Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααααα

αχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....κοριτσακια ερχεται το καλοκαιρακι.....το ομορφες μυρωδιες ειναι αυτες με το που βγαινω στη βεραντα......μυριζει και η θαλασσα....αχχχχχχ!!!!!

τι μου κανετε????εμεις κοιμηθηκαμε σερι απο τις 10.30 μεχρι τις 9......

τελικα κι εμεις θα κανουμε τη βαφτιση τον σεπτεμβρη...ημερομηνια δε ξερω ακομα ,πρεπει να παρω να ρωτησω σε 2 εκκλησιες....μαλλον ομως για 15 σεπτεμβρη....οποτε τωρα εχω δουλειες με φουντες!!!!

ματινακι,ιωαννακι και πεταλουδιτσα μου φυγατε?????

Καλημέραααα ρανακι μου! Κοιμηθήκατε καλά Ε!το ωραία..εμένα μου ξύπνησε δύο φορές για ζιζι αλά ξανακοιμηθηκε ..σιγά σιγά Θ βάφτιστουν τα ζουζουνακιΑ μας!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καθ απο εμας!!!!!!!!! τι τέλεια μέρα!!!!!!!!! κα ιο μπεμπης κοιμηθηκε τελεια!! τι καλα!!!!!!!! κοιμηθηκε στις 12 και τον ξυπνησα εγω στις 6 να φαει γιατι τα ζιζια ειχαν πεηστει πολυ! εγω σηκωθηκα στις 7.15 και εβγαλα με το θηλαστρο, σιδερωσα κιολας συμαζεψα ξυπνησε και ο αντρας μου και ο μπεμπης ξυπνησε 10.15!:P

θα κατεβουμε για καφεδακι και μετα θα παμε για φαγητο!

εντομεταξυ δεν μπορω να κανω τιποτα συνεχεια τα χερια στο στομα με μανια!!!!!!!!!!!!!!!! και αναγουλιαζει κιολας και βγαζει εμετο!!!! ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!

παω να σας διαβασω αν προλαβω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε????

Εμεις ειμαστε καλα και ηδη εχουμε πιει το γαλα μας!

Χθες πηγαμε στο φιλικο μας ζευγαρι και ο μπεμπακος ηταν πολυ ησυχος και καλουλης! Κοιμοταν αρκετη ωρα βεβαια αλλα τουλαχιστον προλαβαν τα παιδια να τον παρουν αγκαλιτσα....κατα τις 11 ξαναηπιε γαλατακι και ξανακοιμηθηκε!

Ποση χαρα κανανε με τον μπεμπη τα παιδια δεν λεγεται....την ωρα που εμεις οι γυναικες ειμασταν στην κουζινα την ρωτησα τι κανουν με το θεμα παιδιου και μου ειπε οτι μαλλον θα την κανουν την εξωσωματικη.Βεβαια η φιλη μου δεν ειναι οπως ημουν εγω τρελη να κανω παιδι...πιο πολυ ο αντρας της θελει! Αυτη εχει συμβιβαστει με την ιδεα οτι μπορει να μην ειναι γραφτο να γινει μαμα και οτι και να κανουν μπορει να μην αποκτησουν παιδι ποτε! Πληρης απαισιοδοξια και ειναι κακο για ξεκινημα εξωσωματικης τετοια ψυχολογια! Τελικα μαλλον θα πανε σε εναν γιατρο που πηγε και ο ξαδερφος του αντρα της και επιασαν παιδι με την πρωτη φορα! Μακαρι ρε γμτο να τα καταφερουν....ειναι τοσο καλα παιδια ειλικρινα! Απλα αν δεν πετυχει δεν θα μπορεσουν να κανουν 2η εξωσωματικη λογω οικονομικου! Μου ειπε βεβαια οτι επειδη ο αντρας της θελει τοσο πολυ να το προσπαθησουν εστω και για μια φορα, θα υποστει ολη την διαδικασια μονο γι'αυτον και για να μην περασουν τα χρονια και μετα το μετανοιωσει που εστω δεν το προσπαθησε! Παντως ειναι δικοπο μαχαιρι....απο την μια θες να αποκτησεις παιδι και απο την αλλη δεν ξερεις αν μπορεις να εμπιστευτεις τους γιατρους οσον αφορα το αποτελεσμα....μακαρι να ειναι θετικο το αποτελεσμα γιατι και η κοπελα ειναι ηδη 36 χρονων και δεν την παιρνει και πολυ ο χρονος! Τωρα θα μου πειτε αλλες μενουν εγκυες στα 40 και βαλε αλλα το θεμα ειναι οτι περνοντας τα χρονια η διαφορα ηλικιας με τα παιδια θα ειναι μεγαλη...αυτα μου ελεγε χθες και πραγματικα δεν ηξερα τι να της πω...εγω που φημιζομαι οτι φτιαχνω σε δευτερολεπτα την κακη ψυχολογια καποιου! Ουφφφφφ.....τεσπα, ας ελπισουμε οτι οταν παρουν την αποφαση και κανουν την εξωσωματικη να πανε ολα καλα και να αποκτησουν παιδακι!

