Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Πώς είστε;;

Καλά εγώ, κοψομεσιάζομαι ότι και να κλανω (!!!!!), αλλά δεν πτοούμαι γιατι μετράω αντίστροφα! Λιγότερο από βδομάδαααα! χιχιχι

*το "κλανω" δεν ηταν προσχεδιασμενο, μπήκε το λάμδα αντί για τόνο, αλλά θυμήθηκα το Αναστασάκι μας και μου άρεσε!!! χιχιχιχι :D:tongue:

Δε μου λέτε, μαξιλάρι θηλασμού έχετε πάρει;;; Εννοώ αυτό που έχει σχήμα σαν πέταλο και μισοφέγγαρο. Όχι τα αλλα τα τεραστια. Εγω προβληματίζομαι για το αν θα μπορώ να θηλάσω καθότι θα είμαι εγχειρισμένη και κατά πόσο αυτό θα με βοηθήσει έτσι ώστε να μην παίρνω επάνω στην κοιλιά όλο το βάρος του μωρού, αλλά και για άνεση φυσικά. Πολλά μου φαίνονται τα 40-50 ευρω που το βρίσκω.. Αραγε στα τζαμπο εχει;;

Ελενιτσα μου? Τι κλανεις????? αχαχαχαχ....

Η μπουμπου ετοιμαζεται...εεεεεερχεται σου λεωωωωωω!!!!!!

Οσο για το μαξιλαρι θηλασμου εγω το πηρα δωρεαν απο το Motherbaby που πηγαμε να δουμε για κουνια του μπεμπη...οταν πας για πρωτη φορα εστω και να μην ψωνισεις σου δινουν δωρεαν το μαξιλαρι θηλασμου...για πηγαινε μια βολτα....δεν χρειαζεται να ψωνισεις...απλα οταν θα φευγεις τους λες να στο δωσουν....κοιτα και το σαϊτ τους εχει και πολυ ωραια πραγματα και συγκρητικα με αλλους ειναι πιο φθηνοι!

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι παλι! κατεβηκαμε πηγαμε στον ψαρα για ψαρακια και πηγαμε και μια βολτιτσα! ηρθα φαγαμε και τωρα παιζει στο γυμναστηριο του.!

λενακι μου μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα και να μη χρειαστει να πατε πουθενα. !!! το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου! και χρονια πολλα για την κοπελα του αδερφου σου!

ματινακι μου θελει μεγαλα παιχνιδια ε?? χαχαχαχα απορω και να του το δωσεις πως θα το πιασει!!! χαχαχα μαιμουνακια!!!!!!

εγω ολη την ωρα του βγαζω το χερι απο στομα!!! τον τρωνε τα ουλα του και ολο εκει το εχει!!

Ευχαριστώ πολύ αναστασακι μουυυ!

(((((((()))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου! εχω καιρο να μπω, εχω μπεμπα κ αντρα αρρωστους και ειμαι ολη μερα κ ολη νυχτα στο ποδι! καθε 2 ωρες ξυπναω να θερμομετρω την μικρη! ουτε μαγαζι εχω παει ουτε τιποτα! θα περασω αυριο αν ειναι καλυτερα κ οι δυο τους να παρω κατι χαρτια να κανω κατι επειγουσες δουλιτσες κ θα ξαναγυρισω! ευτυχως τωρα κοιμουνται κ οι δυο κ ετσι θα χαλαρωσω λιγο!

σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω! φιλακια πολλα!!!

Περαστικά σας Γιωτακι μου!κουράγιο μανούλα !!

((((((())))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; Μας τα χαλάει ο καιρός λιγάκι σήμερα και εδώ....:mad: Και κλασικά ο αερας καλα κρατει...

Μερα με τη μερα η μεση μου ειναι χαλια...ποναει οπως την πρωτη μερα περιοδου χωρις να κανω και πολλα πολλα!

