Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδια αγαπουλες μου....τι κανετε?

εγω δε μπαινω πολυ συχνα....δεν εχω πολυ ορεξη....η μπιζουδενια 1 εβδομαδα κοιμοταν 10ωρα αλλα ειχε τρομερο κλαμα απο τα δοντια.....σημερα αρχισαμε παλι με κολικους...φτου ξανα απο την αρχη με αυπνια!!!!!!ποτε θα ηρεμησει δε ξερω....τουλαχιστον να εχει μονο τα δοντια για να παλευεται η κατασταση!!!!!τεσπα.....ααααα...μου ηρθε η ακατανομαστη....χααχαχαααχαχ....θυμαστε που τη λεγαμε ετσι?????

ματινακι μου εχω σκασει σταγελια με τον ταρζαν σου.....τα λεμε και στο φεις....

λενιω μου το λογακια ομορφα ειναι αυτα?κι εμας εχει αρχισει κραυγες σαν να μας μαλωνει!!!!χααχαχαχχααχχα....χαλαλι της η αυπνια και ολα!!!!!!τη τρωω παντου!!!!

πεταλουδιτσα μου.....μας εχεις θυμισει σε ολες τα γενητουρια μας....εχω συγκινηθει πολυ!!!!!!με το καλο κουκλαρα μου....ερχεται το θαυμα σου!!!!αχχχχ το λεω και μου εχει σηκωθει η τριχα!!!!!!

χρυσανθουλα μου γλυκεια...τι κανετε????με το δικιοσου που δεν μπαινεις....κρητη ειναι αυτη....αχχχχχχχχχχχχ......τελειααααααα.....προβληματιζεσαι με τον θηλασμο ε????κι εγω ειχα αντιφατικα συναισθηματα...αλλα και αποθηλασμο να κανεις δε πειραζει καθολου αγαπουλα μου....οπως νιωθεις καλυτερα!!!!τα πηγες τελεια εξαλλου!!!!

ιωαννακι μου ρουφα τον μοουουουουουουου....σε ολες τις διπλες του...μια μια παρακαλω πολυ!!!!αχχχχ δεν χορταινονται οι ατιμες!!!!!ενταξει με το γαλα του ε?τελειααααααα....ποσο θα ηθελα να ειχα κι εγω κηπο......φφφφφφ

ριακι μου τι καλα που ξαναμπαινεις και τα λεμε......τωρα θα ξαναχαθουμε βεβαια που ερχεται καλοκαιρι......μακια πολλααααααααααα

Tα ειπαμε εμεις Ρανια μου στο φεις.....καλημερα κι απο δω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ματινακι μου εγω της το φτιαχνω το γαλα απο πριν βγουμε για να μην κουβαλαω ολα αυτα....και ετσι ειναι μια χαρα.....;)

Απο ποση ωρα πριν εννοεις???? Εγω βραζω νερο και το βαζω σε θερμο...οταν ειναι η ωρα να πιει του το φτιαχνω...μου εχει πει η παιδιατρος μονο μεχρι μια ωρα απο την ωρα που το φτιαχνω να του το δινω οχι παραπανω....

Απο ποση ωρα πριν εννοεις???? Εγω βραζω νερο και το βαζω σε θερμο...οταν ειναι η ωρα να πιει του το φτιαχνω...μου εχει πει η παιδιατρος μονο μεχρι μια ωρα απο την ωρα που το φτιαχνω να του το δινω οχι παραπανω....

ναι ετσι μου ειπε κι εμενα.....το φτιαχνω απο το σπιτι και μεσα σε 1 ωριτσα της το δινω!!!!!!!;)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ναι ετσι μου ειπε κι εμενα.....το φτιαχνω απο το σπιτι και μεσα σε 1 ωριτσα της το δινω!!!!!!!;)

Εγω δεν μπορω να το κανω ετσι γιατι για να παμε καπου φευγουμε νωρις για να προλαβουμε να κανουμε τις δουλειες και ειναι παραπανω απο μια ωρα το γευμα του οποτε κουβαλαω μαζι θερμο,μπουκαλι και το γαλα αλλα οχι ολο το κουτι...εχω παρει δοσομετρητη γαλακτος και εχω την δοση που θελω και την ριχνω κατευθειαν στο μπουκαλι!Πολυ βολικο και χωρις να σου τρωει χωρο μεσα στην τσαντα του μωρου ολοκληρο κουτι με το γαλα! Ειναι περιπου ετσι

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=328058&itm=3302443&ct=1090204&pid=40#