Δεν σας διαβασα εννοειται....και μαλλον δεν θα προλαβω....ο ταρζαν μου θελει συζητηση απ'οτι βλεπω και δεν θα προλαβω να σας διαβασω....θα το κανω μεσα στην μερα ομως σιγουρα!

Σας φιλω προσωρινα και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!

Καλημέρα! Λοιπόν θα σας τα πω εν τάχει γιατί θα ξυπνησει το μαϊμουλάκι μου! Εχθές το απόγευμα ήρθε η κουμπάρα μου για καφέ και συζητήσαμε τα της βάφτισης! Όταν φτάσαμε στο θέμα της κοπέλας που αυτοκαλέστηκε την πήρε τηλ για να βολιδισκοπήσει την κατάσταση και ακούστε κουφό! Λέει η κουμπάρα μου πως θα κάνουμε την βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και λέει αυτή: "Δεν πειράζει και κάλεσμα να μην πάρω εγώ θα έρθω! Ευχές θα δώσω στο κάτω κάτω!" Απαντάει η κουμπάρα μου πως ναι δεν είναι κακό να δίνεις ευχές αλλά στο τραπέζι μετά και λόγω των οικονομικών θα είμαστε λίγα τα άτομα και ακούστε το ακόμα πιο κουφό: " Αν δυσκολεύεται η Γιάννα να πληρώσει δεν πειράζει θα πληρώσω εγώ τη μερίδα μου!!!!!!!!" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΚΟΥΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή και δεν θέλω να σε καλέσω και θα με προσβάλλεις από πάνω; Έλεος κυρά μου! Δεν θα τσιγκουνευτώ και δεν θα κάνω γυφτιές για ΕΝΑ πιάτο φαγητό αλλά αν μη τι άλλο κράτα τους τύπους! Περίμενε να σε καλέσουν! ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλημέραααα!!! Καλά ξυπνητουριααααα!!:tongue:

Καλέ τη ζέστη απότομη είναι αυτή..χθες βγάλαμε μπουτακια κ μπράτσακια έξω..αχ ήταν τέλειος !!τους πήγαμε το απόγευμα στης 6στο πάρκο κ σκάσαμε..πολύ ζέστη είχε..

Σήμερα το πρωί πως τον βρήκα τον μικρούλη μου..μπρούμυτα ..κοιμόταν στη κοιλίτσα κ του άρεσε πολύ..απόλαυσε ύπνο το γιαυρακι μου!!

Αχ κορίτσια σκέφτομαι τους καύσωνες που θα έρθουν κ δεν τους θέλω καθόλου..απαπαπα..αυτή τη βδομάδα έχουμε κ εμβόλιο..

Ματίνακι μου καλά περάσατε χθες..ωραία!!ο μπεμπακος ήσυχος Ε..μπράβο στο παιδάκι μας!!πως όμως τους αρέσουν τα παιδάκια Ε!εμένα ο μικρός τρελαίνεται με τον μεγάλο μου!όταν τον βλέπει βγάζει κάτι Φωνούλες!