Ματινάκι μου, πήγα σημερα στο mother baby και πηρα το μαξιλαρι θηλασμου που μου ειπες!! 40 ευρω το πουλανε κανονικα. Πολυ καλο δωρο και ελπιζω να μαθω να το χρησιμοποιω και να με βολεψει! :rolleyes: Πήρα ενα φουξια... χιχι Αγορασα και επιθεματα στηθους που ηθελα και μια χαρά!

Αυτά από μένα... Εσείς πώς είστε;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; Μας τα χαλάει ο καιρός λιγάκι σήμερα και εδώ....:mad: Και κλασικά ο αερας καλα κρατει...

Μερα με τη μερα η μεση μου ειναι χαλια...ποναει οπως την πρωτη μερα περιοδου χωρις να κανω και πολλα πολλα!

Ματινάκι μου, πήγα σημερα στο mother baby και πηρα το μαξιλαρι θηλασμου που μου ειπες!! 40 ευρω το πουλανε κανονικα. Πολυ καλο δωρο και ελπιζω να μαθω να το χρησιμοποιω και να με βολεψει! :rolleyes: Πήρα ενα φουξια... χιχι Αγορασα και επιθεματα στηθους που ηθελα και μια χαρά!

λενακι μου λίγες μέρες εμειναν κ θα την παρεις αγκαλιά!!!!!!!!!!!!

που ειστε καλέ οι υπόλοιπες?? εμεις ακομα μονοι ειμστε! ο αντρας μου ακομη δεν ηρθε! ευτυχως εστρωσε κ ο καιρος κ κατεβηκαμε μια βολτίτσα! αυριο πρωτα ο θεος λεμε να παμε εξω για φαγητο κ βολτιτσες! κ την τεταρτη εχουμε εμβολια!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε?????

Ξυπνησα πουρνο πουρνο σημερα....τι ωραια που ειναι η πρωινη δροσια....να βλεπεις την μερα να χαραζει....αχ τελεια!

Ο μπεμπης κοιμαται ακομα και βρηκα ευκαιρια να μπω....σε λιγο θα ετοιμασω το γαλα του βεβαια αλλα προλαβαινω να σας μιλησω λιγο!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα μου τι καλα που πηγες και πηρες το μαξιλαρι θηλασμου...μπραβο,παλι καλα που μπηκα και σου το εγραψα...γιατι να δωσεις τοσα λεφτα? Βεβαια ειναι κατι που σε βολευει πολυ αλλα αφου το δινουν δωρεαν καλυτερα ακομα! Τρεις μερουλες μεινανε καλε......πω πω αντε γεννας κι εσυ και φευγει αλλο ενα αγχος απο πανω μας....ολα καλα θα πανε και θα δεις τι σημαινει πραγματικη ευτυχια! Ολα τ'αλλα που ζουσες μεχρι τωρα απλα ηταν καλα, τωρα θα εισαι απολυτα ευτυχισμενη!!!!!!! Με το καλοοοοοοοοοο!!!!! Πως θα μαθουμε οτι γεννησες καλε???? Στειλε μου πμ να μου δωσεις τηλεφωνο ή να σου στειλω εγω το δικο μου αν θες να με ενημερωσεις οταν μπορεσεις και να μπω να πω και στα κοριτσια τα νεα!!!!!!

Γιωτουλα μου τωρα ειδα το μηνυμα σου....περαστικα καρδουλα μου! Πολυ σπαστικο ανοιξιατικα οι ιωσεις....ολο τον χειμωνα τον βγαλαμε μια χαρα και τωρα που φτιαχνει ο καιρος αρρωσταινουμε συνεχεια!!!! Να μου φιλησεις την μπουμπουδενια και να την κανεις πολλες αγκαλιες!!!!!

Παω να βρασω νερο για το γαλα και επανερχομαι να συνεχισω με τις υπολοιπες αν και βλεπω οτι επεσε ησυχια πολυ στο καφε.......που πηγατε ολες??????

