Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλε που ειστε???Θα μπειτε να πιουμε καφεδακι??????

Κου κου!!! Εδώ είμαι καλέ! Ξεκινάτε κρεμούλες; Τέλειαααααα!!!! Κι εγώ ανυπομονώ καλέ!!!! Εν τω μεταξύ τον βάζω από λίγο κάθε μέρα στο ριλάξ και του μιλάω και ο σκατούλης ξεκίνησε να σπάει κάτι χαμόγελα απίστευτα! Ξεκαρδίζεται όταν του μιλάω! Μου έρχεται να τον δαγκώσω στα μπουτάκια και στα μαγουλάκια του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε πολύ καλά σε λίγο θα τον ετοιμάσω και θα τον πάω στη μαμά μου όλη μέρα σήμερα γιατί με τον άντρα μου φτιάχνουμε τον κήπο μας! Αχ Πεταλουδίτσα μου με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου! Πολύ συγκινούμαι πάλι ρε παιδιάαααααα!!!!!

Ματινάκι μου τι κάνεις; Ο μπεμπάκος;;;; Εμείς τελικά με το γάλα το καινούριο τα πάμε τέλεια! Αφήστε που τώρα από 6 γεύματα τη μέρα μου κάνει 5 και το βράδυ δεν ξυπνάει καθόλου! Τον χορταίνει περισσότερο μάλλον! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αρκεί που δεν μου βγάζει πλέον γιατί δεν άντεχα να το βλέπω να ταλαιπωρείται το παιδάκι μου! :(:(

Καλημερα Ιωαννα μου....παλι καλα που ειναι μια χαρα με το νεο γαλα! Εμεις δεν του δωσαμε αντιαναγωγικο γιατι ειναι γονιδιακο το θεμα! Και ο αντρας μου μωρο ειχε παλλινδρομιση περισσοτερο απο τον μπεμπη και αφου παιρνει βαρος δεν χρειαστηκε να αλλαξουμε γαλα! Εγω τι να πω που το κανει αυτο ακομα? Περασαν 5 μηνες και δεν εχουν σταματησει οι γουλιες...βεβαια οι εμετοι εχουν σταματησει πανω απο 1 μηνα! Περιμενουμε πως και πως τις στερεες τροφες για να σταματησουν και οι γουλιες! Ο αντρας μου σταματησε τις γουλιες 1ος χρονου περιπου....ελπιζω ο μπεμπης να μην το τραβηξει τοσο πολυ!

Και ο δικος μου 5 γευματα κανει καιρο τωρα! Οσο μεγαλωνουν αραιωνουν τα γευματα του γαλατος και θα μπαινουν και οι στερεες σιγα σιγα...εσεις εχετε λιγο καιρο ακομα....

Με ευκολια οι δουλειες σας για τον κηπο σημερα!!!! Κι εμεις την αλλη εβδομαδα θα παμε να παρουμε φυτωρια...ντοματουλες.κολοκυθια κτλ. Θα τρωει το παιδακι μας φρεσκα φρεσκα λαχανικουλια απο τον κηπο!!!!!!

Φιλακια πολλα στα μπουτακια του!!!!!!!

Καλημερα Ιωαννα μου....παλι καλα που ειναι μια χαρα με το νεο γαλα! Εμεις δεν του δωσαμε αντιαναγωγικο γιατι ειναι γονιδιακο το θεμα! Και ο αντρας μου μωρο ειχε παλλινδρομιση περισσοτερο απο τον μπεμπη και αφου παιρνει βαρος δεν χρειαστηκε να αλλαξουμε γαλα! Εγω τι να πω που το κανει αυτο ακομα? Περασαν 5 μηνες και δεν εχουν σταματησει οι γουλιες...βεβαια οι εμετοι εχουν σταματησει πανω απο 1 μηνα! Περιμενουμε πως και πως τις στερεες τροφες για να σταματησουν και οι γουλιες! Ο αντρας μου σταματησε τις γουλιες 1ος χρονου περιπου....ελπιζω ο μπεμπης να μην το τραβηξει τοσο πολυ!