Ιωάννακι μου τι ήταν αυτό!!καλέ τι τσιμπούρι!καλέ τόσο αγενής κ θρασύς Θεουλη μου!με υπ ζόρι να έρθει!κουφαθηκα κ γω τώρα!όντως τι άνθρωποι υπάρχουν!δε χαμπάριαζοθν τίποτα!!

Εγώ πριν λίγο κοιμησΑ τον μικρούλη,στης 7 ξυπνάει!!έβαλα κ τα πληντυρια μου!φαγητό έχω από χθες!κάτι σαν γιουβέτσι με κοτόπουλο !

Να μου φίλησετε τα ζουζουνακια σας!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Λοιπόν θα σας τα πω εν τάχει γιατί θα ξυπνησει το μαϊμουλάκι μου! Εχθές το απόγευμα ήρθε η κουμπάρα μου για καφέ και συζητήσαμε τα της βάφτισης! Όταν φτάσαμε στο θέμα της κοπέλας που αυτοκαλέστηκε την πήρε τηλ για να βολιδισκοπήσει την κατάσταση και ακούστε κουφό! Λέει η κουμπάρα μου πως θα κάνουμε την βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και λέει αυτή: "Δεν πειράζει και κάλεσμα να μην πάρω εγώ θα έρθω! Ευχές θα δώσω στο κάτω κάτω!" Απαντάει η κουμπάρα μου πως ναι δεν είναι κακό να δίνεις ευχές αλλά στο τραπέζι μετά και λόγω των οικονομικών θα είμαστε λίγα τα άτομα και ακούστε το ακόμα πιο κουφό: " Αν δυσκολεύεται η Γιάννα να πληρώσει δεν πειράζει θα πληρώσω εγώ τη μερίδα μου!!!!!!!!" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΚΟΥΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή και δεν θέλω να σε καλέσω και θα με προσβάλλεις από πάνω; Έλεος κυρά μου! Δεν θα τσιγκουνευτώ και δεν θα κάνω γυφτιές για ΕΝΑ πιάτο φαγητό αλλά αν μη τι άλλο κράτα τους τύπους! Περίμενε να σε καλέσουν! ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλημερα Ιωαννα μου!!!!!

Εχω παθει σοκ!!!! Τι λες ρε???? Θα ερθει με το ζορι???? Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται! Οχι Ιωαννα δεν ειναι θεμα το οικονομικο για ενα πιατο....να μην ερθει ρε παιδι μου πως το λενε ελληνικα? Θα ειναι μονο συγγενεις και κανεις αλλος τελος! Ρε τα εχω παρει πολυ τωρα! Αφου να φανταστεις στην βαφτιση και του ανηψιου προπερσυ και της ανηψιας φετος οι γονεις μου δεν ηταν στο φαγητο μετα γιατι κανανε τραπεζι μονο για τις 2 οικογενεις...της συνυφαδας μου και του αντρα μου δηλαδη, που υποτιθεται οτι οι γονεις μου ειναι συμπεθεροι και ειναι οικογενεια....ρε παει καλα η κοπελα???? Ιωαννα μου εσυ κανεις κουμαντο και ο αντρας σου στην βαφτιση του παιδιου σου και δεν θα σου επιβαλλει κανεις την παρουσια του....εγω με ολα αυτα ουτε στην εκκλησια δεν θα την καλουσα στο τελος....και οχι οτι ειμαι κακος ανθρωπος αλλα αυτη δεν ντρεπεται λιγο η γαϊδουρα???? Τι να πω? Και οσο για την κουμπαρα χωρις παρεξηγηση πολυ την ανεχτηκε και θα ηταν καλο η ιδια να της πει οτι ξερεις κατι τελος στο τραπεζι δεν γινεται να ερθεις....αλλα το χειροτερο ηταν που στην ειπε και απο πανω για τα λεφτα...αϊ σιχτιρ μωρη....

Τα εχω παρει παααααααρα πολυ αληθεια σου λεω.....

