Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Κοιμάστε καλέ; Εμείς ξυπνήσαμε στις 6.30 για να φάμε και τώρα ξανακοιμόμαστε! Η Πεταλουδίτσα φαντάζομαι δεν θα κοιμήθηκε από τη χαρά της! Κι εγώ έτσι έπαθα το πρώτο βράδυ! Αααχχχ τι όμορφες στιγμές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια κοριτσουδια μου.....τι κανετε???

εγω πινω το καφεδακι στη βεραντουλα μου.....τι ομορφα που ειναι????βλεπω και τη θαλασσιτσα....χιχι...η μπιζουδενια μου κοιμαται....ξυπνησε κατα τις 7!!!

γιωτακι μου τι κανετε?πως ειναι το ρανακι μας?καλυτερα ε?μπραβο...σε ξεχασα τη προηγουμενη φορα που εγραψα....ευχομαι με το μαγαζι να πηγαινετε καλυτερα....εμεις ψαχνουμε ακομα για να το πουλησουμε....φφφφφφφφ....

λενιωωωωωωωω πολυ καλη σελιδα!!!!!!τι κανουν τα αντρακια μας τα ομορφα???θα πατε βολτιτσα σημερα....εγω λεω να τη παω στο παιδοτοπο της κουμπαρας μου....εχει και αυλη και αποφευγω τη πολυκοσμια οποτε ειναι πολυ ωραια!!!!!μακια πολλα!!!

ματιναραααααααααααααα....κου κου που εισαι?????

αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......τι γελιο εχω κανει???????βρε τι παθαμε με τα δοντια????μ'αρεσει που γελας....εγω ειχα παθει σοκ οταν μου εφυγε η θηκη πριν το γαμο....ηταν και το μπροστινο δοντι...χαααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....τι επαθε το αγορι μας??????ρουφα τον μουουουουουουυου...στις μαγουληθρες του!!!!!χααχαχαχ

πεταλουδιτσα μουουουουουου γλυκειαααααα....πλεεις σε πελαγη ευτυχιας.....αχχχχχ....οταν μπορεσεις μπες να μας πεις!!!!!σε φιλω γλυκααααα!!!!

νατασσακι,χρυσανθουλα,ποπακι,κατιουλα μακια πολλαααααα....

ξεχνω καμια?εχω παθει μπλακ αουτ....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Κοιμάστε καλέ; Εμείς ξυπνήσαμε στις 6.30 για να φάμε και τώρα ξανακοιμόμαστε! Η Πεταλουδίτσα φαντάζομαι δεν θα κοιμήθηκε από τη χαρά της! Κι εγώ έτσι έπαθα το πρώτο βράδυ! Αααχχχ τι όμορφες στιγμές!

κου κου κου......πινουμε καφεδακι στο μπαλκονι??????:tongue:

ελα τον εφτιαξαααααααααααααααααααα.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κου κου κου......πινουμε καφεδακι στο μπαλκονι??????:tongue:

ελα τον εφτιαξαααααααααααααααααααα.....

Καλημέρα! Μμμμμ πολύ ωραίος ο καφές από τα χεράκια σου αλλά δεν θα κάτσω πολύ γιατί περιμένω να ξυπνήσει το αντράκι μου και να ξεκινήσω ντουλάπες! Ουφφφ πως βαριέμαι!!! Εν τω μεταξύ έχω χάσει 20 κιλά μέχρι τώρα και μου μένουν άλλα 6! Πολύ καλά με πήγε μπορώ να πω! Δεν περίμενα να τα χάσω τόσο γρήγορα και να φανταστείς πως δεν θηλάζω κιόλας που υποτίθεται πως βοηθάει πολύ! Μπαίνω σε τζιν παντελόνι που έμπαινα και πριν την εγκυμοσύνη! Η αλήθεια είναι πως ανέβηκα ψυχολογικά!

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε??????

Εμεις ξυπνησαμε στις 7 παρα ηπιαμε γαλατακι και πιο μετα τον εντυσα και κατεβηκαμε μια βολτα στην αγορα....γυρισαμε και κοιμαται το αμναρακι μου! Τον εβγαλα βολτα πρωι γιατι μετα κανει πολυ ζεστη και ο ηλιος καιει...ηρθε νωρις νωρις το καλακαιρι μου φαινεται!

