Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ λενακι μου αυριο εμβολιο γλυκια μου ε??? ουφ μια στιγμη ειναι κ περναει! αχ οσο μεγαλωνει κ κλαιει στο εμβολιο κ με κοιταει ζητωντας αγκαλιας μου 'ρχεται να πεσω κατω!:|

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασάκι μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου! Αχ ναι σουλουπώθηκα λιγάκι αλλά δεν τα έβαψα ακόμη! Λέω να κάνω την αλλαγή για τη βάφτιση του μπέμπη! Πάντως ήτανε μία ανανέωση! Καλέ μεγαλώσατε πολύ εσείς!!!! Μπράβο σου πήγε πολύ καλά ο θηλασμός! Κι εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να του φοράω κοντομάνικα και μάλλον θα το τολμήσω αν συνεχίσει έτσι ο καιρός! Όσο για το μαλλί του; Ένα θα σου πω! ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!! Χαχαχαχαχαχαχ!!!! Δεν στρώνει με τίποτα λέμε! Μου λέγανε πως θα πέσει το πολύ μαλλί μετά τη γέννα αλλά μπααααα!!!! Εμείς βγάζουμε κι άλλο! Εμβόλιο έχουμε στις 8 του μήνα και το σκέφτομαι από τώρα! Είναι το 1ο ενέσιμο και μάλλον ο σκατούλης θα κλάψει!

μεγεια μεγεια ιωαννακι μου!! χααχαχαχχαχαχα τρατζικ ε?????? πολυ γελασα!!!!! αχ υπομονη κ εσυ ιωαννακι μου με το εμβολιο! οντως το 1ο ειναι πιο δυσκολο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ακούστε να γελάσετε!!! κανω πριν μια σαλατα να φαω , βουτουσα κ το ψωμακι μεσα κ γενικα ετρωγα γρηγορα! για μια στιγμη λεω κατι σαν ν μεικε στο δοντι, βαζω τη γλωσσα κ συνειδητοποιω οτι εφαγα την προσωρινη θηκη που ειχα στο δοντι!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχ το γραφω και κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ακούστε να γελάσετε!!! κανω πριν μια σαλατα να φαω , βουτουσα κ το ψωμακι μεσα κ γενικα ετρωγα γρηγορα! για μια στιγμη λεω κατι σαν ν μεικε στο δοντι, βαζω τη γλωσσα κ συνειδητοποιω οτι εφαγα την προσωρινη θηκη που ειχα στο δοντι!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχ το γραφω και κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!

Μμμμμμμ νόστιμο;;;; Χαχαχχαχαχααχ!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα αχ βρε αναστασακι μου!!κ τώρα??πολύ γέλιο Ε!

Ιωάννακι μου μεγια τι μαλακι!

Κορίτσια βρήκα και τέλεια κατατοπιστικη σελίδα..έχει τα πάντα..έχω κολισει τώρα!

Βρήκα κ αυτό που ΜΡ ενδιαφέρει για τον θηλασμό μόνο από τον της μαστό!

http://www.mitrikosthilasmos.com/search?updated-max=2012-03-18T07:58:00%2B02:00&max-results=2&reverse-paginate=true&m=1

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια !!

Που είστε υπναρουδες!!:wink:

Το Έλενακι μας τώρα θα είναι μέσα κ η καρδούλα ΥΗΣ θα χτυπάει δυνατά!!

Τι ωραίες στιγμές!!με αγωνία κ φόβο αλά κ ανυπομονησία!

Πίνω το καφεδάκι μου τώρα!!στης 11 περιμένω κ τον γιατρό!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?????

Εμεις ειμαστε καλα και σημερα θα παμε στο χωριο γιατι εχει τα γενεθλια της η ανηψουλας μας!!!! Εχω να ετοιμασω πραγματα να σιδερωσω για να παρω μαζι....ουφφφφ....και τι φορανε τωρα???? Μαλλον καλοκαιρινα δεν νομιζω να κανει ψυχρα στο χωριο...δεν εχω κατεβασει ακομα καλοκαιρινα βεβαια, θα ψαχουλεψω να τα βρω!

Η Ελενιτσα μας τωρα τι να κανει αραγε???? Σιγουρα θα την εχουν ετοιμασει για το χειρουργειο και σε λιγο θα αντικρυσει την κορακλα της!!!!! Περιμενω μηνυμα πως και πως!Αχ θυμηθηκα την δικη μου αναμονη και τις βολτες περα δωθε που εκανα μεχρι να ανεβω στην αιθουσα των επιτοκων! Την αιθουσα τοκετου δεν την ειδα ποτε βεβαια (χειρουργειο) γιατι δεν προλαβα να παω....Ελπιζω να μου στειλει μηνυμα μεχρι τις 3 που θα ειμαι στο σπιτι ακομα για να μπορεσω να σας ενημερωσω αν δεν το κανει η ιδια,γιατι μετα θα φυγουμε για το χωριο!

Η Παναγια μαζι σας Ελενη μου!!!!!! Αντε και μετα να δεις χαρες και πανηγυρια......

