Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α....δεν μου τα λες καλα!!!!!! Εχεις βγαλει αλλα ατομα που πρεπει να ερθουν στο τραπεζι και θα εχεις αυτη? Ιωαννα παρ'το αλλιως γιατι μου φαινεται υποκυπτεις!!!!! Μην ντρεπεσαι επειδη ειπε οτι θα πληρωσει αυτη την μεριδα της....ισα ισα επειδη ειπε αυτο σε προσεβαλλε και θα πρεπει να κατσει σπιτι της! Και αν θελει να πληρωσει φαγητο να παει να φαει αλλου....και δεν ειναι για τα λεφτα...ενα πιατο ειναι! Ειναι για την συμπεριφορα της! Καλα ακομα αναρωτιεμαι δεν ντρεπεται που θελει να ερθει με το ζορι? Τσιπα δεν εχει πανω της????

Και τα πτυχια δεν σημαινουν απολυτα και καλη ανατροφη...

Ο άντρας μου το ξέκοψε! Δεν θα έρθει στο τραπέζι! Φυσικά και δεν είναι το οικονομικό αλλά είναι αυτό που λες! Δεν θα μου επιβάλλει κανένας την παρουσία του στο τραπέζι της βάφτισης του παιδιού μου! ΤΕΛΟΣ! Αν δεν μπορεί η κουμπάρα μου να της το ξεκόψει θα της το ξεκόψω εγώ και με πολύ κακό τρόπο! Καλύτερα να μην έρθει ούτε στη βάφτιση!

Ο άντρας μου το ξέκοψε! Δεν θα έρθει στο τραπέζι! Φυσικά και δεν είναι το οικονομικό αλλά είναι αυτό που λες! Δεν θα μου επιβάλλει κανένας την παρουσία του στο τραπέζι της βάφτισης του παιδιού μου! ΤΕΛΟΣ! Αν δεν μπορεί η κουμπάρα μου να της το ξεκόψει θα της το ξεκόψω εγώ και με πολύ κακό τρόπο! Καλύτερα να μην έρθει ούτε στη βάφτιση!

Ετσι ειναι Ιωαννα μου...ειναι πολυ κακο αυτο που κανει...και εκτος αυτου πεφτει και στα ματια σας! Εγω θα ντρεπομουν να επιβαλλω σε καποιον την παρουσια μου....και αν καταλαβω ποτε οτι καποιος δεν με θελει σε συνευρεση εγω δεν θα τον θελω 10 φορες οχι να επιμενω να παω κιολας...λιγο τσιπα ρε παιδια!!!! Λιγη αξιοπρεπεια πως το λενε ελληνικα????

Ετσι ειναι Ιωαννα μου...ειναι πολυ κακο αυτο που κανει...και εκτος αυτου πεφτει και στα ματια σας! Εγω θα ντρεπομουν να επιβαλλω σε καποιον την παρουσια μου....και αν καταλαβω ποτε οτι καποιος δεν με θελει σε συνευρεση εγω δεν θα τον θελω 10 φορες οχι να επιμενω να παω κιολας...λιγο τσιπα ρε παιδια!!!! Λιγη αξιοπρεπεια πως το λενε ελληνικα????

Η λέξη αξιοπρέπεια είναι άγνωστη για μερικούς ανθρώπους! Τι να πεις; Εγώ θα της πω πως στο τραπέζι δεν είναι καλεσμένη και αν μου πει τίποτα κι εμένα για τη μερίδα της να την πληρώσει αυτή θα τη στολίσω για τα καλά! Ας γίνω κακιά στο τέλος που δεν θα γίνω γιατί θα έχω όοοολα τα δίκια του κόσμου με το μέρος μου!

Η λέξη αξιοπρέπεια είναι άγνωστη για μερικούς ανθρώπους! Τι να πεις; Εγώ θα της πω πως στο τραπέζι δεν είναι καλεσμένη και αν μου πει τίποτα κι εμένα για τη μερίδα της να την πληρώσει αυτή θα τη στολίσω για τα καλά! Ας γίνω κακιά στο τέλος που δεν θα γίνω γιατί θα έχω όοοολα τα δίκια του κόσμου με το μέρος μου!

Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζεται να πεσεις στο επιπεδο της...ωραια και καλα θα της πεις χωρις παρεξηγηση δεν μπορεις να παρεβρεθεις στο τραπεζι...ο λογος δεν ειναι τα χρηματα αλλα η απουσια αλλων ανθρωπων που δεν μπορουμε να καλεσουμε ενω θελουμε λογω πολλων εξοδων και δεν θα ηθελες να μαθουν οτι πηγε καποιος ο οποιος δεν ειναι και φιλος σας....και εξω απο την πορτα! Βεβαια ουτε εξηγησεις εισαι υποχρεωμενη να δωσεις.....

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!! Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!! τι κακός μπελάς εεναι αυτος που σε βρηκε???????????? αααα τα εχω παρει κ εγω τωρα! μου θυμισες το γαμο μου που μια φιλη ηθελε να κανει παρανυφακι ο παιδι της με το ετσι θελω. κ της λεει η νυφη μου θα κανει μονο του αδερφου της γιατι μετα ειναι πολλα. κ λεει γιατι αν την ντυσω θα τη διωξει??????????:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!! Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!! τι κακός μπελάς εεναι αυτος που σε βρηκε???????????? αααα τα εχω παρει κ εγω τωρα! μου θυμισες το γαμο μου που μια φιλη ηθελε να κανει παρανυφακι ο παιδι της με το ετσι θελω. κ της λεει η νυφη μου θα κανει μονο του αδερφου της γιατι μετα ειναι πολλα. κ λεει γιατι αν την ντυσω θα τη διωξει??????????:shock::shock::shock:

Kαλημερα Αναστασακι τι κανετε?????

Ασε κι εμας στον γαμο, μας την επεσε η κουμπαρα του αντρα μου να κανουμε παρανυφακι την βαφτιστηρα του και μετα θα επρεπε να κανω και την δικη μου...αλλα αν εκανα παρανυφακια θα εκανα πολυ πιτσιρικια...και οι 2 βαφτιστηρες κοντευουν να μας φτασουν στο υψος οποτε δεν ηθελα να τις κανω! Και τελικα για να μην εχει κανενας παραπονο δεν καναμε καθολου! Αλλα ρε σεις τι κακο κι αυτο? Ποτε δεν θα μπω στην διαδικασια να προτινω τετοια πραγματα για το παιδι μου...οποιος θελει να κανει τον μπεμπη παραγαμπρακι μετα χαρας οχι να του το επιβαλλω...ακομα και ο αδερφος μου οταν παντρευτει με το καλο πρωτα ο Θεος, δεν θα του πω να τον κανει...αν θελησει ας το πει απο μονος του! Πω πω κατι κολλημενοι που υπαρχουν! Αλλα αυτο με το Ιωαννακι μας ειναι πολυ χειροτερο...σε φερνει σε τοσο δυσκολη θεση ο αλλος και μετα να σου την λεει κιολας οταν βλεπει οτι δεν περναει το δικο του??? Γ@μ@ τα!!!!!!

Φυγατε απ'οτι βλεπω....δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα καθοτι φαγαμε αρκετο κρεας χθες....καμια μακαροναδα ε?????

Παω να ξεκινησω να κανω καμια δουλιτσα τωρα που κοιμηθηκε ο μπεμπης...σας φιλωωωωωω!!!!!!!!!

ετσι ειναι ματινακι μου! δικιο εχεις! ουτε και εγω δεν θα το προτεινα! τον φερνεις τον αλλο σε δυσκολη θεση! πως να το κανουμε???????

καλα αυτο με το ιωαννακι δεν το συζητω!! καταρχην την προσβαλε ετσι?????????????????:evil::evil::evil:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου Καλημερούδια !!

Καλό μήνα κ καλή πρωτομαγιά !!:-)

Πριν λίγο κοιμησΑ τον μικρούλη μου!τελικά σήμερα θπάμε στα πεθερικά να ψήσουμε !