απλα εγω το εχω παρει στο τζαμπο!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω Χρυσανθη μου! Δεν ξερω πως ειναι να θηλαζεις πανω απο 4 μηνες που θηλασα εγω και αν θηλαζα παραπανω αν θα κουραζομουν! Νομιζω ομως οτι αν ειχατε να κανετε με αποστειρωσεις και με προικα ολοκληρη για να πατε βολτα, δεν θα σκεφτοσασταν καν να αποθηλασετε πριν τον 6ο μηνα που μετα σταματαει η αποστειρωση και ειναι πιο κουλ τα πραγματα! Εμενα αν δεν μου τυχαινε στραβη με τον θηλασμο και πηγαινε καλα στα κιλα του ισως τον κρατουσα και μετα τον 6ο μηνα....για καλο του πανω απ'ολα και μετα για δικη μου ευκολια! Αν βοηθαει και το παιδι ειναι προτιμοτερος ο θηλασμος! Εμενα οταν εμαθε το μπουκαλι αποθηλασε μονος του γιατι δεν ειχα και πολυ ποσοτητα και νευριαζε....θα μπορουσα να του δινω απλα συμπληρωμα αλλα δεν καθοταν στο στηθος!

Τεσπα....οπως νιωθεις! Φιλια πολλα!!!!!!

Ειναι πολυ ομορφο πραγμα και αυτα που κανει το μωρο καθως μεγαλωνει την ωρα του θηλασμου ειναι απεριγραπτα χαριτωμενα..την κοιταω κ σκεφτομαι οτι ειναι πολυ μικρουλα για να της το κοψω και δεν ξερω αν εχει να κανει τοσο με το γαλα νομιζω οτι πιο πολυ την ψυχουλα της τρεφει ο θηλασμος με τα κιλα δεν τα παμε κ τοσο καλα 470 γρ πηρε τον τελευταιο μηνα..τη ωρα που θηλαζω λεω θα συνεχισω την ωρα που δεν μπορω να παρω τα ποδια μου λεω δεν αντεχω αλλο!ειναι οτι εχει συσορευτει και η κουραση τοσους μηνες αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη!φαινεται φανταζομαι αλλωστε ουφ!το σιγουρο ειναι οτι δεν θα πιεσω καταστασεις!αυτο που λες για την προικα του γαλακτος ειναι τοσο αληθηνο!τα πραματα που μπορεσα να κανω και η ευκολια με την οποια τα εκανα λογο του θηλαμου ηταν παρα πολλα!ταξιδια,εκδρομες,βολτες δεν μαζευομαι!και αυτο θα ειναι μεγαλο μυον αν αποθηλασω!επεισης δεν υπαρχει κ καποιος αλλος να την ταισει εδω!παλι εγω θα την ταιζω...αυτο ειναι κατι ακομα που με κανει να σκεφτομαι ποιος ο λογος?το μονο ουσιαστικα που με "εννοχλει"ειναι ο βραδυνος υπνος,το οτι κοιμαμαι μονη κ μου λειπει ο αντρουλης μου και το οτι μια φορα στο τοσο που θα θελω να κανω κατι εχω την ανασφαλεια αν πειναει το Χριστινακι καθως ακομα ωραρια φαγητου δεν καταφεραμε να εχουμε..αν αρχισει να τρωει βεβαια αυτο θα ειναι μικρο προβλημα...δεν ξερω φιλεναδα!ειμαι πολυ πεσμενη!δεν ξερω τι θελω!το χω παθει πολυ λιγες φορες στη ζωη μου αυτο!δεν ειμαι ετσι εγω!εγω παντα ηξερα τι ηθελα!και τωρα που μιλαμε για το πιο σημαντικο πραμα να διχαζομαι ετσι??νιωθω κ τις τυψεις μου εννοητε!ουφ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ελπιζω να μην ξανα σβηστουν

σημερα κοιμηθηκε καλα αν και αγανακτισα να τον κοιμησω! νυσταζε κ δεν ηξερε τι ηθελε!!! τελικα κοιμηθηκε στις 01.00 περιπου κ ξυπνησε να φαει στις 06.00 ξανα κοιμαται τρωει στις 08.00 κ ξυπναει στις 11.00!! μια χαρα!!!:P

προλαβα σιδερωσα κιόλας!

ματινακι μου δεν μου εχει ερθει περιοδος αλλα μου ειπε να παω μες στον μηνα να κανουμε τεστ παπ..:rolleyes: μεγεια το καρεκλακι σας! με το καλο να ξεκινησετε!! κ εγω ετσι θελω να ειναι κ ο μπαμπας μας στο 1ο του γευμα γι'αυτο θα το κανω κυριακη;);)!!