Ελενιτσα μου με την ομορφη πεταλουδιτσα σου πλεετε σε πελαγη ευτυχιας τωρα! Αχ ποσο συγκινουμαι Θεε μου!!!! Τι ευτυχια ειναι αυτη??????? Φιλακια στα πατουσακια της!!!!!!

Λενιω μου μια χαρα με το εμβολιο ε? Το γιαβρι μας ολο γελαει στην εξεταση ε? Και μια χαρα στα κιλακια του ειναι....τωρα δεν παιρνουν πολυ βαρος! Οσο για τις κρεμες αναλογα με τα κιλα ξεκινανε και τo αναλογο ειδος! Χθες που ειχαμε παει στα γενεθλια της ανηψιας μας επειδη δεν ειχα παρει μαζι μου το χαρτι της γιατρου με την δοσολογια νερου-κρεμας, ζητησα να μου δωσει το δικο της η συνυφαδα μιας και εχουμε την ιδια παιδιατρο και ειδα οτι την μπεμπα την ειχε ξεκινησει στον ιδιο μηνα με τον μπεμπη με φρουτοκρεμα ενω εμας μας ξεκινησε με ρυζαλευρο....οποτε ειναι αναλογα με τα κιλα και οχι αναλογα με τον γιατρο! Απλα τα μωρα που θηλαζουν μεχρι και τον 6ο μηνα τα βαζουν αργοτερα στις κρεμες γενικοτερα και στο φαγητο!

Ρανια μου κου κου που εισαστε καλε????? Χαθηκαμε.....φιλησε μου την μπιζουδενια μας!!!!!

Γιωτουλα μου ειναι καλυτερα η μπουμπουδενια και ο αντρουλης ε???? Παλι καλα....με αυτη την ζεστη δεν ειναι για πυρετους...ζεσταινονται πολυ τα μαναρακια!!!!! Φιλακια πολλα πολλα!!!!!

Ιωαννακι μου αρχισε και κανει μπουνια το χερακι ο μπεμπουλης και το βαζει στο στομα με μανια ε? Ετσι κι εμενα ο μπεμπης τοτε το εκανε....τωρα βαζουμε απλα τα δαχτυλακια και τα μασητικα που βοηθανε πολυ! Υπαρχουν και μασητικα με νερο που τα βαζεις στο ψυγειο και δροσιζουν τα ουλα και τους αρεσει πολυ! Φιλακια στα πατουσακια του πανκ μας!!!!! Θα στρωσει το μαλλι μην αγχωνεσαι.....

Αναστασακι μου τι κανετε? Τι ωραιες φωτο ειναι αυτες στο φεις???? Απαιχτος ο μπεμπακος σου....με ειχες ρωτησει καποια στιγμη αν του εφτιαξα εγω το ρυζαλευρο ή αν του δινω του εμποριου....τελικα του πηρα του εμποριου γιατι με την βανιλια ειναι πιο γλυκια η γευση για αρχη και μετα οταν θα ξεκινησει να τρωει χορτοσουπες δηλ. στις 14 Μαϊου, θα του φτιαχνω το απογευμα γλυκοπατατα ή γλυκοκολοκυθα που γινεται πολυ ωραια και εχει ζαχαρη απο μονη της...οσο να 'ναι του εμποριου εχουν προσθηκη ζαχαρης....σκετο το ρυζαλευρο ειναι πικρουτσικο και δεν ηθελα για αρχη να πικριστει και μετα να μην τρωει...φιλακια πολλα στον αντρακλα!!!!!

Κοριτσια χθες παλι την εφαγε ολη την κρεμα που καθε μερα μεγαλωνει η ποσοτητα και μολις σταματουσα να τον σκουπισω εκλαιγε γιατι νομιζε οτι τελειωσε...ειχε πολυ γελιο...μετα ηπιε και γαλα και παλι εκλαιγε οταν τελειωσε...πολυ φαγανας μιλαμεεεεεεεεε!!!!!

Αν ξεχασα καμια ζητω χιλια συγνωμη αλλα εχω και το ζουζουνι αγκαλια και δεν με αφηνει σε ησυχια....

Σας φιλω προς το παρον...παω να βαλω αποστειρωση....

