Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!

ο μήνας με βρηκε με μαστιτιδα!!! αφηστε τα!! το βραδυ ο μικρος ξυπνησε 2 φορες κ μες στη νυστα μου του εδωσα απο το ιδιο στηθος! το πρωι ηταν πετρα ! δοκιμαζω με το θηλαστρο τιποτα!! αφου πρωτα το εβαλα να θηλασει ο μικρος ο οποιος ηπιε πολυ λιγο, δεν μπορουσα να τον ξυπνησω!!!:cry:

εκανα κομπρεσες με ζεστο νερο.. μαλάξεις.. πηρα τη μαια μου τηλ που ειναι κ φιλη ηρθε το ειδε κ μου ειπε μαστιτιδα! πηραμε τηλ τη γιατρο κ παιρνω αντιβιωση! πολυυ πονος κοριτσια!! αφου εβαζα τον μικρο μετα να θηλασει κ δεν εβγαινε τιποτα! 3 ωρες μετα την αντιβιωση τον εβαλα κ ευτυχως το αδειασε! τον βαζω συχνα τωρα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα! Πόσο μου αρέσουν αυτές οι τέλειες μέρες! Πως περάσατε εχθές; Εμείς ήμασταν μόνοι μας το μεσημέρι αλλά το βράδυ ήρθαν όλοι οι δικοί μου! Ο μπεμπάκος μου δεν κοιμήθηκε καθόλου από το μεσημέρι και μετά, οπότε γύρω στις 10.15 το βράδυ έφαγε και έπεσε ξερό το μανάρι μου μέχρι τις 6.15 το πρωί! Τώρα ξανακοιμάται! Βέβαια σε λίγο θα τον πάρω και θα τον πάω στη μαμά μου για να πάω λίγο κομμωτήριο και να κάνω κάτι ψώνια και μετά πάλι πίσω σπίτι! Αχ κορίτσια η κοιλίτσα της αδερφούλας μου φούσκωσε αρκετά αλλά η ίδια έχασε 2 κιλά η καημένη! Αφού μέχρι πριν 1 εβδομάδα έκανε συνέχεια εμετούς! Στις 7 του μήνα μπαίνει στον 5ο! Πόσο μου λείπει η κοιλίτσα μου και η εγκυμοσύνη γενικότερα!

καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!

ο μήνας με βρηκε με μαστιτιδα!!! αφηστε τα!! το βραδυ ο μικρος ξυπνησε 2 φορες κ μες στη νυστα μου του εδωσα απο το ιδιο στηθος! το πρωι ηταν πετρα ! δοκιμαζω με το θηλαστρο τιποτα!! αφου πρωτα το εβαλα να θηλασει ο μικρος ο οποιος ηπιε πολυ λιγο, δεν μπορουσα να τον ξυπνησω!!!:cry:

εκανα κομπρεσες με ζεστο νερο.. μαλάξεις.. πηρα τη μαια μου τηλ που ειναι κ φιλη ηρθε το ειδε κ μου ειπε μαστιτιδα! πηραμε τηλ τη γιατρο κ παιρνω αντιβιωση! πολυυ πονος κοριτσια!! αφου εβαζα τον μικρο μετα να θηλασει κ δεν εβγαινε τιποτα! 3 ωρες μετα την αντιβιωση τον εβαλα κ ευτυχως το αδειασε! τον βαζω συχνα τωρα..

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό μαστίτιδα; Πόνος πολύς φαντάζομαι! Αφού σου έδωσε αντιβίωση και στο αδειάζει κι ο μπέμπης πάλι καλά να λες! Υπομονή κοριτσάκι μου!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!! Αύριο έχουμε γεννητούριαααααα!!! ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Kαλημερα φιλεναδιτσες μου και καλο μηνα να εχουμε!

Χθες φυγαμε πουρνο πουρνο για το εξοχικο των κουμπαρων μας και γυρισαμε βραδυ....περασαμε πολυ ωραια και εκανε πολυ ζεστη...φορεσα του μπεμπη μπλουζακι με κοντο μανικαΚι...βγαλαμε τα μπρατσακια μας εξω...!!!!!

