Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Ρια μου!!!!!! Κι εμεις ηπιαμε γαλατακι και τωρα κανει τον ταρζαν....συνεχεια φωνουλες κανει!!!!!!!

Βολταρατε κι εσεις χθες ε???? Φτανει ο καιρος που δεν θα μαζευομαστε στο σπιτι....χαχαχαχα!!!!!

Πηραμε ενα με σχεδια...και το χρωμα ειναι πορτοκαλι με γαλαζιο και διαφορα αλλα χρωματακια....ειναι πολυ ομορφο...ανυπομονω να το συναρμολογησουμε και να τον βαλω να κατσει!!!!

Φιλια στην κορακλα σου....παω να τον βαλω για νανι αρχισε την γκρινιτσα!!!! Εχει σηκωθει απο τις 7 παρα.....

Τελεια Ματινακι μου.αυτα τα ψωνια παντα μου αρεσαν.Ακομα τρελαινομαι να πηγαινω jumbo και να ψωνιζω.Καλη αρχη λοιπον με την κρεμουλα του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελεια Ματινακι μου.αυτα τα ψωνια παντα μου αρεσαν.Ακομα τρελαινομαι να πηγαινω jumbo και να ψωνιζω.Καλη αρχη λοιπον με την κρεμουλα του!

Καλεεεε....τερτελο ηταν κοιμηθηκε αμεσως!

Ευχαριστω Ρια μου...για να δουμε θα του αρεσει η κρεμουλα??? Ενα αγχος το εχω...

Κι εγω τρελενομαι να κανω ψωνια και συγκεκριμενα στο τζαμπο...εχει τοσα πολλα πραγματα και καλυπτεσαι κιολας.Δεν χρειαζεται να πας σε 2-3 μαγαζια για να βρεις αυτα που θες! Εμεις χθες ψωνισαμε και πραγματα για το σπιτι που κανονικα θα πηγαιναμε και σουπερ μαρκετ...αλλα μας καλυψε το τζαμπο σε αυτα που θελαμε!

Οταν παμε για ρουχα να δεις πως κανω...σαν μικρο παιδι! Σημερα δηλαδη που εχουμε να αλλαξουμε ενα δωρακι που μας φερανε απο τωρα ανυπομονω!!!! Αν και ειναι ενα θεμα οταν βγαινεις απο το σπιτι και στην πορεια πρεπει να του φτιαξεις γαλα να φαει και που θα φαει αλλα τι να κανουμε??? Κοντευει ο καιρος που δεν θα πινει μονο γαλα οποτε θα εχουμε και περισσοτερο χρονο για το επομενο γευμα! Ρε γμτο με τον θηλασμο δεν τα ειχαμε αυτα....οπου ηθελες πηγαινες χωρις να χρειαζεται να κουβαλας μαζι γαλατα νερα μπουκαλια! Τον εβαζα στο στηθος οτι ωρα ηθελε και ξεμπερδευα!!!! Ουφ...παλι νοσταλγησα τον θηλασμο....τεσπα!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Βολτίτσα;;; Γιούπιιιιιιιι!!!! Ααααχχχ αφήστε κι εγώ τον ασυμμάζευτο έχω! Εμένα ο μπεμπάκος σήμερα ξύπνησε με γκρίνια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!

Καλημερααααα!!!!! Καλε τωρα ειδα οτι εγραψες...ουφ...που το εχω το μυαλο μου????

Μαλλον ηταν την ωρα που κοιμιζα τον μπεμπη!

Γκρινιτσα ο αντρακλας μας? Μπορει να ειδε κανενα ονειρακι και να φοβηθηκε ή να πονανε τα ουλα του....αν εχει πολλα σαλια και πηχτα ειναι τα ουλα!

Ουφ...αυτο εγραφα στην Ρανια στο φεις τωρα...οτι παλι καλα που καλοκαιριαζει και αν εχουν γκρινια θα τα βγαζουμε καμια βολτα να ηρεμουν...αν ηταν χειμωνας που θα τα πηγαιναμε?????