Το πρωί που,σηκώθηκα τι βλέπω λίγο ροζ στο σκούπισμα..όλες αυτές τις μέρες έχω συμπτώματα περιόδου εκτός από πολύ πόνο..κ σήμερα αυτό..δεν έχει κατέβει αλά τολενχω κάθε λίγο κ παραμένει ροζ στο σκούπισμα..έχω πάντως την αίσθηση της περιόδου απλά καθόλου πόνο,μόνο πονοκέφαλο από χθες κ μια κόπωση..πολύ χάρηκα πάντως αν είναι Ξ ακατονομαστη!:wink:)

Άντε να ηρεμήσουν λίγο κ τα νεύρα μας!!μακάρι να κατέβει κανονικά!!

Χθες μίλησα ΜΡ τον αδερφό μου μέσω Skype κ μου είπε ότι μου πήρε δωράκι,θα μου στείλει μια φωτογραφική μηχανή!!πολύ χάρηκα,με συγκίνησε ο αδερφούλης μου!

Χθες δε κοιμήθηκα καλά ξύπνησε ο μικρούλης κατά της 4 κ μετά δεν ήθελε ύπνο.στριφογυρνουσε από δω κ από κει μέχρι που άνοιξε καλά καλά τα ματάκια του κ άρχισε να μιλάει ο γλυκούλης μου..τατατα ντεντεντε είχε πολύ πλάκα σε παλιά φάση με είδε κιόλας μεστά σκοτάδια..έχω ένα μικτό φωτιστικό αναμένο κ με το που με είδε ξεκίνησε τις χαρές!! Μετά τον ξαναθηλασα κ αποκοιμήθηκε,ο μεγάλος μου ξύπνησε στης 6μιση..ουφφ έχω μια νυστααααα!!!!

Αυτά σας,ζαληαα πρωί πρωί..να έχετε μια όμορφη μέρα..Φιλάκιαααααα!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Πριν λίγο κοιμησΑ τον μικρούλη μου!τελικά σήμερα θπάμε στα πεθερικά να ψήσουμε !

Το πρωί που,σηκώθηκα τι βλέπω λίγο ροζ στο σκούπισμα..όλες αυτές τις μέρες έχω συμπτώματα περιόδου εκτός από πολύ πόνο..κ σήμερα αυτό..δεν έχει κατέβει αλά τολενχω κάθε λίγο κ παραμένει ροζ στο σκούπισμα..έχω πάντως την αίσθηση της περιόδου απλά καθόλου πόνο,μόνο πονοκέφαλο από χθες κ μια κόπωση..πολύ χάρηκα πάντως αν είναι Ξ ακατονομαστη!:wink:)

Χθες μίλησα ΜΡ τον αδερφό μου μέσω Skype κ μου είπε ότι μου πήρε δωράκι,θα μου στείλει μια φωτογραφική μηχανή!!πολύ χάρηκα,με συγκίνησε ο αδερφούλης μου!

Χθες δε κοιμήθηκα καλά ξύπνησε ο μικρούλης κατά της 4 κ μετά δεν ήθελε ύπνο.στριφογυρνουσε από δω κ από κει μέχρι που άνοιξε καλά καλά τα ματάκια του κ άρχισε να μιλάει ο γλυκούλης μου..τατατα ντεντεντε είχε πολύ πλάκα σε παλιά φάση με είδε κιόλας μεστά σκοτάδια..έχω ένα μικτό φωτιστικό αναμένο κ με το που με είδε ξεκίνησε τις χαρές!! Μετά τον ξαναθηλασα κ αποκοιμήθηκε,ο μεγάλος μου ξύπνησε στης 6μιση..ουφφ έχω μια νυστααααα!!!!

Αυτά σας,ζαληαα πρωί πρωί..να έχετε μια όμορφη μέρα..Φιλάκιαααααα!![/quote

Λενιω μου καλημερα καλο μηνα να εχουμε!πως ειστε αγαπη μου ??Νυσταζεις ε??κ γω!!θελω να ξερεις οτι σας αγαπω πολυ απλα βλεπω την επιλοχειο να μου χτυπαει την πορτα...κ δεν πολυμπαινω,αλλα θα μου περασει που θα παει!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Αυτά σας,ζαληαα πρωί πρωί..να έχετε μια όμορφη μέρα..Φιλάκιαααααα!![/quote

Λενιω μου καλημερα καλο μηνα να εχουμε!πως ειστε αγαπη μου ??Νυσταζεις ε??κ γω!!θελω να ξερεις οτι σας αγαπω πολυ απλα βλεπω την επιλοχειο να μου χτυπαει την πορτα...κ δεν πολυμπαινω,αλλα θα μου περασει που θα παει!φιλακια πολλα!