Το απογευματακι μας πηγε ο μπαμπας μας στην μαμα μου γιατι διαιτητευε και μεχρι να τελειωσει μειναμε στους γονεις μου. Φαγαμε και ηρθαμε στο σπιτι....αχ μακαρι ολες μας οι μερες να ηταν σαν την χθεσινη...το ευχαριστηθηκαμε! Πολυ ζεστη εκανε ομως....ακομα και το βραδυ που γυρνουσαμε εγω που ειμαι κρυουλιαρα δεν μπορουσα ουτε την ζακετουλα να φορεσω εκανε ζεστη για βραδυ Μαϊου! Νιωθω πολυ κουρασμενη...ενω ο μπεμπης κοιμαται ολο το βραδυ χωρις να ξυπνησει, εγω νιωθω οτι μου λειπει υπνος! Ουφφφφφ.....και που να πιασουν και οι πολλες ζεστες σαν κοτοπουλα θα ειμαστε...αχααχαχαχ!!!!!!

Αναστασακι μου τι ηταν αυτο με την μαστιτιδα τωρα????? Ουφφφφ ρε κοριτσι πως το επαθες αυτο? Συνηθως μαστιτιδα παθαινουμε οταν εχουμε γαλα αλλα δεν πινει το μωρο και μενει μεσα και πετρωνει...ο δικος σου θηλαζει μετα μανιας πως εγινε αυτο? Τουλαχιστον πηρες αντιβιωση και το πολεμας...παλι καλα που ηπιε και ο μπεμπης και σε ξαλαφρωσε! Ποσο ευκολα ομως μπορεις να την πατησεις...τεσπα!Ευχομαι να μην ξαναπαθεις ποτε πια το ιδιο γιατι πρεπει να ειναι επιπονο....

Χρυσανθη μου αγαπακι μου στενοχωριεμαι πολυ που εισαι ετσι...αχ να μπορουσα να σε βοηθησω....ειμαστε και μακρυα ρε γμτο! Παντως οσον αφορα την μοναξια σε θεμα βοηθειας σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω μονη μου παλευω....εννοω απο θεμα παιδιου τα πρωινα και με ολο το σπιτι καθημερινα! Ο αντρας μου δεν μπορω να πω κανει πααααρα πολλα πραγματα αλλα οσο να 'ναι η κουραση ειναι μεγαλη και δεν θελω να τον επιβαρυνω στην κουραση του γιατι τρεχει ολη μερα κι αυτος! Ουφφφφφ....κι εγω οσο το σκεφτομαι με πιανει κατι.....τι να πεις κι εσυ που εισαι ολομοναχη...εμενα τουλαχιστον καποιες φορες ερχονται η μαμα και η πεθερα μου και με βοηθανε...αλλα σε καθημερινη βαση η κουραση δεν λεγεται! Υπομονη μαναρι μου...μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας και οσο μεγαλωνουν θα ειναι και πιο χαλαρα τα πραγματα...παντως χθες που βρεθηκαμε με την κουμπαρα μου που ειναι εγκυος και εχει και ενα γιο 2μιση χρονων περιπου την ειδα χαλαρωτατη....ο μικρος καταλαβαινει τα παντα και μπορεις και να συνεννοηθεις πλεον και εβλεπα οτι οταν το 1ο ειναι γυρω στα 3 ειναι πιο ευκολο να ερθει 2ο...οσο ειναι και το 1ο ακομα μωρο δεν παλευεται η κατασταση....βλεπω την συνυφαδα μου...πρεπει αν ειναι ολη μερα η πεθερα μου πανω για να κραταει τουλαχιστιν την μικροτερη γιατι ο μεγαλος ειναι ζιζανιο και δεν τον εμπιστευεσαι ευκολα...οταν γυριζεις τα ματια σου αλλου τοτε κανει την σκανταλια του...ουφφφφφ....καλα να ειμαστε και θα την παλεψουμε....ετσι Χρυσανθακι μου????? Φιλια στο ομορφο Χριστινακι μας!!!!!

