Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://gunaikakaimama.blogspot.com/2012/04/blog-post.html?m=1

Μωλης διάβασα αυτή τη σελίδα!! Μπορώ να πω ότι στη πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ήμουν καθόλου ενημερωμένη για τον θηλασμό τώρα μαθαίνω τόσα πολα κ μ'αρέσει πολύ!

Πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα!

Πάω επιτέλους για ύπνο..

Ο μικρός μου ξύπνησε ήδη 3 φορές..τον έβαζα στο ζιζι κ ξανακοιμηθηκε ..από χθες έχει γίνει πολύ δύσκολος κ ανήσυχος στον ύπνο του!υο εμβόλιο κ τα δοντάκιΑ του τον ενοχλούν!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εγω ειμαι πολυ στενοχωρημενη απο χθες το μεσημερι....ειχα βαλει φασολαδα στην χυτρα και επειδη γκρινιαζε ο μπεμπης και ηθελε αγκαλια τον πηρα και πηγα να κλεισω το ματι της κουζινας και επειδη εχει αρχισει και πιανει τα παντα ακουμπησε το χερακι του στην χυτρα και καηκε το μαναρακι μου!

Εκανε εγκαυματακι εξωτερικα στο χερακι του και επαθα πανικο...ετρεμα ολοκληρη....βασικα ουτε που καταλαβα γιατι αρχισε να κλαιει μιας και ουτε προλαβα να δω οτι ακουμπησε το χερι του στην χυτρα! Εκλαψε λιγακι και μετα ψιλιαστηκα οτι κατι τετοιο μπορει να ειχε συμβει οποτε τον κοιταξα παντου να δω τι εγινε και ειδα το χερακι του κοκκινο! Εβαλα αμεσως οδοντοκρεμα και πηρα την παιδιατρο τηλεφωνο...το ιδιο μου ειπε να κανω κι αυτη και να παρω και bepanthol για εγκαυματα να του βαζω συχνα! Εκανε μια φουσκαλιτσα αλλα μολις του εβαλα κρεμα υποχωρησε...ουφφφφ παω να σκασω λεμε! Ο μπεμπης εκτος απο το κλαμα που εκανε εκεινη την στιγμη μετα ουτε που παραπονεθηκε...ηδη εχει αρχισει να υποχωρει αλλα το κλαμα που εχω κανει δεν λεγεται! Εχω φοβερες τυψεις γιατι για κανενα λογο δεν θα επρεπε να παω πανω απο την χυτρα με το μωρο αγκαλια! Βασικα του εβαλα και μητρικο γαλα μιας και εχω κατι σταγονιτσες ακομα και μπορω να σας πω οτι ειναι καλυτερο και απο την κρεμα...

Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να τον αφησω να κλαψει λιγο χωρις να τον παρω αγκαλια για να μην το παθαινε αυτο μου ερχεται τρελα! Θα εκλαιγε λιγο και αφου θα τελειωνα με την χυτρα θα τον επαιρνα αγκαλια...ουφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!! Παλι καλα ομως που δεν ηταν κατι σοβαρο...θα μπορουσε να ειχε καει πιο βαθεια και να τρεχαμε στο νοσοκομειο....Παναγια μου ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...παντως το κακο γινεται σε κλασματα δευτερολεπτου και ουτε ειδηση δεν το παιρνεις...το παθημα εγινε μαθημα αλλα θα μπορουσα να το ειχα αποφυγει...οι τυψεις μου με κυνηγανε και δεν λεω να ηρεμισω με τιποτα!

Δεν εχω καλη διαθεση να αναφερθω στη καθεμια...χιλια συγνωμη!

Σας φιλω και σας αγαπω πολυ....με εχει πιασει το παραπονο τωρα....θα τα πουμε......

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι πολυ στενοχωρημενη απο χθες το μεσημερι....ειχα βαλει φασολαδα στην χυτρα και επειδη γκρινιαζε ο μπεμπης και ηθελε αγκαλια τον πηρα και πηγα να κλεισω το ματι της κουζινας και επειδη εχει αρχισει και πιανει τα παντα ακουμπησε το χερακι του στην χυτρα και καηκε το μαναρακι μου!

