικα κ μενα ο αδερφος μου ειναι εξωτερικο αλα θα θελα κ τους γονεις μου μαζι!κ συ το καλο ειναι οτι η αδερφουλα σου θα ειναι μαζι σου κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο!τι να πω!ετσι οπως μας κανανε δεν ξερεις τι να κανεις!σκεφτεσαι το καλο των παιδιων σου@ευχομαι οπια αποφαση κ να παρετε ολα να σας πανε καλα!

ξεχασα καμια????

αυταααααα νομιζωωωωωω!

σκεφτομαι να παω στην μαμα μου σημερα ,περιμενω κ το δωρακι του αδερφου μου αλα κομα να ερθει γιαυτο φοβαμαι να φυγω απο το σπιτι!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ καλε ξεχασα!:(

Γιωτακιιιιι τι κανετεεε?σε πεθυμησααααα!χαθηκες!πς εισαι?η μπεμπουλα καλα ε!πως τα πατε με τα φαγακια!το μαγαζι τελικα θα κλεισει λες ε!ουφφ!:(:(

Ποπακι μουυυυυυυυυ που εισαιιιιιι!φτανουν κ τα βαφτισια ε!ετοιμασιες κ τρεξιμο φανταζομαι!η μπεμπου ζωηρουλα κ τσαχπινουλα ε!να μου την φιλισειςςςςς!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Κατια μουυυυυυ που εισαιιιιιι?τι κανειςςςςς?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί εχθές είχα τη γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι και σηκώσαμε τα χαλιά! Πω πωωω ξεπατωμάρα μιλάμε! Με πονούσε η καισαρική όλο το βραδυ! Σήμερα καναμε το 1ο μας εμβόλιο! Εκλαψε το μαναράκι μου αλλά μόλις τον πήρε αγκαλιά η μανουλίτσα ησύχασε! Είμαστε 6800 και 62 πόντους! Τέλειααααααα!!!! Τέλος Μαϊου το 2ο τώρα! :rolleyes::rolleyes:

Γεια σας, γλυκές μου φιλεναδούλες!!!!! :P:p:p

Σας χιλιοευχαριστω πάρα πολύ όοοοολες!!!! Σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικάσίας κι έπαιρνα κουράγιο!!!!! :rolleyes:

Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που τελείωσαν όλα καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας που προστάτευσε εμένα και το πεταλουδάκι μου!! :D

Γυρίσαμε εχθες το μεσημέρι στο σπίτι μας και το γλυκο ταξίδι ξεκίνησε!!! Έμεινα στην κλινική 3 βράδια ευτυχώς γιατί το τρίκλινο δεν παλεύοταν..Πολλή φασαρία και ζέστη! ΟΥΦ!! Σπίτι μας σπιτάκι μας!

Έχουμε μια μπουμπου γλυκούλα που κάνει όλο γκριματσούλες τελειες! Τη χαζεύουμε και γελάμε! χιχιχι Εγινα μανουλα και δεν το πιστευω ακομη!!! :tongue:

Είναι σχετικά ήσυχη επειδη κοιμαται αρκετα.Κλαιει όταν τα κάνει και όταν πειναει. Τη θηλάζω αποκλειστικά, αλλά επειδη ειναι μικρουλα και νυστάζει - κουραζεται γρηγορα δεν τραβαει πολυ γαλα και δεν βλεπω κιολας ποσο τραβαει με αποτελεσμα χθες να ψιλοπετρωσει το ενα στηθος και να ποναω λιγακι... Κανω ηδη ζεστες κομπρεσες και μαλαξεις και τραβαω με το θηλαστρο καθε 3-4 ώρες και της το δινω με μπουκαλι μεχρι να δω οτι στρωνει και η ροη γαλακτος και η μπεμπα και το πετρωμα. Αυριο θα ερθει η παιδιατρος στο σπιτι το μεσημερι να τη δει!

Προχθες ανεβασε λιγακι ικτερο. Πηγες 11.9 και τη βαλαμε το βραδυ εκεινο στη λαμπα για να βγουμε πιο ησυχοι την Κυριακη. Για να δουμε πώς θα τη βρει η γιατρός μας.

Η καισαρική ήταν πιο ευκολη απο αυτο που φανταζομουν, απλα ζοριστηκα λιγακι την ωρα που την τραβαγανε για να βγει.... Ενιωθα ενα αργο και δυνατο ξεκοιλιασμα απο κατω απο το στηθος μεχρι κατω χαμηλα! Καταλαβα εννοειται ετι τη βγαζανε εκεινη την ωρα, ημουν ψυχραιμη, αλλα αγχωνομουνα μεχρι που θα φτασει αυτη η πιεση μεχρι να βγει! Λεω στη φαση εκεινη του γιατρου μου "πολυ ξεκοιλιασμα νιωθω γιατρε" και μου απανταει "ακριβως οπως το λες ειναι!" χαχαχα! :shock: Μετα ολα καλα! Τη ειδα πριν κλαψει με το που βγηκε και ηταν στα χαμενα το κοριτσακι μου! Ενα γουρλωμα πανικου ειχε! χιχιχι Δεν το πιστευα οτι ηταν δικια μου και ακομη δεν το πιστευω, κοριτσακια μου! :P Η ευτυχια στο μεγαλειο της, ειχατε ολες δικιο!!! ;)

Σας στελνω μερικες φωτογραφιες της!

http://my.imageshack.us/v_images.php

Καρδούλα μου βγήκατε;;;; Καλό σαραντισμό σας εύχομαι και καλότυχη και γερή να είναι η μικρή Πεταλουδίτσα της παρέας μας! Μπράβο σου που θηλάζεις αποκλειστικά! Πως τα πάτε; Κοιμάται τα βραδυα έτσι; Μπράβο κοριτσακι μου! Ξύπνησε ο πάνκ! Πάωωωω!!! Θα τα πούμε αναλυτικότερα ελπίζω κάποια άλλη στιγμή! Σε φιλώ γλυκά!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια που ειστεεεεε!τι ερημιες!