Λενιω μουυυυυυυυυ????? Τι κανεις καλη μου?????? Τα ναντρακια σου ξυπνανε πολυ πρωι ε???? Πω πω...τι αν κανεις ομως???? Ολα για τα παιδια...αυτο λεμε και με τον αντρα μου...νιωθουμε τοση κουραση που αναρωτιομαστε πολλες φορες ποτε θα ξεκουραστουμε?????

Μεγεια το δωρακι απο τον αδερφουλη σου! Θα βγαζεις ωραιες φωτογραφιες στα αντρακια σου!!! Ηρθε και η κοκκινη ε??? Καλως την δεχτηκες!!! Τουλαχιστον μας φευγουν λιγο τα νευρα...στρωνουν οι ορμονες και νιωθουμε πιο χαλαρες!!!! Φιλακια πολλα στα αντρακια σου!

Ολες οι υπολοιπες που εισαστε??? Για να μαζευομαστε λοιπον....

Καλε ξεχασα να σας πω....την δευτερα φαγαμε κρεμουλα....κοριτσια την εφαγε ολη! Και χθες το ιδιο και ηταν περισσοτερη ποσοτητα...οταν τελειωσε εκλαιγε γιατι ηθελε κι αλλη....στην αρχη δεν καταλαβαινε οτι αυτο που του δινω επρεπε να το φαει και το κραταγε στο στομα....ειχε πολυ γελιο τραβηξαμε και βιντεο...μια χαρα εφαγε και που ειδε την καμερα δεν το περιμενα! Τελικα ειναι λαιμαργο παιδι και γι αυτο και βγαζει ακομα γουλιες!

Παντως πολυ χαρηκαμε που τρωει την κρεμουλα του και ανυπομονουμε να δουμε τωρα πως θα κανει με τα φρουτα....χιχιχιχι!!!!!!

Αυτα...το μονο που ειδα χθες ειναι οτι ολη μερα δεν εκανε καθολου κακα αλλα τωρα σφιγγοταν οποτε εχει κανει....ουφφφφ τι αγχος κι αυτο με τα κακα!!!!!!

Παω να τον αλλαξω και θα τα πουμε μετα!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα! Πόσο μου αρέσουν αυτές οι τέλειες μέρες! Πως περάσατε εχθές; Εμείς ήμασταν μόνοι μας το μεσημέρι αλλά το βράδυ ήρθαν όλοι οι δικοί μου! Ο μπεμπάκος μου δεν κοιμήθηκε καθόλου από το μεσημέρι και μετά, οπότε γύρω στις 10.15 το βράδυ έφαγε και έπεσε ξερό το μανάρι μου μέχρι τις 6.15 το πρωί! Τώρα ξανακοιμάται! Βέβαια σε λίγο θα τον πάρω και θα τον πάω στη μαμά μου για να πάω λίγο κομμωτήριο και να κάνω κάτι ψώνια και μετά πάλι πίσω σπίτι! Αχ κορίτσια η κοιλίτσα της αδερφούλας μου φούσκωσε αρκετά αλλά η ίδια έχασε 2 κιλά η καημένη! Αφού μέχρι πριν 1 εβδομάδα έκανε συνέχεια εμετούς! Στις 7 του μήνα μπαίνει στον 5ο! Πόσο μου λείπει η κοιλίτσα μου και η εγκυμοσύνη γενικότερα!

Καλημερα Ιωαννα μου και μπεμπακο!!!!!

Παω να τον αλλαξω και θα τα πουμε σε λιγο αν σε προλαβω.....

Καλα ψωνια και καλο φτιαξιδωμα στο κομμωτηριο αν δεν σε προλαβω!!!!

