Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααααααααα.....τι να ευχηθω σημερα δε ξερω......ας εχουμε τουλαχιστον ενα ελπιδοφορο αποτελεσμα!!!!!!

ελατε για καφεδακι!!!!

Εφτιαξες καφέ; Εσύ έχεις θέα τη θάλασσα κι εγώ τον θεσσαλικό κάμπο! Χαχαχαχχα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ιωαννακι μουουουουουουυ.....

φφφφφφ....αγχωθηκα πραγματικα μ'αυτα που εγραψες!!!!!!

κι εγω στη θεση σου τους γονεις μου θα σκεφτομουν....αλλα αν ηταν και η αδερφη μου ελβετια θα ηταν ενας πολυ σημαντικος λογος για να φυγω!!!!κι εμας ο κουμπαρος μας μενει ελβετια και περναει τελεια!!!!διαφορετικη νοοτροπια αλλα πολυ ομορφη....οι μισθοι τους εκει ειναι οντως πολυ υψηλοι απλα εχουν πανακριβα ενοικια....π.χ ενα διαμερισμα 80 τμ ενοικιαζεται απο 1500 εως 2500 ευρω.....

αν δεν εχετε αλλη επιλογη να πατε να φτιαξετε τη φωλιτσα σας εκει....ισως να ειναι για λιγο.....

ποσο πολυ στενοχωριεμαι που μας εχουν αναγκασει να αφηνουμε τη πατριδα μας!!!!!φφφφφφφφφφφ....εχω σκασει τωρα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσια!!

Ιωαννακι μου θα συμφωνησω με τον αντρουλη σου! και οι γονεις μας θελουν να ειμαστε εμεις καλά! αλλα σιγουρα θα τους λειπουμε κ θα μας λείπουν!!!:rolleyes:

ρανιακι οπως το πες! ας ελπισουμε σε ενα ελπιδοφορο αποτελεσμα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσαρες! Τι κανετε?

Το χερακι μας ειναι πολυ καλυτερα σχεδον εφυγε το καψιμο!!!!Γιουπι!!!!!!

Εβαλα κηραληφη και ειναι θαυματουργη τελικα!!!! Μαλλον δεν θα μεινει σημαδι απ'οτι φαινεται!

Ψηφισατε????? Εγω πηγα κατα τις 10 το πρωι αλλα πραγματικα δεν ηξερα τι να ψηφισω...αλλο ελεγα αλλο ψηφισα τελικα! Ας ελπισουμε οτι οποιος βγει να μπορεσει να κανει κατι να βγουμε απ'αυτη την κριση...(λεμε τωρα...!!!)

Ιωαννα μου τι ευκαιριαρα σας εκατσε???? Και το σκεφτεσαι ακομα???? Αφου και ο αντρας σου ειναι συνταξιουχος και δεν αναγκαζεται να αφησει πισω του δουλεια τι το σκεφτεσαι καλε??? Ενταξει οι γονεις ειναι πολυ βασικος λογος αλλα νομιζω οτι οι γονεις σφιγγουν την καρδια τους για το καλο των παιδιων τους. Παντως αν ηξερα οτι και η αδερφη μου θα ειναι κοντα μου θα ηταν πολυ σημαντικος λογος για να φυγω! Δεν θα ειστε μονοι σας....ειλικρινα αν ειχαμε κι εμεις τετοια ευκαιρια θα την καναμε με ελαφρα πηδηματακια....ελα ομως που ο αντρας μου δεν μπορει να φυγει....τοσα χρονια πληρωνει για την συνταξη του να τους την χαρισει? Οσα και να ειναι τα λεφτα που θα παιρνει πρωτα ο Θεος δεν τους αξιζει να τους την χαρισει. Το παιδακι σου θα ζησει ζωη "χαρισαμενη" απ'οτι εδω που βουλιαζουμε καθε μερα και περισσοτερο....θα κανουμε χρονια να ορθοποδισουμε! Συνηθως το κολλημα μας ειναι να μην αφησουμε την χωρα μας αλλα οταν η χωρα μας μας τρωει τι να την κανεις???? Ουφφφφ....για το καλο σας θα ειναι καλυτερα εκει πιστευω, τουλαχιστον για καποια χρονια! Ρε τι μας κανουν ρε? Μα ςαναγκαζουν να ξενιτευτουμε....πφφφφφ!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου πηγες στην αγορα να δεις ρουχα για την βαφτιση ε? Κι εγω σιγα σιγα θα αρχισω να κοιταω μιας και ανεβηκα στην ζυγαρια σημερα και ειδα οτι επιτελους εφυγαν αυτα τα 2 κιλα που ειχαν μπαστακωθει...το βλεπω κιολας στα ρουχα μου τα καλοκαιρινα που κατεβασα...μου κανουν ολα και καποια μαλιστα μου ειναι και λιγο φαρδυα...τι καλα!!!!!

