Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχχχ μακαρι να μην το καταλαβει και το παιδακι μου....τι κλαμα κανει ωρες-ωρες...τεσπα....τη ρουφηξαααααα εκ μερους σου.....χιχιχι

κι εμενα τωρα εχει γκρινιτσα νυστας ...θελει αγκαλιτσα για νανουρισμα!!!!!;)

Και εμεις συνηθως κοιμομαστε και παω και την ξυπναω κατα τις 11 γιατι ειναι πολυ υπναρου!κοιμηθηκε η μπουμπου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε??????

Καλοκαιρινη μερα εχουμε σημερα....πολυ ζεστη και απνοια τελεια μερα για βολτα! Μολις ξυπνησει ο μπεμπακος θα τον ντυσω και θα παμε τσαρκα στην αγορα!

Αναστασακι μου ολα καλα με την γυναικολογο...μπραβο! Μια χαρα θα ειναι και το παπ μην αγχωνεσαι! Οσο για την μαμα σου που διαβασα για την κυστη, δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο! Πολλες γυναικες εχουν κυστουλες ακακες απλα τις παρακολουθουν και ολα καλα! Σας εχω πει το σκηνικο με την μαμα μου που απο στενοχωρια εβγαζε πρασινωπο υγρο η θηλη της ε? Δεν ειναι ομως παντα ολα κακα αυτα που συμβαινουν...ειναι και οι ορμονες στην μεση! Μια χαρα θα ειναι θα δεις! Ο μπεμπακος ζοριζεται να κοιμηθει ε? Τσουτσουρευει τωρα και αυξανονται και οι απαιτησεις!!!!!! Φιλησε τον μου ρουφηχτα!

Χρυσανθη μου εισαι πολυ πιεσμενη ψυχολογικα και σαφως ο λογος ειναι απο μονος του πιεστικος...βαλε και την κουραση βαλε και την αγωνια και το αγχος που εχουμε γενικοτερα για τα σπλαχνα μας οποτε ηρθες και εγινες ρεταλι! Η λυση ειναι μια...ετσι κι αλλιως η Χριστινουλα μας εχει ασπιδωθει οργανικα απο το γαλα που της δινεις τοσο καιρο και κατα τα λεγομενα των ειδικων ο 6μηνος θηλασμος ειναι οτι καλυτερο...για πιο περα το μονο που της προσφερεις ειναι η επαφη γιατι το γαλα αλλαζει συσταση οσο περναει ο καιρος και δεν της δινεις και πολλα...αν και εγω θεωρω και το οικονομικο κομματι σημαντικο πλεον στις μερες μας, αν θηλαζα ακομα θα ειχαμε γλιτωσει πολλα λεφτα εκτος απο την προστασια που θα του προσφερα! Οποτε πρεπει να βαλεις κατω τα συν και τα πλην και να αποφασισεις για το καλυτερο....δεν υπαρχει αλλη λυση και αφου θα εχεις παρει μια αποφαση θα ηρεμισεις και ψυχολογικα! Επειδη ακουω γενικοτερα οτι τα μωρα που θηλαζουν ή θα παρουν πολυ βαρος ή θα παιρνουν αργα και σταθερα, θεωρω οτι εκανα βλακεια που ακουσα την παιδιατρο και τον εβαλα στο ξενο...το δικο μου μωρο ειναι απ'αυτα που παιρνουν αργα αλλα σταθερα και το βλεπω και με το ξενο γαλα αυτο! Βεβαια με το ξενο πηρε αμεσως 700 γραμμαρια σε ενα μηνα ενω με το μητρικο μονο τον 1ο μηνα πηρε 1 κιλο και 150 γρ. μετα ολο 500αρια επαιρνε...ισως βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα και επρεπε να το παλεψω πιο πολυ...αλλα αν σου λεει η γιατρος που ειναι ειδικη οτι παιρνει λιγο δεν θα φροντισεις να ενισχυσεις το μωρο? Εν παση περιπτωση τωρα εγινε και πρωτα ο Θεος στο 2ο μωρο θα ξερω τι να κανω χωρις τις οδηγιες κανενος! Βεβαια αν με βοηθησει και το γαλα γιατι μου ελαττωθηκε στην πορεια! Οποτε κι εσυ σαν μανα που εχεις κανει το καλυτερο για το μωρο σου ξερεις και τι θα κανεις απο δω και περα! Η Χριστινουλα σε θελει χαρουμενη και ξεκουραστη και το γαλα πλεον που επρεπε να πιει το ηπιε και με το παραπανω...μην πιεζεσαι! Αλλωστε καποια στιγμη θα επινε ξενο οποτε τι τωρα τι μετα απο εναν μηνα? Προσπαθω να σε βοηθησω και οχι να καταφερω να αποθηλασεις εννοειται...αν γινεσαι χαλια ομως δεν κανει καλο για το παιδι!Φιλησε την μου στα μπουτακια της!