Χρυσανθακι μου καλοοο!:P

καλο μηνα αγαπουλα μου!σε πεθυμησα πολυ!γιατι επεσες ετσι!αχ πολυ στεναχωριεμαι!εισαι μονη σου μαλον εκει περα κ εισα ι κ κουρασμενη κ ολα μαζι σε εριξαν πολυ ε!αχ καρδουλα μου θα περασει να εισαι σιγουρη!θα μεγαλωσει λιγο ακομα η μικρη κ θα ειναι αλιως τα πραγματα!

ποσο καιρο μενεις στην κρητη"?

να μπαινεις να μας μηλας να σε ανεβαζουμε ναι!εμεις γιαυτο ειμαστε εδω~κ γω εχω μια τα πανω μου κ μια τα κατω μου συνεχεια!

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!να μου φιλισεις το ομορφο χριστινακι κ μια σφιχτη κ ζεστη αγκαλιτσα για σενα!

((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

οι υπολοιπες που ειστε?μαλον την βγαλατε ολη μερα στις βολτες ε!καλα κανατε!κ μεις ολη μερα ειμασταν εξω!το μεσημερακι πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο~μετα στον αδερφο του αντρα μου στο μαγαζι τους ψηνανε κ εκει κ μετα με την ξαδερφη μου κ τον αντρα της κ τα δυο μωρα τους το ενα εξω απο την κοιλιτσα κ το αλο μεσα;)

ωραια ηταν!απολαυσαμε ηλιο κ ζεστη σημερα!κοριτσια νομιζω πως νωρης μας ξεκινησαν εοι ζεστες κ δεν μαρεσει καθολου!

δεν θελω τους καυσωνες!δεν θα τους αντεξω!

τα παιδακια μου κοιμουνται κ η μανουλα χαλαρωνει!δεν νυσταζω τελευται κοριτσια καθολου!τι εχω παθει~ενω ειμαι ψοφια δεν με πιανει ευκολα ο υπνος:rolleyes:

οσο για τη περιοδο μου κατεβηκεεεεε..γιουπιιιιιιιι!πολυ λιγο αιμα,καθολου πονος,κ γενικα ολα καλα!θα μου κανει καλο το ξερω!το εψαξα κσ το ιντερνετ κ στις περισοτερες θηλαζουσε ςμανουλες εκει γυρω στον 7ο μηνα ερχεται η κοκκινη οπως κ σε μενα!αυριο γινομαστε 7 μηνων!~:P

διαβασα επισης οτι οταν μπαινουν κ οι στερεες τροφες κ δεν θηλαζεις τοσο συχνα επηρεαζει κ αυτο στο να κατεβει !εγω τωρα που θηλαζω μονο με το ενα στηθος ισως κ αυτο επαιξε ρολο~παντως εγω χαρηκα πολυ!ειλικρινα το ειχα αναγκη να ηρεμισω λιγο!:tongue:το ευχομαι δηλαδη~:rolleyes:

αυτααααααα~

η θα μπαινω εγω κ θα ειμαι μονη η θα ειστε οι περιοστερες εδω κ εγω δνε θα μπορω χιχιιχχ:tongue:

αα απο τον υπολογιστη μπαινω!γιουπιιιιιιιιιι!

φτιαχτηκε..τελικα ηθελε φορματ!εχω χασει ολους τους σελιδοδεικτες μου:cry::cry:κ ειχ ακατι πετυχημενες σελιδες!τωραα:confused:τελος παντων θα τις ξαναβρω που θα παει!

καληνυχτα φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυυ!

τα λεμε αυριοοοοοοο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...