Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια! τι κανετε??? τα μπεμπακια μας καλά?

καλη εβδομαδα σε ολες!

επιτελους την καταλαβε την μπεμπα ο αντρουλης μου, του εριξε 3-4 κλωτσιες και το ευχαριστηθηκε!

καλη επιτυχία ελενίτσα στο β επιπεδου, αντε πλησιαζει και ο δικος μου στις 4/06 το σαββάτο!

φιλάκια πολλα!!!!:):):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσια! τι κανετε??? τα μπεμπακια μας καλά?

καλη εβδομαδα σε ολες!

επιτελους την καταλαβε την μπεμπα ο αντρουλης μου, του εριξε 3-4 κλωτσιες και το ευχαριστηθηκε!

καλη επιτυχία ελενίτσα στο β επιπεδου, αντε πλησιαζει και ο δικος μου στις 4/06 το σαββάτο!

φιλάκια πολλα!!!!:):):):)

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!!!του εδωσε και καταλαβε του αντρουλη σου, χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!τι καλα!!!!!!!αντε με το καλο κι εσυ το σαββατο!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα γιωτακι!!!!!!!!!!του εδωσε και καταλαβε του αντρουλη σου, χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!τι καλα!!!!!!!αντε με το καλο κι εσυ το σαββατο!!!!!!!:tongue:

Γεια σου ποπάκι!!! αχχχχ! ευχαριστω πολυ!!!!

τι κανει το κοριτσακι σου?

καλα ειναι, κολυμπαει!!!!!!!!κι εγω εχω ραντεβου για υπερηχο την παρασκευη!!!!!!;)

αντε, με το καλό!!!! σου έχει πει τιποτα για καμπύλη ζαχαρου? ποτε την κανουμε αραγε??? εμενα δεν μου εχει πει κατι, μηπως ειναι νωρις?

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ!ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ,ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ,ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΛΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΜΑΙ .....ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ...(((((((((((((((()))))))))))))))

Υ.Γ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ)...

Νατασακι μουυυυυυυυυ αγαπουλα μου π[οσο πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλαααααααα~παρα πολυ!κ να δεις που συντομα κ συ θα μας μηλας για υπερηχους κ κλωτστιτσες!να κανεις αυτο που νιωθεις κ αφου σε επηρεαζει ψυχολογικα αυτο το καφε καρδουλα μου δεν πειραζει εμεις ξερεις οτι σε κταλαβαινουμε κ επισης στο φβ εγω θα σου μηλαω καθε φορα που θα σε βλεπω να μαθαινω νεα σου!θελω να εισαι καλα..σαγαπω πολυυυυυυυυ!μου εχεις λειψει πολυ πολυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααα κοριτσακια μουυυυ οπως καταλαβατε ηρθα στη μαμα ...ακομα να δεν εχω συνδεση σπιτι!

Νενακι μου αγαπουλα μου κατεβηκε η ατιμηηηηηη!ευχομαι να ειναι η τελευταια της φορα!:D(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Ποπακη μουυυυυυ τι κανεις καρδουλα μου?μεγαλωσε η ζουζουνα σου;)

Γιωτακι μουυυυ εισαι καλα?την ενιωσε ο αντρας σου τι καλααααα!~

εμενα χθες ειμαι ξαπλωμενη κ απλα του ελεγα να κοιταξει την κοιλκια μου γιατι κλωτσουσε πριν κ το ειδε αλα με το χερι ακομα τιποτα!:tongue:

κ συ με το καλο η β' επιπεδου!παρε κ dvd~!εγω εχω κ απο τον μικρο μου!;)/

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αντε, με το καλό!!!! σου έχει πει τιποτα για καμπύλη ζαχαρου? ποτε την κανουμε αραγε??? εμενα δεν μου εχει πει κατι, μηπως ειναι νωρις?