Φιλιαααααααα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Ιωαννα μου κι εγω οταν βλεπω εγκυο με πιανει νοσταλγια για την κοιλιτσα μου! Η κουμπαρα μου μπαινει στον μηνα της στις 12 Μαϊου και η κοιλια της ειναι τουρλα! Ποσο "ζηλεψα" χθες δεν λεγεται....αλλα θεωρω οτι ειναι νωρις για 2ο....ειδικα για οσες δεν εχουμε βοηθεια θα ειναι μεγαλο πακετο η εγκυμοσυνη τωρα! Σκεφτομαι και το θεμα οτι θελω να εχω δυναμεις και ορεξη τωρα που ειναι στα καλυτερα του ο μπεμπης....να ασχοληθω μαζι του και να μην εχω στο μυαλο μου "α δεν κανει να τον σηκωνω και να τον παιρνω αγκαλια" και γενικοτερα να τον χορτασω γιατι αργοτερα δεν θα μας αφηνει ουτε να τον φιλαμε...βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο κακης εγκυμοσυνης! Επειδη στην πρωτη εγκυμοσυνη την περασα ζωη και κοτα, ουτε συμπτωματα ουτε ταλαιπωριες δεν παει να πει οτι και στη 2η θα ειναι το ιδιο...μπορει να ειναι διαφορετικη εγκυμοσυνη και να μην μπορω να τον φροντιζω οπως θελω....οποτε καλυτερα να ξεπεταχτει θεωρω! Αν μας το στειλει ο Θεος πιο νωρις καλοδεχουμενο ειναι απλα ακομα προσεχουμε! Παντως δεν αλλαζω με τιποτα την περιοδο της εγκυμοσυνης και την στιγμη της γεννας που αντικρυσα το παιδακι μου! Το αστερι μου!!!!!!!!!

Τελικα δεν σε προλαβα Ιωαννακι μου....δεν πειραζει θα τα πουμε αργοτερα!

Να παω να κανω καμια δουλεια αφου δεν εχετε μπει να πιουμε καφεδακο!!!!!

Τα λεμε αργοτερα!!!!

Φιλιαααααα!!!!!!!!

Καλε Λενιω ξεχαστηκα.....κλεισατε τον 7ο σημερα ε???? Αχ μαναρακι μου καλα μηνογενεθλια! Κι εμεις σε λιγες μερες κλεινουμε τον 6ο....πως περναει ετσι ο καιρος καλεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????????

Πολλα φιλακια στα μπουτακια του....ειναι η μερα του σημερα!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια μου!!!

Αναστασάκι μου, κουράγιο με τη μαστίτιδα... Δύσκολο πρέπει να είναι, αλλά όλα θα πάνε καλα! Βάζε τον γλυκούλη σου να το αδειάζει και θα στρώσει!

Ιωαννάκι μου, γεια!!! Πώς είστε;;;;;

Ελενάκι, πολλά φιλάκια!

Ματινούκο, μπρατσάκια έξω ακούω είχατε χθες!!! χιχιχι Μια τρέλα θα ήταν!!! :P Όπως τα λες είναι... Δε λέει τόσο γρήγορα καινουριο μωρακι γιατι έτσι δε θα μπορείς να χαρείς τον πρωτότοκο! Κρίμα είναι....

Εγώ καλά, αν και κοιμήθηκα χάλια πάλι! Ιδρώνω συνεχώς και δε βολεύομαι με τίποτα! Άλλο ένα βράδυ υπομονή! Μετά θα αλλάξουν οι προτεραιότητες... :rolleyes: Έρχονται και τα πεθερικά το μεσημέρι και θα φύγουν το Σάββατο. Θα είμαστε πολλοί σήμερα στο σπίτι, να δω πώς θα χωρέσουμε... Αύριο θα φύγω εγώ τουλάχιστον να αραιώσουμε λιγάκι! Βέβαια σήμερα τη θέλω τη μεγάλη παρέα για να ξεχνιέμαι λιγάκι, οπότε δεν είμαι και αχάριστη!

Αύριο το πρωί στις 8 θα πάμε όλοι μαζί στο ΡΕΑ και θα με ετοιμάσουν (!) και στις 10 με 10μισή θα έρθει και ο γιατρός μου.. Πώς και πώς θα τον περιμένω!!! :shock: Μέχρι τις 12 ελπίζω να έχουμε τελειώσει... Θα στείλω μήνυμα στο Ματινάκι να ειδοποιήσω για τα πρώτα νέα μόλις μπορέσω! Αν έχω τελικά ιντερνετ στο κρεβάτι θα μπω και εδώ για λεπτομέρειες το συντομότερο! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ:-P

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ!

