Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΑΧ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΥΤΥΧΕΙΑ~

Η Ελενιτσα μας τωρα ευχομαι να ειναι καλα κ να μην ποναει κ να απολαυσει την μικρη της!

κοριτσακαι εμεις καναμε το εμβολιο μας!κλαψαμε πολυ λιγο παλια καλα!γενικα ειναι πολυ καλος σε ολη την εξεταση ολο γελαει ο σκατουλης!:tongue:

ολα καλα!πηραμε 180γρ αυτο τον μηνα!μια χαρα μου ειπε ο γιατρος αλωσετ τα κιλακαι του ειναι πολυ καλα!το υψος μας 73 ποντους κ τα κιλα 10.380!

το μπουλουκακι μου!:D

ξεκιναμε κ τα κρεατακια μας τωρα!κοτοπουλακι στηθος κ μοσχαρισιο κρεατακι!

Αναστασακι μου μακαρι να μην σου ανεβασει πυρετο!

εγω του ειχα δωσει για λιγο ρυζαλευρο!του εκανε ομως δυσκοιλιοτητα κ το σταματησα πριν καν τελειωσει το κουτι!να σου πω την αληθεια μετα απο ολα αυατ που διαβαζεις δνε ξερεις κ τι να κανεις!εμενα ο γιατρος μου δνε ειναι κατα απλα μου λεει αν τρωει πολυ καλα τις σουπες δεν μας πειραζει αν δεν φαει καλα καπια κρεμα η κ καθολου ξερω γω!τι να πεις!

αυτα παω γκρινιαζουν!ουφφφφφφ απο το πρωι ολο κατι κανω!θελω να κατσω λιγοοο!:tongue:

φιλακιαααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ να μας ζήσει το νέο μωράκι μας! Πάντα γερό και τυχερό να είναι! Πω πωωω θυμήθηκα κι εγώ τα δικά μου και κλαίω κορίτσια! Τι συγκίνηση είναι αυτή; Τι πρωτόγνωρα συναισθήματα;

Πεταλουδίτσα μου και από εδώ σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου ζήσει και να την καμαρώνεις για μία ολόκληρη ζωή!

λενακι μου δεν εκλαψε ε? τι καλα! μπραβο!! κ τα κιλακια του τελεια!! θα ξεκινησετε κ κρεατακι!!!!!!! αχ τελεια!!! εμεις εχουμε καιρο ακομα! χεχεχεχε:tongue: ανυπομονω!! τωρα ποσες φορες θηλαζει ο μικρος?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι μου δεν εκλαψε ε? τι καλα! μπραβο!! κ τα κιλακια του τελεια!! θα ξεκινησετε κ κρεατακι!!!!!!! αχ τελεια!!! εμεις εχουμε καιρο ακομα! χεχεχεχε:tongue: ανυπομονω!! τωρα ποσες φορες θηλαζει ο μικρος?

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Εξαγωγούλα το απόγευμα; Μην ανυσηχείς δεν είναι τίποτα! Εγώ πήγα κι έβγαλα όλους τους φρονιμήτες πέρυσι και ησύχασα! Ο μπεμπάκος σου τι κάνει; Τον θηλάζεις ακόμη ε; Μπράβο βρε! Πότε θα ξεκινήσετε κρεμούλες;

Αναστασάκι μου τι κάνεις; Εξαγωγούλα το απόγευμα; Μην ανυσηχείς δεν είναι τίποτα! Εγώ πήγα κι έβγαλα όλους τους φρονιμήτες πέρυσι και ησύχασα! Ο μπεμπάκος σου τι κάνει; Τον θηλάζεις ακόμη ε; Μπράβο βρε! Πότε θα ξεκινήσετε κρεμούλες;

αχ ναι και δεν μπορω καθολου τις ενεσεις στον οδοντιατρο!!!:oops:

ναι τον θηλαζω ακομη, ο γιατρος μου ειπε μετα καμια βδομαδα που θα κλεισει τον 5ο μπορω να ξεκινησω αλλα επειδη εχει καλο βαρος μπορουμε και μολις κλεισει τον 6ο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ ναι και δεν μπορω καθολου τις ενεσεις στον οδοντιατρο!!!:oops:

ναι τον θηλαζω ακομη, ο γιατρος μου ειπε μετα καμια βδομαδα που θα κλεισει τον 5ο μπορω να ξεκινησω αλλα επειδη εχει καλο βαρος μπορουμε και μολις κλεισει τον 6ο!

