Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Επανερχομαι....γκρινιαζει λιγο μαλλον θα θελει λιτσα λιτσα αγκαλιτσα...αχαχαχα!

Ματινακι μου τρωει ολη την κρεμα του!μπραβο στο αγορακι μαςςς~

ετσι να τρωει κ τις σουπιτσε ςκ ολα!

να μου τον φιλισεις!

παω παωωωωωω κ γωωω!:tongue:

μανουλες εν δρασηηηηη!

τρεχουμε τωραααααααααααα:tongue:χαχαχαχχαχα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ελενιτσα μου καλη!!!! Αχ εφτασε η ωρα!!!!!! Αυριο τετοια ωρα περιπου μπορει ηδη να την κρατας αγκαλια! Τι ευτυχιααααααααααα!!!!!!!!!!

Περιμενω πως και πως μηνυμα για τα ευχαριστα νεακια!!!!

Μια χαρα σημερα θα εχετε παρεουλα...απο αυριο να δεις τι ωραια παρεα θα εχετε με τον αντρουλη σου! Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!

Σου ευχομαι αγαπακι μου καλη λευτερια και με μεγαλη ευκολια μετα αφου θα κανεις καισαρικη! Να ειναι η μπουμπου σας γερη και να εισαστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!!!!

Αχ....οταν εφτασε η νυχτα που την αλλη μερα θα γεννουσα με επιασε μια ανυπομονησια...δεν περναγε με τιποτα το βραδυ....

Με το καλο λοιπον Ελενιτσα μου!!!!!!! Περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεακια σας με πολλες πολλες λεπτομεριες.....!!!!!!

Φιλακια και τελευταια χαδακια στην κοιλιτσα σου! Μετα θα της τα κανεις στο κορμακι της...!!!! Αχ συγκινηθηκα πολυ τωρα λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Αχ, τι ωραία που τα λες, Ματινάκι μου! Σίγουρα κάτι ξέρεις παραπάνω, αλλά κι εγώ που προσπαθώ να σκεφτώ την επόμενη μέρα πιστεύω ότι κάπως έτσι υπέροχα θα είναι!!!! Πιο πολύ με αγχώνει κάπως η διαδικασία της καισαρικής μέχρι να ακούσω το κλάμα της...άντε και λίγο το ράψιμο... Το μετά δηλ. η ανάρρωση με απασχολεί πολύ λιγότερο γιατί θα έχω το μωράκι μου και δε θα σκέφτομαι τίποτα άλλο!! :D

Ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχούλες και να είσαι σίγουρη ότι θα λάβεις μήνυμα το συντομότερο!!! :D Ελπίζω με καλά νέα! χιχιχι Εννοείται οτι μετα μεσω ιντερνετ θα σας γραψω οοολες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! χεχεχε

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ καλεεεεεεεεεεεεεεε

τη πεταλουδιτσα ξεχασααααααααααααα

αγαπουλα μοουουουυουουουουουουου

με το καλο ευχομαι κουκλαρα μου.....αχ πολυ συγκινουμαι!!!!!μας θυμιζεις τα δικα μας.....αυριο θα γινεις η πιο ετυχισμενη γυναικα του κοσμου αλλα και η πιο κουρασμενη...χαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα.......σε φιλω γλυκαααααααα!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααααααααααααα

Ευχαριστώ πάρα πολύ Ρανιούκο!!! Ήρθε η ώρα να ζήσω κι εγώ αυτή τη μοναδική εμπειρία!!!! :P Είμαι πολύ ενθουσιασμένη κι ανυπόμονη!!!! Την ώρα της εγχείρισης θα σας σκέφτομαι για να παίρνω κουράγιο!!! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πεταλουδιτσα μουυυυυυυυ με το καλοοοοοο αγαπουλα μουυυυ!σε διαβασα κ σε ενιωθα!μου θυμισες τα δικα μου!εχεις ενα κρυφο ανχος μεσα σου που δνε θελεις να το βγαλεις εξω..σε καταλαβαινω!θα περημενουμε με αγωνια τα νεα σου!ερχεται η μιρκη πεταλουδιτσααααααααα:-P

Έρχεται η μικρή πεταλουδίτσα, ναιιιι!!!! χιχιχιχι Ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου!!! :P Φιλάκια πολλά!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Aχ κοριτσια εχω ενα ζουζουνι εδω που δεν με αφηνει να κανω τιποτε αλλο εκτος απο το να ασχολουμαι μαζι του!!!! Με τρωει στο σαγονι και νιωθω σκληρα τα ουλα του...κοντευουν να βγουν τα δοντακια μας!!!!!!