Εκανε εγκαυματακι εξωτερικα στο χερακι του και επαθα πανικο...ετρεμα ολοκληρη....βασικα ουτε που καταλαβα γιατι αρχισε να κλαιει μιας και ουτε προλαβα να δω οτι ακουμπησε το χερι του στην χυτρα! Εκλαψε λιγακι και μετα ψιλιαστηκα οτι κατι τετοιο μπορει να ειχε συμβει οποτε τον κοιταξα παντου να δω τι εγινε και ειδα το χερακι του κοκκινο! Εβαλα αμεσως οδοντοκρεμα και πηρα την παιδιατρο τηλεφωνο...το ιδιο μου ειπε να κανω κι αυτη και να παρω και bepanthol για εγκαυματα να του βαζω συχνα! Εκανε μια φουσκαλιτσα αλλα μολις του εβαλα κρεμα υποχωρησε...ουφφφφ παω να σκασω λεμε! Ο μπεμπης εκτος απο το κλαμα που εκανε εκεινη την στιγμη μετα ουτε που παραπονεθηκε...ηδη εχει αρχισει να υποχωρει αλλα το κλαμα που εχω κανει δεν λεγεται! Εχω φοβερες τυψεις γιατι για κανενα λογο δεν θα επρεπε να παω πανω απο την χυτρα με το μωρο αγκαλια! Βασικα του εβαλα και μητρικο γαλα μιας και εχω κατι σταγονιτσες ακομα και μπορω να σας πω οτι ειναι καλυτερο και απο την κρεμα...

Μονο που σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να τον αφησω να κλαψει λιγο χωρις να τον παρω αγκαλια για να μην το παθαινε αυτο μου ερχεται τρελα! Θα εκλαιγε λιγο και αφου θα τελειωνα με την χυτρα θα τον επαιρνα αγκαλια...ουφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!! Παλι καλα ομως που δεν ηταν κατι σοβαρο...θα μπορουσε να ειχε καει πιο βαθεια και να τρεχαμε στο νοσοκομειο....Παναγια μου ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...παντως το κακο γινεται σε κλασματα δευτερολεπτου και ουτε ειδηση δεν το παιρνεις...το παθημα εγινε μαθημα αλλα θα μπορουσα να το ειχα αποφυγει...οι τυψεις μου με κυνηγανε και δεν λεω να ηρεμισω με τιποτα!

Σας φιλω και σας αγαπω πολυ....με εχει πιασει το παραπονο τωρα....θα τα πουμε......

αχ βρε ματινακι μου.....περαστικα στο γλυκο χερκι μας!!!!!μη στενοχωριεσαι καμαρι μου!!!!!σε ολους θα μπορουσε να συμβει!!!!!ποσες φορες την εχω παρει αγκαλια κοντα στη κουζινα....αφου δε καθονται ρε γαμωτο....φφφφφ.....αλλα τελικα καλυτερα να κλαινε παρα κοντα στη κουζινα!!!!!ελα τωρα παει περασε ναι?????ολα καλαααααααα

μακιααααααααα:tongue:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα Ματινακι μου σε διαβαζω κ σφιχτηκε η καρδια μου!σε κατλαβαινω το εχω παθει κ γω με τον μιχαλακη αλα μεγαλυτερος ηταν..βασικα περσι πρεπει να ηταν..του γεμιζα την πισινα με ζεστο κ κρυο νερο για να μπει μεσα το καλοκαιρι κ που λες τον εχω μεσ ακ καθεται κ παω με τον βραστηρα να προσθεσω νερο τον σηκωνω κ τον κραταω απο το χερακι σ εμια ακρη κ ριχνω λιγο λιγο το νερο κ εκει που δνε το περιμενα βαζει στα γρηγορα το χερακι του κατω απο το νερο που ετρχε απο τον βραστηρα..ασε το τι ειχα παθει κ γω!παλι καλα κ μενα μονο κοκκινισε λιγακι κ του ειχα βαλει κρεμα αφτερ σαν οσο να ναι ηταν κ εγαλυτερος κ του περασε αμεσως!τυψεις λεειιι!κ ημουν σιγουρη οτι δεν θα κανει καμια κινηση αλα ειναι παιδακια κ δεν ξερεις τι να περιμενεις ανα πασα στιγμη!