Μμμμ κι εμένα μέσα στον 5ο μου είπε για κρέμες! Ανυπομονώ τόσο πολύ! Έχουν πολυ πλάκα κυρίως με τα φρέσκα φρούτα που ψιλοξινίζουν κάνουν κάτι γκριμάτσες απίστευτες! Εν τω μεταξύ τώρα που κοιμάται έχει μία φατσούλα τόσο ήρεμη, αγγελική μπορώ να πω! Θέλω να τον ρουφήξω αλλά κρατιέμαι!

Μμμμ κι εμένα μέσα στον 5ο μου είπε για κρέμες! Ανυπομονώ τόσο πολύ! Έχουν πολυ πλάκα κυρίως με τα φρέσκα φρούτα που ψιλοξινίζουν κάνουν κάτι γκριμάτσες απίστευτες! Εν τω μεταξύ τώρα που κοιμάται έχει μία φατσούλα τόσο ήρεμη, αγγελική μπορώ να πω! Θέλω να τον ρουφήξω αλλά κρατιέμαι!

εγω με το ζορι τον κοιμησα! πριν κλεισετε τον 5ο σου ειπε για κρεμες?

αχ και εγω ανυπομονω πολύ!!!!!!!!!! παρα πολύ!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πεταλουδιτσα μουουουουουουουου......να σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το μικρο πεταλουδακι!!!!

φφφφφφφφφφφφ....πολυ συγκινηση....τι μας θυμισεςςςςςς!!!!!

παω και στις ευχες.....μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα....

κοριτσακια μου τι κανετε?????εγω μολις μπηκα...παω να τη κανω μπανιο...τι ζεστη ειναι αυτη?????φφφφφφφφφ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

εγω με το ζορι τον κοιμησα! πριν κλεισετε τον 5ο σου ειπε για κρεμες?

αχ και εγω ανυπομονω πολύ!!!!!!!!!! παρα πολύ!!!!!

Ναι γιατί εμένα δεν θηλάζει! Τουλάχιστον έτσι μου είπε! Ο θηλασμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τελικά! Μπράβο σου που τα κατάφερες! Απλά δεν μου διευκρίνισε με τι κρέμα ξεκινάνε! Με φρούτα πρώτα ή βανίλια; Την Τρίτη τώρα θα πάμε και θέλω να τον ρωτήσω ένα σωρό πράγματα! Αν μπορώ να τον βάζω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου και επίσης αν μπορώ να τον βάζω να κάθεται στο μπανιερό του! Μου βάζει κα;ι την τελευταία εβδομάδα τα χέρια του στο στόμα! Τα κάνει γροθιές και όλο μέσα! Ευτυχώς πίνει το αντιαναγωγικό και δεν μου βγάζει τώρα! Γιατί το κάνουν αυτό;

Ναι γιατί εμένα δεν θηλάζει! Τουλάχιστον έτσι μου είπε! Ο θηλασμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τελικά! Μπράβο σου που τα κατάφερες! Απλά δεν μου διευκρίνισε με τι κρέμα ξεκινάνε! Με φρούτα πρώτα ή βανίλια; Την Τρίτη τώρα θα πάμε και θέλω να τον ρωτήσω ένα σωρό πράγματα! Αν μπορώ να τον βάζω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου και επίσης αν μπορώ να τον βάζω να κάθεται στο μπανιερό του! Μου βάζει κα;ι την τελευταία εβδομάδα τα χέρια του στο στόμα! Τα κάνει γροθιές και όλο μέσα! Ευτυχώς πίνει το αντιαναγωγικό και δεν μου βγάζει τώρα! Γιατί το κάνουν αυτό;