Ρανια μου τι κανετε????? Χαθηκαμε καλε....δεν σε εχω πετυχει καθολου! Πως παει η μπιζουδενια μας? Με τα δοντακια εχει γκρινιτσα ακομα????

Εμεις μαλλον την παρασκευη θα παμε παιδιατρο...εχουμε 2 εμβολια παλι...

Σημερα τι εκανε ο κορυφαιος μπεμπης μου? Εχει ενα παιχνιδι με ηχους και τραγουδια το οποιο ειναι μεγαλο αλλα το θελει να παιζει και ετσι οπως επαιζε κουτουλησε το κεφαλι του εβαλε τσιριδα...ακουσα το γκουπ αλλα το εχει ξανακανει και δεν εκλαψε...αυτη την φορα ομως την ακουσε στερεοφωνικα ομως...ειναι πολυ επιμονος και αν δεν του το δωσω κλαιει...τωρα θα μου πεις ας κλαιει...ναι δικιο εχετε απλα επειδη ειναι πολυ ησυχος και δεν κλαιει σχεδον ποτε δεν μπορω να τον βλεπω να σπαραζει απο το κλαμα.....να ομως την παθαινει αν επιμενει...ουφφφφ...οσο μεγαλωνει γινεται ανταρτης!!!!!!!!!!!

καλησπερεςςςςςςςςςςςςςςς....τι μου κανετε?????ψηφισαμεεεε????

ευχομαι τα<καλυτερα για ολους μας κοριτσια μου!!!!!

θ'αργησουμε αλλα θα ορθοποδησουμεεεεεε!!!!!!!!

ειμαστε ελληνεςςςςςςςςςςςς......και θα ορθοποδησουμεεεεεεε!!!!!!!!!

το κεφαλι ψηλα!!!!!

μ'επιασε ο πατριωτισμος μου...χιχιχι

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες! Τι κανετε?

Το χερακι μας ειναι πολυ καλυτερα σχεδον εφυγε το καψιμο!!!!Γιουπι!!!!!!

Εβαλα κηραληφη και ειναι θαυματουργη τελικα!!!! Μαλλον δεν θα μεινει σημαδι απ'οτι φαινεται!

Ψηφισατε????? Εγω πηγα κατα τις 10 το πρωι αλλα πραγματικα δεν ηξερα τι να ψηφισω...αλλο ελεγα αλλο ψηφισα τελικα! Ας ελπισουμε οτι οποιος βγει να μπορεσει να κανει κατι να βγουμε απ'αυτη την κριση...(λεμε τωρα...!!!)