Και ο δικος μου 5 γευματα κανει καιρο τωρα! Οσο μεγαλωνουν αραιωνουν τα γευματα του γαλατος και θα μπαινουν και οι στερεες σιγα σιγα...εσεις εχετε λιγο καιρο ακομα....

Με ευκολια οι δουλειες σας για τον κηπο σημερα!!!! Κι εμεις την αλλη εβδομαδα θα παμε να παρουμε φυτωρια...ντοματουλες.κολοκυθια κτλ. Θα τρωει το παιδακι μας φρεσκα φρεσκα λαχανικουλια απο τον κηπο!!!!!!

Φιλακια πολλα στα μπουτακια του!!!!!!!

Αχ κοριτσάκι μου υπομονή με τις γουλιές! Σε καταλαβαίνω! Δεν φαντάζομαι να το τραβήξει τόσο πολύ ο μπεμπάκος! Μόλις ξεκινήσετε στέρεες τροφές θα δεις θα αραιώσουν πολύ!

Εν τω μεταξύ έβαλε ο άντρας μου μέσα στο Μάρτιο λίγες ντοματούλες και έφτιαξε και θερμοκήπιο και εχθές που τις είδα έχουν ντοματάκια επάνω! Σήμερα και τα υπόλοιπα να τρώνε τα παιδάκια μας ότι πιο υγιεινό μπορούμε να τους προσφέρουμε! Εμείς μάλλον δεν θα προλάβουμε πολλά φέτος αλλά του χρόνου να είμαστε καλά σίγουρα! Ο παιδίατρος μου είπε από τον 5ο κρέμες και από τον 6 χορτόσουπες! Έτσι πάει; Βέβαια θα μου πεις κάθε γιατρός λέει τα δικά του!!!

Αχ κοριτσάκι μου υπομονή με τις γουλιές! Σε καταλαβαίνω! Δεν φαντάζομαι να το τραβήξει τόσο πολύ ο μπεμπάκος! Μόλις ξεκινήσετε στέρεες τροφές θα δεις θα αραιώσουν πολύ!

Εν τω μεταξύ έβαλε ο άντρας μου μέσα στο Μάρτιο λίγες ντοματούλες και έφτιαξε και θερμοκήπιο και εχθές που τις είδα έχουν ντοματάκια επάνω! Σήμερα και τα υπόλοιπα να τρώνε τα παιδάκια μας ότι πιο υγιεινό μπορούμε να τους προσφέρουμε! Εμείς μάλλον δεν θα προλάβουμε πολλά φέτος αλλά του χρόνου να είμαστε καλά σίγουρα! Ο παιδίατρος μου είπε από τον 5ο κρέμες και από τον 6 χορτόσουπες! Έτσι πάει; Βέβαια θα μου πεις κάθε γιατρός λέει τα δικά του!!!

Ευελπιστω να σταματησουν οι γουλιες Ιωαννακι μου...θα δειξει!

Κι εμεις δεν θα βαλουμε πολλα γιατι θα φτιαξει περιβολι ο κουνιαδος μου μιας και θα πηγαινει λαϊκη και μας ειπε οτι θα μας δινει αυτος.Θα βαλουν και οι γονεις μου που εχουν πολυ χωρο και ειμαστε κομπλε! Φυτεψε ο μπαμπας μου και γλυκοκολοκυθες για τις απογευματινες κρεμουλες μας που δεν θα του δινω το ρυζαλευρο του εμποριου! Απλα θα τον ξεκινησω μ'αυτη για εκμαθηση και οταν θα ειναι ετοιμες οι γλυκοκολοκυθες θα τρωμε τις απογευματινες κρεμουλες!