Ελενιτσα μου ειμαι πολυ συγκινημενη που αυριο θα αντικρυσεις την μικρη πεταλουδιτσα σου! Ειναι φανταστικη εμπειρια το ολο θεμα της γεννας αλλα το καλυτερο ειναι που θα εχεις αγκαλια το θαυματακι σας! Οσο για καισαρικη μη φοβασαι τιποτα...ουτε 10 λεπτα δεν διαρκει.....ολα τελεια θα πανε!!!!

Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα....τον εχω αγκαλια και με τρωειιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Ρανια μου και Λενιω πολλα πολλα φιλια! Και στις υπολοιπες βεβαια....

Διαφημίσεις

Αχ, τι ωραία που τα λες, Ματινάκι μου! Σίγουρα κάτι ξέρεις παραπάνω, αλλά κι εγώ που προσπαθώ να σκεφτώ την επόμενη μέρα πιστεύω ότι κάπως έτσι υπέροχα θα είναι!!!! Πιο πολύ με αγχώνει κάπως η διαδικασία της καισαρικής μέχρι να ακούσω το κλάμα της...άντε και λίγο το ράψιμο... Το μετά δηλ. η ανάρρωση με απασχολεί πολύ λιγότερο γιατί θα έχω το μωράκι μου και δε θα σκέφτομαι τίποτα άλλο!! :D

Ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχούλες και να είσαι σίγουρη ότι θα λάβεις μήνυμα το συντομότερο!!! :D Ελπίζω με καλά νέα! χιχιχι Εννοείται οτι μετα μεσω ιντερνετ θα σας γραψω οοολες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! χεχεχε

Κοριτσάκι μου γλυκό να μην αγχώνεσαι για τη διαδικασία καθόλου! Η επισκληρίδιος δεν πονάει με τίποτα όμως και όλα μετά θα έρθουν εύκολα και καλά! Με το καλό αγάπη μου και θα με θυμηθείς! ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς την μικρή σου Πεταλουδίτσα αγκαλιά!!!! Με το καλό και όλη η αγάπη μας και η θετική μας σκέψη θα είναι κοντά σου!

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα....

βρηκα λιγο χρονο απο το μπιζουδακι-τυρανακι και μπηκα...κανει κουνια τωρα μετα μουσικης...αχχαχαχαχαχααχαχ...σε λιγο θα ερθει και η μαμα μου να τη κρατησει να κατεβασω καλοκαιρινα...δουλειες με φουντες.....φφφφφφφ....

αναστασκι μουουουυουουοουουυ......πως εγινε αυτο????ελα παναγια μου!!!!!!με την αντιβιωση θα εισαι σουπερ...θυμασαι και το λενιω μας??????να λες καλα που δεν εκανες πυρετο....βαζε τον να ρουφαειιιιιιιιιιιιιιιιι....χαχαχαχααχαχαχχ!!!!!!

χρυσανθουλα μου γλυκεια.....μη μου στενοχωριεσαι....αχ το περασα αλλα οταν γεννησα για 2 εβδομαδες περιπου....πολυ κλαμα!!!!αλλα νομιζω οτι εισαι κουρασμενη και σου λειπουν πολυ οι δικοι σου αγα[ουλα μου......εχεις καμερα?να βαλες καμερα για να βλεπεστε...εγω ετσι κανω....αν και ειμαστε μιση ωρα δρομο μου λειπουν πολυ....θα ηθελα να τους βλεπω καθε μερα!!!!!υπομονη καρδουλα μου......σε λιγο θα μεγαλωσει το χριστινακι και θα ειναιη καλυτερη σου φιλη!!!!!θα δεις!!!!!μακια πολλααααααααααααααααααααααααααααα στα μαγουλακια!!!!