εγω την εκανα γιωτακι μου, νομιζω πως μου ειπε λιγο νωρις να την κανω, συνηθως την κανουν πιο μετα!!!!εμενα βγηκε η τελευταια μετρηση λιγο τσιμπημενη ελαφρως και με συμβουλεψε να κοψω τα γλυκα!!!!!ενταξει νομιζω ολα καλα!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααα κοριτσακια μουυυυ οπως καταλαβατε ηρθα στη μαμα ...ακομα να δεν εχω συνδεση σπιτι!

Νενακι μου αγαπουλα μου κατεβηκε η ατιμηηηηηη!ευχομαι να ειναι η τελευταια της φορα!:D(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

Ποπακη μουυυυυυ τι κανεις καρδουλα μου?μεγαλωσε η ζουζουνα σου;)

Γιωτακι μουυυυ εισαι καλα?την ενιωσε ο αντρας σου τι καλααααα!~

εμενα χθες ειμαι ξαπλωμενη κ απλα του ελεγα να κοιταξει την κοιλκια μου γιατι κλωτσουσε πριν κ το ειδε αλα με το χερι ακομα τιποτα!:tongue:

κ συ με το καλο η β' επιπεδου!παρε κ dvd~!εγω εχω κ απο τον μικρο μου!;)/

καλημερα λενιω μου!!!!!!!!!!!σαν να εχεις λοξιγγα κουνιεται η κοιλιτσα μας καμια φορα ε?χαχαχαχα!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα λενιω μου!!!!!!!!!!!σαν να εχεις λοξιγγα κουνιεται η κοιλιτσα μας καμια φορα ε?χαχαχαχα!!!!!!:tongue:

ναι ποπακη μου καπως ετσι!τρανταζεται ..ειναι απολαυση να την παρακολουθεις γιατι ξερεις οτι εκει μεσα ειναι το ζουζουνι σου κ κανει βουτιες!:tongue::tongue:απιστευτοοοο!την βλεπω κ δεν το πιστευω!:shock:αχ ανυπομονω για αυριο τοσο πολυυυυυυ@:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι ποπακη μου καπως ετσι!τρανταζεται ..ειναι απολαυση να την παρακολουθεις γιατι ξερεις οτι εκει μεσα ειναι το ζουζουνι σου κ κανει βουτιες!:tongue::tongue:απιστευτοοοο!την βλεπω κ δεν το πιστευω!:shock:αχ ανυπομονω για αυριο τοσο πολυυυυυυ@:D:D:D

πραγματι ειναι ενα θαυμα ζωης!!!!!!!καμια φορα της πιανω την κουβεντα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!αχ θα ειναι πολυ ωραια αυριο, θα απολαυσεις τον μπεμπακο σου!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πραγματι ειναι ενα θαυμα ζωης!!!!!!!καμια φορα της πιανω την κουβεντα!!!!!!χαχαχαχα!!!!!αχ θα ειναι πολυ ωραια αυριο, θα απολαυσεις τον μπεμπακο σου!!!!!!!

ΘΑΥΜΑ!ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΑΧ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙς ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΜΑς ΑΚΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΥΝΗΘΩς ΤΟΥ ΜΗΛΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!;)

ΝΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ 6 Η ΩΡΑ!:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια...τι κανετε?????

Εγω ειμαι πολυ καλα σημερα γεματη ενεργεια και πολυ καλη ψυχολογια!

Εχει και καλο καιρο και σε λιγο θα κατεβω βολτιτσα να παω να παρω κατι σε τυροπιτοειδες να φαω και να απολαυσω τον ηλιο!

Σας ευχομαι να εχετε υπεροχη μερουλα ολες σας!

Χαδακια στις κοιλιτσες των εγκυων μας και στις μη εγκυες πολλες σφιχτες αγκαλιες!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια...τι κανετε?????

Εγω ειμαι πολυ καλα σημερα γεματη ενεργεια και πολυ καλη ψυχολογια!