Ετσι γινεται συνηθως...εμεις ξεκιναμε 5μιση και κατι το ρυζαλευρο,μετα απο μια εβδομαδα φρουτοκρεμα και μετα απο μια εβδομαδα παλι χορτοσουπες! Αναλογα και με τον γιατρο βεβαια και το βαρος του μωρου! Συνηθως οταν εχει κιλα το μωρο ξεκινανε πιο αργα και αν θηλαζουν τρωνε στερεες απο τον 7ο μηνα! Το αγχος μου ειναι οτι το γαλα ειναι απαραιτητο για τον 1ο χρονο ζωης και με τις στερεες θα πινει μονο πρωι βραδυ γαλα...λιγο με ενοχλει αυτο αλλα οταν εθεσα θεμα στην γιατρο μου ειπε οτι ετσι πρεπει να γινει για να ξεκινησει να μαθαινει να τρωει! Το γαλα που θα πινει πρωι βραδυ το εχει ελευθερο σε ml μπορει να πινει οσο θελει ακομα και 300ml ή και παραπανω...οσο ζητησει το μωρο...οποτε καλυπτεται η ποσοτητα του γαλατος μεχρι τον πρωτο χρονο...επιστημη τι να πεις?Αυτοι ξερουν καλυτερα!!!!!!

Αντε φιλια πολλα και καλη δουλεια!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα φιλεναδιτσες μου!

Πάλι από υο κινητό μπαίνω..χθες πήγε το κουτί ο άντρας μου στον μάστορα..να δούμε τι έχει?

Πριν λίγο κοιμησΑ τον τζουτζουκο μου!ο μεγάλος μου είναι στη μαμά νου,από χθες!

Καλά είμαστε από υγεία αλά από ψυχολογία αφήστε..με τον άντρΑ μου έχει να κάνει!:-(

Ουφ δεν ξέρω τι θα γίνει..

Ο μικρούλης μου εδώ κ μέρες κάνει κάτι λογάκια όλο γλύκα!κάτι ντααανταντα κάτι ντεντε τατατα αχόλο μιλάει κ μ'αρέσει όταν παίρνει κάνα παιχνιδάκι στο χέρι εκεί συγκέντρωνεται κ μιλάει πιο πολύ!

Την σουπιτσα του δεν τη θέλει καθόλου..με το ζόρι 5 κουταλιτσες κ αυτό όχι πάντα!!την κρέμα το απόγευμα την τρώει όλη!!!

Ματίνακι μου με το καλό να ξεκινήσετε τις στέρεες !:wink:

τι άσχημο αυτό που είπες γι μια γνωστή σου!ο θεός να τους βοηθήσει κ όλα να τους πάνε καλά!!φίλησε μου τον ταρζανικο σου!!

Ιωάννακι μου καλή ευκολία νε τον κηπακο σας,τι ωραία που θα προσφέρετε φρέσκα λαχανικά στο μωράκι σας!

Πεταλούδίτσα μου την Αλή πέμπτη..αχ τι συγκίνηση!!!ετοιμάσου να ζήσεις μαγικές στιγμές!!με το καλό αγαπουλα μου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέραααα φιλεναδιτσες μου!

Πάλι από υο κινητό μπαίνω..χθες πήγε το κουτί ο άντρας μου στον μάστορα..να δούμε τι έχει?

Πριν λίγο κοιμησΑ τον τζουτζουκο μου!ο μεγάλος μου είναι στη μαμά νου,από χθες!

Καλά είμαστε από υγεία αλά από ψυχολογία αφήστε..με τον άντρΑ μου έχει να κάνει!:-(

Ουφ δεν ξέρω τι θα γίνει..

Ο μικρούλης μου εδώ κ μέρες κάνει κάτι λογάκια όλο γλύκα!κάτι ντααανταντα κάτι ντεντε τατατα αχόλο μιλάει κ μ'αρέσει όταν παίρνει κάνα παιχνιδάκι στο χέρι εκεί συγκέντρωνεται κ μιλάει πιο πολύ!