Καλέ τη ζέστη απότομη είναι αυτή..χθες βγάλαμε μπουτακια κ μπράτσακια έξω..αχ ήταν τέλειος !!τους πήγαμε το απόγευμα στης 6στο πάρκο κ σκάσαμε..πολύ ζέστη είχε..

Σήμερα το πρωί πως τον βρήκα τον μικρούλη μου..μπρούμυτα ..κοιμόταν στη κοιλίτσα κ του άρεσε πολύ..απόλαυσε ύπνο το γιαυρακι μου!!

Αχ κορίτσια σκέφτομαι τους καύσωνες που θα έρθουν κ δεν τους θέλω καθόλου..απαπαπα..αυτή τη βδομάδα έχουμε κ εμβόλιο..

Ματίνακι μου καλά περάσατε χθες..ωραία!!ο μπεμπακος ήσυχος Ε..μπράβο στο παιδάκι μας!!πως όμως τους αρέσουν τα παιδάκια Ε!εμένα ο μικρός τρελαίνεται με τον μεγάλο μου!όταν τον βλέπει βγάζει κάτι Φωνούλες!

Ιωάννακι μου τι ήταν αυτό!!καλέ τι τσιμπούρι!καλέ τόσο αγενής κ θρασύς Θεουλη μου!με υπ ζόρι να έρθει!κουφαθηκα κ γω τώρα!όντως τι άνθρωποι υπάρχουν!δε χαμπάριαζοθν τίποτα!!

Εγώ πριν λίγο κοιμησΑ τον μικρούλη,στης 7 ξυπνάει!!έβαλα κ τα πληντυρια μου!φαγητό έχω από χθες!κάτι σαν γιουβέτσι με κοτόπουλο !

Αχ Λενάκι μου τι κακό με βρήκε;;;;; Μα με το ζόρι να έρθει; Δεν σε θέλουμε κυρά μου! Για να καταλάβεις όταν έρχεται η κουμπάρα μου για καφέ και αυτή το ξέρει την πρήζει στα μηνύματα στο κινητό και την ρωτάει τι λέμε! Ήμαρτον Θεούλη μου!

Πάντως εμένα ο μπέμπης εχθές το βράδυ ενώ νύσταζε απίστευτα είχε πολύ γκρίνια! Κοιμάται πάντα γύρω στις 11 παρά και εχθές τον πήρε 12 και βάλε! Αλλά από ότι κατάλαβα ήθελε κακούλια το μανάρι μου! Μόλις έκανε και τον άλλαξα ησύχασε και κοιμήθηκε αμέσως!

Πήγατε βολτίτσα; Χαρήκανε τα αγοράκια σου; Τέλειααααα!!!! Κι εμείς εμβόλιο έχουμε την άλλη Τρίτη πρώτα ο Θεός! Από τώρα το σκέφτομαι!!!

Καλημερα Λενιω μου!

Βγαλατε μπουτακια και μπρατσακια εξω ε??? Τελεια! Φιλησε μου τα μπουμπουκια σου!!!!!

Εμεις αυριο πρωτα ο Θεος θα κανουμε πρωτομαγια με τους κουμπαρους μας στο εξοχικο τους και δεν ξερω πως να τον ντυσω....αν κανει ζεστη να του βαλω καλοκαιρινα? Θα ψησουμε και θα ειμαστε εξω.Ουφφφφ.....περιεργος καιρος και φοβαμαι μην αρπαξει καμια πουντα...ξεγελιομαστε και την παταμε! Αλλα χειροτερα ειναι να ιδρωνουν...κρυωνουν πιο ευκολα μετα! Βλεποντας και κανοντας!!!!

Τι ηταν αυτο το κουφο με την τρελη που εμπλεξε η Ιωαννα μας???? Εγω το εγραψα και θα το ξαναγραψω....δεν θα την καλουσα ουτε στην εκκλησια τελικα γιατι οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα...να παρει το μαθημα της γιατι με το ζορι παντρεια δεν γινεται! Πω πω τα εχω παρει πολυ.

Καλημερα Ιωαννα μου!!!!!