θα το ξεπερασεις Ματινακι μου..το καλο ειναι οτι δεν επαθε μεγαλ ζημια κ με τη κρεμουλα θα του περασει..οι πρωτες ωρες ειναι που ποναει πολυ μετα ηρεμει ο πονος!

να μου το φιλισεςι το γλυκο χερακι που καταλαθος η μαμακα το πονεσε!

δεν πειραζει καρδουλα μου οπως λες το παθημα γινεται μαθημα την αλη φορα θε ξερουμε!το σημαντικο ειναι οτι δεν επαθε μεγαλο κακο αλα πολυ πολυ μικροτ ο οπιο μωλης φυγει η κοκκινηλα θα το ξεχασεις κ συ!να του κανεις σφιχτη αγκαλιτσα ναι!

σας αγαπω πολυυυυυυυ!:P

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

ρανιουκο μουυυυυυυ καλημερα πινεις καφεδακο~τι ωρααι!εγω ακομα να παιω~ξυπνησε ο μικρος παω να του κανω φρουτοκρεμα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Aχ κοριτσακια μου σιγουρα καποιες στιγμες γινεται το κακο και ολες λιγο πολυ παθαινουμε τετοια! Αλλα δεν μπορω να συγχωρεσω τον εαυτο μου με τιποτα...νιωθω τρομερες τυψεις που τον ειχα αγκαλια πανω απο την χυτρα!

Ο αντρας μου πολλες φορες μου λεει να μην τον παιρνω αγκαλια οποτε θελει ο μπεμπης γιατι αναγκαστικα μετα αφου μαθαινει ετσι θα θελω να παω π.χ. να κλεισω το φαγητο και θα γινει το κακο...οπως π.χ. τωρα που ζωηρεψε πολυ δεν καθεται καλα οταν τον κανω μπανιο ολο κουνιεται και θελει να πιασει το ντουζ....θελει πολυ προσοχη και οσο μπορουμε να προβλεπουμε γιατι τα μωρα ειναι απροβλεπτα και δεν εχουν αισθηση του κινδυνου ακομα!

Καπως εχω ηρεμισει τωρα και βλεποντας οτι το εγκαυμα φευγει και απλα μενει μια κοκκινιλιτσα....παντως κοριτσια εχω παρατηρησει κατι, οταν κοντευει ο καιρος να παμε παιδιατρο τοτε γινονται ολα τα κουλα....π.χ. ποτε δεν μου συγκαιγεται στον πωπο του και μια δυο μερες πριν παμε στην γιατρο γινεται κατακοκκινος ο πωπος...μια αλλη φορα ενω συνηθως ειναι κομμενα τα νυχια του οταν ηταν να παμε παιδιατρο να μια γρατζουνια στο μαγουλο......τωρα με το καψιμο παλι τα ιδια! Θα νομιζει η γυναικα οτι δεν τον προσεχουμε καθολου....οτι να'ναι! Βεβαια αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην παθαινει ο μπεμπης τετοια και οχι τι θα πει η παιδιατρος αλλα απλα το παρατηρησα....ουφφφφφφ!!!!!

Ρανια μου και Λενιω μου σας ευχαριστω πολυ που με ηρεμειτε παντα....οταν σας διαβασα καπως αλλαξε η διαθεση μου....απο χθες το μεσημερι μεχρι και σημερα οταν τον παιρνω αγκαλια μου τρεχουν δακρυα.....το μαναρακι μου μωρε το μικρουλακι μου να καει???? Ουφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!