Ρανια μου κανατε εμβολιακι μωλε μου???? Αχ μωρε εκανε και πυρετουλι? Ενταξει δεν πειλαζει....αλλη μια μερουλα ειναι θα περασει!!!!!!Καν'την πολλες αγκαλιες απο μενα και τον μπεμπη!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου που εισαι???? Τι κανει ο παιδαρος???? Φιλια πολλα!

Οι αλλες που χαθηκανε???? Νατασαρα μουυυυυυ????? Που εισαι γιαβρι μου?????

Το Μαρακι και το μωρουλι της τι να κανουν αραγε??????

Πεταλουδιτσα γλυκια μανουλα στην αναμονη που εισαι?????? Χαδακια στην μικρουλα μας!!!!!

Γιωτουλα μου επεσες με τα μουτρα στην δουλεια???? Τι κανει η μπουμπουδενια μας???????

Ρια μου καλημερααααα!!!!! Κοιμαται η ζουζουνα σου????? Φιλακια στα μπουτακια!!!!!!!

Εμενα μου ηρθε η περιοδος για 2η φορα....παλι χωρις πονο! Και ρολοι στις 27 μερες!!!! Παλι καλα που δεν αλλαξε ο κυκλος μου!!!!!

καλημερα κοριτσια μου! σας ευχαριστω πολύ! ελπιζω κ εγω να μην ειναι τιποτα ανησυχητικο!

ο μπεμπακος μου σε γενικες γραμμες καλα κοιμηθηκε! αλλα εχει να μου κανει κακα 3η μερα σημερα! ευτυχως δεν τον βλεπω να εχει ενοχλήσεις!

θα μπω μετα να γρααψω με την ησυχια μου! σας φιλωωωωωωωωωω

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια μου! σας ευχαριστω πολύ! ελπιζω κ εγω να μην ειναι τιποτα ανησυχητικο!

ο μπεμπακος μου σε γενικες γραμμες καλα κοιμηθηκε! αλλα εχει να μου κανει κακα 3η μερα σημερα! ευτυχως δεν τον βλεπω να εχει ενοχλήσεις!

θα μπω μετα να γρααψω με την ησυχια μου! σας φιλωωωωωωωωωω

Καλημερα Αναστασακι και μπεμπουλη!

Εμεις ξυπνησαμε καναμε κακα τωρα γκρινιαζουμε γιατι θελουμε ενα παιχνιδι που ειναι πολυ μεγαλυτερο μας και εκει να το παει αγκαλια....με εχει τρελανει!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου καλες!