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μμμμμ πολύ ωραίος ο καφές από τα χεράκια σου αλλά δεν θα κάτσω πολύ γιατί περιμένω να ξυπνήσει το αντράκι μου και να ξεκινήσω ντουλάπες! Ουφφφ πως βαριέμαι!!! Εν τω μεταξύ έχω χάσει 20 κιλά μέχρι τώρα και μου μένουν άλλα 6! Πολύ καλά με πήγε μπορώ να πω! Δεν περίμενα να τα χάσω τόσο γρήγορα και να φανταστείς πως δεν θηλάζω κιόλας που υποτίθεται πως βοηθάει πολύ! Μπαίνω σε τζιν παντελόνι που έμπαινα και πριν την εγκυμοσύνη! Η αλήθεια είναι πως ανέβηκα ψυχολογικά!

Καλημερα Ιωαννα μου.....!!!!!!!

Ντουλαπες σημερα ε???? Εγω να δω ποτε θα τις φτιαξω...κατεβασα χθες μερικα καλοκαιρινα γιατι επρεπε να ντυθουμε αλλα τα παρατησα και δεν τα τελειωσα...απλα για να εχω να φοραω μερικα!!!!!

Δεν θυμαμαι αν το ειχες πει αλλα 26 κιλα ειχες παρει στην εγκυμοσυνη???? Δεν θυμαμαι καθολου....αλλα αν ναι εχεις χασει πολυ γρηγορα τα 20 μπραβο σου! Εγω ακομα να φανταστεις δεν μπαινω στα τζιν που ηταν πολυ στενα γιατι εχω κανει μπουτια και δεν φευγουν με τιποτα...τωρα εβαλα σκοπο να πασαλυβομαι με κατι κρεμες που εχω για κυτταριτιδα και μετα να φοραω μια ειδικη βερμουδα μπας και χασω κανενα ποντο και μπω στα τζιν μου! Και ολα αυτα με μονο 13 κιλα που ειχα παρει αλλα δυστυχως τα πηρα απο την μεση και κατω....παντα ημουν πιο γεματη στα μπουτια λογω στιβου και ενοργανης που εκανα παλια και μετα την εγκυμοσυνη πρηστηκα εκει....ουφ....αντε γιατι θελω να φορεσω και τα φουστακια μου το καλοκαιρι!!!! Απο την μεση και πανω ειμαι σκελετος μην το ψαχνεις.....παντως απο τα Χριστουγεννα που ειχα φαει 30 κουραμπιεδες πολυ καλυτερα ειναι τωρα τα ποδια μου αλλα θελω να χασω κι αλλο....θα δειξει!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!:D

ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!:P

1051152v5inq0z1xw.gif

ΚΑΛΩς ΗΡΘΕΣ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ!:D:D

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ..ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΒΑΤΑΡ!ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ε!;):tongue:

Η πιο καταλληλη φωτο ειναι αυτη!!!!! Που την βρηκες ρε θηριο????? Καταπληκτικη και οτι πρεπει για την περισταση...χαχαχ!!!!

Καλε που χαθηκατε ολες σημερα??????????

Βαριεμαι αφανταστα να κανω δουλειες...και εχει και πολυ ζεστη!!!!!!!!

Μπειτε να πουμε καμια κουβεντα καλεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσανθακι μου που εισαι????????? Μπες να μας πεις πως εισαι......

Καλησπέρα μανούλες...Πόσο μου λείψατε ..Πολύ σπάνια μπαίνω..

πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο για το εμβόλιο..έκλαψε λίγο..πιο πολύ επειδή την ξαπλώσαμε παρά για το εμβόλιο.Μόλις την σήκωσα κυρία..

Και κάνουμε άλλο ένα βηματάκι αύριο καθώς ξεκινάμε χορτόσουπα...

Κατά άλλα όλο χαρούλες και λογάκια και πολύ αγκαλίτσα..

Αυτά τα δικά μας εν ολίγην..

έχουμε νέα βλέπω...

Πεταλουδίτσααααα να ζήσει η μικρούλα της παρέας

5oA2p2.png

Καλε που χαθηκατε ολες σημερα??????????

Βαριεμαι αφανταστα να κανω δουλειες...και εχει και πολυ ζεστη!!!!!!!!