ΧΘΕς ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ:rolleyes:ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗς 2 ΕΦΑΓΕ Κ ΣΤΗς 3 ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟς ΜΟΥ Κ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ~ΟΥΦΦ~ΠΑΩ ΞΑΠΛΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΜΕ ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΕΙ!ΑΧ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡα~περημενα να κοιμηθει ααλα αυτος δεν κοιμοταν κ μετα δεν αντεξα κ του φωαναξα να κοιμηθει κ γενικα τον μαλωνα κ ξυπνησ εκ ο μικρος:cry:ειχα τυψεις μετα φυσικα :cry:αφηστε!παω μετα στον μικρο τον ξαναθηλαζω κ τον βαζω γιαυπνο κοιμοταν 2 λεπτα κ ξαναξυπνουσε!τον ξανασηκωσα κ τον κουνουσα λιγο στην αγκαλια μου !ζιζι δεν ηθελ τον εβαζα κ δεν ηθελε!που λετε απο της 3 κ κατι μεχρι 4μιση μπορει κ παραπανω τον ειχα κοιμησει καμια 1ο φορες~ουφφ~ο μιχαλακης ειχε αποκοιμηθει φυσικα!ασε καθε μερ αμου ξυπναει~λες κ εχει βαλει ξυπνητηρι!κ τωρα πια δεν κοιμαται το μεσημερι οποτε κατα της 9 με 9μιση πεφτει ξερος απορω γιατι δεν κοιμαται ολοτ ο βραδυ(για τον μιχαλακη λεω)~εχω κουραστει αυτο γινεται καθημερινα εδω κ μερες!ουφ υπομονηηηη τι αλοο!!

σημερα γιναμε 7 μηνων~μεγαλωσ πολυ το παιδακι μου!πωπωωω πως περασε ο καιρος!

Ματινουλι μουυυυυυυ ευχαριστω πολυυυυυ~

βγαλατε μπρατσακια χθες εξω~τι ωραιαααα!για φαγωμα θα ηταν:-P

κ μεις χθες με μπρατσακια κ μπουτακια εξω ειμασταν~κ το βραδυ του βαζω πυτζαμουλες κοντομανικες κ το απο κατω ειναι σορτσακι!εχει πολυ ζεστη..τον σκεπαζω με μια πικε κουβερτουλα!εχουν πολυ πλακα ετσι!αχ μωλεεεε εινα απολαυση α ζουζουνακια!!

Ματινακι μου κ γω τωρα καταλαβαινω οτι τελικα ειναι καλ να εχουν διαφορα τουλαχιστον αν οχι 3 δυο δυομιση χρονια τα παιδια μεταξυ τους!γιατι ετσι απολαμβανεις κ το πρωτο αλα κ το δευτερο!κ μενα εχουν 3 χρονια διαφορα κ στην εγκυμοσηνη ηταν καλα λα κ τωρα που καταλαβαινομαστε με τον μιχαλακη!ενταξει εχουμε κ μεριες μερες που ειναι δυσκολες αλα σε γενικε ςγραμμες ειναι καλα!φυσικα ξερω κ καταλαβαινω την επιθυμια σου για δευετρο γιαυτο κ γω εμεινα αμεσως στον πρωτο χρονο εγκυος μετα τον μιχαλακη ασχετα που δεν προχωρης ουτε αυτη αλα ουτε η επομενη!

ΑΝαστασακι μου καλο μαστιτιδα!ωχ!γιατι ομως κ γω απορησα!~αφου συνεχεια τρωε ι ο μικρος!κ γω ειχα παθε θυμασαι στις αρχες!ασε!πολυ ενοχλητικο ειναι!αφορητο πονο δνε ειχα αλα μια εντονη ενοχληση ολη την ωρα !αν αδειασει θα εισαι πολυ καλα!κ η αντιβιωση κανει πολυ καλη δουλια εμενα με βοηθησε παρα πολυ!