ματιναρααααααααααααααααα....κου κου κου...το φαγατε ολοοοοοο????βρε το γαμπρουλη μου...αχχαχαχαχαχα.....μακαρι κι εμενα να το τρωει....σε φιλω γλυκα!!!!

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......τι κανετε κουκλαρα μου????ηρθε η ακατονομαστη εεε????χαχαχααχαχαχαχ....εγω μολις τελειωσα....αντε μπας και δουμε μια ασπρη μερα...αχαχαχαχααχαχ....με τον συζηξ εννοω!!!!!σε φιλωωωωωωωωω!!!!!(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

ιωαννακι μουουουουου....τι κανει το μπεμπουλινι πανκ????μα το τι γελιο εχω κανει!!!!!!φτου σκορδα το παληκαρι μας!!!!!αχχχχχχχχχ....κομμωτηριοοοοοοο....ποτε θα ξαναπαω αραγεεεεεεεεεεεεεεεε??????φφφφφ......

ξεχασα καμια????

ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι?????ανυσυχωωωωωωω......μακια πολλααααα!!!!!

παω κοριτσακια μου βαρεθηκε στη κουνια!!!!!!

Που είσαι κοριτσάρα μου εσύ; Η μπιζουδένια μας τι κάνει; Πως τα πάτε; Καλά αν γελάς εσύ με τον μπέμπη φαντάσου εγώ τι γέλιο ρίχνω όλη μερα! Μα χτενίζω το μαλλάκι του κι αυτό εκεί όρθιο λέμε! Δεν κατεβαίνει με τίποτα! Μόλις τον βαφτίσω θα τον πάω κομμωτήριο, δεν υποφέρεται αυτό το πράγμα! Μου κάνει και κάτι γκριμάτσες ώρες ώρες και με στέλνει! Θέλω να τον δαγκώσω στα μπουτάκια του μωρέ!!!

καλησπέρα!!! καταρχην να ευχηθω στην ελενίτσα μας μήπως κ δεν ξανα μπω μεχρι αυριο! με το καλό κοπέλα μου! εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατησεις στην αγκαλίτσα σου το αγγελούδι που τόσο καιρό περίμενες!!!! αυριο θα δεις τι παει να πει "ΕΥΤΥΧΙΑ"!!!!!!!! Τα θυμάμαι κ κλαίω χωρίς υπερβολή!! φιλάκια κ χαδακια στην κοιλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω κορίτσια μου! την αντιβιωση την συνεχίζω αλλα ευτυχως δεν εχω πριξιμο απο εχθες που το αδειασε ο μπεμπης τρωει κανονικα!

πως το επαθα, το βραδυ πριν πεσουμε για υπνο εφαγε απο αριστερο στηθος. μετα ξυπνησε μες την νυχτα αλλς 2 φορες κ του εδωσα κ τις 2 απο το δεξι μες στη νυστα μου! μπερδευτηκα! κ το στηθος πετρωσε αποτομα κ δεν εβγαινε τιποτα ουτε με θηλαστρο!! κ εχθες ειχα το νου μου κ τον ξυπνησα εγω να φαει στις 03.00 το βραδυ κ μετα τον ξανα ξυπνησα στις 07.30!

μετα ξυπνησε 10.30!!!

σήμερα ειχαμε κ εμβόλιο!!! εκλαψε το γιαβρι μου :( αλλα ηρεμησε αμεσως με το που τον πηρα αγκαλιά!:D το βαρος του πολύ καλό, 7300 και υψος 67 πόντους! ψηλώσαμε!!!:D μας είπε πως μετα τον 5ο θα ξεκινησουμε σιγα σιγα κρεμουλες! θα τα πουμε αναλυτικα στο επόμενο ραντεβου μας σε 1 μηνα! απλα μου ειπε πως μπορω να τις ξεκινησω και μολις κλεισουμε τον 6ο εφοσον παιρνει ικανοποιητικο βαρος! θα δούμε!