Μπειτε να πουμε καμια κουβεντα καλεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσανθακι μου που εισαι????????? Μπες να μας πεις πως εισαι......

Ματινάκι τί κάνεις???Ξεκινήσατε κρεμούλες?

Εχθές έκανα κι εγώ τις ντουλάπες και σήμερα λέω να κάνω της μικρής τα ρουχάκια..Να κρύψω τα πολύ μικρά και τα χειμωνιάτικα..έπλυνα και τα κοντομάνικα της και έχω και σίδερο..ουφ κουράστηκα μόνο στην σκέψη.:|

5oA2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ιωαννα μου.....!!!!!!!

Ντουλαπες σημερα ε???? Εγω να δω ποτε θα τις φτιαξω...κατεβασα χθες μερικα καλοκαιρινα γιατι επρεπε να ντυθουμε αλλα τα παρατησα και δεν τα τελειωσα...απλα για να εχω να φοραω μερικα!!!!!

Δεν θυμαμαι αν το ειχες πει αλλα 26 κιλα ειχες παρει στην εγκυμοσυνη???? Δεν θυμαμαι καθολου....αλλα αν ναι εχεις χασει πολυ γρηγορα τα 20 μπραβο σου! Εγω ακομα να φανταστεις δεν μπαινω στα τζιν που ηταν πολυ στενα γιατι εχω κανει μπουτια και δεν φευγουν με τιποτα...τωρα εβαλα σκοπο να πασαλυβομαι με κατι κρεμες που εχω για κυτταριτιδα και μετα να φοραω μια ειδικη βερμουδα μπας και χασω κανενα ποντο και μπω στα τζιν μου! Και ολα αυτα με μονο 13 κιλα που ειχα παρει αλλα δυστυχως τα πηρα απο την μεση και κατω....παντα ημουν πιο γεματη στα μπουτια λογω στιβου και ενοργανης που εκανα παλια και μετα την εγκυμοσυνη πρηστηκα εκει....ουφ....αντε γιατι θελω να φορεσω και τα φουστακια μου το καλοκαιρι!!!! Απο την μεση και πανω ειμαι σκελετος μην το ψαχνεις.....παντως απο τα Χριστουγεννα που ειχα φαει 30 κουραμπιεδες πολυ καλυτερα ειναι τωρα τα ποδια μου αλλα θελω να χασω κι αλλο....θα δειξει!!!!!!

Γειά σου Ματινάρα μου! Ναι 26 πήρα και τώρα που φύγανε τα περισσοτερα πιστεύω πως ήταν πολύ το πρήξιμο! Ούτε τη βέρα μου δεν φορούσα από τον 5ο και μετά! Όσο για παπούτσια; Άστα! Ανέβηκα 2 νούμερα!!!!!!!!!!

Αχ έκανα και ντουλάπες και η αλήθεια κουράστηκα! Κατά τις 5.30 θα φύγουμε για Λάρισα σε έναν ξάδερφο του άντρα μου που η γυναίκα του γέννησε 2 μήνες πριν από μένα! Όλον αυτόν τον καιρό με ιώσεις και μετά με μένα μέχρι να σαραντίσω δεν πήγαμε καθόλου! Βέβαια ήθελα να κάνει το μωράκι και 2-3 εμβόλια πρώτα να μην πάμε έτσι! Εκανα μπάνιο τον μπέμπη, τον τάισα και τώρα κοιμάται το μαναράκι μου! Αύριο θα τον έχω στη μαμά μου όλη μερα! Εχω δουλειές, να πλύνω ένα χαλί και να κανω τα παντζούρια, μπαλκόνια κλπ! Θα ρίξω κι ένα σίδερο ξεγυρισμένο γιατό το πλυντήριο πλένει ασταμάτητα σήμερα! Αχ κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα!

καλησπερααααα!