Πεταλουδιτσα μουυυυυυυυ με το καλοοοοοο αγαπουλα μουυυυ!σε διαβασα κ σε ενιωθα!μου θυμισες τα δικα μου!εχεις ενα κρυφο ανχος μεσα σου που δνε θελεις να το βγαλεις εξω..σε καταλαβαινω!θα περημενουμε με αγωνια τα νεα σου!ερχεται η μιρκη πεταλουδιτσααααααααα:-P

Ιωαννακι μου γλυκοοοοοο πως εισαι?σου λειεπ η κοιλιτσα ε!κ μενα ωρες ωρες μου λειπει κ ειδικα οταν βλεπω εγκυουλες!κ μεις χθες με την ξαδερφη μου που ειναι εγκυος στο δευτερο βγηκαμε..ειναι 4 μηνων κ εχει μια ομορφη μιρκη κοιλιτσα!η μικρη της ειναι 1,5 χρονων κοντα κοντα κ τωρα περημενει την δευτερη κορουλα της~με το καλο κ η αδεφουλα σου?μαθανε φυλο?:wink:

κοριτσια παντως δεν μου θυμιζει περιοδο αυτο ποου εχω..καμια αισθηση δεν εχω ..ουτε πονος ουτε τιποτα!απλα λιγο αιμα!αλα καλυτερα ετσι τουλαχιστον δεν ταλαιπωρουμαι!

χαιρομαι παντως που με επισκευθηκε!οπως τα λες Ματινακι μου ηρεμουν ολα κ επανερχονται στην θεση τους!θελω να παω κ για τεστ παπα καπια στιγμη!:rolleyes:

αυταααα!~

παωωω τωρα,,αργοτερα θα παμε κ στην μανουλα μου θα μας ψησει ο μπαμπας μου μπριζολιτσες στη σχαρα σημερα!χθες δεν πηγαμε απο κει κ σημερα θα γιορτασουμε τη χθεσινη πρωτομαγια ..:tongue:πλακα κανω!:wink:

φιλακαι στα ζουζουνακια σας!

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ρανακι,ποπακι,νατασακι,κατια,γιωτακι πολα φιλακιαααααααα!

φανταζομαι η μπεμπου της ποπης μας θαα εχει γινει ολολκηρη κοπελα πια!8 μηνων πρεπει να εγινε η ζουζουνα!τι νακανει αραγε.,ποπακιιιιιι σε πεθυμησαααααα!

ποτε ειχαν βαφτιση?ιουνιο νομιζω η μαιο:confused::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα....

βρηκα λιγο χρονο απο το μπιζουδακι-τυρανακι και μπηκα...κανει κουνια τωρα μετα μουσικης...αχχαχαχαχαχααχαχ...σε λιγο θα ερθει και η μαμα μου να τη κρατησει να κατεβασω καλοκαιρινα...δουλειες με φουντες.....φφφφφφφ....

αναστασκι μουουουυουουοουουυ......πως εγινε αυτο????ελα παναγια μου!!!!!!με την αντιβιωση θα εισαι σουπερ...θυμασαι και το λενιω μας??????να λες καλα που δεν εκανες πυρετο....βαζε τον να ρουφαειιιιιιιιιιιιιιιιι....χαχαχαχααχαχαχχ!!!!!!

χρυσανθουλα μου γλυκεια.....μη μου στενοχωριεσαι....αχ το περασα αλλα οταν γεννησα για 2 εβδομαδες περιπου....πολυ κλαμα!!!!αλλα νομιζω οτι εισαι κουρασμενη και σου λειπουν πολυ οι δικοι σου αγα[ουλα μου......εχεις καμερα?να βαλες καμερα για να βλεπεστε...εγω ετσι κανω....αν και ειμαστε μιση ωρα δρομο μου λειπουν πολυ....θα ηθελα να τους βλεπω καθε μερα!!!!!υπομονη καρδουλα μου......σε λιγο θα μεγαλωσει το χριστινακι και θα ειναιη καλυτερη σου φιλη!!!!!θα δεις!!!!!μακια πολλααααααααααααααααααααααααααααα στα μαγουλακια!!!!