και εμενα απο 2μηνων αρχισε τα χερια στο στομα. ωριμαζουν οι σιελογονοι αδενες μου'χε πει. κλαιειιιι παωωωω

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Τελικά δεν σας είπα! Αυτός με το κέτερινγκ μου έδωσε τιμή 9 ευρώ το άτομο! Εξωφρενικό το βρίσκω! Δηλαδή εμένα για 200 περίπου άτομα θα μου στοιχίσει κοντά στο 2χίλιαρο! Και θα προσφέρει μόνο καναπεδάκια και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών! Με τίποτα! Θα πάω στο μαγαζί τελικά και θα έχω περίπου 70 άτομα και στοιχίζει 12 ευρώ το άτομο! Πολύ φτηνότερα θα μου έρθει έτσι και ο κόσμος που θα είναι στο τραπέζι θα φύγει πιο πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με την εκκλησία!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τελικά δεν σας είπα! Αυτός με το κέτερινγκ μου έδωσε τιμή 9 ευρώ το άτομο! Εξωφρενικό το βρίσκω! Δηλαδή εμένα για 200 περίπου άτομα θα μου στοιχίσει κοντά στο 2χίλιαρο! Και θα προσφέρει μόνο καναπεδάκια και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών! Με τίποτα! Θα πάω στο μαγαζί τελικά και θα έχω περίπου 70 άτομα και στοιχίζει 12 ευρώ το άτομο! Πολύ φτηνότερα θα μου έρθει έτσι και ο κόσμος που θα είναι στο τραπέζι θα φύγει πιο πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με την εκκλησία!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εννοειτε!! θα χορτασουν κιολας!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εννοειτε!! θα χορτασουν κιολας!

Ο μπέμπης μου ξύπνησε με γοερό κλάμα, με λυγμούς λέμε! Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου και σπαρταρούσε ο καημένος! Ουφφφ πριν λίγο ησύχασε και ξανακοιμήθηκε αλλά όπου να'ναι θα ξυπνήσει πάλι γιατί κατά τις 6 και κάτι είναι να φάει!

Αααχχχ πότε θα κατεβάσω καλοκαιρινά; Σήμερα τελικά δεν προλαβαίνω με τίποτα! Αύριο μάλλον που θα είναι και ο σύζηξ εδώ για να χτυπήσει βάρδια με τον μπέμπη! Τελικά δεν γίνονται όλα μαζί! Το Σάββατο θέλω να πλύνω το χαλί της κουζίνας, ευτυχώς τα υπόλοιπα θα τα δώσω για καθάρισμα και φύλαξη και την Δευτέρα περιμένω τη γυναίκα να μου κάνει γενική να ξεμπερδεύω! Με αυτή τη ζέστη δεν μπορώ μέσα στο σπίτι!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/01/blog-post_3250.html?m=1

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/12/blog-post_15.html?m=1

.δείτε εδώ..τα πάντα έχει αυτή η σελίδα.πολύ μου αρέσει!!

Δεν σας γράφω κοριτσάκια μου.είναι πτώμα..πάω για ύπνο.καλό βράδυ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σας κοριτσακια!

να μας ζησει κ το τελευταιο μωρακι (για αυτη την δοση!!!)!

ελενιτσα μου σου ευχομαι κ απο εδω να σας ζησει κ να να το χαιρεστε το κοριτσακι σας!!!

images?q=tbn:ANd9GcTi0X-4-sRNJwJD93lG90LB1sxM5KRHt2naT0ufrR58jgmBWTAScwimages?q=tbn:ANd9GcRwn9155OxJVHakNZw8JFaTI2YKkcyG5D0GoI6pzQljO6s-28JCUw

εμεις ειμαστε καλυτερα κ αυριο θα παμε στο γιατρο για να μας δει κ να κανουμε εμβολιο!:( παλι θα κλαιει το παιδακι μου!!!

αναστασακι ρεντα εχεις!!! χαχαχαχχαχαχα πολυ γελασα με την θηκη!!!! χαχχαχααχαχαχα!!!

ρε κοριτσια μιλαει καμια με την νατασα? τι εγινε αραγε με την αδελφη της?

φιλακια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...