τι κανετε αγαπημενες μουυυυυυ:P

οπου να ναι θα ξυπνησει ο μικρος ελπιζω να προλαβω να σας γραψω!:tongue:

που λετε σημερα τον κοιμησα με τα χιλια ζορια!να ναι καλα η μανουλιτσα μου που ηρθε κ με βοηθησ εμε τις δουλειες!μα πως καταλαβαινουν τα σκατουλικα οταν εχεις κατι να κανεις κ δνε κοιμουνται!καλε απο της 10 κ εικοσι το πρωι μου κοιμηθηκε στης 3 το μεσημερι!ειχε κ λιγη γκρινια!ξεχασα να σας πω ο γιατρος μου ειπε πως ειναι ετοιμα να σκασουν κ τα πανω δοντακια!γιαυτοτ ο γιαυρακι μου εχει κ τοσα σαλια κ με τρωει!επισης απο χθες μετα το εμβολιο ολο αγκαλιτσα θελει στα χερια!αυτο κανω κ γω απο χθες κ η μεση μου σημερα ειναι χαλια αλα δεν μπορω να του αρνηθω!λιωνω οταν του κανω ελα ελα κ κουναει χερακια κ ποδαρακια για να ερθει,κ ειδικα αν τον κραταει αλος κ του το κανω αχ να δειτε πως γερνει προς σε μενα το γιαυρακι μου!δεν παει σε ολους!~αν του κανεις ελα ελα παει σε ατομα που γνωριζει κ συμπαθει!επισης απο χθες μου λεει αα ντεε αντεε χαχαχ τελεια το λεει!ααα ντεεεε καπως ετσι !πολυ γλυκα λογακια μου λεει!:P

καναμε σημερα δουλειτσες απο το πρωι!αλλαξα κ χαλια!εβαλα τα καλοκαινια!ξεσηκωσαμε το σπιτι πιο πολυ η μαμα δηλαδη εγω ημουν με το μωρο τις περιοστερες ωρες!μετα φαγαμε πηρε τον μιχαλακη κ φυγανε σπιτι της!θα τον φερει το απογευμα!εγω χαλαρωνω ακομα μεχρι να ξυπνησει ο μικρουλακος μου!

Ματινακι μουυυυυυ φαγανουλης ο ξανθουλης μας~ετσι να ειναι κ να τρωει οληηηη την σουπιτσα τουυυυ!εμενα δνε την τρωει καθολου καλα κ διαβασα στο ιντερνετ για ενα θεμα που πρεπι να αφηνουμε τα μωρα να τρωνε μονα τους με τα χερακια τους φυσικα οταν μεγαλωσουν ακομα πιο πολυ οχι τοσο μικρο κ απο χθες δοκιμσα το εξης!ετσι οπς ειναι βρασμενα τα λαχανικα στη σουπα τα ξεχωρισα σε ενα οιτακια κ με το χερι μου εκοβα μικρες μπουκιτσες τις ελιωνα καλα καλα στο χερι μου κ του το εδινα μπορω να πω σαν να του αρεσε..γενικα δεν ειναι λατρης των αλμυρων..ενω ο μιχαλακης το ανιθετο τρλενοταν για σουπιτσες..παντα τις ετρωγε πολυ καλα κ μεχρι τωρα ενω με τα γλυκα δεν ειχε τρελα..ηταν επιλεκτικος κ τωρα ειναι πολυ!ο μικρουλης μου ειναι γλυκατζης σαν την μανουλα(αν κ γω ειμαι απολα αλα τελος παντων):tongue:

Ιωαννακι μου μπραβο τα εχασες τα κιλακια!ειδες τι γρηγορα!ασε τα πρηξηματα ειναι σπαστικα σε αλιωνουν κ γω ειχα στην πρωτη στη δευετρη οχι κ τοσο!δεν μπορουσα να με βλεπω θυμαμαι εδικα στις φωτο:tongue:

Αναστασακι μου που εισα?πως πηγε στον οδοντοιατρο?πονεσε:confused::(

για τον θηλασμο που με ρωτησες θηλαζω αρκετες φορες την μερα ,,παραδειγμα μετα τα φρεσκα φρουτα που τρωει χορταινει κ ενω δοκιμαζω να τον θηλασω ισως να πιει λιγο κ μετα δνε θελει..το μεσημερι τον θηλαζω κανονικα γιατι τη σουπα δεν την τρωει καθολου καλα οποτε πειναει το απογευμα που ειναι η κρεμε δεν τον θηλαζω αμεσως την τρωει κ αν δειξει οτι θελει κ ζιζι του δινω αν κ συηνηθως τον χορταινει..ολα αυατ ειναι με τις μερες μποορει μια μερα να μου βγει περιοστερες φορες να τον θηλασω αλε ςπαλι οχι!αναλογα αν τρωει καλα η οχι τα γευματα!με τονμιχαλακη λειτουργουσα αλιως γιατι μετα τις 40 μερες επινε ξενο γαλα οποτε οταν πια ξεκηνησε στερεες το καθε γευμα ηταν απο μονο του δνε εδινα συμπληρωμα κ γαλα ενω τωρα με τον θηλασμο αποσο διαβαζω ειναι διαφορετικα παντου γραφει οτι καθε γευμα συνοδευεται κ απο θηλασμο γιατι τα γευματα ειναι συμπληρωματικη διατροφη αν θηλαζεις!