Την σουπιτσα του δεν τη θέλει καθόλου..με το ζόρι 5 κουταλιτσες κ αυτό όχι πάντα!!την κρέμα το απόγευμα την τρώει όλη!!!

Ματίνακι μου με το καλό να ξεκινήσετε τις στέρεες !:wink:

τι άσχημο αυτό που είπες γι μια γνωστή σου!ο θεός να τους βοηθήσει κ όλα να τους πάνε καλά!!φίλησε μου τον ταρζανικο σου!!

Ιωάννακι μου καλή ευκολία νε τον κηπακο σας,τι ωραία που θα προσφέρετε φρέσκα λαχανικά στο μωράκι σας!

Πεταλούδίτσα μου την Αλή πέμπτη..αχ τι συγκίνηση!!!ετοιμάσου να ζήσεις μαγικές στιγμές!!με το καλό αγαπουλα μου!

Λενιω μου τι κανετε???? Ωραια που πηγατε για φτιαξιμο τον επεξεργαστη να μπορεις να μπεις να μιλαμε!!!!

Γιατι ψυχολογικα δεν εισαι καλα??? Εγινε κατι με τον αντρα σου????

Ο μικρουλης δεν τρωει καλα την σουπιτσα του ε? Συχνο φαινομενο μην αγχωνεσαι! Κι εγω θελω να δω αν του αρεσει το ρυζαλευρο...εχω ενα αγχος μηπως δεν τρωει...θα δουμε!!! Λεει και λογακια μωλε το μικρουλι μας! Τωρα ειναι στα καλυτερα του...εγω να πω την αληθεια οταν αρχισε να κανει τον ταρζαν φοβηθηκα λιγακι γιατι δεν με ειχε συνηθισει σε φωνες...νομιζα οτι πηγαινε να κλαψει αλλα ηταν κολπακια...αχαχαχχα

Οσο για την φιλη που γεννησε προωρα μακαρι να ειναι ολα καλα! Στενοχωρηθηκα χθες που μου το ειπε η μαμα μου! Να τους βοηθησει ο Θεος να πανε ολα καλα και να μην εχει προβλημα το μωρο...δεν ξερω ουτε ποσο βαρος εχει ουτε τιποτα....ειναι περιεργη η φαση και δεν μπορεις να κανεις ερωτησεις τετοιες...απλα ευχεσαι να πανε ολα καλα!

Αυτα Λενιω μου...αντε να φτιαχτει γρηγορα ο υπολογιστης σας να τα λεμε περισσοτερο!!!!!

Φιλακια στα αντρακια σου!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε???

εμενα ο μπεμπακος απο προχθες μου βγαζει το γαλα σαν να κρυωσε το στομαχι του, και μου κανει και νερουλα κακα... ευτυχως τιποτα αλλο...

ηρθε και η μαμα μου σημερα τωρα πηγε να κανει εδω διπλα εναν υπερηχο που εχει ραντεβου και θα ξανα ερθει! ο μπεμπακος κοιμαται!

εντομεταξυ αυριο εχω και ραντεβου για τεστ παπ και ενα αγχος το εχω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ λενακι μου ηρθε ο καιρος κ για σενα κοριτσακι μου! πως περασε ετσι βρε κοριτσια ????? αχχχχ!!!!!! με το καλο!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!! κ θα πανε!!!!!!!!