τι κανετε?ηρθαμε στη μαμα σημερα..τελεια μεςρα..ειμαι με κοντομανικοοοοοοο γιουπιιιιιιιι~τον μικρο τον εντυσα με πουκαμισακι κ καλ παντελονακι κ τζιν μουφανακι~κ τον μεγαλο ετσι!εχουμε τα γεννεθλια της κοπελας του αδερφου μου σημερ ακ ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο το μεσημερι!:P

εμεις καλα ειμαστε..προχθες τησ σουπιτσα την εφαγε ολη..του εβαλα περισοτεορ καροτακι κ γλυκανε κ του αρεσε!μου ξυπναει δυο φορες τη νυχτα κ τρεις πολες φορες:rolleyes:κ γω ειναι μερες που λεω μηπως να του δινω ξενο το βραδυ για να κοιμαται καλα αλα δεν θελω να τα παρατησω!συνεχιζω κ θηλαζω μονο με το ενα στηθος οπως σας ειπα!δεν εστειλα μαιλ σε γιατρους ακομα να ρωτησω για το αλο κ απλα το εχω αφησει ετσι αφου βλπεω οτι φτανει!

αυταα!οσο για μενα κ γ εχω τα πανω κ τα κατω τελευται κ περισοτερο τα κατω μου!λογω των παλιοικονομικων που μας ανχωνουν κ ο αντρας μου ολο μου πεταει να παμε στη πεθερανα μεινυμε κ εχω φρικαρει:cry:!

κοριτσακια μου σας διαβασα αλα θα μπω να αναφερθω σε λιγο γιατι εφτιαξε καφεακι η μαμα κ ανεβηκε κ η γιαγια παω να πιω κ ξαναερχομαι !

σας αγαπω πολυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου καλες!

τι κανετε?ηρθαμε στη μαμα σημερα..τελεια μεςρα..ειμαι με κοντομανικοοοοοοο γιουπιιιιιιιι~τον μικρο τον εντυσα με πουκαμισακι κ καλ παντελονακι κ τζιν μουφανακι~κ τον μεγαλο ετσι!εχουμε τα γεννεθλια της κοπελας του αδερφου μου σημερ ακ ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο το μεσημερι!:P

εμεις καλα ειμαστε..προχθες τησ σουπιτσα την εφαγε ολη..του εβαλα περισοτεορ καροτακι κ γλυκανε κ του αρεσε!μου ξυπναει δυο φορες τη νυχτα κ τρεις πολες φορες:rolleyes:κ γω ειναι μερες που λεω μηπως να του δινω ξενο το βραδυ για να κοιμαται καλα αλα δεν θελω να τα παρατησω!συνεχιζω κ θηλαζω μονο με το ενα στηθος οπως σας ειπα!δεν εστειλα μαιλ σε γιατρους ακομα να ρωτησω για το αλο κ απλα το εχω αφησει ετσι αφου βλπεω οτι φτανει!

αυταα!οσο για μενα κ γ εχω τα πανω κ τα κατω τελευται κ περισοτερο τα κατω μου!λογω των παλιοικονομικων που μας ανχωνουν κ ο αντρας μου ολο μου πεταει να παμε στη πεθερανα μεινυμε κ εχω φρικαρει:cry:!

κοριτσακια μου σας διαβασα αλα θα μπω να αναφερθω σε λιγο γιατι εφτιαξε καφεακι η μαμα κ ανεβηκε κ η γιαγια παω να πιω κ ξαναερχομαι !

σας αγαπω πολυυυυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα Λενιω μου! Τι κανετε??? Να χαιρεσαι την κοπελα του αδερφου σου, πολυχρονη να ειναι και καλοτυχη!

Αχ μωρε τα μικρουλακια σου τα εντυσες πολυ ωραια με τα πουκαμισακια τους! Και γω πλεον δεν του φοραω ολοσωμα φορμακια, μονο παντελονακια και μπλουζιτσες...ειναι αγορακι πια....παει το μωρακι που ηξερα χαχαχαχ!

Καλα κανεις και συνεχιζεις εστω και απο το ενα ζιζι να τον θηλαζεις....αφου χορταινει...απλα τωρα το καλοκαιρι θελει προσοχη γιατι υποτιθεται απο την ζεστη αλαζει γευση...μπορει και να μην ισχυει αλλα ετσι εχω ακουσει! Κι εγω εχω δοκιμασει το γαλα μου Λενιω...γιατι ντρεπεσαι που το δοκιμασες καλε???? Ηθελα να στο πω και ολο το ξεχναγα...ειναι οντως γλυκο το γαλα μας! Γι αυτο και τα θρεφει τοσο πολυ! Σαν το γαλα της μαμας κανενα αλλο!