Καν'τον πολλα χαδακια και κρατα τον αγκαλιτσα να ηρεμει!!!!!

Ευχαριστω Ρια μου...για να δουμε θα του αρεσει η κρεμουλα??? Ενα αγχος το εχω...

Κι εγω τρελενομαι να κανω ψωνια και συγκεκριμενα στο τζαμπο...εχει τοσα πολλα πραγματα και καλυπτεσαι κιολας.Δεν χρειαζεται να πας σε 2-3 μαγαζια για να βρεις αυτα που θες! Εμεις χθες ψωνισαμε και πραγματα για το σπιτι που κανονικα θα πηγαιναμε και σουπερ μαρκετ...αλλα μας καλυψε το τζαμπο σε αυτα που θελαμε!

Οταν παμε για ρουχα να δεις πως κανω...σαν μικρο παιδι! Σημερα δηλαδη που εχουμε να αλλαξουμε ενα δωρακι που μας φερανε απο τωρα ανυπομονω!!!! Αν και ειναι ενα θεμα οταν βγαινεις απο το σπιτι και στην πορεια πρεπει να του φτιαξεις γαλα να φαει και που θα φαει αλλα τι να κανουμε??? Κοντευει ο καιρος που δεν θα πινει μονο γαλα οποτε θα εχουμε και περισσοτερο χρονο για το επομενο γευμα! Ρε γμτο με τον θηλασμο δεν τα ειχαμε αυτα....οπου ηθελες πηγαινες χωρις να χρειαζεται να κουβαλας μαζι γαλατα νερα μπουκαλια! Τον εβαζα στο στηθος οτι ωρα ηθελε και ξεμπερδευα!!!! Ουφ...παλι νοσταλγησα τον θηλασμο....τεσπα!!!!

Ματινακι μουουουουου!!!!!!!καλημερα!!!!

ειστε καλα?ξεκινατε κρεμουλες ε??αντε με το καλο!εγω ειμαι καλα!δεν μπαινω καθολου τελευταια αλλα σας σκεφτομαι...περασα ενα χανκ οβερ μαμας!!χαχαχαχ!!!αλλα το ξεπερναω!ακομα δεν κοιμαμαι τα βραδυα και οσο να ναι τοσοι μηνες αυπνιας κανουν τα νευρα σμπαραλια....

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Ματινακι μουουουουου!!!!!!!καλημερα!!!!

ειστε καλα?ξεκινατε κρεμουλες ε??αντε με το καλο!εγω ειμαι καλα!δεν μπαινω καθολου τελευταια αλλα σας σκεφτομαι...περασα ενα χανκ οβερ μαμας!!χαχαχαχ!!!αλλα το ξεπερναω!ακομα δεν κοιμαμαι τα βραδυα και οσο να ναι τοσοι μηνες αυπνιας κανουν τα νευρα σμπαραλια....

Χρυσανθουλι μου και Χριστινακι τι κανετε????? Καλε σας πεθυμησαμε πολυ....

Αϋπνιες ε????? Τι να κανεις επιβαλλεται για τα σπλαχνα μας!!!!!

Πως παει ο θηλασμος σας????? Μετα μανιας??????

Εμεις ξεκιναμε κρεμουλα την δευτερα και δεν κρατιεμαι...αχαχαχαχαχ!!!!!!

Φιλησε μου το Χριστινακι!!!!!!

Διαφημίσεις

Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν...δεν πειραζει ομως,ερχονται ακομα καλυτερα τωρα.θα το δεις.Μην κολλας πουθενα.Εγω τα επαιρνα ολα μαζι και τα εφτιαχνα εκει που ημουν.Τωρα αν ηταν να παμε βολτα προτιμουσα να περιμενω να φαει την κρεμα της και μετα να παμε βολτα για να εχω κι εγω το ελευθερο.Να κρατησεις ενθυμιο φωτογραφιες και βιντεο.