Εχω παθει σοκ!!!! Τι λες ρε???? Θα ερθει με το ζορι???? Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται! Οχι Ιωαννα δεν ειναι θεμα το οικονομικο για ενα πιατο....να μην ερθει ρε παιδι μου πως το λενε ελληνικα? Θα ειναι μονο συγγενεις και κανεις αλλος τελος! Ρε τα εχω παρει πολυ τωρα! Αφου να φανταστεις στην βαφτιση και του ανηψιου προπερσυ και της ανηψιας φετος οι γονεις μου δεν ηταν στο φαγητο μετα γιατι κανανε τραπεζι μονο για τις 2 οικογενεις...της συνυφαδας μου και του αντρα μου δηλαδη, που υποτιθεται οτι οι γονεις μου ειναι συμπεθεροι και ειναι οικογενεια....ρε παει καλα η κοπελα???? Ιωαννα μου εσυ κανεις κουμαντο και ο αντρας σου στην βαφτιση του παιδιου σου και δεν θα σου επιβαλλει κανεις την παρουσια του....εγω με ολα αυτα ουτε στην εκκλησια δεν θα την καλουσα στο τελος....και οχι οτι ειμαι κακος ανθρωπος αλλα αυτη δεν ντρεπεται λιγο η γαϊδουρα???? Τι να πω? Και οσο για την κουμπαρα χωρις παρεξηγηση πολυ την ανεχτηκε και θα ηταν καλο η ιδια να της πει οτι ξερεις κατι τελος στο τραπεζι δεν γινεται να ερθεις....αλλα το χειροτερο ηταν που στην ειπε και απο πανω για τα λεφτα...αϊ σιχτιρ μωρη....

Τα εχω παρει παααααααρα πολυ αληθεια σου λεω.....

Ματινάκι μου αλήθεια σου λέω έχω θολώσει τόσο πολύ από εχθές που δεν ξέρω τι να κάνω! Ο άντρας μου πέθανε στο γέλιο! Του λέω πως δεν είναι για γέλια και στο τέλος θα φάμε τα μουστάκια μας με την κοπέλα!!! Ουφφφφ θα σκάσω λέμε!!!

Αχ Λενάκι μου τι κακό με βρήκε;;;;; Μα με το ζόρι να έρθει; Δεν σε θέλουμε κυρά μου! Για να καταλάβεις όταν έρχεται η κουμπάρα μου για καφέ και αυτή το ξέρει την πρήζει στα μηνύματα στο κινητό και την ρωτάει τι λέμε! Ήμαρτον Θεούλη μου!

Πάντως εμένα ο μπέμπης εχθές το βράδυ ενώ νύσταζε απίστευτα είχε πολύ γκρίνια! Κοιμάται πάντα γύρω στις 11 παρά και εχθές τον πήρε 12 και βάλε! Αλλά από ότι κατάλαβα ήθελε κακούλια το μανάρι μου! Μόλις έκανε και τον άλλαξα ησύχασε και κοιμήθηκε αμέσως!

Πήγατε βολτίτσα; Χαρήκανε τα αγοράκια σου; Τέλειααααα!!!! Κι εμείς εμβόλιο έχουμε την άλλη Τρίτη πρώτα ο Θεός! Από τώρα το σκέφτομαι!!!

Α μιλαμε για τρελη τελικα....η γυναικα θελει γιατρο...και εκτος οτι ειναι τρελη ειναι και περιεργη! Πολυ τσιμπουρι μιλαμε....καλα εκεινη η κουμπαρα σου πως την ανεχεται????? Εγω θα την ειχα ξαποστειλει απο καιρο....κουμαντο τι λεω με τις φιλες μου δεν μου κανει ο αντρας μου οχι να μου κανει φιλη κιολας! Ειναι για δεσιμο....υπαρχουν κενες θεσεις στο Δαφνι πες της να παει μια βολτα! Οταν την δουν θα την καταλαβουν αμεσως και θα της φορεσουν αμεσως ζουρλομανδυα....πω πω μιλαμε τα νευρα μου!!!!!