Ιωαννα μου τι ευκαιριαρα σας εκατσε???? Και το σκεφτεσαι ακομα???? Αφου και ο αντρας σου ειναι συνταξιουχος και δεν αναγκαζεται να αφησει πισω του δουλεια τι το σκεφτεσαι καλε??? Ενταξει οι γονεις ειναι πολυ βασικος λογος αλλα νομιζω οτι οι γονεις σφιγγουν την καρδια τους για το καλο των παιδιων τους. Παντως αν ηξερα οτι και η αδερφη μου θα ειναι κοντα μου θα ηταν πολυ σημαντικος λογος για να φυγω! Δεν θα ειστε μονοι σας....ειλικρινα αν ειχαμε κι εμεις τετοια ευκαιρια θα την καναμε με ελαφρα πηδηματακια....ελα ομως που ο αντρας μου δεν μπορει να φυγει....τοσα χρονια πληρωνει για την συνταξη του να τους την χαρισει? Οσα και να ειναι τα λεφτα που θα παιρνει πρωτα ο Θεος δεν τους αξιζει να τους την χαρισει. Το παιδακι σου θα ζησει ζωη "χαρισαμενη" απ'οτι εδω που βουλιαζουμε καθε μερα και περισσοτερο....θα κανουμε χρονια να ορθοποδισουμε! Συνηθως το κολλημα μας ειναι να μην αφησουμε την χωρα μας αλλα οταν η χωρα μας μας τρωει τι να την κανεις???? Ουφφφφ....για το καλο σας θα ειναι καλυτερα εκει πιστευω, τουλαχιστον για καποια χρονια! Ρε τι μας κανουν ρε? Μα ςαναγκαζουν να ξενιτευτουμε....πφφφφφ!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου πηγες στην αγορα να δεις ρουχα για την βαφτιση ε? Κι εγω σιγα σιγα θα αρχισω να κοιταω μιας και ανεβηκα στην ζυγαρια σημερα και ειδα οτι επιτελους εφυγαν αυτα τα 2 κιλα που ειχαν μπαστακωθει...το βλεπω κιολας στα ρουχα μου τα καλοκαιρινα που κατεβασα...μου κανουν ολα και καποια μαλιστα μου ειναι και λιγο φαρδυα...τι καλα!!!!!

Ρανια μου τι κανετε????? Χαθηκαμε καλε....δεν σε εχω πετυχει καθολου! Πως παει η μπιζουδενια μας? Με τα δοντακια εχει γκρινιτσα ακομα????

Εμεις μαλλον την παρασκευη θα παμε παιδιατρο...εχουμε 2 εμβολια παλι...

Σημερα τι εκανε ο κορυφαιος μπεμπης μου? Εχει ενα παιχνιδι με ηχους και τραγουδια το οποιο ειναι μεγαλο αλλα το θελει να παιζει και ετσι οπως επαιζε κουτουλησε το κεφαλι του εβαλε τσιριδα...ακουσα το γκουπ αλλα το εχει ξανακανει και δεν εκλαψε...αυτη την φορα ομως την ακουσε στερεοφωνικα ομως...ειναι πολυ επιμονος και αν δεν του το δωσω κλαιει...τωρα θα μου πεις ας κλαιει...ναι δικιο εχετε απλα επειδη ειναι πολυ ησυχος και δεν κλαιει σχεδον ποτε δεν μπορω να τον βλεπω να σπαραζει απο το κλαμα.....να ομως την παθαινει αν επιμενει...ουφφφφ...οσο μεγαλωνει γινεται ανταρτης!!!!!!!!!!!

ματινακι μου τι κανετε????ποσο χαιρομαι που ειναι καλα το καμαρι μας!!!!!αφου ειναι δυνατο μωλεεεεεεεε....ρουφα τον μουουουουουου.....

η μπιζουδενια καλα ειναι γενικοτερα!!!!αλλα η γκρινια των δοντιων καλα κρατει....σημερα ηταν λιγο καλυτερα!!!!!να φανταστεις δεν της εδωσα ντεπον.....αχχχχχχ....αντε να βγουν να ησυχασει το παιδι μουοουουουουουουου!!!!!:-P

καλημερα κοριτσια!!

Ιωαννακι μου θα συμφωνησω με τον αντρουλη σου! και οι γονεις μας θελουν να ειμαστε εμεις καλά! αλλα σιγουρα θα τους λειπουμε κ θα μας λείπουν!!!:rolleyes:

ρανιακι οπως το πες! ας ελπισουμε σε ενα ελπιδοφορο αποτελεσμα!!!