χρυσανθακι μου ποσοοοοοο σε καταλαβαινω!! εχω ερθει κ εγω σε παρομοια φαση πολλες φορες!!! το θεμα ειναι να μην πιεζομαστε ομως!!! εγω την παλευω ακομη! ειπα μεχρι να μπουμε στις στερεες κ μετα βλεπουμε!:rolleyes:αχχ εχει αρχισει κ μου κανει κολπακια οταν τρωει!! θα τον φαωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

ρανιακι μου τα ατιμα τα δοντακια ε?? αχ τι εχουμε να τραβηξουμε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μόλις γύρισα από τη γυναικολόγο. μου είπε ολα καλά! καναμε κ το τεστ παπ θα παρω τα αποτελέσματα από εβδομάδα.

εγω εχω στεναχωρηθει λίγο από εχθές που η μαμα μου εκανε υπερηχο μαστων κ την βρηκαν 1 κυστουλα 5,5 χιλιοστα. της ειπαν οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα να κανει μαστογραφια και υπερηχο καθε χρονο κ αν ψιλαφισει κατι να κανει νωριτερα...θα τα δειξει κ τα αποτελεσματα κ στην γυναικολογο της. εγω ομως εχω αγχωθει πολύ.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

τι κανετε κοριτσια?μολις εφτιαξα το καθιερωμενο πρωινο καφεδακι μου.Καμια δεν ειναι μεσα?

Αναστασακι μου διαβασα τα νεα με την μαμα σου.Μην ανησυχεις και θα δεις οτι δεν θα ειναι τιποτα για να το λεει ο γιατρος.Απλα θα πρεπει λογικα να το παρακολουθει.

Τα υπολοιπα κοριτσια?Τι κανετε?

καλημερααααααα.....τι κανετε???

εμεις ειχαμε τον γιατρουλη χθες....καναμε το 2ο εμβολιακι μας.....ειμασταν κυριες παλι....χιχιχιχι!!!!!ειμαστε 62 ποντους και 6400 γρ.....εχουμε δυνατη μεση καθ μαλλον θα σταθουμε γρηγορα....τα δοντακια μας εχουν ακομα μελλον ειπε!!!!φφφφφφ.....καηκαμε....αν κανει τωρα ετσι που φαινονται πισω απο τα ουλα ,οταν θα ξεπεταχτουν τι θα γινει?????το παιδακι μου....εχω αγχωθει!!!!!!

καναμε και πυρετουλι απο το εμβολιο.....αλλα με ντεπονακι μας περναει!!!!

αναστασακι μου μην αγχωνεσαι....απλα θελει παρακολουθηση....ξερει ο γιατρος!!!!

ριακι καλημεραααααα....πινεις καφεδακι με τη μπουμπου σου????κι εγωωωωωω....

καλημερααααααα.....τι κανετε???

εμεις ειχαμε τον γιατρουλη χθες....καναμε το 2ο εμβολιακι μας.....ειμασταν κυριες παλι....χιχιχιχι!!!!!ειμαστε 62 ποντους και 6400 γρ.....εχουμε δυνατη μεση καθ μαλλον θα σταθουμε γρηγορα....τα δοντακια μας εχουν ακομα μελλον ειπε!!!!φφφφφφ.....καηκαμε....αν κανει τωρα ετσι που φαινονται πισω απο τα ουλα ,οταν θα ξεπεταχτουν τι θα γινει?????το παιδακι μου....εχω αγχωθει!!!!!!

καναμε και πυρετουλι απο το εμβολιο.....αλλα με ντεπονακι μας περναει!!!!

αναστασακι μου μην αγχωνεσαι....απλα θελει παρακολουθηση....ξερει ο γιατρος!!!!

ριακι καλημεραααααα....πινεις καφεδακι με τη μπουμπου σου????κι εγωωωωωω....

καλημερα ρανια μου!Η μπουμπου κοιμαται παλι .Αυτες ειναι η ωρες της μαμας.Κανατε κιολας το 2ο εμβολιο?Οσο για τα δοντακια κανε υπομονη και θα ερθουν στην ωρα τους.Μπορει και να μην τα καταλαβεις καθολου.φιλακια πολλα να της δωσεις.

καλημερα ρανια μου!Η μπουμπου κοιμαται παλι .Αυτες ειναι η ωρες της μαμας.Κανατε κιολας το 2ο εμβολιο?Οσο για τα δοντακια κανε υπομονη και θα ερθουν στην ωρα τους.Μπορει και να μην τα καταλαβεις καθολου.φιλακια πολλα να της δωσεις.

αχχχ μακαρι να μην το καταλαβει και το παιδακι μου....τι κλαμα κανει ωρες-ωρες...τεσπα....τη ρουφηξαααααα εκ μερους σου.....χιχιχι

κι εμενα τωρα εχει γκρινιτσα νυστας ...θελει αγκαλιτσα για νανουρισμα!!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...