ματινακι μου συγκινηθηκα καλεεεεεεεε!!!!!! τι προσμονη ηταν εκεινη του θετικου τεστ... της αναμονης του ραντεβου για τον υπερηχο!!! οι κλωτσιες!!!αχχχχχχχ!! σε τρελαινε ο μπεμπακος ε?? τα σκατουλια καταλαβαινουν την καμερα! εμενα κ στην φωτο. μηχανη κ στην καμερα κοιταει παντα! κ σταματαει να κανει το οτιδηποτε!!!:tongue:

μακαρι να πανε οα καλα κ στην φιλη σου που γεννησε προωρα! η παναγια μαζι τους!!!! κ εγω γι'αυτο δεν θελω να μεινω στα κοντα εγκυος γιατι δεν εχω καμια βοηθεια κ με ενα μωρο σιγουρα θα το παιρνω αγκαλια!!:rolleyes:

ιωαννακι καλη ευκολια στον κηπακο! τι καλα που του ταιριαξε το γαλατακι! μπραβο!!!:D

λενιω μου αντε να το φτιαξεις να μπαινεις!! λογικο να μην υπαρχει ψυχολογια ανεβασμενη βρε αγαπη μου! ουφ αντε να φτιαξουν τα παγματα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλέ τι ερημιές είναι αυτές; Καλά λέει και το Ματινάκι μας έτσι και πιάσουν για τα καλά οι ζέστες δεν θα μαζευόμαστε! Εμείς τελειώσαμε με τον κηπάκο μας! Μπήκαν όοοολα!!! Πιπεριές όλων των ειδών και των χρωμάτων, κολοκυθάκια, ντοματούλες, αγγουράκια, φασολάκια και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αναστασάκι μου λες να είναι καμιά γαστρίτιδα και να την περνάει ελαφρά ο μπεμπάκος; Μακάρι όχι και να είναι τυχαίο! Η αλήθεια είν αι πως όταν μου έβγαζε το γάλα ο μπέμπης είχα το νου μου στα κακά του συνεχώς! Μακάρι να είναι καλά τα παιδάκια μας!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Παλι ερημιες βλεπω...που χαθηκατε καλε???????? Και που να πιασουν και οι ζεστες!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα,τραγουδαμε χορευουμε ολη μερα και κανουμε και καμια δουλεια αν βρουμε χρονο...χιχιχχι!

Χθες το απογευματακι πηγαμε στα τζαμπο και πηραμε καθισμα φαγητου...πααααρα πολυ ωραιο και παιχνιδιαρικο! Ανυπομονω να ερθει η δευτερα απογευμα να φαει την κρεμουλα του! Θα ειναι και ο μπεμπας μας εδω να δει το πρωτο του γευμα γιατι ειχα την εντυπωση οτι θα ξεκινησουμε με φρουτοκρεμα πρωι οποτε ο μπαμπας μας δεν θα εβλεπε το πρωτο γευμα αφου δουλευει πρωι παντα...αλλα τελικα ξεκιναμε απογευμα γιουπι!!!!! Το θεμα ειναι οτι θελω να μας τραβαει βιντεο ο μπαμπας αλλα οποτε βλεπει ο μπεμπης την καμερα σταματαει να κανει οτι κανει και επικεντρωνει το ενδιαφερον του στην καμερα....ελπιζω να μην σταματησει να τρωει, θα δουμε πως θα το κανουμε να μην το καταλαβει!

Σημερα θα παμε να αλλαξουμε το δωρακι της φιλης μου που ηρθε προχθες και μαλλον θα παμε και για καφεδακι αν δεν φυσαει....επειδη θα κατσουμε εξω δεν θελω να κανει κρυο και πουντιασει το μωρο...μεσα οπου και να παμε καπνιζουν και δεν θελω....θα δουμε!

Αυτα τα δικα μας νεα...μπειτε κι εσεις καλε να πουμε καμια κουβεντουλα!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?????

Παλι ερημιες βλεπω...που χαθηκατε καλε???????? Και που να πιασουν και οι ζεστες!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα,τραγουδαμε χορευουμε ολη μερα και κανουμε και καμια δουλεια αν βρουμε χρονο...χιχιχχι!