κου κου κου....αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......πως πατε????:-P

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε? πως τα περασατε αυτες τις μερες?εγω εδω πολυ κουραση...δουλεια-σπιτι και ξανα παλι στην ρουτινα μου.Να σας πω την αληθεια εχω κουραστει λιγο με την δουλεια.Μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου!

καλημερααααααααααααααααα.......τι κανετε?

καλημερα ρανακι μου!!! τι κανετε? διαβασα το μηνυμα σου αλλα δεν προλαβα να γραψω! καλα ειμαστε, κ η μπουμπου μια χαρα:-P! βγαλαμε μπρατσακια εξω! με το μαγαζι θα δω πως θα παει μεχρι σεπτεμβριο κ αν δεν παει καλα μαλλον θα το κλεισουμε.:( δεν πειραζει υγεια να εχουμε, συμφιλιωθηκα με την ιδεα, να ειναι το παιδακι μου καλα κ ολα τα αλλα οπως πανε κ οπως ερθουν! εσεις ακομα ψαχνετε αγοραστη ε? μακαρι να βρειτε το συντομοτερο! ευτυχως που βρηκε δουλεια ο αντρουλης σου!

το μπιζουδακι τι κανει??????? πολλα μακια να της δωσεις!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε? πως τα περασατε αυτες τις μερες?εγω εδω πολυ κουραση...δουλεια-σπιτι και ξανα παλι στην ρουτινα μου.Να σας πω την αληθεια εχω κουραστει λιγο με την δουλεια.Μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου!

καλημερα ρια! καλα ειμαστε! απο κουραση αλλο τιποτα! υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

τι κανει το κουκλακι σου?

καλημερα ρια! καλα ειμαστε! απο κουραση αλλο τιποτα! υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

τι κανει το κουκλακι σου?

καλημερα!!!μαμα και κορη ειμαστε μια χαρα.εσεις πως ειστε?βγαλατε μπρατσακια εξω ε?Με το μαγαζι σας τι γινετε?τελικα ολοι με τις δουλειες μας δεν ακουω και τα καλυτερα!

ριακι καλημερααααααααααααααααααα...πολυ κουραση ε?τι δουλεια κανεις?μακαρι ολες οι μανουλες να μη χρειαζοταν να δουλεψουμε.....αλλα μ'ολα αυτα επιβαλλεται...και δοξα το θεο που εχουμε δουλιτσα!!!!!!

γιωτακι μουοουουουουουουου.....ναι...ακομα το μαγαζι....το βλεπω να μη πουλιεται!!!!!φφφφφ....τεσπα....την υγεια μας να εχουμε!!!!βγαλατε και μπρατσακια εξωωωωω????αχχχχχχ φατηνννννννννννννννννν!!!!!

καλημερα κοριτσακιααααααα!!!τι κανετε????εγω ειμαι....η χαμενη ποπητσα......:tongue:μπαινω στα γρηγορα και σας διαβαζω αλλα δεν εχω χρονο να σας γραψω:(τρεχω με την βαπτιση, εχω λιγο αγχος, αντε να τελειωσει κι αυτο.....τι να σας πρωτοπω.......φφφφφφ....

εσεις καλα ειστε?να ευχηθω και στην πεταλουδιτσα να της ζησει η μπεμπουλα!!!!!!!!γερη και τυχερη!!!!!!