Διαφημίσεις

Ματινάκι μου αλήθεια σου λέω έχω θολώσει τόσο πολύ από εχθές που δεν ξέρω τι να κάνω! Ο άντρας μου πέθανε στο γέλιο! Του λέω πως δεν είναι για γέλια και στο τέλος θα φάμε τα μουστάκια μας με την κοπέλα!!! Ουφφφφ θα σκάσω λέμε!!!

Μη σκας καθολου....μονο εκκλησια πες της και αμα της αρεσει για να μην αλλαξεις γνωμη και δεν ερθει ουτε στην εκκλησια! Μην ερχεσαι σε καθολου ασχημη θεση....θα αποφασισει αυτη για το τι θα κανεις εσυ στο τραπεζι της βαφτισης του παιδιου σου??? Ημαρτον Παναγια μου!!!!

Α μιλαμε για τρελη τελικα....η γυναικα θελει γιατρο...και εκτος οτι ειναι τρελη ειναι και περιεργη! Πολυ τσιμπουρι μιλαμε....καλα εκεινη η κουμπαρα σου πως την ανεχεται????? Εγω θα την ειχα ξαποστειλει απο καιρο....κουμαντο τι λεω με τις φιλες μου δεν μου κανει ο αντρας μου οχι να μου κανει φιλη κιολας! Ειναι για δεσιμο....υπαρχουν κενες θεσεις στο Δαφνι πες της να παει μια βολτα! Οταν την δουν θα την καταλαβουν αμεσως και θα της φορεσουν αμεσως ζουρλομανδυα....πω πω μιλαμε τα νευρα μου!!!!!

Αχ φιλεναδίτσα θα σαλτάρω! Σκέφτομαι πως έχω αφήσει έξω από το τραπέζι άτομα που τα έχω πραγματική υποχρέωση και με το ζόρι να μου κολλήσει; Δεν πειράζει να δω με ποιόν θα μιλάει στο τραπέζι αν έρθει! Κανένας δεν θα της δίνει σημασία! Έναν καφέ δεν τον έχω ευχαριστηθεί με την κουμπάρα μου! Εν τω μεταξύ αυτή είναι δασκάλα σε ένα σχολείο στην Αθήνα και μάλιτα είπε εχθές "τι καλά θα έχουν κλείσει και τα σχολεία και θα μπορέσω να είμαι στη βάφτιση!" Να χέσω και τα πτυχία και τη μόρφωση!

Αχ φιλεναδίτσα θα σαλτάρω! Σκέφτομαι πως έχω αφήσει έξω από το τραπέζι άτομα που τα έχω πραγματική υποχρέωση και με το ζόρι να μου κολλήσει; Δεν πειράζει να δω με ποιόν θα μιλάει στο τραπέζι αν έρθει! Κανένας δεν θα της δίνει σημασία! Έναν καφέ δεν τον έχω ευχαριστηθεί με την κουμπάρα μου! Εν τω μεταξύ αυτή είναι δασκάλα σε ένα σχολείο στην Αθήνα και μάλιτα είπε εχθές "τι καλά θα έχουν κλείσει και τα σχολεία και θα μπορέσω να είμαι στη βάφτιση!" Να χέσω και τα πτυχία και τη μόρφωση!

Α....δεν μου τα λες καλα!!!!!! Εχεις βγαλει αλλα ατομα που πρεπει να ερθουν στο τραπεζι και θα εχεις αυτη? Ιωαννα παρ'το αλλιως γιατι μου φαινεται υποκυπτεις!!!!! Μην ντρεπεσαι επειδη ειπε οτι θα πληρωσει αυτη την μεριδα της....ισα ισα επειδη ειπε αυτο σε προσεβαλλε και θα πρεπει να κατσει σπιτι της! Και αν θελει να πληρωσει φαγητο να παει να φαει αλλου....και δεν ειναι για τα λεφτα...ενα πιατο ειναι! Ειναι για την συμπεριφορα της! Καλα ακομα αναρωτιεμαι δεν ντρεπεται που θελει να ερθει με το ζορι? Τσιπα δεν εχει πανω της????

Και τα πτυχια δεν σημαινουν απολυτα και καλη ανατροφη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...