Χθες το απογευματακι πηγαμε στα τζαμπο και πηραμε καθισμα φαγητου...πααααρα πολυ ωραιο και παιχνιδιαρικο! Ανυπομονω να ερθει η δευτερα απογευμα να φαει την κρεμουλα του! Θα ειναι και ο μπεμπας μας εδω να δει το πρωτο του γευμα γιατι ειχα την εντυπωση οτι θα ξεκινησουμε με φρουτοκρεμα πρωι οποτε ο μπαμπας μας δεν θα εβλεπε το πρωτο γευμα αφου δουλευει πρωι παντα...αλλα τελικα ξεκιναμε απογευμα γιουπι!!!!! Το θεμα ειναι οτι θελω να μας τραβαει βιντεο ο μπαμπας αλλα οποτε βλεπει ο μπεμπης την καμερα σταματαει να κανει οτι κανει και επικεντρωνει το ενδιαφερον του στην καμερα....ελπιζω να μην σταματησει να τρωει, θα δουμε πως θα το κανουμε να μην το καταλαβει!

Σημερα θα παμε να αλλαξουμε το δωρακι της φιλης μου που ηρθε προχθες και μαλλον θα παμε και για καφεδακι αν δεν φυσαει....επειδη θα κατσουμε εξω δεν θελω να κανει κρυο και πουντιασει το μωρο...μεσα οπου και να παμε καπνιζουν και δεν θελω....θα δουμε!

Αυτα τα δικα μας νεα...μπειτε κι εσεις καλε να πουμε καμια κουβεντουλα!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι μου! Βολτίτσα;;; Γιούπιιιιιιιι!!!! Ααααχχχ αφήστε κι εγώ τον ασυμμάζευτο έχω! Εμένα ο μπεμπάκος σήμερα ξύπνησε με γκρίνια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

Τωρα πριν λιγο ηπιαμε κι εμεις το γαλα μας και κοιμηθηκαμε παλι.Χθες βολταραμε ολη μερα.Μαζευτηκαμε μονο για τον μεσημεριανο μας φαγητο.

Ματινακι μου καρεκλακι φαγητου ε?αχ τι ωραια.σε τι χρωμα το πηρατε?

Ιωαννακι γιατι γκρινιτσα ο μπεμπακος?να του δωσεις πολλα φιλακια στα μπουτακια του.

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε???

εμενα ο μπεμπακος απο προχθες μου βγαζει το γαλα σαν να κρυωσε το στομαχι του, και μου κανει και νερουλα κακα... ευτυχως τιποτα αλλο...

ηρθε και η μαμα μου σημερα τωρα πηγε να κανει εδω διπλα εναν υπερηχο που εχει ραντεβου και θα ξανα ερθει! ο μπεμπακος κοιμαται!

εντομεταξυ αυριο εχω και ραντεβου για τεστ παπ και ενα αγχος το εχω!

Καλημερα Αναστασακι μου....κρυωσε ο μπεμπακος μας μωλε???? Μακαρι να ειναι μονο αυτο τα νερουλα κακακια και να μην κανει πυρετουλι!

Εχει ερθει η περιοδος κανονικα τουλαχιστον 3 φορες??? Εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι οταν θα ερθει η περιοδος τουλαχιστον 3 μηνες κανονικα τοτε να παω να κανω τεστ παπ γιατι συνηθως ερχεται τον ενα μηνα κανονικα και μετα μπορει να ερθει μετα απο 2 μηνες....μεχρι να σταθεροποιηθει να μην κανω γιατι δεν θα γινει σωστα η εξεταση...

αχ λενακι μου ηρθε ο καιρος κ για σενα κοριτσακι μου! πως περασε ετσι βρε κοριτσια ????? αχχχχ!!!!!! με το καλο!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!! κ θα πανε!!!!!!!!