αχ βρε ματινακι μου.....περαστικα στο γλυκο χερκι μας!!!!!μη στενοχωριεσαι καμαρι μου!!!!!σε ολους θα μπορουσε να συμβει!!!!!ποσες φορες την εχω παρει αγκαλια κοντα στη κουζινα....αφου δε καθονται ρε γαμωτο....φφφφφ.....αλλα τελικα καλυτερα να κλαινε παρα κοντα στη κουζινα!!!!!ελα τωρα παει περασε ναι?????ολα καλαααααααα

μακιααααααααα:tongue:

Ναι Ρανια μου δεν καθονται και το κακο δεν αργει να γινει...μακρυα τα μωρα απο την κουζινα...το σκεφτομαι και ανατριχιαζω...

Μακαρι να μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω και να μην το παθαινε αυτο το μωρακι μου....η αληθεια ειναι οτι σχεδον περασε και νιωθω καλυτερα!

Μακια πολλα καμαρι μου και προσοχη πολυ...ας κλαψουν λιγο δεν πειραζει τελικα...

((((((((((((((())))))))))))))))

καλημερα Ματινακι μου σε διαβαζω κ σφιχτηκε η καρδια μου!σε κατλαβαινω το εχω παθει κ γω με τον μιχαλακη αλα μεγαλυτερος ηταν..βασικα περσι πρεπει να ηταν..του γεμιζα την πισινα με ζεστο κ κρυο νερο για να μπει μεσα το καλοκαιρι κ που λες τον εχω μεσ ακ καθεται κ παω με τον βραστηρα να προσθεσω νερο τον σηκωνω κ τον κραταω απο το χερακι σ εμια ακρη κ ριχνω λιγο λιγο το νερο κ εκει που δνε το περιμενα βαζει στα γρηγορα το χερακι του κατω απο το νερο που ετρχε απο τον βραστηρα..ασε το τι ειχα παθει κ γω!παλι καλα κ μενα μονο κοκκινισε λιγακι κ του ειχα βαλει κρεμα αφτερ σαν οσο να ναι ηταν κ εγαλυτερος κ του περασε αμεσως!τυψεις λεειιι!κ ημουν σιγουρη οτι δεν θα κανει καμια κινηση αλα ειναι παιδακια κ δεν ξερεις τι να περιμενεις ανα πασα στιγμη!

θα το ξεπερασεις Ματινακι μου..το καλο ειναι οτι δεν επαθε μεγαλ ζημια κ με τη κρεμουλα θα του περασει..οι πρωτες ωρες ειναι που ποναει πολυ μετα ηρεμει ο πονος!

να μου το φιλισεςι το γλυκο χερακι που καταλαθος η μαμακα το πονεσε!

δεν πειραζει καρδουλα μου οπως λες το παθημα γινεται μαθημα την αλη φορα θε ξερουμε!το σημαντικο ειναι οτι δεν επαθε μεγαλο κακο αλα πολυ πολυ μικροτ ο οπιο μωλης φυγει η κοκκινηλα θα το ξεχασεις κ συ!να του κανεις σφιχτη αγκαλιτσα ναι!

σας αγαπω πολυυυυυυυ!:P

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

ρανιουκο μουυυυυυυ καλημερα πινεις καφεδακο~τι ωρααι!εγω ακομα να παιω~ξυπνησε ο μικρος παω να του κανω φρουτοκρεμα~;)

Αχ Λενιω μου τελικα δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι τα παιδια....στο αψε σβησε γινεται το κακο....παλι καλα ομως που δεν εγινε μεγαλο κακο και απλα παιρνουμε το μαθημα μας και προσεχουμε πολυ εστω μετα....που να περιμενεις οτι θα γινει κατι???? Παναγιτσα μου βοηθησε μας....μη χειροτερα!

((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

καλημέρα κορίτσια. εχθες δεν μπηκα καθολου. ειχα εδω τη μαμα μου κ κατεβηκα εγω με τη νυφη μου στην αγορα να κοιταξω για μενα τιποτα για τη βαπτιση.. ειδα καποια που μου αρεσαν.. θα δούμε!