λοιπον η μπεμπου καλα ειναι, μεγαλωνει και με τρελαινει συνεχεια, ειμαι μια χαζομαμα σαν κι εσας βεβαια!!!!:tongue:ολο λογακια και φωνες!!!!αν φυγω απο το δωματιο με φωναζει, με τσιριχτη φωνη, ααα ααα ααα και εγω οταν της απανταω μου ξαναμιλαει, σαν να μου λεει, αντε ελα!!!!!ατατατα, ντανταντα....γελακια πολλα και πονηρες ματιες, παλαμακια!!!!δεν εχουμε βγαλει κανενα δοντακι ακομα, ουτε μπουσουλαμε αλλα στριφογυρναμε και σερνομαστε και παμε και σαν τους δεικτες του ρολογιου.....20 μαιου ειναι η βαπτιση, ειναι σχεδον ολα ετοιμα, πολλα τα λεφτα που εχουν φυγει.....ουφ....να ειναι καλα η μπεμπου!!!!!δουλεια ακομα δεν με εχουν φωναξει.....αυτα.....σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!φιλια στα μπεμπουλια σας!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Γεια σας, γλυκές μου φιλεναδούλες!!!!! :P:p:p

Σας χιλιοευχαριστω πάρα πολύ όοοοολες!!!! Σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικάσίας κι έπαιρνα κουράγιο!!!!! :rolleyes:

Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που τελείωσαν όλα καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας που προστάτευσε εμένα και το πεταλουδάκι μου!! :D

Γυρίσαμε εχθες το μεσημέρι στο σπίτι μας και το γλυκο ταξίδι ξεκίνησε!!! Έμεινα στην κλινική 3 βράδια ευτυχώς γιατί το τρίκλινο δεν παλεύοταν..Πολλή φασαρία και ζέστη! ΟΥΦ!! Σπίτι μας σπιτάκι μας!

Έχουμε μια μπουμπου γλυκούλα που κάνει όλο γκριματσούλες τελειες! Τη χαζεύουμε και γελάμε! χιχιχι Εγινα μανουλα και δεν το πιστευω ακομη!!! :tongue:

Είναι σχετικά ήσυχη επειδη κοιμαται αρκετα.Κλαιει όταν τα κάνει και όταν πειναει. Τη θηλάζω αποκλειστικά, αλλά επειδη ειναι μικρουλα και νυστάζει - κουραζεται γρηγορα δεν τραβαει πολυ γαλα και δεν βλεπω κιολας ποσο τραβαει με αποτελεσμα χθες να ψιλοπετρωσει το ενα στηθος και να ποναω λιγακι... Κανω ηδη ζεστες κομπρεσες και μαλαξεις και τραβαω με το θηλαστρο καθε 3-4 ώρες και της το δινω με μπουκαλι μεχρι να δω οτι στρωνει και η ροη γαλακτος και η μπεμπα και το πετρωμα. Αυριο θα ερθει η παιδιατρος στο σπιτι το μεσημερι να τη δει!

Προχθες ανεβασε λιγακι ικτερο. Πηγες 11.9 και τη βαλαμε το βραδυ εκεινο στη λαμπα για να βγουμε πιο ησυχοι την Κυριακη. Για να δουμε πώς θα τη βρει η γιατρός μας.

Η καισαρική ήταν πιο ευκολη απο αυτο που φανταζομουν, απλα ζοριστηκα λιγακι την ωρα που την τραβαγανε για να βγει.... Ενιωθα ενα αργο και δυνατο ξεκοιλιασμα απο κατω απο το στηθος μεχρι κατω χαμηλα! Καταλαβα εννοειται ετι τη βγαζανε εκεινη την ωρα, ημουν ψυχραιμη, αλλα αγχωνομουνα μεχρι που θα φτασει αυτη η πιεση μεχρι να βγει! Λεω στη φαση εκεινη του γιατρου μου "πολυ ξεκοιλιασμα νιωθω γιατρε" και μου απανταει "ακριβως οπως το λες ειναι!" χαχαχα! :shock: Μετα ολα καλα! Τη ειδα πριν κλαψει με το που βγηκε και ηταν στα χαμενα το κοριτσακι μου! Ενα γουρλωμα πανικου ειχε! χιχιχι Δεν το πιστευα οτι ηταν δικια μου και ακομη δεν το πιστευω, κοριτσακια μου! :P Η ευτυχια στο μεγαλειο της, ειχατε ολες δικιο!!! ;)

Σας στελνω μερικες φωτογραφιες της!

http://my.imageshack.us/v_images.php

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...