Οσον αφορα τα οικονομικα ολοι ετσι ειμαστε ψυχολογικα! Υπομονη τι να κανουμε????? Αν χρειαστει Λενιω μου και στην πεθερα θα μεινεις για το καλο των παιδιων σου...εμεις ειλικρινα στο λεω αν δεν ειχαμε δικο μας σπιτι και επρεπε να παμε στο χωριο μια χαρα θα ενιωθα....μου αρεσει πολυ και τα πεθερικα μου ειναι σουπερ! Οπως και ο κουνιαδος μου με την συνυφαδα μου....εν παση περιπτωση κατι θα γινει ειμαι αισιοδοξη θα φτιαξουν τα πραγματα!!!!!

Καλα να περασετε σημερα και καλη ορεξηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Κι εγω σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ηρθαααα!~;)

ειπιαμε τον ελληνικο μας κοιμησα κ τον μικρουλη κ τωρα αναμονη μεχρι της 3 που θα παμε στο τραπεζι/!

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D:Dκ συ το δοκιμασες!ειδες τι γλυκο που ειναι!λες να μου αλλαξει γευση κ το αλο!το δεξι παντως που εχει ξινισει στο μπανιο το εβγαζα οσ εβγαινε κ τωρα εδω κ μερες δεν κανω τιποτα απλα βλεπω οτι δεν πρηζεται καθολου λογικα θα κοπει!αν το παταω βγαινει σταγονιτσες!αα χθες τον εβαλα μια φορα να κανω δοκιμη αν το παρει αλα φυσικα κ το μωρο δεν θα το επαιρνε αφου δεν εχει ωραια γευση σε σχεση με το αλο που ειναι σαν ζαχαρουχο:tongue:

κ γω εδω κ καιρο ετσι τον ντυνω!αντρακια μωρε!με τα τζινακια τους τα πουκαμισακια του!τελειοι ειναι!αντε κ με ενα κοριτσακι στο μελον Ματινουλι μου!αχ πως λαχταραω ολα αυτα τα τελεια φορεματακια που βλεπω!με τα κοτσιδακια τους~μεστο ναζι ειναι;)

ματινακι μου δεν θελω με τιποτα ν απαω στα πεθερικα~θα ειμαι δυστηχισμενη εκει!δεν μενουν κ σε κανενα χωριο να πεις οτι θα παω στη φυση με την αυλη μου κ τον κηπο μου!οχι μενουν 10 λεπτα μακρια απο μας κ το σπιτι τους ειναι κ παλιο κ φοβαμαι!:rolleyes:ασε που ο πεθερος μου ειναι πολυ νευρικος ανρθωπος κ γω δεν μιλαω κ πολυ κ οσον αφορα τα παιδια θα εχουμε θεμα εκει:?τι να πω δεν ξερω!κ με τον αντρα μου ειμαστε καπως τελευταια~αφηστε τα~ελπιζω στο καλυτερο για το μελον~ευχομαι να αλλαξουν τα πραγματα!το καλοκαιρι ισως να δουλεψω κ γω ..ακουσα οτι παιρνουν ατομα μονο για τρεις μηνες σε μια βιοτεχνεια αν δεν κανω λαθος ε δω κοντα καπου ειναι κ περημενω απαντηση με το που ξεκινησουν να παιρνουν ατομα!φυσικα κ θ παω με χιλια εστω τρεις μηνες κατι ειναι κ αυτο~

ευχαρηστω για τις ευχες στη μελοντικη μου νυφη(το ευχομαι)ειναι πολυ καλο κοριτσι!πολυ καλοψυχο;ς ανθρωπος~ταιριαζουμε πολυ ειναι κ αυτη χαμηλων τονων σαν κ μενα!;)

να μου φιλισεις τον ταραζανικο σου!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Ριακι μουυυυυ τι καλα που κοιμαται η μπουμπουκα σου!εγω το πρωι πινω τον καφε μου μαζι με τα αγορακια μου!ο ενας δημητριακα εγω καφε κ ο μικρος εχει ηδη φαει ζιζ κ μας κανει παρεα:tongue:ωραα ειναι!