Εχει και καλο καιρο και σε λιγο θα κατεβω βολτιτσα να παω να παρω κατι σε τυροπιτοειδες να φαω και να απολαυσω τον ηλιο!

Σας ευχομαι να εχετε υπεροχη μερουλα ολες σας!

Χαδακια στις κοιλιτσες των εγκυων μας και στις μη εγκυες πολλες σφιχτες αγκαλιες!!!!

kαλημερα Ματινακι μουυυυ!χαιρομαι που εισαι πολυ καλα σημερα!\

εγω αντιθετως απο χθες ειμαι καπως αδυναμη μαλον κρυωσα γιατι ολα ξεκηνησαν απο πονολαιμο κ μετα με πονουσε κ το κεφαλι μου κ ειμαι μπουκωμενη!ασε που εχω αναγουλες συνεχεια!νομιζα πως μετα τον 5ο δεν εθα ειχα τιποτα αλο το αντιθετο ομως εχω πολυ συχνα μετα απο καπια φαγητα!:rolleyes:

καλη ορεξη Ματινουλι μου κ καλη βολτιτσα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ!ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ,ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ,ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΛΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΜΑΙ .....ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ...(((((((((((((((()))))))))))))))

Υ.Γ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ)...

Καλημερα γλυκεια νατασα!

Καταρχας ειναι πολυ ευχαριστο το γεγονος οτι λυθηκανε τα προβληματα σου και αυτο εχει μεγαλυτερη σημασια απο καθετι αλλο....αν δεν λυνοντουσαν εχω την εντυπωση οτι δεν θα εκανες λογο για 2ο παιδι γιατι οσο και να το ηθελες δεν θα ηταν εφικτο! Τωρα ομως ολα ειναι καλα και σου ευχομαι συντομα να ξαναγυρισεις κοντα μας για να μπορεις να συμμετεχεις κι εσυ στις συζητησεις αφου τωρα δεν νιωθεις καλα! Παντως να ξερεις οτι μεχρι να γεμισει το πινακακι κι εμεις δεν ειχαμε να πουμε πολλα μεταξυ μας εγκυες και μη αλλα θα μου πεις ο καθενας εχει διαφορετικο χαρακτηρα και αντοχες οποτε αφου δεν νιωθεις καλα κανε αυτο που σε κανει χαρουμενη και οχι δυστυχισμενη!

Α! Και κατι αλλο γιατι δεν θελω να υπαρξουν παρεξηγησεις....επειδη αρκετες φορες εισαι ον λαιν στο φεις και σου στελνω μηνυματα αλλα δεν απαντας, τον τελευταιο καιρο το συζητουσαμε με το τζινακι και μου ειπε και εκεινη το ιδιο οτι δηλαδη απο τις 5 φορες που θα σου στειλουμε μηνυμα θα μας απαντησεις την μια, καταλαβαμε απο κοινου οτι δεν εχεις γενικοτερα ορεξη για δικους σου λογους να μας μιλας οποτε επειδη ησουν μελος της ομαδας "φιλεναδες" σε βγαλαμε για να μην νιωθεις ασχημα οταν θα σου ερχονταν μηνυματα συνεχως γιατι σιγουρα μιλουσαμε και για τις εγκυμοσυνες μας.....αλλωστε προχθες ειμασταν πολυ ωρα μεσα στο φεις και δεν ειπες ουτε μια καλησπερα οποτε σιγουρευτηκαμε οτι δεν ηθελες να μας μιλησεις! Δεν θελω να πιστευεις οτι σε βγαλαμε για αλλους λογους γιατι δεν μας εχεις κανει τιποτα κακο, ισα ισα που σε αγαπαμε κι εμεις πολυ και θελουμε να εισαι καλα!

Να εισαι παντα ευτυχισμενη και να πετυχεις αυτο που θες τοσο πολυ! Πολυ καλη τυχη να εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...