Τον μπομπιρακο μου σημερα τον εγδυσα και τον αφησα μονο με το αμανικο εσωρουχακι του, τον εβαλα μπρουμητα και εκανε τοσες χαρες και φωνουλες αλλο πραγμα...τον τραβηξα και φωτο και εχουν βγει τελειες!!!!

Δεν σας εχω διαβασει...παω να ετοιμασω πραγματα να βρω και ρουχα για μας και μετα θα μπω να σας διαβασω.....

Φιλια πολλα!!!!!!!

Kαλημέρα κι από μενα! Τι κανετε; Η Πεταλουδίτσα τώρα θα είναι γεμάτη προσμονή! Με το Καλό Παναγίτσα μου να κρατήσει αγκαλιά την κορούλα της! Θα βγω να κάνω κάτι δουλίτσες πάλι! Ουφ και ήθελα να κατεβάσω καλοκαιρινά αλλά μάλλον το απόγεμα τώρα! Θέλω να πάω να δω το δείγμα της μπομπονιέρας που μου ετοίμασαν και να περάσω να ακούσω την τιμή για το κέτερινγκ που μου έβγαλε αυτός! Κουλή θα είναι η τιμή αλλά ας μην τον στήσω τον άνθρωπο! Θα μπω μετά να μάθω τα νέα της Πεταλούδας μας!

καλημεραααα ιωαννακι κ ματινακι!

τι κανετε?

Ματινακι μου θα πατε στο χωριο!τι ωραια!,μην φοβαασαι να βαλεις στον μικρο κοντομανικα!εχει πολυ ζεστη απλα παντα να εχεις ενα ζακετακι κ ενα παντελονακι οπου πα μπας κ βγαλει ψυχρα..εγω ετσι κανω!εδω κ μερες τον κυκλοφορω με κοντομανικα κ σορτσακια!απλα αν μεινω μεχρια αργα καπου μετα του βαζω ζακετουλα μωλης βγαλει ψυχρα..το βραδυ τον εχω με καλοκαιρινες πυτζαμουλεςκ χθες πρωτη φορα δεν του εβαλα απο μεσα το εσωτερικο εσψρουχακι!ειχε πολυ ζεστη!

εγω ευτυχως τα τακτοποιησα τα καλοκαιρινα κ ατα δικα μαες κ των παιδιων το σαβ/κο ..ουφφφ εφυγε ενα βαρος!

Ιωαννακι μου τι καμει το ζουζουνακι σου! θα πας για τιμες ε!αχ μακαρι να σου κανουν καλες προσφορες!για να δουμε~

κγγω θα μπαινοβγαινω!εχω κ μαγειρεμα αλα θελω να τελειωνω με τον γιατρο!αντε να φυγει κ αυτο το ανχος!:rolleyes:

φιλακιαα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

δεν εχουμε ακομα νεα απο την ελενη ε??? αχχχχχ ανυπομονω!!!

λενακι δηλαδη το ρυζαλευρο αχρειαστο ε?? εσυ δινεις? δεν θυμαμαι!:rolleyes: αχ τα βγαλατε εξω εσεις μπουτακια κ μπρατσακια ε?? χεχεχεχεχε!!!! εγω ακομ δεν τον εχω βγαλει με κοντομανικο... στα στενα δεν εχει ηλιο κ μπορει να εχει και ρευμα!:rolleyes::rolleyes: εχθες πηγα κ του πηρα το πρωτο του σορτσακι με ενα μπλουζακι! χεχεχεχε!!:D

ματινακι χωριο ε? καλα να περασετε!!! αχ φανταζομαι πως θα εκανε ε??? ετσι οπως ειναι μπρουμητα θα του φαω τα μπουτακια!!!!!!!!!

Ιωαννακι θ πας να δεις τα δειγματα ε?? εγω ακομα να παω.. πρεπει να το κανονισω απο εβδομαδα οπωσδηποτε!:rolleyes: τελλικα τι εγινε με την αυτοπροσκαλουμενη????????:evil:

ευτυχως ο μικρος δεν μου ανρβασε καθολου πυρετο απο ο εμβολιο. κ μας ειπε ο γιατρος αν δεν ανεβασε στο πρωτο μαλλον δε θα ανεβασει κ σε αυτο γιατι ηταν το ιδιο, επαναληπτικο!

σημερα στις 7 εχω οδοντιατρο!!! για εξαγωγη! ουφφφφ:oops::oops::oops::oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλεεεεεεε??????????????????????????????

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μολις μου εστειλε μηνυμα η Ελενιτσα μας!!!! Γεννησε την μπουμπου της και ειναι στο δωματιο τωρα! Την μικρη δεν της την εχουν παει ακομα σε λιγο θα την πανε μου ειπε!!!!!!

Η μικρη γεννηθηκε 3350 και η καισαρικη ευκολη της φανηκε...θα μπει και η ιδια ειπε να μας γραψει.....

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!!!

6a00d8345f80b469e2010536a3745a970b-800wi

pink-butterfly-source_04i.gif

1662403zft46btef8.jpg

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!:D

ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!:P

1051152v5inq0z1xw.gif

ΚΑΛΩς ΗΡΘΕΣ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ!:D:D

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ..ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΒΑΤΑΡ!ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ε!;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...