Χρυσανθουλι μου και Χριστινακι τι κανετε????? Καλε σας πεθυμησαμε πολυ....

Αϋπνιες ε????? Τι να κανεις επιβαλλεται για τα σπλαχνα μας!!!!!

Πως παει ο θηλασμος σας????? Μετα μανιας??????

Εμεις ξεκιναμε κρεμουλα την δευτερα και δεν κρατιεμαι...αχαχαχαχαχ!!!!!!

Φιλησε μου το Χριστινακι!!!!!!

σας διαβαζα να δω τα νεακια σας!καλα ειμαστε!συνεχιζουμε αλλα εχω ωρες ποπυ νιωθω οτι θελω να σταματησουμε,αλλες που λεω θελω να συνεχιζουμε και τελικα νομιζω θα ξεκινησω τακτικη αποθηλασμου αλλα χωρις να το πιεσω αν δω οτι δεν ειναι ετοιμη θα την αφησω...ειμαι πολυ κουρασμενη!και πεσμενη ημουν αλλα μιλησα με τον αντρα μου και νομιζω θα ειναι καλυτερα τα πραματα απο δω κ περα...ξυπνησε η ζουζουνα μου!φιλια στον μπεμπουλη αν δεν καταφερω να μεινω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

σας διαβαζα να δω τα νεακια σας!καλα ειμαστε!συνεχιζουμε αλλα εχω ωρες ποπυ νιωθω οτι θελω να σταματησουμε,αλλες που λεω θελω να συνεχιζουμε και τελικα νομιζω θα ξεκινησω τακτικη αποθηλασμου αλλα χωρις να το πιεσω αν δω οτι δεν ειναι ετοιμη θα την αφησω...ειμαι πολυ κουρασμενη!και πεσμενη ημουν αλλα μιλησα με τον αντρα μου και νομιζω θα ειναι καλυτερα τα πραματα απο δω κ περα...ξυπνησε η ζουζουνα μου!φιλια στον μπεμπουλη αν δεν καταφερω να μεινω!

Σε καταλαβαινω Χρυσανθη μου! Δεν ξερω πως ειναι να θηλαζεις πανω απο 4 μηνες που θηλασα εγω και αν θηλαζα παραπανω αν θα κουραζομουν! Νομιζω ομως οτι αν ειχατε να κανετε με αποστειρωσεις και με προικα ολοκληρη για να πατε βολτα, δεν θα σκεφτοσασταν καν να αποθηλασετε πριν τον 6ο μηνα που μετα σταματαει η αποστειρωση και ειναι πιο κουλ τα πραγματα! Εμενα αν δεν μου τυχαινε στραβη με τον θηλασμο και πηγαινε καλα στα κιλα του ισως τον κρατουσα και μετα τον 6ο μηνα....για καλο του πανω απ'ολα και μετα για δικη μου ευκολια! Αν βοηθαει και το παιδι ειναι προτιμοτερος ο θηλασμος! Εμενα οταν εμαθε το μπουκαλι αποθηλασε μονος του γιατι δεν ειχα και πολυ ποσοτητα και νευριαζε....θα μπορουσα να του δινω απλα συμπληρωμα αλλα δεν καθοταν στο στηθος!

Τεσπα....οπως νιωθεις! Φιλια πολλα!!!!!!

Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν...δεν πειραζει ομως,ερχονται ακομα καλυτερα τωρα.θα το δεις.Μην κολλας πουθενα.Εγω τα επαιρνα ολα μαζι και τα εφτιαχνα εκει που ημουν.Τωρα αν ηταν να παμε βολτα προτιμουσα να περιμενω να φαει την κρεμα της και μετα να παμε βολτα για να εχω κι εγω το ελευθερο.Να κρατησεις ενθυμιο φωτογραφιες και βιντεο.