παω να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ματινακι μου, μόλις σε διαβασα και σφιχτηκε το στομαχι μου! εγινε κόμπος! φερνω τον εαυτο μου στη θεση κ μπορω να σε καταλαβω !! ουφφφφφφφφ παλι καλα που δεν εγινε μεγαλη ζημια!! αχ μωρε το μικρουλι μας! δωστου πολλες αγκαλιτσες ματινακι μου κ πολλα φιλακια! ο μικρουλης σιγουρα το εχει ξεχασει κ δεν ποναει! αν πονουσε απο εγκαυμα σιγουραααα θα εκλαιγε!!!

μην στεναχωριεσαι ματινακι μου τωρα αλλο ναι??? περασε!!

ουτε δευτερολεπτο δεν πρεπει να τα εχουμε εμπιστοσυνη τελικα...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό μην στεναχωριέσαι! Σε όλες μας θα μπορούσε να έχει συμβεί αυτό! Κι εμένα μου συνέβη με τον ανηψιό μου όταν ήταν ενός έτους! Εφτιαχνα ελληνικό καφέ και όπως λες κι εσύ έκλαιγε και τον πήρα αγκαλιά πήγα κοντά στο μπρίκι και δίνει μία με το χεράκι του και όλος ο καυτός καφές πάνω στο μπρατσάκι του! Μία εβδομάδα έκλαιγα γιατί να το πάθει λέω αυτό το μαναράκι μου; Πάντως όλα τα σοβαρα ατυχήματα γίνονται μέσα στο σπίτι τελικά! Θέλει να προσέχουμε πάρα πολύ! Ευτυχώς ήτανε λίγο! Να του φιλήσεις το χεράκι του το γλυκό! Πάρε και μία μεγάλη αγκαλίτσα από μένα!((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))) Μην μου στεναχωριέσαι, ναι;;;;;

http://www.eimaimama.gr/2010/07/blog-post_04-12.html

κλαιω!!πωωπωω!τι ωραια που ειναι!ουφ!:cry:

πολυ ομορφη ιστορια!;)

Αχ Λενάκι μου κι εμένα με πήραν τα ζουμιά! Θυμάμαι την μέρα που μου ανακοίνωσαν την β' χοριακή! Δεν περιγράφεται το συναίσθημα τελικά! Κι εγώ τώρα έχω στην αγκαλιά μου το θαυματάκι μου! Βέβαια εμένα τα τεστ από το φαρμακείο δεν μου βγήκαν ποτέ! Χαχαχαχαχ!!! Ανυπομονώ τόσο πολύ να το ξαναζήσω όλο αυτό από την αρχή μέχρι το τέλος!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Αχ εγώ είμαι αρκετά προβληματισμένη! Με πήρε εχθές ο κουμπάρος μου που ζει στην Ελβετία τα τελευταία 6 χρόνια και ακούστε τι μου είπε! Μου έκανε πρόταση για δουλειά! Στην εταιρεία που εργάζεται έγινε πριν 1 χρόνο γενικός διευθυντής και μου ζήτησε να πάω και να εργαστώ στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της εταιρείας! Βέβαια αν γίνει αυτό θα πρέπει να πάμε οικογενειακώς! Ο άντρας μου συνταξιούχος πλέον από την αεροπορία στρατού και επειδή δεν μπορεί να κάθεται το ψάχνει να κάνει κι αυτός μία δουλειά εκεί! Αν το αποφασίσουμε τελικά από το καλοκαίρι πρέπει να ξεκινήσω γερμανικά γιατί η γλώσσα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Αααα και τα λεφτά;;;; 5500 - 6000 ελβετικά φράγκα το μήνα! Προβληματίστηκα αρκετά και ο άντρας μου λέει να μην το σκεφτούμε καθόλου! Να αρπάξουμε την ευκαιρία γιατί λέει μία φορά παρουσιάζεται! Ξέρω πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέλλον ούτε για μας πόσο μάλλον για τα παιδιά μας! Ουφφφ θα σκάσω λέμε! Σκέφτομαι τους γονείς μου να πω την αλήθεια! Η αδερφή μου θα γεννήσει και μόλις ξεπεταχτεί λίγο το μωράκι θα φύγουνε για Ελβετία κι αυτοί οπότε δεν θα ειμαστε εντελώς μόνοι μας! Τι θα κάνω;;;;:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...