αχ ξυπνησεεεεεεεεε!

θα επιστρεψωωωωωωωωωωω!

φιλακαι στις υπολοιπεςςςςςςς που δεν αναφερθηκα με συνχωρειτεεεεε:cry:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλησπέρα μανούλες...Πόσο μου λείψατε ..Πολύ σπάνια μπαίνω..

πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο για το εμβόλιο..έκλαψε λίγο..πιο πολύ επειδή την ξαπλώσαμε παρά για το εμβόλιο.Μόλις την σήκωσα κυρία..

Και κάνουμε άλλο ένα βηματάκι αύριο καθώς ξεκινάμε χορτόσουπα...

Κατά άλλα όλο χαρούλες και λογάκια και πολύ αγκαλίτσα..

Αυτά τα δικά μας εν ολίγην..

έχουμε νέα βλέπω...

Πεταλουδίτσααααα να ζήσει η μικρούλα της παρέας

καταια μου γλυκεια κ συ μας ελειψες!ολα καλα ε~πολυ χαιρομαι!

κανατε κ σεις εμβολιακι!κ μεις χθες!;)

χορτοσουπα ε!αχ μακαρι να την τρωει καλα!

να μου την φιλισεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Η πιο καταλληλη φωτο ειναι αυτη!!!!! Που την βρηκες ρε θηριο????? Καταπληκτικη και οτι πρεπει για την περισταση...χαχαχ!!!!

χαχα δεν ειναι τελειαααααα!με το που την ειδα λεω αυτη ειναι οτι πρεπει!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια κοριτσουδια μου.....τι κανετε???

εγω πινω το καφεδακι στη βεραντουλα μου.....τι ομορφα που ειναι????βλεπω και τη θαλασσιτσα....χιχι...η μπιζουδενια μου κοιμαται....ξυπνησε κατα τις 7!!!

γιωτακι μου τι κανετε?πως ειναι το ρανακι μας?καλυτερα ε?μπραβο...σε ξεχασα τη προηγουμενη φορα που εγραψα....ευχομαι με το μαγαζι να πηγαινετε καλυτερα....εμεις ψαχνουμε ακομα για να το πουλησουμε....φφφφφφφφ....

λενιωωωωωωωω πολυ καλη σελιδα!!!!!!τι κανουν τα αντρακια μας τα ομορφα???θα πατε βολτιτσα σημερα....εγω λεω να τη παω στο παιδοτοπο της κουμπαρας μου....εχει και αυλη και αποφευγω τη πολυκοσμια οποτε ειναι πολυ ωραια!!!!!μακια πολλα!!!

ματιναραααααααααααααα....κου κου που εισαι?????

αναστασακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......τι γελιο εχω κανει???????βρε τι παθαμε με τα δοντια????μ'αρεσει που γελας....εγω ειχα παθει σοκ οταν μου εφυγε η θηκη πριν το γαμο....ηταν και το μπροστινο δοντι...χαααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....τι επαθε το αγορι μας??????ρουφα τον μουουουουουουυου...στις μαγουληθρες του!!!!!χααχαχαχ

πεταλουδιτσα μουουουουουου γλυκειαααααα....πλεεις σε πελαγη ευτυχιας.....αχχχχχ....οταν μπορεσεις μπες να μας πεις!!!!!σε φιλω γλυκααααα!!!!

νατασσακι,χρυσανθουλα,ποπακι,κατιουλα μακια πολλαααααα....

ξεχνω καμια?εχω παθει μπλακ αουτ....

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλα ειμαστε!εσεις?

φιλακιααααααααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...