Ρανιουκο μουυυ κανατε εμβολιακι!μπραβο δεν εκλαψε η μικρη μας κυρια:P;)τι καλα!αργουν ακομα τα δοντακια ε!@ωχχ!κ μενα πολυ γκρινια ειχε μεχρι να βγουν!κ μεις εχουμε εμβολιο απο βδομαδα!

Ιωαννακι μουυυυυυυυ τι γλυκας ειναι αυτος ο μπεμπακος σου!τι μαλακι ομορφο ειναι αυτο!τι χτενισμα μαγκικο ε!αχ μωρεε!

Αναστασακι μμου στεναχωρεθηκες για την μανουλα σου ε!εμ πως να κανεις κ αλιως!κ γω πιστευω οτι δεν θα ειναι τιποτα απλαθα θελει παρακολουθηση!κ μεις πρεπει να κανουμε ετσι δνε ειναι~μαστογραφια ενοωω!δεν εχω κανει ποτε μονο μονη μου ψηλαφιση παλαιοτερα:rolleyes:

εκανες κ το τεστ παπ!παει κ αυτο!κ γω πρεπει νακανω να δουμε ποτε~!

πεταλουδιτσα μας πλησιαζει η πεμπτη!ολα ετοιμα?αχ πραγματικα μας θυμιζεις ομορφες στιγμες γεματες συγκηνηση!

χΡυσανθακι μου καλο τι κανεις!ποσο ζηλευω που μενεις κρητη!θα ειναι τελεια ε?να μου φιλισεις το χριστινακι το καλο!κουραγιο φιλεναδιτσα μου δδεν εχεις κ βοηθεια κ λογικο ειναι να πεφτεις!:cry:

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ,ΠΟΠΑΚΙ ,ΚΑΤΙΑ,ΓΙΩΤΑΚΙ,ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να μαι παλι! κατεβηκαμε πηγαμε στον ψαρα για ψαρακια και πηγαμε και μια βολτιτσα! ηρθα φαγαμε και τωρα παιζει στο γυμναστηριο του.!

λενακι μου μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα και να μη χρειαστει να πατε πουθενα. !!! το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου! και χρονια πολλα για την κοπελα του αδερφου σου!

ματινακι μου θελει μεγαλα παιχνιδια ε?? χαχαχαχα απορω και να του το δωσεις πως θα το πιασει!!! χαχαχα μαιμουνακια!!!!!!

εγω ολη την ωρα του βγαζω το χερι απο στομα!!! τον τρωνε τα ουλα του και ολο εκει το εχει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Πώς είστε;;

Καλά εγώ, κοψομεσιάζομαι ότι και να κλανω (!!!!!), αλλά δεν πτοούμαι γιατι μετράω αντίστροφα! Λιγότερο από βδομάδαααα! χιχιχι

*το "κλανω" δεν ηταν προσχεδιασμενο, μπήκε το λάμδα αντί για τόνο, αλλά θυμήθηκα το Αναστασάκι μας και μου άρεσε!!! χιχιχιχι :D:tongue:

Δε μου λέτε, μαξιλάρι θηλασμού έχετε πάρει;;; Εννοώ αυτό που έχει σχήμα σαν πέταλο και μισοφέγγαρο. Όχι τα αλλα τα τεραστια. Εγω προβληματίζομαι για το αν θα μπορώ να θηλάσω καθότι θα είμαι εγχειρισμένη και κατά πόσο αυτό θα με βοηθήσει έτσι ώστε να μην παίρνω επάνω στην κοιλιά όλο το βάρος του μωρού, αλλά και για άνεση φυσικά. Πολλά μου φαίνονται τα 40-50 ευρω που το βρίσκω.. Αραγε στα τζαμπο εχει;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Πώς είστε;;