ματινακι μου συγκινηθηκα καλεεεεεεεε!!!!!! τι προσμονη ηταν εκεινη του θετικου τεστ... της αναμονης του ραντεβου για τον υπερηχο!!! οι κλωτσιες!!!αχχχχχχχ!! σε τρελαινε ο μπεμπακος ε?? τα σκατουλια καταλαβαινουν την καμερα! εμενα κ στην φωτο. μηχανη κ στην καμερα κοιταει παντα! κ σταματαει να κανει το οτιδηποτε!!!:tongue:

μακαρι να πανε οα καλα κ στην φιλη σου που γεννησε προωρα! η παναγια μαζι τους!!!! κ εγω γι'αυτο δεν θελω να μεινω στα κοντα εγκυος γιατι δεν εχω καμια βοηθεια κ με ενα μωρο σιγουρα θα το παιρνω αγκαλια!!:rolleyes:

ιωαννακι καλη ευκολια στον κηπακο! τι καλα που του ταιριαξε το γαλατακι! μπραβο!!!:D

λενιω μου αντε να το φτιαξεις να μπαινεις!! λογικο να μην υπαρχει ψυχολογια ανεβασμενη βρε αγαπη μου! ουφ αντε να φτιαξουν τα παγματα!!!

Εχεις δικιο αναστασακι μου....κι εγω οταν ακουσα οτι η φιλη μου γεννησε προωρα αυτο σκεφτηκα....μαλλον δεν ειναι για κοντα κοντα να μεινεις εγκυος...βεβαια ειναι και αναλογα τον οργανισμο γιατι και η συνυφαδα μου εμεινε εγκυος οταν ο μικρος της ηταν 6μιση μηνων και με καισαρικη που υποτιθεται επρεπε να μεινει εγκυος μετα τον χρονο, αλλα τελικα πηγαν ολα καλα και ας επαιρνε συνεχεια τον μικρο αγκαλια....τωρα θα μου πεις ο συγκεκριμενος μικρος ως προωρος ηταν πααααρα πολυ ελαφρυς σαν πουπουλο οποτε δεν την βαραινε μαλλον....ομως η μητρα της οταν κοντευε να γεννησει της ειπε ο γιατρος οτι ηταν σαν τσιγαροχαρτο λεπτη και να προσεχει πολυ μην ξαναγεννησει προωρα...παλι καλα που πηγαν ολα καλα!

Οσον αφορα την συγκινηση για το θετικο τεστ...σαν χθες μου φαινεται! Το κοιταω καμια φορα και ανατριχιαζω οταν θυμαμαι την αγωνια μου μεχρι να το κανω και οταν ειδα οτι ειναι θετικο! Πω πω μιλαμε και τι δεν θα εδινα για να το ξαναζησω....

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

Τωρα πριν λιγο ηπιαμε κι εμεις το γαλα μας και κοιμηθηκαμε παλι.Χθες βολταραμε ολη μερα.Μαζευτηκαμε μονο για τον μεσημεριανο μας φαγητο.

Ματινακι μου καρεκλακι φαγητου ε?αχ τι ωραια.σε τι χρωμα το πηρατε?

Ιωαννακι γιατι γκρινιτσα ο μπεμπακος?να του δωσεις πολλα φιλακια στα μπουτακια του.

Καλημερα Ρια μου!!!!!! Κι εμεις ηπιαμε γαλατακι και τωρα κανει τον ταρζαν....συνεχεια φωνουλες κανει!!!!!!!

Βολταρατε κι εσεις χθες ε???? Φτανει ο καιρος που δεν θα μαζευομαστε στο σπιτι....χαχαχαχα!!!!!

Πηραμε ενα με σχεδια...και το χρωμα ειναι πορτοκαλι με γαλαζιο και διαφορα αλλα χρωματακια....ειναι πολυ ομορφο...ανυπομονω να το συναρμολογησουμε και να τον βαλω να κατσει!!!!

Φιλια στην κορακλα σου....παω να τον βαλω για νανι αρχισε την γκρινιτσα!!!! Εχει σηκωθει απο τις 7 παρα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...