Καλημερα κοριτσια!Τι μου κανετε?????

Ξυπνησα πουρνο πουρνο σημερα....τι ωραια που ειναι η πρωινη δροσια....να βλεπεις την μερα να χαραζει....αχ τελεια!

Ο μπεμπης κοιμαται ακομα και βρηκα ευκαιρια να μπω....σε λιγο θα ετοιμασω το γαλα του βεβαια αλλα προλαβαινω να σας μιλησω λιγο!

Ελενιτσα πεταλουδιτσα μου τι καλα που πηγες και πηρες το μαξιλαρι θηλασμου...μπραβο,παλι καλα που μπηκα και σου το εγραψα...γιατι να δωσεις τοσα λεφτα? Βεβαια ειναι κατι που σε βολευει πολυ αλλα αφου το δινουν δωρεαν καλυτερα ακομα! Τρεις μερουλες μεινανε καλε......πω πω αντε γεννας κι εσυ και φευγει αλλο ενα αγχος απο πανω μας....ολα καλα θα πανε και θα δεις τι σημαινει πραγματικη ευτυχια! Ολα τ'αλλα που ζουσες μεχρι τωρα απλα ηταν καλα, τωρα θα εισαι απολυτα ευτυχισμενη!!!!!!! Με το καλοοοοοοοοοο!!!!! Πως θα μαθουμε οτι γεννησες καλε???? Στειλε μου πμ να μου δωσεις τηλεφωνο ή να σου στειλω εγω το δικο μου αν θες να με ενημερωσεις οταν μπορεσεις και να μπω να πω και στα κοριτσια τα νεα!!!!!!

Γιωτουλα μου τωρα ειδα το μηνυμα σου....περαστικα καρδουλα μου! Πολυ σπαστικο ανοιξιατικα οι ιωσεις....ολο τον χειμωνα τον βγαλαμε μια χαρα και τωρα που φτιαχνει ο καιρος αρρωσταινουμε συνεχεια!!!! Να μου φιλησεις την μπουμπουδενια και να την κανεις πολλες αγκαλιες!!!!!

Παω να βρασω νερο για το γαλα και επανερχομαι να συνεχισω με τις υπολοιπες αν και βλεπω οτι επεσε ησυχια πολυ στο καφε.......που πηγατε ολες??????

Καλημέρα Ματινάκι μου! Κι εγώ πρωινή σήμερα! Ξύπνησα και έκανα δουλίτσες και τώρα απλαμβάνω τον καφέ μου! Αυτές τις μέρες έτρεχα για τη βάφτιση του μπεμπάκου! Κανόνισα τα καλέσματα και τις μπομπονιέρες και πήγα και πήρα τιμή σε ένα μαγαζί για τραπέζι! Υποχρεώσεις τι να πεις; Εγώ θα ήθελα μεταξύ μας να πάμε κάπου μετά το μυστήριο αλλά οι θείοι του άντρα μου είναι όλοι από μακρυά και δεν μπορώ να τους υποχρεώσω να κάνουν 2,5 ώρες δρόμο και μετά να φύγουν! Όπως καταλαβαίνεις μαζί με τα αδέρφια της πεθεράς θα καλέσω και τα αδέρφια της μαμάς μου! Μαζεύτηκαν 70 άτομα έτσι! Τεσπά θα τα καταφέρουμε! Εν τω μεταξύ πήγα και ρώτησα για κέτερινγκ στην εκκλησία με μουσική και διάφορα και περιμένω να μου πει τιμή! Δεν είμαι αισιόδοξη οπότε θα καταλήξω στη λύση του μαγαζιού! Ουφφφ σε κούρασα! Ο μπεμπάκος σου τι κάνει; Ξεκινάτε κρεμούλες αύριο; Τι καλά!!!!!!