ματιναρααααααααααααααααα....κου κου κου...το φαγατε ολοοοοοο????βρε το γαμπρουλη μου...αχχαχαχαχαχα.....μακαρι κι εμενα να το τρωει....σε φιλω γλυκα!!!!

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......τι κανετε κουκλαρα μου????ηρθε η ακατονομαστη εεε????χαχαχααχαχαχαχ....εγω μολις τελειωσα....αντε μπας και δουμε μια ασπρη μερα...αχαχαχαχααχαχ....με τον συζηξ εννοω!!!!!σε φιλωωωωωωωωω!!!!!(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

ιωαννακι μουουουουου....τι κανει το μπεμπουλινι πανκ????μα το τι γελιο εχω κανει!!!!!!φτου σκορδα το παληκαρι μας!!!!!αχχχχχχχχχ....κομμωτηριοοοοοοο....ποτε θα ξαναπαω αραγεεεεεεεεεεεεεεεε??????φφφφφ......

ξεχασα καμια????

ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι?????ανυσυχωωωωωωω......μακια πολλααααα!!!!!

παω κοριτσακια μου βαρεθηκε στη κουνια!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα, κορίτσια μου!!!

Αναστασάκι μου, κουράγιο με τη μαστίτιδα... Δύσκολο πρέπει να είναι, αλλά όλα θα πάνε καλα! Βάζε τον γλυκούλη σου να το αδειάζει και θα στρώσει!

Ιωαννάκι μου, γεια!!! Πώς είστε;;;;;

Ελενάκι, πολλά φιλάκια!

Ματινούκο, μπρατσάκια έξω ακούω είχατε χθες!!! χιχιχι Μια τρέλα θα ήταν!!! :P Όπως τα λες είναι... Δε λέει τόσο γρήγορα καινουριο μωρακι γιατι έτσι δε θα μπορείς να χαρείς τον πρωτότοκο! Κρίμα είναι....

Εγώ καλά, αν και κοιμήθηκα χάλια πάλι! Ιδρώνω συνεχώς και δε βολεύομαι με τίποτα! Άλλο ένα βράδυ υπομονή! Μετά θα αλλάξουν οι προτεραιότητες... :rolleyes: Έρχονται και τα πεθερικά το μεσημέρι και θα φύγουν το Σάββατο. Θα είμαστε πολλοί σήμερα στο σπίτι, να δω πώς θα χωρέσουμε... Αύριο θα φύγω εγώ τουλάχιστον να αραιώσουμε λιγάκι! Βέβαια σήμερα τη θέλω τη μεγάλη παρέα για να ξεχνιέμαι λιγάκι, οπότε δεν είμαι και αχάριστη!

Αύριο το πρωί στις 8 θα πάμε όλοι μαζί στο ΡΕΑ και θα με ετοιμάσουν (!) και στις 10 με 10μισή θα έρθει και ο γιατρός μου.. Πώς και πώς θα τον περιμένω!!! :shock: Μέχρι τις 12 ελπίζω να έχουμε τελειώσει... Θα στείλω μήνυμα στο Ματινάκι να ειδοποιήσω για τα πρώτα νέα μόλις μπορέσω! Αν έχω τελικά ιντερνετ στο κρεβάτι θα μπω και εδώ για λεπτομέρειες το συντομότερο! ;)

Καλημερα Ελενιτσα μου καλη!!!! Αχ εφτασε η ωρα!!!!!! Αυριο τετοια ωρα περιπου μπορει ηδη να την κρατας αγκαλια! Τι ευτυχιααααααααααα!!!!!!!!!!

Περιμενω πως και πως μηνυμα για τα ευχαριστα νεακια!!!!

Μια χαρα σημερα θα εχετε παρεουλα...απο αυριο να δεις τι ωραια παρεα θα εχετε με τον αντρουλη σου! Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!

Σου ευχομαι αγαπακι μου καλη λευτερια και με μεγαλη ευκολια μετα αφου θα κανεις καισαρικη! Να ειναι η μπουμπου σας γερη και να εισαστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!!!!