Καλά εγώ, κοψομεσιάζομαι ότι και να κλανω (!!!!!), αλλά δεν πτοούμαι γιατι μετράω αντίστροφα! Λιγότερο από βδομάδαααα! χιχιχι

*το "κλανω" δεν ηταν προσχεδιασμενο, μπήκε το λάμδα αντί για τόνο, αλλά θυμήθηκα το Αναστασάκι μας και μου άρεσε!!! χιχιχιχι :D:tongue:

Δε μου λέτε, μαξιλάρι θηλασμού έχετε πάρει;;; Εννοώ αυτό που έχει σχήμα σαν πέταλο και μισοφέγγαρο. Όχι τα αλλα τα τεραστια. Εγω προβληματίζομαι για το αν θα μπορώ να θηλάσω καθότι θα είμαι εγχειρισμένη και κατά πόσο αυτό θα με βοηθήσει έτσι ώστε να μην παίρνω επάνω στην κοιλιά όλο το βάρος του μωρού, αλλά και για άνεση φυσικά. Πολλά μου φαίνονται τα 40-50 ευρω που το βρίσκω.. Αραγε στα τζαμπο εχει;;

Πεταλουδίτσα μου τι κάνεις; Τι γλυκειά αναμονή είναι αυτή; Πλησιάζει η Πέμπτη! Σε μία εβδομάδα θα κρατάς στην αγκαλιά σου το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο! Τώρα για μαξιλάρι θηλασμού να σου πω την αλήθεια δεν πήρα και δεν δυσκολευόμουνα να θηλάσω το μπέμπη! Απλά έπαιρνα ένα άλλο κλασσικό μαξιλάρι και βολευόμουνα μία χαρά! Νομίζω πως ότι και να σου πω θα σε προβληματίσω περισσότερο!

Κατά τα άλλα πως είσαι; Ενθουσιασμένη;;;

Πεταλουδίτσα μου τι κάνεις; Τι γλυκειά αναμονή είναι αυτή; Πλησιάζει η Πέμπτη! Σε μία εβδομάδα θα κρατάς στην αγκαλιά σου το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο! Τώρα για μαξιλάρι θηλασμού να σου πω την αλήθεια δεν πήρα και δεν δυσκολευόμουνα να θηλάσω το μπέμπη! Απλά έπαιρνα ένα άλλο κλασσικό μαξιλάρι και βολευόμουνα μία χαρά! Νομίζω πως ότι και να σου πω θα σε προβληματίσω περισσότερο!

Κατά τα άλλα πως είσαι; Ενθουσιασμένη;;;

γεια σου Ιωαννουλα! Καλα ειμαι μωρε, λιγο κουρασμενη νιωθω σημερα! :rolleyes: Ενθουσιασμενη ειμαι πολυ! Και καθε μερα ολο και περισσοτερο ενθουσιαζομαι!!! Οσο για το μαξιλάρι, κι εγω χλωμο να παρω. Θα ξεκινησω με καποιο απλο και βλεποντας και κανοντας... :rolleyes:

Ο μικρουλης σου εσενα τι κανει;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σου λενακι!! εγω εχω το τεραστιο γιατι το πηρα οταν ημουν εγκυος κ για τον υπνο! κ με βολεψε παρααααααα πολυ κ στον θηλασμο! τα αλλα που λες ειναι ακομη πιο βολικα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια μου! εχω καιρο να μπω, εχω μπεμπα κ αντρα αρρωστους και ειμαι ολη μερα κ ολη νυχτα στο ποδι! καθε 2 ωρες ξυπναω να θερμομετρω την μικρη! ουτε μαγαζι εχω παει ουτε τιποτα! θα περασω αυριο αν ειναι καλυτερα κ οι δυο τους να παρω κατι χαρτια να κανω κατι επειγουσες δουλιτσες κ θα ξαναγυρισω! ευτυχως τωρα κοιμουνται κ οι δυο κ ετσι θα χαλαρωσω λιγο!

σας διαβασα αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω! φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...