Πεταλουδίτσα μου τι κάνεις; Πονάει η μεσούλα; Λογικό αλλά η αναμονή τελειώνει! Τι καλά που πήρες μαξιλάρι θηλασμού! Μακάρι να σε βολέψει! Έφτασαν οι μέρες κοριτσάκι μου! Όπως λέει και το Ματινάκι μας θα καταλάβεις τι σημαίνει πραγματική ευτυχία! Την πρώτη μέρα που γέννησα τα δάκρυα χαράς ήταν μονίμως στα μάτια μου! Το βράδυ από την χαρά μου δεν έκλεισα μάτι! Πόσο θα ήθελα να το ξαναζήσω από την αρχή μέχρι το τέλος! Όλη η αγάπη μας και η θετική μας σκέψη θα είναι κοντά σου!

Επανηλθα....βλεπω κοιμαστε ακομα υπναρουδες μου!!!!!

Ιωαννακι μου που χαθηκες? Τι κανει ο ζουζουνος πανκ μας????? Καλα η φωτο στο φεις ειναι απαιχτη ηθελα να το γραψω και ολο το ξεχνουσα.....εχει πολυ μαλλι το μπουμπουκι σου ε??? Εμεις ειμαστε και καταξανθοι και φαινομαστε καραφλοι...χαχαχαχα....! Ουτε φρυδια φαινονται καλα καλα,παλι καλα που οι βλεφαριδες μας ειναι πιο σκουρες και φαινονται χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!

Αναστασακι μου θα βολταρετε σημερα ε??? Θα πατε για φαγητακι....τελεια! Φιλια στον μπουμπουκο σου τον ομορφο!

Εμεις ειμαστε καλεσμενοι στο σπιτι ενος φιλικου μας ζευγαριου σημερα! Για τον αντρα μου θα ειναι πολυ τρεξιμο μιας και τον βαλανε υπηρεσια σημερα και μετα το απογευμα διαιτητευει κιολας οποτε θα ερθει και θα φυγουμε σφαιρα για τα παιδια! Το μονο που με στενοχωρει ειναι οτι το συγκεκριμενο ζευγαρι ειναι αυτο που προσπαθουν για μωρο κοντα 2 χρονια και εχουν κανει ηδη 3 σπερματεγχυσεις και απετυχαν....βλεπουν τον μπεμπη και λαχταρανε! Πηγαν και στον ουρολογο που τους εστειλα και τους ειπε για εξωσωματικη γιατι στην κατασταση που ειναι το σπερμα δυσκολα θα πιασουν παιδι μονοι τους! Ειναι που τα σπερματοζωαρια κανουν επι τοπου κινηση και δεν τρεχουν αλλιως δεν θα ειχαν κανενα προβλημα! Ετσι λοιπον επειδη στην εξωσωματικη γονιμοποιουν αμεσα το ωαριο θα εχουν επιτυχια μεγαλυτερα απο 50% γιατι κατα τ'αλλα δεν εχουν κανενα αλλο προβλημα! Απλα επειδη ακουν πολλα και επειδη ειναι ολοκληρη βιομηχανια πλεον το θεμα φοβουνται μηπως τους κοροϊδεψουν και απλα μετα δεν θα εχουν λεφτα για 2η εξωσωματικη! Ουφφφφφφ.....εχω σκασει και μ'αυτο το θεμα,αλλα επειδη εχω ασχοληθει λιγο με αυτα, θα τους στειλω σε εναν πολυ καλο γιατρο στο ειδος της εξωσωματικης που ειναι πανω απ'ολα ανθρωπος και ευχομαι να αποκτησουν το θαυματακι τους! Βεβαια μεσω της Ρενουλας μου θα πανε που τον ξερουν....αχ μακαρι να τα καταφερουν!

Σας επρηξα παλι πρωι πρωι.....αυτα!

Οι υπολοιπες που χανεστε κατα καιρους????? Μπειτε να πουμε καμια κουβεντουλα...αλλα κυριακη σημερα σιγα μην πιουμε καφε....σνιφ:|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...