Αχ....οταν εφτασε η νυχτα που την αλλη μερα θα γεννουσα με επιασε μια ανυπομονησια...δεν περναγε με τιποτα το βραδυ....

Με το καλο λοιπον Ελενιτσα μου!!!!!!! Περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεακια σας με πολλες πολλες λεπτομεριες.....!!!!!!

Φιλακια και τελευταια χαδακια στην κοιλιτσα σου! Μετα θα της τα κανεις στο κορμακι της...!!!! Αχ συγκινηθηκα πολυ τωρα λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ καλεεεεεεεεεεεεεεε

τη πεταλουδιτσα ξεχασααααααααααααα

αγαπουλα μοουουουυουουουουουουου

με το καλο ευχομαι κουκλαρα μου.....αχ πολυ συγκινουμαι!!!!!μας θυμιζεις τα δικα μας.....αυριο θα γινεις η πιο ετυχισμενη γυναικα του κοσμου αλλα και η πιο κουρασμενη...χαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα.......σε φιλω γλυκαααααααα!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα....

βρηκα λιγο χρονο απο το μπιζουδακι-τυρανακι και μπηκα...κανει κουνια τωρα μετα μουσικης...αχχαχαχαχαχααχαχ...σε λιγο θα ερθει και η μαμα μου να τη κρατησει να κατεβασω καλοκαιρινα...δουλειες με φουντες.....φφφφφφφ....

αναστασκι μουουουυουουοουουυ......πως εγινε αυτο????ελα παναγια μου!!!!!!με την αντιβιωση θα εισαι σουπερ...θυμασαι και το λενιω μας??????να λες καλα που δεν εκανες πυρετο....βαζε τον να ρουφαειιιιιιιιιιιιιιιιι....χαχαχαχααχαχαχχ!!!!!!

χρυσανθουλα μου γλυκεια.....μη μου στενοχωριεσαι....αχ το περασα αλλα οταν γεννησα για 2 εβδομαδες περιπου....πολυ κλαμα!!!!αλλα νομιζω οτι εισαι κουρασμενη και σου λειπουν πολυ οι δικοι σου αγα[ουλα μου......εχεις καμερα?να βαλες καμερα για να βλεπεστε...εγω ετσι κανω....αν και ειμαστε μιση ωρα δρομο μου λειπουν πολυ....θα ηθελα να τους βλεπω καθε μερα!!!!!υπομονη καρδουλα μου......σε λιγο θα μεγαλωσει το χριστινακι και θα ειναιη καλυτερη σου φιλη!!!!!θα δεις!!!!!μακια πολλααααααααααααααααααααααααααααα στα μαγουλακια!!!!

ματιναρααααααααααααααααα....κου κου κου...το φαγατε ολοοοοοο????βρε το γαμπρουλη μου...αχχαχαχαχαχα.....μακαρι κι εμενα να το τρωει....σε φιλω γλυκα!!!!

λενιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......τι κανετε κουκλαρα μου????ηρθε η ακατονομαστη εεε????χαχαχααχαχαχαχ....εγω μολις τελειωσα....αντε μπας και δουμε μια ασπρη μερα...αχαχαχαχααχαχ....με τον συζηξ εννοω!!!!!σε φιλωωωωωωωωω!!!!!(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

ιωαννακι μουουουουου....τι κανει το μπεμπουλινι πανκ????μα το τι γελιο εχω κανει!!!!!!φτου σκορδα το παληκαρι μας!!!!!αχχχχχχχχχ....κομμωτηριοοοοοοο....ποτε θα ξαναπαω αραγεεεεεεεεεεεεεεεε??????φφφφφ......

ξεχασα καμια????

ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι?????ανυσυχωωωωωωω......μακια πολλααααα!!!!!

παω κοριτσακια μου βαρεθηκε στη κουνια!!!!!!

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ξυπνησε ο μικροςςςς!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

φιλακια στη μπιζουδενιαααααααααααααααααααααααα:P

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

παωωωωωωωωω:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...