ματινακι μου εφαγε όλη την κρεμούλα του ε????? τελεια!!!:P:p του εφτιαξες εσυ?? τι καλά που τραβηξατε κ βιντεο! θα τα βλεπει αργοτερα κ θα γελάει!!:tongue: εγω δεν του εχω βαλει ακομα κοντομανικο γιατι εδω στο κεντρο στα στενα πιανει κ αερακι κ φοβαμαι! στο χωριο την κυριακη να ειμαστε καλά θα του βαλω σίγουρα!! ο μικρουλης θελει αποκλειστικοτητα ε?? χεχεχεχε ετσι ειναι!! πολλα φιλακια να του δωσεις!! κ εγω ετσι λεω, αυτη η διαφορα γυρω στα 3 χρονια ειναι καλά! αλλα αυτο που σκευτομαι ειναι, "μετα θα ερθει???" η θα αρχισουμε παι να αγχωνομαστε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: γεροι να μαστε!

λενιω μου! αυπνη ε?? φανταζομαι νευρα! να ξυπναει ο μεγαλος κ μετα ο μικρος απο την φασαρια! τον μαλωσες κ ειχες τυψεις ε?? ετσι ειναι οι μανουλες! κ φανταζομαι ετσι θα ενιωθα! πολύ χαιρομαι που δεν πονας τωρα που κατεβηκε η ακατονομαστη! χεχεχε!

ρανιακι? τι κανεις? το τυρανακι σου?? καλή ευκολια στις δουλίτσες σου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου θα τον κουρεψεις ε??? χαχαχαχαχαχα πολυ μαλλι ο μπεμπακος! τρελα ειναι!!! εμεις τα λιγα που εχουμε τρελαινομαι να τα χτενιζω! φανταζομαι εσυ!!! εφτιαξες το μαλλακι σου?? μεγεια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκι μου γλυκό να μην αγχώνεσαι για τη διαδικασία καθόλου! Η επισκληρίδιος δεν πονάει με τίποτα όμως και όλα μετά θα έρθουν εύκολα και καλά! Με το καλό αγάπη μου και θα με θυμηθείς! ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς την μικρή σου Πεταλουδίτσα αγκαλιά!!!! Με το καλό και όλη η αγάπη μας και η θετική μας σκέψη θα είναι κοντά σου!

Ευχαριστώ πολύ, Ιωαννάκι μου!!!! Χαίρομαι πολύ που τα λες εσύ αυτά που το έζησες πρόσφατα και μου δίνεις πολύ κουράγιο γιατί την επισκληρίδιο τη φοβάμαι λιγάκι είναι η αλήθεια!!! :shock: Ελπίζω όπως λες να μην πονέσω ιδιαίτερα!!! :? Σε έπιασε κατευθείαν εσένα; Μέχρι το τέλος δεν κατάλαβες τίποτα;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!! καταρχην να ευχηθω στην ελενίτσα μας μήπως κ δεν ξανα μπω μεχρι αυριο! με το καλό κοπέλα μου! εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατησεις στην αγκαλίτσα σου το αγγελούδι που τόσο καιρό περίμενες!!!! αυριο θα δεις τι παει να πει "ΕΥΤΥΧΙΑ"!!!!!!!! Τα θυμάμαι κ κλαίω χωρίς υπερβολή!! φιλάκια κ χαδακια στην κοιλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σαι καλά Αναστασάκι!!! Ανυπομονώ για τη μεγάλη στιγμή εδώ και πολύ καιρό και να που ήρθε η ώραα!!!! :P Ευχαριστώ πολυυυυ!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας κοριτσακια μου! ευχαριστω για τα περαστηκα! κ η μπεμπα κ ο αντρουλης εινια καλυτερα, θα μας δει η παιδιατρος την παρασκευη! οπως καταλαβατε τρεχω κ δεν φτανω!!!