εχω μια βαρεμαρα σημεραααααααααα!πωπωωωωω!με το ζορι κινουμαι!:rolleyes:

περημενω να ξυπνησει ο μικρουλης τωρα!θελω να ερθει το αυριο~τελικα δνε πηγα στη μαμα..μαλον θαπ αω αυριο!εχω σκασει τοσες μερες κλεισμενη μεσα!~η ψυχολογια παλι οτι να ναι ειναι!ουφφφφφ:cry:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς τελικά την απόφαση την πήραμε! Θα φύγουμε με την προϋπόθεση να μπορεί να δουλέψει εκεί και ο άντρας μου! Μιλήσαμε με τον κουμπάρο μου εχθές και είπε πως μπορεί αρκεί να ξέρει καλά τη γλώσσα! Από τον Ιούνιο ξεκινάμε γερμανικά και ο άντρας μου θα πάει στην Ελβετία να μιλήσει με κάποιους εκεί στο Δήμο για να του πούνε τι μπορεί να ανοίξει! Προσανατολίζεται σε τυροπιτάδικο! Το καλό είναι πως η σύνταξή του στην Ελλάδα δεν θα πάει χαμένη! Θα την παίρνει κανονικοτατα!!! Θα κάνουμε ότι μπορούμε και βλέπουμε! Εσείς τι κάνετε; Εμένα ο μπεμπάκος από εχθές μου κοιμάται συνέχεια όμως! Λέτε να είναι από το εμβόλιο;

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς τελικά την απόφαση την πήραμε! Θα φύγουμε με την προϋπόθεση να μπορεί να δουλέψει εκεί και ο άντρας μου! Μιλήσαμε με τον κουμπάρο μου εχθές και είπε πως μπορεί αρκεί να ξέρει καλά τη γλώσσα! Από τον Ιούνιο ξεκινάμε γερμανικά και ο άντρας μου θα πάει στην Ελβετία να μιλήσει με κάποιους εκεί στο Δήμο για να του πούνε τι μπορεί να ανοίξει! Προσανατολίζεται σε τυροπιτάδικο! Το καλό είναι πως η σύνταξή του στην Ελλάδα δεν θα πάει χαμένη! Θα την παίρνει κανονικοτατα!!! Θα κάνουμε ότι μπορούμε και βλέπουμε! Εσείς τι κάνετε; Εμένα ο μπεμπάκος από εχθές μου κοιμάται συνέχεια όμως! Λέτε να είναι από το εμβόλιο;

καλημερα Ιωαννακι μου~:Pτι κανετε?κοιμαται σνεχεια ο μπεμπακος ε!αχ απο το εμβολιο ειναι ναι..πολα παιδακια το κανουν..εμενα εχει γκρινιτσα μετα το εμβολιο συνηθως!

τελιακ πηρατε αποφαση να φυγετε~αχ Ιωαννακι μου ευχομαι ολα να σας πανε καλα κ αυτη η αποφαση να ειναι μονο για καλο που ετσι θα ειναι γιατι εδω εκτος απο συναισθηματικους δεσμους δεν μας κραταει κατι αλο~η επιβιωση εχει γινει τοσο δυσκολη πια~

φιλακια πολα στον ομορφο πανκ σου!:P

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

ιωαννα την πηρατε την αποφαση ε? ευχομαι να σας πανε ολα καλα, ειδες πως μας καταντησαν? αφου θα παει κ η αδελφη σου, γιατι δεν παιρνετε κ τους γονεις μαζι? τουλαχιστον θα ειναι ολη η οικογενεια μαζι!

υπνηλια ειναι απο το εμβολιο! θα μπαινεις κ απο εκει στο καφε να μας λες τα νεα σου! ε?????????????

λενακι μου τι κανεις? τι κανουν οι αντρες σου? εμεις με το φαγητο τα παμε πολυ καλα, το τρωει ολο, αλλα μου κανει λιγα νερα στην φρουτοκρεμα κ μου ειπε η παιδιατρος να ριξω λιγο κρεμα μεσα να γλυκινει κ ετσι την τρωμε κ αυτη!

ματινακι μου τι κανετε??????????? ναι μαλλον για κλεισιμο το βλεπω!

ρανακι!!!!

κοριτσια εχω πηξει στα ρουχα, με γεμισαν η αδελφη μου και η συνηφαδα μου, απιστευτα πολλα ρουχα κ ολα σχεδον καινουρια! εχω μεχρι 3 χρονων κ μερικα για 4!!! ευτυχως δεν θα ξαναχρειαστω να αγορασω! κατι ειναι κ αυτο!!!

ρε κοριτσια μιλαει καμια με την νατασα? τι να εγινε με την αδελφη της? πολυ στεναχωριεμαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...