Το θεμα ηταν οτι ειχα πολυ γαλα και ξαφνικα αρχισε να ελλατωνεται....αγνωστος ο λογος γιατι επινε καθε δυο ωρες και οσο πιο συχνα πινει τοσο πιο πολυ παραγωγη υπαρχει! Τεσπα...ειμαι χαρουμενη που θηλασα εστω 4 μηνες! Το παιδακι μου να ειναι καλα...

Με το θεμα βολτα δεν με εχει ενοχλησει πουθενα που κουβαλαω ολα αυτα αλλα υπαρχει ενα μονιμο αγχος αν τα πηρα ολα! Κατα τ'αλλα εχω ενα πολυ βολικο μωρο και οπου και να ειμαστε τρωει μια χαρα και δεν τον νοιαζει τιποτα! Απλα πρεπει να φαει στην ωρα του γιατι αλλιως σηκωνει τον τοπο απο το κλαμα!!!!!

καλημερουδια αγαπουλες μου....τι κανετε?

εγω δε μπαινω πολυ συχνα....δεν εχω πολυ ορεξη....η μπιζουδενια 1 εβδομαδα κοιμοταν 10ωρα αλλα ειχε τρομερο κλαμα απο τα δοντια.....σημερα αρχισαμε παλι με κολικους...φτου ξανα απο την αρχη με αυπνια!!!!!!ποτε θα ηρεμησει δε ξερω....τουλαχιστον να εχει μονο τα δοντια για να παλευεται η κατασταση!!!!!τεσπα.....ααααα...μου ηρθε η ακατανομαστη....χααχαχαααχαχ....θυμαστε που τη λεγαμε ετσι?????

ματινακι μου εχω σκασει σταγελια με τον ταρζαν σου.....τα λεμε και στο φεις....

λενιω μου το λογακια ομορφα ειναι αυτα?κι εμας εχει αρχισει κραυγες σαν να μας μαλωνει!!!!χααχαχαχχααχχα....χαλαλι της η αυπνια και ολα!!!!!!τη τρωω παντου!!!!

πεταλουδιτσα μου.....μας εχεις θυμισει σε ολες τα γενητουρια μας....εχω συγκινηθει πολυ!!!!!!με το καλο κουκλαρα μου....ερχεται το θαυμα σου!!!!αχχχχ το λεω και μου εχει σηκωθει η τριχα!!!!!!

χρυσανθουλα μου γλυκεια...τι κανετε????με το δικιοσου που δεν μπαινεις....κρητη ειναι αυτη....αχχχχχχχχχχχχ......τελειααααααα.....προβληματιζεσαι με τον θηλασμο ε????κι εγω ειχα αντιφατικα συναισθηματα...αλλα και αποθηλασμο να κανεις δε πειραζει καθολου αγαπουλα μου....οπως νιωθεις καλυτερα!!!!τα πηγες τελεια εξαλλου!!!!

ιωαννακι μου ρουφα τον μοουουουουουουου....σε ολες τις διπλες του...μια μια παρακαλω πολυ!!!!αχχχχ δεν χορταινονται οι ατιμες!!!!!ενταξει με το γαλα του ε?τελειααααααα....ποσο θα ηθελα να ειχα κι εγω κηπο......φφφφφφ

ριακι μου τι καλα που ξαναμπαινεις και τα λεμε......τωρα θα ξαναχαθουμε βεβαια που ερχεται καλοκαιρι......μακια πολλααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημερα!ειμαστε καλα !χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και του χρονου με υγεια!σας διαβασα λιγακι ειδα ειστε και σεις καλα...πρεπει να βγω γιατι πρεπει να δω την μικρη κ α κανω δουλιτσες!σας αγαπω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Το θεμα ηταν οτι ειχα πολυ γαλα και ξαφνικα αρχισε να ελλατωνεται....αγνωστος ο λογος γιατι επινε καθε δυο ωρες και οσο πιο συχνα πινει τοσο πιο πολυ παραγωγη υπαρχει! Τεσπα...ειμαι χαρουμενη που θηλασα εστω 4 μηνες! Το παιδακι μου να ειναι καλα...