ελενιτσα μου με το καλο κ με εναν πονο!!! με το καλο να παρεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα κ θα ζησεις απο εδω κ περα το ονειρο!!! ψυχραιμια μονο θελει!!! θα μπω να διαβασω νεα σου!!! φιλακια πολλα πολλα!!! κ στο μικρο πεταλουδακι!!!

Ευχαριστώ πολύ, Ιωαννάκι μου!!!! Χαίρομαι πολύ που τα λες εσύ αυτά που το έζησες πρόσφατα και μου δίνεις πολύ κουράγιο γιατί την επισκληρίδιο τη φοβάμαι λιγάκι είναι η αλήθεια!!! :shock: Ελπίζω όπως λες να μην πονέσω ιδιαίτερα!!! :? Σε έπιασε κατευθείαν εσένα; Μέχρι το τέλος δεν κατάλαβες τίποτα;;

Βρε η επισκληρίδιος είναι ένα μόνο τρύπημα όταν θα βρουν τον σπόνδυλο, μετά σου περνάνε 'ενα σωληνάκι σαν καθετήρα και στην χορηγούνε σταδιακά από εκεί! Σε πιάνει σιγά σιγά και όταν δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία! Όλα καλά θα πάνε βρε! Είναι λογικό να αγχώνεσαι κι εγώ έτσι ήμουν! Μετά δεν κατάλαβα τίποτα, σαν να μην έκανα εγχείρηση! Ήθελα να σηκωθώ κατευθείαν! Θέλανε να μου βγάλουνε ορούς και καθετήρα στις 24 ώρες και μου βγάλανε πολύ νωρίτερα! Αισθανόμουν πολύ καλά! Ααααχχχχ κι άλλο μωράκι στην παρέα μας από αύριο καλέ! Τα κορίτσια έχουν απόλυτο δίκιο! Αύριο θα νιώσεις την απόλυτη ευτυχία! Πω πωωωω πάλι θα συγκινηθούμε αύριο!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Ιωαννακι μου θα τον κουρεψεις ε??? χαχαχαχαχαχα πολυ μαλλι ο μπεμπακος! τρελα ειναι!!! εμεις τα λιγα που εχουμε τρελαινομαι να τα χτενιζω! φανταζομαι εσυ!!! εφτιαξες το μαλλακι σου?? μεγεια!

Αναστασάκι μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου! Αχ ναι σουλουπώθηκα λιγάκι αλλά δεν τα έβαψα ακόμη! Λέω να κάνω την αλλαγή για τη βάφτιση του μπέμπη! Πάντως ήτανε μία ανανέωση! Καλέ μεγαλώσατε πολύ εσείς!!!! Μπράβο σου πήγε πολύ καλά ο θηλασμός! Κι εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να του φοράω κοντομάνικα και μάλλον θα το τολμήσω αν συνεχίσει έτσι ο καιρός! Όσο για το μαλλί του; Ένα θα σου πω! ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!! Χαχαχαχαχαχαχ!!!! Δεν στρώνει με τίποτα λέμε! Μου λέγανε πως θα πέσει το πολύ μαλλί μετά τη γέννα αλλά μπααααα!!!! Εμείς βγάζουμε κι άλλο! Εμβόλιο έχουμε στις 8 του μήνα και το σκέφτομαι από τώρα! Είναι το 1ο ενέσιμο και μάλλον ο σκατούλης θα κλάψει!

Πεταλούδίτσα μου όλα καλά να σου πάνε αύριο!!

Ο θεός κ η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζί σας! Έφτασε η μαγική στιγμή!!ότι κ να ΔΟΥ πω είναι λίγο!από αύριο όλα αλλάζουν!!έχει να πέσει πολΥ συγκίνηση!

Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!:wink:

Καλό βράδυ!:-)

Καληνύχτα σε ολες..

Με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε ο μικρός..

Αυτή τη στιγμή έχω τον μικρό στο ριλαξ κ τον Μιχαλάκη να κοιμάται στο πόδι μου..πάω να τος βάλω στα κρεβατια τους!

Φιλάκιααααα!

Α αύριο στης 11 έχουμε εμβόλιο!:-(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...