Με το θεμα βολτα δεν με εχει ενοχλησει πουθενα που κουβαλαω ολα αυτα αλλα υπαρχει ενα μονιμο αγχος αν τα πηρα ολα! Κατα τ'αλλα εχω ενα πολυ βολικο μωρο και οπου και να ειμαστε τρωει μια χαρα και δεν τον νοιαζει τιποτα! Απλα πρεπει να φαει στην ωρα του γιατι αλλιως σηκωνει τον τοπο απο το κλαμα!!!!!

ματινακι μου εγω της το φτιαχνω το γαλα απο πριν βγουμε για να μην κουβαλαω ολα αυτα....και ετσι ειναι μια χαρα.....;)

καλημερουδια αγαπουλες μου....τι κανετε?

εγω δε μπαινω πολυ συχνα....δεν εχω πολυ ορεξη....η μπιζουδενια 1 εβδομαδα κοιμοταν 10ωρα αλλα ειχε τρομερο κλαμα απο τα δοντια.....σημερα αρχισαμε παλι με κολικους...φτου ξανα απο την αρχη με αυπνια!!!!!!ποτε θα ηρεμησει δε ξερω....τουλαχιστον να εχει μονο τα δοντια για να παλευεται η κατασταση!!!!!τεσπα.....ααααα...μου ηρθε η ακατανομαστη....χααχαχαααχαχ....θυμαστε που τη λεγαμε ετσι?????

ματινακι μου εχω σκασει σταγελια με τον ταρζαν σου.....τα λεμε και στο φεις....

λενιω μου το λογακια ομορφα ειναι αυτα?κι εμας εχει αρχισει κραυγες σαν να μας μαλωνει!!!!χααχαχαχχααχχα....χαλαλι της η αυπνια και ολα!!!!!!τη τρωω παντου!!!!

πεταλουδιτσα μου.....μας εχεις θυμισει σε ολες τα γενητουρια μας....εχω συγκινηθει πολυ!!!!!!με το καλο κουκλαρα μου....ερχεται το θαυμα σου!!!!αχχχχ το λεω και μου εχει σηκωθει η τριχα!!!!!!

χρυσανθουλα μου γλυκεια...τι κανετε????με το δικιοσου που δεν μπαινεις....κρητη ειναι αυτη....αχχχχχχχχχχχχ......τελειααααααα.....προβληματιζεσαι με τον θηλασμο ε????κι εγω ειχα αντιφατικα συναισθηματα...αλλα και αποθηλασμο να κανεις δε πειραζει καθολου αγαπουλα μου....οπως νιωθεις καλυτερα!!!!τα πηγες τελεια εξαλλου!!!!

ιωαννακι μου ρουφα τον μοουουουουουουου....σε ολες τις διπλες του...μια μια παρακαλω πολυ!!!!αχχχχ δεν χορταινονται οι ατιμες!!!!!ενταξει με το γαλα του ε?τελειααααααα....ποσο θα ηθελα να ειχα κι εγω κηπο......φφφφφφ

ριακι μου τι καλα που ξαναμπαινεις και τα λεμε......τωρα θα ξαναχαθουμε βεβαια που ερχεται καλοκαιρι......μακια πολλααααααααααα

Ρανακι μου καλημερα!!!!κου κου κου:P

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Και βεβαια να εισαι χαρουμενη!Εκανες οτι καλυτερο μπορουσες για τον μπεμπακο σου κι αυτο ειναι που μετραει!

Ρανια μου σου ηρθε η ακατανομαστη?welcome back.Ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.φιλακια πολλα στην μπουμπου σου!

κοριτσια μου καλημερα!ειμαστε καλα !χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και του χρονου με υγεια!σας διαβασα λιγακι ειδα ειστε και σεις καλα...πρεπει να βγω γιατι πρεπει να δω την μικρη κ α κανω δουλιτσες!σας αγαπω!

ΚΙ ΕΜΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......καλες δουλιτσες...:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...